Partyflock
 
Element Scantraxx is niet algemeen zichtbaar!

Evolution

anoniem gepubliceerd op
Evolution
19 januari 2008
FeestEvolution · Invites Noisecontrollers
Datumvrijdag 25 januari 2008
LocatieTemptation
FeestEvolution · Invites
Datumvrijdag 29 februari 2008
Geteisterd door de hevige mist werd een paar weken terug het jaar 2007 afgesloten. Het zicht werd beperkt tot een hand voor ogen en van vuurwerk was soms weinig te zien. Het nieuwe jaar zal moeten uitwijzen of de goede voornemens van iedereen worden omgezet in daden. Kan iedereen zijn voornemens waarmaken in het nieuwe jaar of blijven de voornemens enkel gelul in de ruimte en gaan ze op in de mist?

De Temptation in Veenendaal heeft ook een goed voornemen en kan in ieder geval spreken van een goede start, een daad! Het maandelijkse concept Evolution was vorig jaar elke editie weer een groot succes. Topartiesten en talenten wisselden elkaar af en zorgden er samen met het altijd waanzinnige en trouwe publiek voor dat elke maand in stijl werd afgesloten. Dit jaar belooft weer een nieuw jaar te worden in de evolutie van Veenendaal. Net als de wereld gaat ook de dancescene met de tijd mee. Zoals de naam Evolution al zegt, zijn ze ook bij de Temptation voorstander van vernieuwing. Het wordt dus tijd om de nieuwe garde voor te stellen!

Op vrijdag 25 januari zal de eerste Evolution van 2008 plaatsvinden. Grootste 'nieuwkomers' het afgelopen jaar waren de Noisecontrollers. Geroemd om hun strakke producties en energieke livesets zullen zij ook deze Evolution bevestigen dat hun opmars naar de top geen vergissing is. Naast de Noisecontrollers zullen M-ystery, Drone & Gelley-B (Global Soundz) en JSPR een dj-set neerzetten.

Op vrijdag 29 februari staat de tweede editie van Evolution gepland. Zoals de vorige editie al verraadt zal ook deze editie in het teken staan van 'nieuwe gezichten'. Wat te denken van Josh & Wesz ! Dit duo heeft het afgelopen jaar van zich laten horen met hun fameuze producties en dj-sets op o.a. Decibel en Qrimetime. Deze heren zijn een klasse apart en dat zal deze avond getoond worden. Een ander aanstormend talent is Scope DJ. Dit aankomende lid van de Scantraxx familie heeft zich o.a. door zijn productie 'Lockdown' definitief op de kaart gezet. Hij zal deze avond de Temptation op slot gooien om Veenendaal eens goed kennis te laten maken met Scope DJ!
Drone & Gelley-B (Global Soundz), Antrum en Azerr zullen deze avond ook in de dj-booth plaatsnemen.

Een extra dimensie op de Evolution avonden is de resident MC. Deze MC beschikt over magnifieke vocale teksten waarmee het publiek wordt opgezweept en tot gekte wordt gedreven. Deze stem kan elke trouwe Evolution bezoeker wel dromen. Wanneer de trommelvliezen dan ook kennismaken met zijn vocale ondersteuning, gaat er een rilling door het lichaam en is het gelijk duidelijk dat er maar 1 iemand hoort te staan met de microfoon in zijn hand: MC Renegade!

Zoals geschetst: 2 waanzinnige avonden waar Veenendaal trots op kan zijn. Taak dus voor de buitenstaander om ook eens een kijkje te komen nemen. Gezelligheid en kwaliteit staan boven alles op Evolution!

9 opmerkingen

Evolution.. Altijd gezellig ;)
Noisecontrollers!
zoiezo aanwezig!:d
Als je de laatste zin leest, dan moeten ze echt maar is nieuwe boxen/versterkers aanschaffen...
 
jah en is wat doen aan die blazers achterin :rot:
jah die blazers moete zeker weg :P
en dan in juli weer trugkome want dan moge we tog niet meer roke in de horeca :(
Werkzaam bij Club Mundo
Werkzaam bij Mundo
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 januari 2008 om 12:42:
jah en is wat doen aan die blazers achterin

De rechter blower blijft voortaan uit.
beter :)