Partyflock
 

In touch with Santito
exclusive in concert

gepubliceerd door , op
In touch with Santito
7 februari 2008
Dé avond van DJ Santito komt er aan. Nog slechts twee weken en dan zal Touch Events, bekend van Touch @ the Sea en In touch with your Friends deze weergaloze, charmante en charismatische DJ in de Lexion Avenue in een omgetoverd theater neerzetten. Met AJ Quattro, Jose en Artento Divini zal de zaal worden opgewarmd. Aansluitend zal percussionist Sammiro laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Bewapend met een arsenaal aan trommels en een speciaal geschreven nummer zien, horen en voelen ze een Sammiro die ze op deze wijze nog niet kennen. Aansluitend zal resident Mai met haar weergaloze stem en schitterende uitstraling het voorprogramma afronden. MC Stanford weet als geen ander alles vocaal te omlijsten. Om 24.00 uur gaan de deuren dicht, het licht gaat uit en dan.....

Laat je op zaterdag 8 maart 2008 in de Lexion Avenue in Westzaan verrassen en beleef het spektakel wat Touch Events voor deze DJ in petto heeft. De avond wordt afgesloten met een heerlijke set van een DJ die het afgelopen jaar ook is doorgebroken in danceland: Ko-c. Dé DJ die het afgelopen jaar de Heineken Music Hall volledig op zijn kop zette tijdens het jubileumfeest van Crazyland en hij heeft de organisatie beloofd te laten zien dat er een In touch with Ko-c moet gaan komen.

Santito raakt je
Als geen ander is Santito de man die het In Touchconcept goed weet uit te dragen. Mensen laten groeien en niet beperken, mensen meenemen op een reis vol positiviteit en laat zweven op zijn zo unieke sound. Achter de DJ boot spreekt zijn hart en laat de aanwezige danceliefhebbers vibreren op de ritmische klanken van muziek die je raakt en met zijn muziekkeuzes mensen mee op reis neemt. In deze avond zitten weer alle succesvolle ingredienten van een In Touch feest. De welcomehugs van de mooie touchgirls zullen jou weer 'O wat is het leven toch mooigevoel' gaan geven en met dit speciale programma kan deze avond niet meer stuk. Een waarschuwing waar we jou als bezoeker op willen wijzen. Als je eenmaal besmet bent met het 'Santitovirus' dan loop je het risico hier niet meer van af te komen. Voor zover we weten is er geen medicijn beschikbaar. De remixes op zijn hyvesgroep zijn inmiddels duizenden malen gedownload en worden in menig huiskamer (of slaapkamer) grijsgedraaid en hebben al honderden huwelijken gered omdat zijn muziek mensen weer in verbinding brachten.

Santito is booming
Al jaren is hij de resident DJ van de immens populaire Crew lounge party's. Bij "In Bed with Space" in de Panama (augustus 2007) wist Santito door zijn muziekkeuzes het verwende Amsterdamse publiek echt helemaal los te krijgen. Het dak ging eraf en iedereen was het erover eens: Santito is booming! Op 8 september 2007 stond hij prime-time gepland bij "Touch @ the Sea". Het nieuwe concept wat nu al bekend staat als het meest vernieuwende dance-concept van 2007. Op deze onvergetelijke avond heeft Santito de harten van vele danceliefhebbers gestolen. Op 19 januari 2008 stond hij op prime-time in de line-up bij In touch with your Friends. Reden te meer om deze DJ vast te leggen voor een wel heel speciale avond rond een DJ waar in binnen- en buitenland steeds meer belangstelling voor is. Met een steeds groter worden schare fans uit alle hoeken van Nederland, zal het dan ook geen moeite kosten om de grote zaal van de Lexion Avenue in Zaandam te vullen met een selecte groep van liefhebbers voor deze rijzende ster.

Touch Events is In Touch
Beleef het mee en voel ook de vibraties die deze avond jou gaan raken. Een avond waar visuals, theater, dance en muziek die je blij maakt samenkomt. Vers fruit, massage, kledingstands én fotoshoots maken de avond compleet. Een avond waar je achteraf spijt van zal hebben als je er niet bij geweest bent, want deze organisatie heeft inmidels bewezen een wezenlijke verandering in de beleving van feesten neer te zetten. Voor de organisatie is dit het derde intieme dance-event. Alle eerdere versies waren volledig uitverkocht en kregen alleen maar enthousiaste recensies. Laat je verrassen met een nacht vol bijzondere momenten met een artiest die het verdiend om het middelpunt te vormen van de ware tranceliefhebber. Kortom, In touch with Santito, exclusive in concert daar moet je bij geweest zijn! Kaarten zijn te bestellen via www.touchevents.nl en nog losse kaaren zijn beperkt beschikbaar aan de deur, maar wees er op tijd bij. De dresscode is wit (stylish & classy) en hier wordt streng op gelet. De deuren sluiten rond 01.00 uur, maar de show van Santito begint om 24.00 uur dus kom op tijd.

12 opmerkingen

Santito als huwelijks bemiddelaar (y) Topperrrrrrrrr

Dit gaat een superfeestje worden met een weergaloose set van Mr Santito himself ....so be there !!
 
Ik krijg een Deja-vu...:yes:

8 September was TOP

19 Januari was TE GEK

1 Maart wordt SUPER

Heb er helemaal zin in !!!

Ik ga mijn schoenen opvreten als ik er niet bij ben deze keer.
laatste aanpassing
[quote element=news_comment id=408795]Ik ga mijn schoenen opvreten als ik er niet bij ben deze keer.laatste aanpassing
Hoop voor je dat er geen stalen neus in zit:LOL:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2008 om 18:47:
1 Maart wordt SUPER

Hey Fred, als je wat doet moet je het wel goed doen hè :D

Het is natuurlijk 8 maart en niet 1 maart.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2008 om 22:49:
Het is natuurlijk 8 maart en niet 1 maart.

Scherp !!!
allemaal aanwezig......
 
dit wordt weer een geweldig feestje

santito josé artento
en dan af en toe wat trommelgeluidjes van sammiro:D

komt helemaal goed denk ik
ook mede danzei toutch events
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 22 februari 2008 om 18:47:
1 Maart wordt SUPER

het is 8 maart hahaahah
maar komt wel bij de goede aan hoor

heb er zin in ga lekker mijn verjaardag vieren
 
Kaarten in the pocket, kon wel eens uitverkocht raken schatten wij in.

Santito is da BOMB en nu nog betaalbaar
Santito is booming !!! Daarna de master of Trance DJ-Ko-C

Ik wil het voor geen goud missen
hoi lieverd,

jammer dat wij er niet kunnen bijzijn grrr, weten dat je dat weer superrrrrr gaat doen x