Partyflock
 

Good 2 Go

gepubliceerd door , op
Good 2 Go
14 februari 2008
FeestGood 2 Go · Benefiet Dj, Mc Monus
Datumvrijdag 22 februari 2008
LocatiePlaza di Christo Site
Op 22 februari vindt in Plaza di Christo in Apeldoorn "Good 2 Go" plaats, een avond met drie speciale doelen: het is een benefiet-party, het is de launch-party van een nieuw label en de release-party van een nieuwe CD single/12". Omdat alle dj's en artiesten belangeloos aan de avond meewerken, is de entreeprijs lekker laag gebleven: 5 euro voor vier live-optredens, zes dj's en twee mc's: het kan slechter!

In de hoogtijdagen van labels als Mokum Records en Rotterdam Records halverwege de jaren 90 was het heel normaal. De ene na de andere 12" kwam uit met meerdere beestachtig goeie harde tracks en daarnaast eens in de zoveel tijd een "radiomix" of wat er voor door moest gaan. Bedoeld voor de hardcore feesten in "normale" clubs, voor een clip en voor de radio - alhoewel die het toch nauwelijks draaiden. Veel van die tracks zijn tijdloos gebleken: "hardcore Vibes", "Cold As Ice", "Have You Ever Been Mellow" en "Life's Like A Dance" zijn slechts enkele voorbeelden. Dj's/Live-acts/Producers als Paul Elstak, Flamman & Abraxas, Critiacal Mass en de Party Animals zag je zowel op de grote hardcore parties als in de clubs. Ook had je bijvoorbeeld Thunderdome op een of andere megalocatie en je had Thunderdome on Tour in de clubs.

Flamman & Abraxas lanceren nu 22 Februari 2008 een nieuw label die op dezelfde vertrouwde manier als vroeger gaat opereren. Er is niet alleen plaats voor bekende namen, ook is er ruimte voor (nog) onbekend talent: er zijn tal van hardcore dj's en producers, die niet onder contract staan bij een Q-dance, een MOH of een Rige, die de afgelopen tijd tracks hebben aangeleverd. Er is voldoende talent "out there": van mainstream hardcore tot de meest vage Terror. Genoeg materiaal om veel vinyl uit te gaan brengen, de distributie wordt verzorgd door Digidance.

De eerste release is een gedurfde Party Animals-vinyl met een paar beestachtig goeie hardcore tracks, "F*cked up my W*rld" en "Industrial Friends" en een radio ;-) mix "Electricity". Niet dat de track veel op de radio te horen zal zijn, want hij beukt er weer flink op los, in de stijl van "Good To Go". De Party Animals werken bij het nummer "Industrial Friends" samen met gast-Mc Monus - een nummer wat al enige tijd de openingstune is van de website van 100% hardcore, ook met tekst van Mc Monus. Deze Mc is dezelfde die na een Patrick jumpen optreden in Duitsland in December 2007 al slaapwandelend uit het badkamerraam 6 meter lager op de stoep van het Hotel terecht kwam en met meerdere botbreuken na veel geruzie met de verzekeraar uiteindelijk toch terug naar een Nederlands ziekenhuis is gehaald.

Een andere samenwerking staat als bonus track op de 12" en op de CDsingle: Party Animals vs. The Opposites - "Dom, Lomp en Mellow" (Dj Dangjo MASH-UP). Dit nummer, een mix van "Dom, Lomp en Famous" en "Have You Ever Been Mellow" door de Limburgse dj Dangjo, is al een tijdje een hit op YouTube. De video is de laatste weken zo’n 50.000 keer bekeken, en kwamen er per mail veel verzoekjes binnen om het nummer uit te brengen. Met medewerking van the Opposites en van Mokum komt het nu uit als bonustrack op vinyl en cd.

Toen Flamman & Abraxas eind 2002 weer met de Party Animals aan de slag gingen was er eigenlijk alleen Trance en R&B - met Skihut als een opkomende vage trend in de feestcafés. hardcore bestond wel, maar vooral op incidentele die-hard feesten en vooral in de underground. Zo maakten de Party Animals wel nieuwe singles, maar dan vooral bedoeld voor de P.A. live show en clips voor The Box en op de cd-single wat extra mixes of tracks er bij. Het had geen zin om 12"s te maken, daarvoor was de hardcore in die dagen te experimenteel en te extreem. Inmiddels hebben de Party Animals sinds 2002 meer dan 300 shows gedaan in clubs door heel Nederland - sinds het begin zitten naast de 90's hardcore hits ook (de hardere) tracks als "Used & Abused", "Buddha Shop" en "F*cked up my W*rld" standaard in de show en ook in 2008 lopen de liveshows nog steeds als een trein.

Ook op veel feesten is er in de afgelopen jaren een ommeslag geweest. Nu zijn termen als "Early Rave" en "Early hardcore" vaak gehoord als de logische opvolger van "OldStyle". En omdat alles er op wijst dat hardstyle dit jaar, zoals jump vorig jaar, het terrein gaat worden van geldjagers, commercie en foute labels en dat hardcore (voorlopig) buiten schot lijkt te blijven, lijkt 2008 een goed jaar te worden voor Early Rave, Early hardcore, Happy hardcore en hardcore!

Het is een goeie gelegenheid het label te lanceren op 22 Februari op de benefiet voor Mc Monus in Plaza di Christo, Apeldoorn als Monus voor het eerst weer in het openbaar verschijnt. Alle collega's met wie Mc Monus de afgelopen jaren heeft gewerkt en opgetreden zullen deze avond belangeloos optreden. De line-up bestaat uit LIVE Wap Squad, Patrick jumpen, Party Animals en Flamman & Abraxas, DJ’s Divato, Dio, Flamman, Remsy, Abraxas en Miss Zelda en MC's Remsy & Monus. De entree is slechts 5 euro, en alle opbrengsten gaan naar de familie van Mc Monus die alle kosten heeft voorgeschoten die niet door de verzekering gedekt zijn - zoals de reis- en verblijfkosten in Duitsland, buitenlandse telefoonkosten, medische hulpmiddelen, enz. Monus verblijft inmiddels al weken in een aangepast bed in de woonkamer van zijn Oma. 22 Februari zal hij zich voor het eerst weer in de buitenwereld begeven. In een rolstoel of op krukken, hij wil er hoe dan ook bij zijn!

Ook al heb je geen boodschap aan de benefiet, 5 euro is niet veel voor 4 optredens en de hele avond muziek - van jump tot Early Rave, hardstyle en Early hardcore tot hardcore. Bovendien maak je kans op 1 van de tientallen gratis 12"s en CD singles die er die avond worden weggeven.



Links:
Good 2 Go (PartyFlock listing + reageren)
Mc Monus back in Mokum
Party Animals - Single Preview
Party Animals vs. The Opposites

44 opmerkingen

 
Lijp :-D
 
:respect:3 goede redenen om te gaan (y)
ben benieuwd naar die nieuwe single van de Party Animals, eindelijk weer eens (happy) hardcore uit op single!
 
Volgens mij gaan we toch maar wel volgende week :) Apeldoorn gas erop hop hop :D

Alleen die remix man, ftw lelijk :S
Flamman & Abraxas en de Party Animals

jodengg :dood: en muziek verneukers
laatste aanpassing
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 16:33:
Flamman & Abraxas en de Party Animals

jodengg en muziek verneukerslaatste aanpassing 14 februari 2008 16:33

En dat zegt de 19-jarige DJ met al zijn nummer 1-hits...
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 februari 2008 om 16:28:
Volgens mij gaan we toch maar wel volgende week Apeldoorn gas erop hop hop

Alleen die remix man, ftw lelijk

pik ga je niet menen.... :S
Party Animals vs. The Opposites
http://www.youtube.com/watch?v=xq1IHLutmWM

:respect:
Uitspraak van [NL] Fatima op donderdag 14 februari 2008 om 17:03:
En dat zegt de 19-jarige DJ met al zijn nummer 1-hits...

Hoor haar gaan dan. Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

Ik weet 'm! Wat is er zo schokkend aan?
Artiest {SHOWLIST artist 1186, 5732, 232}
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

Een geschiedenis die ongeveer begon in de maand dat jij geboren werd?
http://www.flamman-and-abraxas.com/index.php?name=News&file=article

Sorry hoor, maar in de twintig jaar dat ik draai, produceer en organiseer ben ik vooral bezig geweest de scene vanuit het niets vorm te geven - het verneuken laat ik graag aan anderen over...
 
Uitspraak van P-T-W op donderdag 14 februari 2008 om 17:05:
pik ga je niet menen....

Kom ik ooit de dingen na die ik zeg?
 
Artiest The Carcass
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

nou , vertel ....
of leef je nog onder die steen ...
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 februari 2008 om 18:21:
Uitspraak van Bami Goran op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

Vertel dan ? ;)

Vertel dan ook even wat jou beter maakt dan de party animals ;)
 
Leeftijd?:D
Is idd 18+? :lol:



Ik ga me best doen om nbij te zijn:respect:
Word knal avond!
YEAA :D écht een feest voor mij!! hier móet je toch heen!!! ik kan geen enkele saaie artiest vinden in de line-up! (toch? Bami Goran??) én doe het voor een goed doel! :D
Super feestje :D..
En wat wil je meer met zo'n line-up, alleen maar feesten of niet?
 
ìk moet denk ik toch maar'n dagje later op vakantie O:)

dit mag'k niet missen toch!?
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

Gelukkig ken ik die geschiedenis al een tijdje.. En nu?

Uitspraak van PartyAnimal87 op donderdag 14 februari 2008 om 18:07:
Wat is er zo schokkend aan?

Hij zou willen dat zijn geschiedenis tot nu toe zo was...
Genoeg leuke dingen gemaakt.

Dit vind ik alleen niet alles, klinkt allemaal iets te bekend... dan heb ik t niet over die Dom,Lomp & Mellow die spreekt voor zich. Maar die eerste twee nummers zijn op heel bekende riedeltjes gebaseerd, kan er alleen ff niet opkomen.
Wij komen ook ....SUPPORTEN bij Mc MONUS.....en socialisen met de rest....

Kan niks anders worden als ouderwetse gezelligheid en weer eens een feestje met SFEER net als vroeger :p

Beukende bassen en fijne melodieen......

:D
Uitspraak van PartyAnimal87 op donderdag 14 februari 2008 om 18:07:
Uitspraak van Bami Goran op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

dus jij wil beweren dat dezxe mannen niet belangrijk zijn geweest voor de (happy)hardcore??

diep respect voor deze mensen! :respect:
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 februari 2008 om 17:58:
Als je de geschiedenis van de party animals weet + de producers erachter praat je wel anders.

ach ach...nog zo 1 die DENKT dat ie ze kent.

Uitspraak van E.H.H op donderdag 14 februari 2008 om 21:38:
.....en socialisen met de rest

gezellig :cheer:
laatste aanpassing
Nee di's niet iets waar ik me zou kunnen vermaken :(
Wel op used&abused (:lief: ) maar daar houd het dan ook wel op :(
laatste aanpassing
Uitspraak van PartyAnimal87 op donderdag 14 februari 2008 om 18:07:
Ik weet 'm! Wat is er zo schokkend aan?

De Party Animals zijn pure commercie, altijd al geweest. Wou je zeggen dat die nummers creatief zijn, of met hart en ziel gemaakt? Het is gewoon hitjes produceren. Net als de wederopstanding van de party animals in 2002, die nr's te achterlijk. En vergeet ook het Feyenoord vlag incident niet in de Sporthallen-Zuid. Dat doe je toch niet als je van hardcore en de muziek eromheen houd.

Ze zijn in principe net zo slecht als de producenten achter Hakkuhbar, Gabberwijffie, de Mosselman enzovoorts. Ze maakten de muziek en het geheel eromheen in principe belachelijk. Kijk ik snap dat mensen knaken willen verdienen, maar je kan ook oeverloos door gaan ermee.

En nu zie je Flammen & Abraxas ook weer achter die 'Patrick Jumpen', lekker geld verdienen en nog een muziekstijl belachelijk maken vind het maar verdacht.

En ik vind mezelf niet beter, ik snap alleen niet wat flammen & abraxas beweegt.

Snap je..
laatste aanpassing
...
laatste aanpassing
Uitspraak van Tumult op vrijdag 15 februari 2008 om 19:45:
De Party Animals zijn pure commercie, altijd al geweest. Wou je zeggen dat die nummers creatief zijn, of met hart en ziel gemaakt?

Ja, die nummers zijn inderdaad met hart en ziel gemaakt.

Uitspraak van Tumult op vrijdag 15 februari 2008 om 19:45:
Ze zijn in principe net zo slecht als de producenten achter Hakkuhbar, Gabberwijffie, de Mosselman enzovoorts. Ze maakten de muziek en het geheel eromheen in principe belachelijk.

Dat is totale bullshit. Zo werd er in 96/97 niet naar gekeken en het is aan niemand, zeker niet iemand die die scene indertijd niet eens heeft meegemaakt om de geschiedenis te gaan herschrijven.

Uitspraak van Tumult op vrijdag 15 februari 2008 om 19:45:
En vergeet ook het Feyenoord vlag incident niet in de Sporthallen-Zuid. Dat doe je toch niet als je van hardcore en de muziek eromheen houd.

Dat was en is een broodje aap verhaal. Dat heeft NOOIT plaatsgevonden. Mijn God, dat er nog steeds mensen zijn die daar in geloven..

Uitspraak van Tumult op vrijdag 15 februari 2008 om 19:45:
En nu zie je Flammen & Abraxas ook weer achter die 'Patrick Jumpen', lekker geld verdienen en nog een muziekstijl belachelijk maken vind het maar verdacht.

Welgeteld 2000 euro verdiend aan het hele project. Met een paar dj boekingen verdien ik meer. Wat me altijd heeft aangestaan aan Jump is dat het puur en simpel is, net als de House in de begintijd. Met Patrick Jumpen zijn we er voor gegaan dat pure en simpele geluid vast te houden en niet, zoals verschillende collega's, gelikte trance melodietjes op een oldskool bassdrum of ski-hut achtige remakes van Happy Hardcore nummers als "Jump" uit te brengen.

Uitspraak van Tumult op vrijdag 15 februari 2008 om 19:45:
En ik vind mezelf niet beter, ik snap alleen niet wat flammen & abraxas beweegt.

Liefde voor muziek en alles er omheen.

Bami Goran, bedankt dat je duidelijk voor je mening uitkomt en niet ongenuanceerd loopt te zieken. Maar ik vind wel dat je toch veel vooroordelen hebt tegen me, ik zou zeggen: loop een weekje mee achter de schermen mee en dan merk je hoe de vork werkelijk in de steel zit.
Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Bami Goran, bedankt dat je duidelijk voor je mening uitkomt en niet ongenuanceerd loopt te zieken. Maar ik vind wel dat je toch veel vooroordelen hebt tegen me, ik zou zeggen: loop een weekje mee achter de schermen mee en dan merk je hoe de vork werkelijk in de steel zit.

En ik zou je dan wel een echte held vinden als je daar op in gaat..
Werkzaam bij Dance Concepts
Werkzaam bij Juicy Lounge Bar
Artiest {SHOWLIST artist 18398, 48419, 20856}
Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Dat is totale bullshit. Zo werd er in 96/97 niet naar gekeken en het is aan niemand, zeker niet iemand die die scene indertijd niet eens heeft meegemaakt om de geschiedenis te gaan herschrijven.

Inderdaad wie dat heeft meegemaakt weet wel beter.

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Ja, die nummers zijn inderdaad met hart en ziel gemaakt.

Ik ken geen spontaner duo dan F & A en durf te zweren dat het met hart en ziel is gemaakt. Het zijn gezellige mensen die met respect in de scene bekeken worden. Daarnaast zijn ze geen uit de hoogte idolen, maar zijn ze bereikbaar voor iedereen en staan ze niet verlegen om een praatje. Top producers en ik ga de single alleen al als steun aanschaffen.
Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
loop een weekje mee achter de schermen mee en dan merk je hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Ja daag trakteer hem ff op een meet & greet LOL ;-)

Flamman respect!
Ik ga je zeker supporten.
Grtz,

Ronny
medewerker Dance Concepts
Projectleider Events / Producer & Remixer / AR & PR Manager
joh je hebt hier over de mening van iemand die 9 jaar oud was in de tijd dat dit speelde.laat die jongen toch lekker,hij speelde nog met blokken toen wij al aan het feesten waren.

jeroen en jeff respect voor julie!
laatste aanpassing
Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Ja, die nummers zijn inderdaad met hart en ziel gemaakt.

Hmm.. dan verschillen we toch heel erg van smaak. 'have you ever been mellow', hava naquila, hawaii 5-0, atomic. De laatste die ik noem is dan nog redelijk volwassen te noemen (voor happy hc begrippen), maar toch ook weer gejat. Kijk je maakt die nummers misschien wel met hart en ziel, maar wel puur uit commerciel oogpunt toch? Dat staat me tegen, het uit geen emotie.

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Dat is totale bullshit. Zo werd er in 96/97 niet naar gekeken en het is aan niemand, zeker niet iemand die die scene indertijd niet eens heeft meegemaakt om de geschiedenis te gaan herschrijven.

Hmm ik ervaarde het toen wel op die manier helemaal door 'hava naquila' Ik was misschien klein, maar zat al wel aardig in de scene eromheen, volgde de dance bladen (Thunder, strobe, update). Ik ben echt opgegroeid met die dingen.

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Dat was en is een broodje aap verhaal. Dat heeft NOOIT plaatsgevonden. Mijn God, dat er nog steeds mensen zijn die daar in geloven..

Hmmm... uit ooggetuige verslagen van DJ Rob blijken hele andere dingen maar ok.

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Welgeteld 2000 euro verdiend aan het hele project. Met een paar dj boekingen verdien ik meer. Wat me altijd heeft aangestaan aan Jump is dat het puur en simpel is, net als de House in de begintijd. Met Patrick Jumpen zijn we er voor gegaan dat pure en simpele geluid vast te houden en niet, zoals verschillende collega's, gelikte trance melodietjes op een oldskool bassdrum of ski-hut achtige remakes van Happy Hardcore nummers als "Jump" uit te brengen.

Misschien is de bedoeling erachter goed, maar iemand zoals hij zet de jump scene gewoon voor lul, daar kan je het wel mee eens zijn lijkt me. Het schept een verkeerd beeld in ieder geval.

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
Liefde voor muziek en alles er omheen.

Ik weet dat je een house goeroe ben maar toch krijg ik altijd een beetje centjes idee. Vooral door de party animals. Misschien onterecht want ik heb wel vaker andere opvattingen over muziek. Als jij maar weet waar je mee bezig ben, dat leuk vind, en de nummers die je maakt echt met hart en ziel zijn 'bereid' dan is het goed toch. Fierce ruling diva is daar nog steeds het beste voorbeeld van (y)

Uitspraak van Flamman op vrijdag 15 februari 2008 om 20:55:
ik zou zeggen: loop een weekje mee achter de schermen mee en dan merk je hoe de vork werkelijk in de steel zit.

Ik vind het een tof gebaar, maar ik geloof je op je woord.

Uitspraak van f@@b. op zaterdag 16 februari 2008 om 13:49:
joh je hebt hier over de mening van iemand die 9 jaar oud was in de tijd dat dit speelde.laat die jongen toch lekker,hij speelde nog met blokken toen wij al aan het feesten waren.

Leeftijd is maar een getal.
Uitspraak van Tumult op zaterdag 16 februari 2008 om 14:24:
Leeftijd is maar een getal.

1 verschil wij waren erbij en jij hebt het van horen zeggen ,oo ja en uit de bladen.
je hebt p elstak in je favorieten staan terwijl hij de eerste hardcore miljonair werd genoemd.hij is pas commercieel gegaan.
laatste aanpassing
Dat gedoe over of muziek nu wel of niet commercieel is. Nou en?

Luister gewoon de muziek die je mooi vindt en doe niet moeilijk...
Uitspraak van Tumult op zaterdag 16 februari 2008 om 14:24:
Hmmm... uit ooggetuige verslagen van DJ Rob blijken hele andere dingen maar ok.

Ik dacht al dat je dat bedoelde... dat verslag uit dat boek (het gabbergevoel o.i.d.) - dat verhaal klopt dus geen bal van.

Voor eens en voor altijd:

Bij het Party Animals optreden tijdens (de hardcore versie van) Hava Naquila op Hellraiser, Sporthallen-Zuid in mei 1996 was er een of andere gozer die op een meter of 40 van het podium in het publiek een Feyenoord vlag in de fik stak. Ik zat op dat moment geluid te mixen aan de zijkant van het podium.

Gedurende de zomer begon dit verhaal een eigen leven te leiden. Ja, er was "tijdens het Party Animals optreden" wel een vlag verbrand, maar niet door de Party Animals! We kenden die hele gozer niet eens. Maar inmiddels geloofde half Nederland dat er "tijdens het Party Animals optreden" een vlag was verbrand... door de Party Animals zelf!

Een paar maanden later draaide ik in Lloret toen ik door een harde kern Feyenoord hooligan gewaarschuwd werd "dat de Party Animals dit weekend aangepakt zouden worden" in Renesse op Beachpop. Op zich niet zo vreemd, want als half Nederland loopt te roepen dat de Party Animals een Feyenoord vlag hebben verbrand, sta je als hooligans natuurlijk een beetje zwak als je daar dan niets tegen onderneemt - of het verhaal nou klopt of niet. En dat gebeurde dus ook.

De maandag na die aanval ben ik live op de radio geweest bij Rob Stenders, telefonisch met op de andere lijn een woordvoerder van de harde kern Feyenoord aanhang. Aan het eind van het gesprek gaf de Feyenoorder aan dat hij er bij was geweest in Sporthallen Zuid en het had zien gebeuren en hij erkende dat de vlag niet door de Party Animals zelf was verbrand "maar de Party Animals deden er ook niks aan om het te stoppen". De aktie in Renesse was voor hem dan ook "een signaal voor de toekomst dat ze het nooit in hun hoofd zouden halen zoiets te doen". De banden van die uitzending bestaan trouwens nog steeds en liggen in het Radio 3 archief - heb er onlangs nog bij de toenmalige producer van dat programma naar geinformeerd.

Toen later dat verhaal van Rob verscheen in dat boekje, hield ik twee mogelijkheden open: of Rob liep doelbewust te liegen, of de journalist had er een beetje zijn eigen verhaal van gemaakt. Ik heb toen gebeld met de hoofdredakteur van de Nieuwe Revu (waar die journalist veel voor schreef) en die dacht, de journalist kennende, dat de journalist waarschijnlijk notities had gemaakt van zijn gesprekken met Rob en daar later een samenhangend verhaal van heeft gemaakt. Rob kreeg van mij het voordeel van de twijfel.*

* <i>(aan dat telefoontje had ik later trouwens nog twee vrijkaarten voor Michael Jackson in de Arena aan te danken.. ;-)

Kijk alleen maar naar de data die worden genoemd in dat verhaal: daar wordt net gedaan alsof Beachpop twee weken na Hellraiser was. In werkelijkheid zaten er maanden tussen waarin het verhaal een eigen leven was gaan leiden. Volgens dat verhaal stond ik ergens aan de zijkant "schaapachtig te lachen" omdat ik geen verstand van voetbal had. Nou, ik zat gewoon druk achter een mengpaneel het geluid te verzorgen (en weg te draaien) - verstand van voetbal had ik toen idd niet.

Ik heb tijdens dat optreden trouwens geen Dj Rob gezien op het podium, maar het was er erg druk dus het kan best zijn dat hij er wel was.

Hopelijk is het verhaal nu de wereld uit, anders moet ik desnoods maar eens die banden op gaan vragen bij radio 3 en er een YouTube filmpje van maken om te bewijzen dat ik niet uit m'n nek l*l!

En nou ga ik me weer bezighouden met leuke dingen! Lekker een avondje bier zuipen met Gabber Simon in de Vrankrijk en The Minds bijvoorbeeld...
laatste aanpassing
PS: Bami Goran krijgt van mij 10 punten, omdat ie niet hier loopt te zieken of te zeiken, maar het in 100% begrijpelijk Nederlands niet (helemaal) met me eens is... respect zo hoort 't
laatste aanpassing
Uitspraak van Flamman op zondag 17 februari 2008 om 05:04:
maar het in 100% begrijpelijk Nederlands niet (helemaal) met me eens is... respect zo hoort

dat wel ja mag ook wel eens gezegd heb daar zelf altijd moeite mee hahaha .goed geargumenteerd maar niet mee eens.

maar genoeg gezeken word vast topfeessie daar in apeldoorn.goed iniatief.
laatste aanpassing
Uitspraak van Flamman op zondag 17 februari 2008 om 05:04:
PS: Bami Goran krijgt van mij 10 punten, omdat ie niet hier loopt te zieken of te zeiken, maar het in 100% begrijpelijk Nederlands niet (helemaal) met me eens is... respect zo hoort 't

Ok dan B) ... Dan is Paul van Gageldonk iets in betrouwbaarheid gezakt bij mij. Kijk nu weet ik eindelijk hoe de vork in de steel zit. Altijd leuk als mensen verhalen verdraaien :/ krijg je toch een hele andere beeldvorming.

Uitspraak van Flamman op zondag 17 februari 2008 om 00:51:
Kijk alleen maar naar de data die worden genoemd in dat verhaal: daar wordt net gedaan alsof Beachpop twee weken na Hellraiser was.

Inderdaad, heb het stukje er ff bijgehaald.

Dankje voor de moeite en de opheldering (y) en dat het een leuk feessie mag worden. Ik hou me muil verder :x

Uitspraak van f@@b. op zondag 17 februari 2008 om 08:40:
genoeg gezeken
lekkah laten gaan joh :p

ieder zijn ding, ieder zijn mening, en (gelukkig) is niet iedereen het over alles eens, dat zou ook maar saai zijn...

maare wat is hier de min. leeftijd eigenlijk??
geen zin om uit amsterdam te komen rije, om vervolgens er niet in te komen( jah ik wel maar mensen met wie ik ben dan)

grtz
Uitspraak van Tumult op zondag 17 februari 2008 om 14:06:
Dankje voor de moeite en de opheldering (y) en dat het een leuk feessie mag worden. Ik hou me muil verder :x

Uitspraak van f@bi@n op zondag 17 februari 2008 om 08:40:
genoeg gezeken

paaaaaartyyyyy!! - come on everybody let's all get down (Moby - 1990)
laatste aanpassing
Uitspraak van Flamman op donderdag 14 februari 2008 om 18:17:
Sorry hoor, maar in de twintig jaar dat ik draai, produceer en organiseer ben ik vooral bezig geweest de scene vanuit het niets vorm te geven - het verneuken laat ik graag aan anderen over...

:respect: voor flamman
hopen voor veel oldskool en early;)
laat de jump hardstyle en mainstream maar zitte!!!!