Partyflock
 

The Energy of the Core vs Back to the Energy

gepubliceerd door , op
va•kan•tie (de; vakanties)
1 jaarlijks toegekende vrije tijd voor personen in verschillende beroepen en betrekkingen, voor leerlingen enz.

Zoals iedereen wel weet zijn de zomer vakanties allemaal weer voor bij, het strand liggen, het luieren, lekker barbecue, genieten van de zon… aan alles komt altijd weer een eind, zo gaat dat met de meeste dingen. Maar iedereen die weer met een warm gevoel naar de donkere tijden wil gaan kijken steekt The Energy Events die mensen een hart onder de riem. Met trots presenteert deze organisatie jullie een dubbel concept, met alle lekkernijen die je maar kan verwachten en zal alles weer uit de kast worden gehaald.

The Energy Events heeft hun feesten altijd hoog in de vaandel staan, en wil hun trouwen bezoekers dan ook altijd met een gerust gevoel laten komen maar ook zeker met dat gevoel naar huis sturen. Dit keer pakken ze weer groots uit om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen in Dancing Discotheek Quatrebras. Daarom komen ze op tien oktober dan ook met een dubbel concept om iedereen dan ook dubbel te laten genieten. Zo zal er deze avond in de ene zaal de hardste ‘hardcore’ zijn te horen en in de andere zaal wordt je mee genomen in de goeie ouwe tijd van toen de ‘early hardcore’.

Met trots word er dan ook een line-up los gelaten met zeker een paar zeer goeie nationale helden uit het vak om deze avond zeker een topje van de slagroom te kunne geven. De vrouwelijke DaY-már zal haar skills zeker laten horen, en kunnen mensen genieten waar ze tegenwoordig voor staat, samen met dit zal Endymion hier een steentje aan bij dragen om het tot een compleet feest te maken in de verbouwde “Main Hall”.

Uit goeie ouwe tijd verwacht men natuurlijk toppers die er toen voor gezorgd hebben tot wat het tot nu heeft gemaakt. Men komt dan ook met de helden die zeker garant zullen staan voor een overweldigende avond, niemand minder dan Dano zal zeker present zijn voor een portie classics en klappers uit die tijd, hij zal ook zeker weten worden ondersteunt door “Name of the Dj” Chosen Few. Deze twee mannen hebben geschiedenis geschreven en zullen jullie deze avond ook zeker de klanken en melodies in jullie oren laten klinken en je mee te nemen naar die goeie ouwe tijd.

Wat ook voor vele bezoekers een nieuw aanzicht zal zijn in Dancing Discotheek Quatrebras is de vernieuwde Main Hall. Afgelopen maanden is hier hard aan gewerkt om dit tot een fris nieuw uiterlijk te maken en de bezoekers een nieuw tintje te geven aan de avonden en feesten. Zoals iedereen ook wel weet mag er per 1 juli jl. niet meer in de horeca worden gerookt, zo ook in Dancing Discotheek Quatrebras. Maar daarom is daar een zeer luxe “smoQing lounge” gemaakt waar ieder die nog aan hun trekken wil komen daar een bestemt plekje hebben voor gekregen.

Wat betreft de rest van de avond zullen er verschillende verassingen en acts verzorgd worden om net dit stukje extra te geven aan een avond met dit dubbele concept. Alles zal uit de kast gehaald worden om iedereen weer een goeie avond te gunnen en de oortjes heerlijk te laten wapperen. De schade die aan de deur moet worden verrekend voor deze grote avond bedraagt 15 euro en er is alleen deurverkoop, men kan tot twee uur binnen treden daarna zal de deur worden gesloten.

Feel Free, Feel Energy!

7 opmerkingen

 
Ziet er goed uit mannen, succes(Y)
Heb er reuze zin in !!!!!!!!
Ik ben ook weer van de partij :bounce: :bounce:

FF los @ Q

(K) (K)
Artiest Fiore
word een mooi feesje :bounce: