Partyflock
 

Geen Koos Alberts maar Barem en Massi DL op Phonic.

gepubliceerd door , op
Geen Koos Alberts maar Barem en Massi DL op Phonic.
24 september 2008
Onder het motto ‘Koos Alberts is ook klein begonnen’, trapt Phonic. op zijn eerste clubavond meteen af met een lineup die internationaal zijn mannetje staat. De foto’s van deze avond ga je zeker niet willen verscheuren, want dit wordt er één om in te lijsten. Een combinatie van buitenlandse top DJ’s, die onder contract staan bij respectievelijk M_nus en Trapez, en Nederlands talent zullen Nijmegen laten schudden. De Inferno is het toneel voor alweer een kwaliteitsavond, zoals er de laatste tijd al meerdere zijn geweest in deze sfeervolle, intieme club.

Op vrijdag 10 oktober presenteert Phonic. dus zijn eerste avond in Nijmegen, zonder één van de bekendste Nederlandse volkszangers, maar met een keur aan DJ’s die zijn weerga niet kent. Zelfs een live-act van internationale allure is niet te gek voor Phonic., en de prijs die je ervoor betaalt is heel minimaal. Zo zul je voor het eerst in Nijmegen kunnen genieten van Barem. Vanuit Buenos Aires komt een vooraanstaand lid van de M_nus crew, die samen met zijn collega’s dit jaar het tienjarig bestaan van het toonaangevende label viert. Tijdens zijn Europese tour heeft hij tijd gevonden om ook Nijmegen aan te doen met zijn nieuwe live-set en iedereen die bekend is met deze held, weet wat dat betekent.

Vanuit Italië komt de tweede headliner rechtstreeks ingevlogen. Massi DL is met zijn éénentwintig jaar een graaggeziene gast in clubs, wat te danken is aan de enorme energie die hij in een zaal los kan maken. Zijn producties zijn door de top DJ’s over de hele wereld gedraaid en worden door het publiek altijd goed gewaardeerd. Massi is de laatste die deze avond de tent op z’n kop gaat zetten met een twee uur durende energieke set.

Phonic. heeft met Cosh één van de grootste Nijmeegse talenten in huis, deze jongeheer heeft na een maandenlang avontuur in Zuid-Afrika inmiddels genoeg bagage om de funk in Nijmegen te houden en de zaal zal laten zien dat hij in een lineup als deze thuishoort.

De avond zal worden opgewarmd door nog zo’n groot Nijmeegs talent, Monokreck. Hij zal worden bijgestaan door mede-gastheer Macroscope en de heren zullen vanaf het begin de toon zetten voor een kwalitatief hoogstaande avond.

Dus op vrijdag 10 oktober moet je het doen zonder smartlappen, maar zul je wel de beste minimal/ techno horen tijdens Phonic. in de Nijmeegse Inferno. Voor maar €9,50 kun je in de voorverkoop je kaartje bemachtigen bij Timoco. Let wel op dat er maar vierhonderd kaarten in de voorverkoop zijn, dus wees er snel bij. Aan de deur betaal je €12,-. Vanaf 23:00 uur zijn de deuren van de Inferno geopend.

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
Woohooo nice!!!
 
Werkzaam bij Struikgewas
Yesss!!!

We gaan knallen 10 oktober!!!

En heel misschien dan toch Koos erbij?



;)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 1 oktober 2008 om 08:58:
Yesss!!!

We gaan knallen 10 oktober!!!

En heel misschien dan toch Koos erbij?

­

hahaha koning! :respect:

Heb er zin an! :woop:
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Wat een broekie nog die Peter (Y)

Alkmaar is aanwezig..
 
zin an!
Me 2! :D
Wooohooooo, dit gaat fokking dik worden! Spiertje, bij deze is je bank alvast gereserveerd! :d
 
Artiest Cosh
Fijn bericht jongens!

Uitspraak van Ed ter Bak op donderdag 2 oktober 2008 om 18:22:
Spiertje, bij deze is je bank alvast gereserveerd!

Het balkon bedoel je...