Partyflock
 

Waakvlam & Vrijbuiters
kick-off

gepubliceerd door , op
Waakvlam & Vrijbuiters
23 augustus 2008
Op vrijdagavond 5 september is in club Inferno de kick-off van het nieuwe techno-seizoen in Nijmegen. Waakvlam & Vrijbuiters, twee nieuwe organisaties slaan de handen ineen voor een knaller van jewelste. Maarliefst drie topacts zijn geboekt waaronder Drumcode koning Joel Mull en Neerlands heetste techno-topper Sandrien.

5 september dus, een nieuw uitgaansseizoen met veel leuke feestjes in aantocht. Om maar meteen goed in de vibe te komen hebben de vrijbuiters contact gezocht met Waakvlam om eens een flink heet techno feestje te gaan geven.

Waakvlam is een nieuw concept in Nijmegen met als thuisbasis club Inferno. De vrijdagavonden in Inferno zijn inmiddels uitgegroeid tot een vaste stek voor techno-liefhebbers. Naast Vier, Mood Elevator, Deeplay en Schmoov nu dus ook Waakvlam op de “techno” vrijdag.

Vrijbuiters is een collectief van nachthonden die op slinkse guerilla wijze af en toe ergens opduiken met een dik event. Deze groep maakt geen grappen en houdt erg van Relaxpirimenteren.
Ok, genoeg randinformatie, terug naar 5 september. De artiesten die in booth komen te staan liegen er niet om. Uit Zweden wordt de techno-koning Joel Mull gehaald. Joel kennen we van zijn dikke tracks op Drumcode en Cocoon maar misschien nog beter van zijn rockende dj-sets. Deze zomer zette de goede man het Awakenings festival nog op z’n kop met een knallende techno-set.

Een andere topper is onze heldin Sandrien, deze vrouw blijft steeds het maar weer flikken. Haar altijd pompende sets blijven gewoon ijzersterk. Nu ze ook druk aan het produceren is geslagen mogen we nog meer van haar verwachten.

De live-inbreng op deze editie komt van Rauwkost. De mannen die dit jaar echt elk festival gerockt hebben met hun live-act zijn erg hot op dit moment. In Nijmegen hebben nog te weinig mensen ze kunnen bewonderen, dus dit is je kans. Rocken, dat is wat ze doen.

De lokale inbreng komt van niemand minder dan Rick Vio, een gedreven jonge hond uit de omgeving van Nijmegen. Als dj en vooral als organisator is hij erg actief in de technoscene en daarom een logische keuze.

Verder op deze avond geen bull-shit maar vooral dikke muziek en dito publiek (mag ook mager zijn).

7 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
Vet nieuw concept!!!

JOEL MULLLLLLLLLL!!!
 
Werkzaam bij Struikgewas
Dikkk!!!

Inferno goed bezig :)

Ik zag dat op 10 oktober Barem LIVE en Massi Dl onder andere in de inferno staan... ;)

http://partyflock.nl/party/132049:Phonic

Nijmegen Hoofdstad van de minimal!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 augustus 2008 om 20:04:
Ik zag dat op 10 oktober Barem LIVE en Massi Dl onder andere in de inferno staan...

Schijnh....

:P:P
laatste aanpassing
Rauwkost & Vio!!
aanwezig!!