Partyflock
 
Element Duitsland is niet algemeen zichtbaar!
Element Duitsland is niet algemeen zichtbaar!

G8 op Eternal Groovers B2B Debat

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 12 april zal in HappydayZZ Venue the battle “Eternal Groovers” plaatsvinden. Een uitvoerig debat dat verschillende werelddelen bij elkaar brengt, en de international hoogstaande trance nieuw leven inblaast. HappydayZZ Venue zal wederom het decor vormen voor een avond vol trance van de bovenste plank. Trance zoals trance bedoeld is, en dat met een international tintje.

In Brussel raken de ministeries er niet over uitgesproken, Europa en de Europese Unie, in Culemborg des te meer. Verschillende ministeries zullen tijdens Eternal Groovers het achterste van hun vinyl laten zien en het beste van de Europese trance presenteren. Het eeuwige gediscussieer tussen verschillende landen zal plaatsmaken voor back2back oplossingen in de DJ Booth.

Het ministerie van Het Goede Leven zal op deze avond worden vertegenwoordigd door het duo spik en span, ofwel Bas & Ram. De vaders van Eternal Groovers ontmoeten op deze avond het Ministerie van Alcohol Voorziening welke vertegenwoordigd zal worden door een van Neerlands talentvolste trance producer Milo.nl. De maat van CJ Stone zal deze avond het linkse debat aangaan in een anderhalf durende back2back set met Bas & Ram.

Uiteraard is het Ministerie van Buitenlandse Vrouwen op deze memorabele avond ook vertegenwoordigd. CJ Stone 🇩🇪 mag zich als afgevaardigde uit Duitsland met klem de womenizer van alle ministeries genoemd worden. Een trance godfather in Duitsland, zo sprak BILD over deze zeer getalenteerde dj. Eternal Groovers heeft daarom gekozen voor het Ministerie van Import en Export om vrouwenhandel uit te sluiten. Afgevaardigde voor deze zware klus is de nummer 1 trance dj uit Polen, Tiddey 🇵🇱. Nederland heeft reeds kennis mogen maken met deze artistieke held tijdens Trance Energy 2006. 12 april zal Tiddey in HappydayZZ Venue zijn kunsten vertonen en zijn standpunten verdedigen met een flink portie export trance!!

Dan de Ministeries van Muziek en Lekker Eten, ook zij zullen aanwezig zijn voor een anderhalf durende tranceconferentie. Pascal Feliz wordt alom geprezen vanwege zijn heerlijke tech trance sounds. Door de DJmag is hij inmiddels getipt als een groot uitvoerend talent. Met producties als Platinum en Aftersun achter zijn naam mag deze man met recht het Ministerie van Muziek vertegenwoordigen. Zijn opponent tapt uit een heel ander vaatje, namelijk het vaatje lekker eten met Jochen Miller. Jochen behoort tot de harde kern van Ministerie Trance. Deze dj/producer behoeft geen enkele introductie meer en zal tijdens Eternal Groovers de pannen van het fornuis draaien. Genoeg lekkere sounds zullen worden bereid in Millers kitchen.

Als uitsmijter zullen de Ministeries van Rode Lichtjes en Erotiek gaan uitmaken wat nou wel en wat nou niet kan vibe(n) of vibreren. Niemand minder als Spider en Mike S zullen in de booth uit moeten maken wat de mogelijkheden zijn. Beide heren staan garant voor een flink portie opzwepende en erotische klanken die menig trance liefhebber de zooltjes onder hun voeten hebben laten verdwijnen.

De voorzitter van deze avond zal niemand minder zijn dan de man met de allerzachtste G…, Pat C. Deze functie is hem op het hemd geschreven. Met zijn eigentijdse trance floorfillers zal hij laten zien waarom juist hij “De Voorzitter”genoemd mag worden.

Eternal Groovers is bij te wonen vanaf € 10,- in de voorverkoop. Zorg dus dat je dit intermezzo niet mist en knal 12 april vast in je agenda voor een avond vol nationale en internationale trance!!

4 opmerkingen

 
het Ministerie van Alcohol Voorziening :respect:
Artiest Space
Tiddey = Number 1 trance hero in Polen :respect:
dit gaat een knaller worden
Dit wordt echt geweldig.....