Partyflock
 

2 Hard 4 U
Is dit wel hard genoeg?

gepubliceerd door , op
2 Hard 4 U
18 januari 2008
Feest2Hard4U? · Is dit wel hard genoeg?
Datumvrijdag 25 januari 2008
LocatieRumours
Het nieuwe jaar is nu definitief begonnen. De laatste groeten worden her en der nog gedaan en dan is het toch echt terug naar de orde van de dag. De orde van de dag van Your Dance Company is het organiseren van evenementen. En dat is precies wat ook in het nieuwe jaar veelvuldig gaat gebeuren. Normaal gesproken heeft YDC aan het begin van het jaar “The Kick Off” maar omdat er geen datum rond het begin van het nieuwe jaar beschikbaar was, is er besloten om een andere bekend concept tevoorschijn te toveren.

2 Hard 4 U is als concept vooral gebaseerd op alle vormen van hardcore waarbij alle tussenvormen of stijlen die buiten het hokje vallen ook aan de orde komen. Dit keer is de nadruk gelegd op de uiterst populaire stromingen; Terror en Speedcore. Uiteraard komen ook Darkcore, industrial hardcore, early rave en mainstream hardcore ook aan bod.

In de hoofdrol vind je internationale topartiesten die de duistere harten van de noordelijke liefhebbers van de harde, snelle beats in de hoogste versnelling laat kloppen. Het programma van deze gevulde avond zal bestaan uit een opbouw naar de hardste en snelste beats die ooit in de hoofdstad van Friesland zijn gebracht.

We beginnen de avond met een nieuwe, frisse naam uit Leeuwarden, Liquid-E. Slechts 2 jaar bezig met draaien en produceren maar nu al een langdurig contract van Your Dance Bookings op zak, over getalenteerd gesproken. De battle waar waarschijnlijk lang over zal worden nagepraat is tussen 2 specialisten op early hardcore gebied, namelijk de prettig gestoorde Fries Dj Dizzy en de nog gekkere Westfries Dj Viruz. Wie zal de harten van het Friese publiek dit keer doen smelten?

Bekend van zijn rag en zaagwerk is uiteraard de immens populaire Dj Partyraiser. Ditmaal staat hij niet aan het eind van deze duistere nacht maar neemt hij in het midden het stalen roer over van de bewakers van het noorden “The Northern Rebels Army” . Hij leidt met chaos en anarchisme de totale vernietiging in.

Uit Parijs, Frankrijk komt de levende legende Dj Radium die toendertijd samen met zijn wederhelft Dj Al Core onder de naam “Micropoint” de frenchcore niet alleen verbeterde maar ook definitief op de wereldkaart van hardcore-stijlen zette. De grote ruimte zal worden afgesloten met het neusje van de zalm als het om speedcore gaat namelijk de gemaskerde terreurheld; Noisekick. Met zijn ludieke samples en gevatte opmerkingen in zijn tracks is de populariteit van deze Fries naar ongekende hoogte gebracht.

De tweede zaal heeft maar liefst 3 buitenlandse artiesten waaronder labeleigenaar Dj The Massacre van de exclusieve Terrornoize Industry. Per release worden er slechts 300 van gedrukt en wie ernaast grijpt kan slechts hopen op een 2de hands exemplaar. Andere bekende bij het Leeuwarder publiek van o.a. Ground Zero 2007, Hellbound en de laatste editie van Demon City is de voorvechter van Italiaanse speedcore, Frazzbass. Zijn laatste wapenfeit is het mixen van de Demon City cd samen met The Rapist. Deze dubbel- cd zal binnen afzienbare tijd uitgebracht worden in Nederland. Ook uit Italië is zijn vaste partner Komprex die met een spetterend live optreden zal laten horen dat er een verschuiving richting het zuiden heeft plaatsgevonden als het om snellere hardcore gaat. Uiteraard is er nog veel meer te vinden in deze zaal maar check voor verdere informatie de timetable.

20 opmerkingen

 
was t maar nie zo ver weg,dan was ik zeker ook wel ff komen kijken
dikke line up :respect:
oeh the massacre.. jammer dat het in leeuwarden is..
 
ik kom speciaal voor Komprex helemaal alleen met de auto vanuit Rotterdam :woep:
Voor Liquid-E is niks 2 Hard!

Je hebt de platen dus ga maar even lekker rammen!!
:( Mooi kl@te dat ik de volgende ochtend zòòòòòò vroeg moet werken :nocheer:
Uitspraak van Kerstgek op vrijdag 18 januari 2008 om 18:38:
Mooi kl@te dat ik de volgende ochtend zòòòòòò vroeg moet werken

Ja je bent niet de enige:S
Artiest {SHOWLIST artist 41177, 37500}
word wel weer gezellig
en kneiter harddddddd!!!
Artiest {SHOWLIST artist 7549, 1496, 71943, 16591, 109}
Voor de mensen die het (nog) niet wisten,je kan je kaartje bij ticketservice kopen.
Uitspraak van Johan(Spam Promotions) op vrijdag 18 januari 2008 om 17:09:
Voor Liquid-E is niks 2 Hard!

Je hebt de platen dus ga maar even lekker rammen!!

Daar ben ik nog niet over uit...
Een opbouwende avond is wel het mooiste,
dus zal het tot vrijdag een verassing blijven wat ik ga doen ;p


Uitspraak van barry white op vrijdag 18 januari 2008 om 21:55:
goed bezig sybe(Y)

Thnx man 8) :beer:
Het zou mooi zijn als het vanaf dit punt alleen maar berg opwaarts gaat o:)
vet een demon city cd meteen hale als ie er is
 
En we hebben er zin in.... Aftellen is begonnen :D
Da's een eind fietse aouwe
 
nog 1 dag k heb er egt zin in (Y)