Partyflock
 

Panorama

gepubliceerd door , op
Panorama
15 september 2008
FeestPanorama · rotzooii presents
Datumzondag 28 september 2008
WinactiePanorama actiegesloten
LocatieCanvas Site
S.E.Productions komt met een nieuw gezellig concept voor op de zondag genaamd Panorama. The next best thing na club 11. Het voormalige Volkskrant gebouw gelegen aan de Wibautstraat in Amsterdam geeft plek aan kunstenaars, musici en creatievelingen maar wat velen van jullie nog niet weten is dat er op de bovenste (7e) verdieping een onwijs gezellige club zit genaamd de Canvas met een uitzicht over de gehele ring waar Amsterdam uit bestaat. Eigenlijk is het uitzicht nog mooier dan dat wat club 11 had.

S.E.Productions bezocht deze locatie en was direct verkocht. Canvas heeft echt een hele chille uitstraling en er hangt een onwijs relaxte vibe, en zo ziet de organisatie het concept ook helemaal voor zich. Panorama op zondag wordt na genieten van een leuke zaterdagavond met elkaar onder het genot van een drankje, een buffet met lekker eten, verzorgd door de Canvas tegen een kleine prijs en met natuurlijk goede muziek. Er is genoeg zitruimte om te chillen en van het uitzicht te genieten maar er is ook een relaxte dansvloer om je laatste weekend energie op los te laten.

Panorama gaat van start op zondag 28 september en zal eens in de twee maanden plaats gaan vinden . De eerste editie wordt meteen een mooie want op de vooravond is er in Studio 80 Bla bla met o.a Marek Hemmann live, Mathias Kaden, Naald & Draad, Dauphin Åka, Faz en Daniel Sanchez. Dus voor iedereen die er dit weekend geen genoeg van kan krijgen kan zijn lol op en aan lekker door! Panorama heeft de zondag ook uitgekozen om speciale artiesten vanuit het buitenland die elders in Nederland op de zaterdag gespeeld hebben een kans te geven om kijkje te komen nemen op een nieuwe vette locatie in Amsterdam. Dus voor iedereen die niet zijn favoriete artiest op zaterdag heeft kunnen checken omdat hij aan de andere kant van Nederland een gig had of je moest werken. Wie weet?? Misschien tref je hem als special guest bij Panorama.

Op deze gezellige zondag 28 september heeft Panorama het volgende voor jullie in petto: Boris Werner (Remote area) deze wel befaamde Amsterdammer mag bij zo'n mooi stukje uitzicht op Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Verder heeft de organisatie ook de bloedmooie dames Naald & Draad in huis gehaald. Deze chickies gaan zekers te weten deze spange rooftop rocken. Ille Bitch komt jullie verblijden met zijn fijne house klanken. Maar ook de broertjes Juan Sanchez en Daniel Sanchez zullen ieder het publiek voorzien met een dansbare set om extra voetjes van de vloer te doen laten gaan. En voor de nieuwsgierige onder jullie, wie de special guest is, wordt nog even in het midden gelaten. Deze info volgt wellicht later dus hou Panorama in de gaten.

3 opmerkingen

Canvas = chill

en dag ervoor bla bla :cheer:
laatste aanpassing
Panoramaaaaaaaaaaaaaa :cheer:
DIK in orde!