Partyflock
 

Ouwe stijl is botergeil

gepubliceerd door , op
Ouwe stijl is botergeil
26 maart 2008
FeestOuwe stijl · is botergeil
Datumvrijdag 28 maart 2008
LocatieLA
Dit is niet het zoveelste nieuwsbericht waarin wordt opgeroepen om je Aussie te strijken en je Maxies op te poetsen. Je Aus voorzichtig wassen op 30 graden met een fatsoenlijk wasmiddel en dan netjes uithangen is een stuk beter voor de kwaliteit van het kledingsstuk en wat de Maxies betreft is de doorgewinterde hakliefhebber het al wel gewend om te constateren dat de modderspetters van laatst bezocht evenement nog steeds op het favoriete schoeisel zitten. Wel gaat dit nieuwsbericht over een early hardcore feest dat op vrijdag 28 maart plaats zal vinden in club LA in Amsterdam

Na twee reguliere Zuipclub edities achter de rug te hebben vond de Amsterdamse organisatie het tijd om een nieuw concept te lanceren, en wel een hele speciale: Ouwe stijl is botergeil. Nu heeft early altijd al wel een rol gespeeld op de Zuipclub-feesten; elke avond kende wel z'n momentjes, maar op 28 maart is het tijd om de hele avond uptempo '96-'99 plaatjes te draaien. Verwacht op Ouwe stijl is botergeil de lekkerste ruffneck / cenobite / gangsta / h2oh / mokum-plaatjes, want het blijft natuurlijk een Zuipclub editie dus er moet wel flink gesnoeid en geramd worden.

De jocks staan klaar om de zaal weer aan gort te draaien. Dequ zal de avond aftrappen met zijn favoriete oude klappers om The Irritainer het tempo te laten ophogen met z'n melodische sound. DJ Brunoxide zal een volle 'artcore' set draaien, om vervolgens de guest-dj van de avond, Mokums finest Chosen Few, zijn kant van de early rave te laten horen. Apac zal vervolgens de duistere kant van de artcore door de speakers knallen. Merlin sluit de avond Zuipclub-waardig af, met de nodige dosis early herrie!

Tevens hierbij een vooraankondiging van de nieuwe Rave aen den Aemstel, welke op 25 april plaats zal vinden in de De Lax. Met niet alleen Pandemonium-residents Ominous & Sequence in de line-up maar ook de sounds van Enzyme-dj Nosferatu zal dit weer een knaller van een editie worden. Meer informatie over de tweede editie van Rave aen den Aemstel in een volgend nieuwsbericht.

Zuipclub's filosofie van het betaalbaar houden van feesten blijft ook weer hoog in het vaandel staan. De entree voor Ouwe stijl is botergeil is daarom slechts 3,50 aan de deur; Zuipclub 's standaard prijs voor feesten in club LA. Hierbij zit de garderobe en het gebruik van de toiletten inbegrepen. En bier/wijn/fris 2 euries. Zoals het eigenlijk hoort!

6 opmerkingen

no harddrugz?!?
:9
 
DJ Brunoxide zal een volle 'artcore' set draaien


:respect:
:D Wat een droge flyer, heerlijk! :D
en wat de Maxies betreft is de doorgewinterde hakliefhebber het al wel gewend om te constateren dat de modderspetters van laatst bezocht evenement nog steeds op het favoriete schoeisel zitten.

Sommige spetters zijn inderdaad voor eeuwig :/
Artiest {SHOWLIST artist 48555, 55776}
sinds wanneer mag je ergens geen harddrugs mee naar binne neme:S