Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie WiSH Outdoor

gepubliceerd door , op
Laatste informatie WiSH Outdoor
26 juni 2008
Op zaterdag 5 juli zal Evenemententerrein de Raagten in Beek en Donk voor de tweede maal omtoveren tot een heus paradijs voor house- en hardstyle liefhebbers. Hét paradepaardje van WiSH Events nadert zijn voltooiing. WiSH Outdoor is terug!

Na een uiterst succesvolle eerste editie wil WiSH Outdoor voor de overtreffende trap gaan van WiSH Outdoor 2007. En dat ga je merken! Het ‘kleine’ festival met het grote hart heeft al menig festivalbezoeker weten te overtuigen van zijn uitstraling en kwaliteit. En om die uitstraling en kwaliteit nog eens te benadrukken gooit WiSH Outdoor er dit jaar overal een schepje bovenop, om definitief zijn plekje tussen de grotere festivals te claimen. De bezoeker zal dit jaar voor een aantal erg aangename verassingen komen te staan. Het terrein is alleen al door de bosrijke omgeving een absoluut indrukwekkende, relaxerende omgeving, dat in combinatie met de aankleding een heerlijk genot voor het oog is.

Line-up
Mainstage
Technoboy
Erick E
Noisecontrollers [live]
Baggi Begovic
Headhunterz
D-Block & S-te-Fan
Billy the Klit
Marcel Woods
John Harrington
Jack Stone
Funkmaster B
Jesselyn vs Daniel June
The Geminizers
Rude Cokin’ vs. Bockieman
Hosted by: MC Dice
MC Renegade
MC Rootz
MC Speakerfreak

Housevillage
KruH
NERD
Funkmaster B vs Jack Stone
Eric Carmeo

Ook dit jaar zullen de muziekstijlen gedurende zaterdag 5 juli een rustige opbouw maken om zo uiteindelijk in stijl af te sluiten. De poort zal opengaan om 14:00, waarna de house, electro, club en minimal je tegemoet komen gewaaid. Naarmate het warme zomerse zonnetje lager zakt, zullen de funky house tunes van Jack Stone, Funkmaster B, Baggi Begovic, Erick E en Billy the Klit langzaam plaats gaan maken voor Marcel Woods, Jesselyn en Daniel June, die de wat stevigere disciplines van de muziekwereld zullen inluiden. Last but not least zullen de Noisecontrollers [live], Headhunterz, Technoboy Italië, D-Block & S-te-Fan, John Harrington en de The Geminizers de hardere stijlen vertegenwoordigen, ondersteund door mindblowing visual effects, om zo tot een ultieme climax te komen.

From Food Village to House Village
Er zal een compleet ingerichte lounge- en food-area op het terrein zijn, met een ruime variatie aan (gezonde) etenswaren, om zo iedereen zo van alle gemakken te voorzien. Pizza’s, pasta’s, fruitcocktails, luxe broodjes, frites en snacks zijn slechts een kleine greep uit het assortiment. Naarmate de muziek op de mainstage harder wordt, zal de foodvillage langzaam omtoveren tot housevillage, waar je het met dj’s Kruh, Funkmaster B, Eric Carmeo, N.E.R.D. en Jack Stone nog tot de late uurtjes door kunt housen.

Tickets
Er zijn nog steeds enkele tickets beschikbaar voor WiSH Outdoor, maar wacht niet te lang! Tickets zijn verkrijgbaar via de lokale verkooppunten die staan vermeld op www.wish-outdoor.nl. Daarnaast is het ook mogelijk een e-ticket op de website te bestellen. Dit is nog steeds de gemakkelijkste en snelste manier om een ticket binnen te halen! Tickets kosten €20 per dag, of €32,50 voor een passé-partout van 2 dagen.

Kluisjes
Evenals vorig jaar zullen er gewoon weer kluisjes aanwezig zijn op het terrein. Tegen een klein bedrag + borg kun je daar je spullen veilig opbergen. Zorg dat je de sleutel niet kwijtraakt en je locker bij vertrek weer leeghaalt, zodat je met al je spullen veilig thuiskomt.

Weersverwachting
Dit jaar ziet de weersverwachting er goed uit voor WiSH Outdoor! Ondanks dat het komende week wat minder weer wordt, zal het weer tegen het weekend aan weer helemaal omslaan en zullen we in een lekker zomers zonnetje kunnen genieten van de beats! De temperatuur zal liggen rond de 22 graden, dus dat is ideaal!

Outdoor of tent?
WiSH Outdoor, zal zoals zijn naam al aangeeft, zal plaatsvinden op een openluchtterrein. Mocht het nou toch minder weer worden, wees niet getreurd, daar is een oplossing op gevonden. Boven het mainstage terrein en de house village zullen parachutes hangen die eventuele neerslag zal tegenhouden.

Zondag 6 juli
Zondag 6 juli staat dit jaar in het teken van Brabantse gezelligheid met een hoofdletter G. Muziekstijlen als Pop, Rock, Top40 en de bekende meezingers worden allemaal in de blender gegooid om er zo een leuk gevarieerd programma van te maken. Ook ditmaal zullen nationale topartiesten hun acte de presence geven, afgewisseld met lokale talenten. De publiekslievelingen van vorig jaar, de Corona’s, zullen daarnaast terugkeren naar het Laarbeekse land om met hun unieke concept het publiek een topavond te bezorgen. Een andere topper is de Tribute to Bob Marley Band, die als officiële coverband van Bob Marley de wereld rondreist om zijn hits ten gehore te brengen. Starkoo XL, 90´s NOW!, Bag on Wheels, White Stone en Rene Schuurmans maken de line-up complete. Kortom; een ideale afsluiting van het weekend. Op zondag 6 juli zullen de poorten openen om 14:00.

Parkeren
Op de website is een routebeschrijving te vinden met daarop een kaart met de parkeerplaatsen in de directe omgeving van het terrein. Mocht je met de auto komen, kun je op het ‘Sparta-terrein’ je auto kwijt. Fietsers kunnen hun fiets gewoon voor de hoofdingang stallen in gereserveerde stallingen.

Huisregels
Even een kleine opsomming van dingen die we liever niet zien: drugs, rascistische uitingen, wapens, eigen drank en eten, professionele camera-apparatuur. Er zal een complete lijst hangen bij de hoofdingang met de huisregels. Dit zijn gewoon de standaardhuisregels die je bij ieder festival tegenkomt, so you know the deal.

Doe een Wens
Het festival staat wederom in het teken van de doe-een-wens-stichting. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Na het festival zal een donatie worden gedaan. Op deze manier draagt menig artiest en iedere bezoeker zo zijn steentje bij aan het vervullen van kinderwensen!

WC’s
Ook dit jaar zullen er gewoon luxe toiletwagens zijn voor de hoge nood. Niks geen cheap-ass dixies waar je na een dagje volle zon erop gewoon flauwvalt van de hitte en de aroma’s. Bij de bonnenverkopers kun je voor €2 een stempel halen om de hele dag naar de toiletten te kunnen.



Al met al hoopt de organisatie er een heel erg mooi weekend van te maken!
See you at the 5th and 6th of July!

15 opmerkingen

net nieuwsbericht hoor:D

tot volgende week:)

los op de scantraxx manne:D...
halleee:D:D
Vorig jaar erg gezellig!

Helaas dit jaar afwezig, dat weekend reeds :bier: plannen
Uitspraak van necroformers (ferry) op vrijdag 27 juni 2008 om 13:23:
timetable

Daar had ik ook op gehoopt inderdaad ;)

Verder heb ik er zin in! :cheer: En die pleestempel is wel handig aangezien ik verwacht dat er aardig wat bier geklokt gaat worden :D

Nu alleen nog effe uitvissen hoe hier te komen met openbaar vervoer. Of er moeten mensen 2 plekkies in de auto over hebben vanuit Eindhoven rond een uurtje of 16.00u/17.oou *hint* :P
Oja, en dit:

Doe een Wens
Het festival staat wederom in het teken van de doe-een-wens-stichting. Een stichting die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Na het festival zal een donatie worden gedaan. Op deze manier draagt menig artiest en iedere bezoeker zo zijn steentje bij aan het vervullen van kinderwensen!


Mag best nog even extra benadrukt worden! :respect:
 
Zin zin zin in!!!

:cheer:
Uitspraak van necroformers (ferry) op vrijdag 27 juni 2008 om 14:41:
doe da is effe voor mij jochem

Wa bende gij toch ok een luie flikker ;P
Enne Timetable boeit niet voor mij.
TBY is aanwezig dus Wiener ook :D
Uitspraak van Er-Wiener op vrijdag 27 juni 2008 om 16:17:
Wa bende gij toch ok een luie flikker

wie is er lui wie zit er 3 dagen aan een san migeul in zaragoza spanje - rusland te kijken ;)
Uitspraak van necroformers (ferry) op vrijdag 27 juni 2008 om 16:26:
wie is er lui wie zit er 3 dagen aan een san migeul in zaragoza spanje - rusland te kijken

Haha ja dat was ik, maar dat moest ik voor het werk ;P Heb ook zo'n vervelende baan.
Enne ik heb Duitsland - Turkije gekeke en niet Spanje - Rusland :flower:
laatste aanpassing
Uitspraak van Wackiejacky op vrijdag 27 juni 2008 om 13:49:
Nu alleen nog effe uitvissen hoe hier te komen met openbaar vervoer

lijn 21 gaat naar beek en donk
 
Een andere topper is de Tribute to Bob Marley Band, die als officiële coverband van Bob Marley de wereld rondreist om zijn hits ten gehore te brengen
:respect:
aanwezig :bier: