Partyflock
 

Extrema brengt weer liefde naar Ibiza

gepubliceerd door , op
Extrema brengt weer liefde naar Ibiza
23 september 2008
Dance-promotor Extrema Network spreidt haar vleugels wederom. Met haar concept ‘Future Funk on tour’ wil de organisatie de liefde terugbrengen in de internationale dance-scene. En waar kan de organisatie beter van start gaan dan op Ibiza, het eiland waar Extrema Network haar eerste feesten organiseerde en waar sindsdien een hoop veranderd is. 26 September, in de slotweek van het Ibizaanse feestseizoen, is de eerste editie van Future Funk on tour!

Op een prachtige, superexclusieve locatie zal de 26e vanaf 13:00 uur ’s middags het outdoor festival van start gaan. Met artiesten zoals onder meer Wally Lopez, Sandy Rivera, Adam Beyer, Ron Carroll, Remy en Len Faki op de programmering is dit een meer dan waardige kick-off van Extrema Network’s Future Funk on tour!

Het Future Funk-concept is ontstaan op Extrema Network Outdoor. Aldaar groeide het Future Funk-podium snel uit tot het grootste en populairste podium van het 38.000 bezoekers tellende dancefestival en is inmiddels welbekend om haar warme, funky house en liefdevolle sfeer. Met ’Future Funk on tour’ licht Extrema Network vol passie haar concept uit en zet het wereldwijd neer.

De eerste Future Funk on tour vindt plaats in Gala Night Park. Het park dat ooit als dierentuin fungeerde is een felbegeerde Ibizaanse eventlocatie. Extrema Network zal daar als eerste een grootschalig outdoor festival organiseren met drie muziekarea’s. Daarnaast is er een zwembad, een lounge en een club om het festivalgevoel compleet te maken.

Met deze eerste editie van Future Funk on tour keert Extrema Network terug naar haar roots, want tien jaar geleden werden al verschillende succesvolle clubevents georganiseerd op het party-eiland.

Voor de mensen die vanuit Nederland willen komen, zijn er verschillende speciale arrangementen met vliegticket, verblijf en/of autohuur te reserveren via info@specialjourneys.nl.

Future funk main stage
Sandy Rivera 🇬🇧
Wally Lopez [flag=21]{Land met ID 21 bestaat niet!}
Ron Carroll 🇺🇸
ROOG (Hardsoul)
Born to Funk
Johan Bogers

Technical stage
Adam Beyer 🇸🇪
Remy
Len Faki 🇩🇪
Patch Park
Juanma Fuentes [flag=21]{Land met ID 21 bestaat niet!}

Amphitheatre
Hreno *live 🇨🇦
D’Jorivo 🇳🇱
Parados 🇳🇱

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
ZEKER aanwezig!!! :/
Was gezellig feestje!