Partyflock
 

Sensation

· Black foto's
album,1773 · zeer goed · ical
1000 × 1000 · organisatie
Sensation
23 november 2017
georganiseerd door Site Site

Amsterdam ArenA (binnen) op de kaart Site
Arena Boulevard 1
Amsterdam
Nederland🇳🇱
hardstyle × 5, hardcore × 4, hardhouse × 1
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Black
Meetings
Er waren 4 meetings, de drukste drie om 01:30 met 34 bezoekers, om 00:00 met 20 bezoekers en om 23:45 met 3 bezoekers.
Verslagen
Door anoniem (9321), Zwaardski (4164), Tim (3052), anoniem (4608), Lip DJ (2005), Botj3 (1719), Thijs-BK (2111), anoniem (1761), MvB (1100), Josti :) (1351), anoniem (1521), 140BPM (1385), MCMalcolMX (2027), anoniem (2229), Darknoyse (1438), RickeY-G (1388), Vato` (1073), anoniem (1200), Cronus (1166), rwegkdskgl;fds (1685), anoniem (1219), Stefanovic b) (1679), Ramonskie (1429), Mare * (L) (1485), JariS (1025), anoniem (1016), @dren@line (609), anoniem (551).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig121427%
zeer goed136830%
goed111825%
ok1002%
voldoende4099%
onvoldoende1413%
slecht671%
zeer slecht311%
waardeloos792%

1045 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

!­ *­Scalp 'M*­ !­
bah! verder met de mensen heel gezellig! Ik had he­­t van te voren al gezegd. Doe geen ROB GILMORE!!!­ Voor de muziek had ik toch beter naar Noisekick w­illen gaan, maar groepie was gezellig! ID&T ga nog is goed nadenken over hoe jullie precies verder willen en hoe men jullie als organisatie zal moeten zien.
top feest ! :D het was me 1e :$.. maar raad iedereen aan :D
!!­ LAzERQicQ !!­
ZIEK ZIEK ZIEKK!!! Supergeluid! Superdecor! :respect: PROPHET, SHOWTEK, ZANY & THE TECHNOBOY!!! :respect: En heb Rob Gee veilig de Arena verlaten!? :nee:
knalfeessie the prophet en technoboy :respect: alleen klote van die rob gee
goed
"­ Oldschool Ray "­
Het was eem goed feestje todat Rob Gee kwam ik snpa dat ze gingen knokken op het podium , hij was echt verdwald op sensation <ID &T. dit viel enorm tegen
Vet tof feest alleen jammer van Rob G dacht al bijna dak op Rock Wergter beland was....he gozer die Rob G te lijf ging :respect:
#070 Jessy
Rob Gee what the fuck were you doin' men?? Was lekker thuisgebleven met je metal/rock shit :S! Verder was het wel knalle alleen de hardcore was te weinig en te soft, volgende keer beter dus! :respect: The Prophet, Showtek, Zany & Technoboy :respect: Catscan had ik harder en beter verwacht, dacht toen hij net ging draaien ff dat ik op Sensation White stond :S
ik vond het echt kikkuh hoor veel beter als vorig jaar! muziek was top lekker hard behalve rob g dan hahah
$imon
hulde voor de maniac die rob gee een stuiter gaf!
was echt een super feestje! beste feest waar k ooit geweest ben echt!
(Bas)s-ment
Rob G WHAT THE FAK MAN?! En de hardcore viel tegen ! Kon best wat meer + Beter !
Was wel gezellig.. maar vond niet zo mooi dat die lui opeens gingen zingen.. ik heb ook respect voor die kerel.. daarna gingen ze weer normaal draaien.. stelletje gekken .. gaat toch niet van die rare muziek doen op Sensation??:S maar de rest was wel gezellig!maar dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier heen ben geweest!
Rukfeest :yes:
was geweldig :cheer:
(K)(L)­Chanta­l(L)(K­)
Super vet feestje....zeer goed vermaakt...:P
Was gewoon toppie die avond mag elke weekend wel(K)
(k)CILLA(k)
Super
was verder goed feest alleen dat gedoe met die rob-gee. Paste ook niet bij sensation-black thuis, maar daar was iedereen het wel mee eens :D. Verder heb ik me prima vermaakt :bounce:
(K)nan(K)
was geweldig!!! zeker top
(L) MizzGee (L)
Wat een SUPER- Shit zooi.....
Zany & Technoboy hebben de avond gered, respect voor de gozer die Rob Gee een stuiter gaf :bounce:
Begon lekker, prophet en showtek, daarna iets vreselijks, diepe schande voor ID&T, daarna gewoon weer flink staan genieten!! :D
superfeessie weer :D vooral showtec, zany en the prophet en technoboy (Y) :respect: Maar erg jammer van die act met Rob Gee!! Zoiets past niet op black.. (domdom)
*­(F)Max­ime(F)­*­
Ik vond het echt te gruwlijk gewoon had niet verw8 dat er zo goed zou gedraaid worden. het was me eerste sensation en zkkr niet de laatste jammer dat het maar 1x per jaar is maar ja nix aan te doen!!! dus volgend jaar zkkr weer....
Was wel een toppie feestje....Hey KREMER ben je helemaal vergeten te smsen sorry :(
Zowww was zekersss wel een BRUUT feest :yes:.....:P
***­mokum verzwikt
Showtek was heel vet maar ROB GEE kan echt oprotten met ze kk rock:S
***­patries***­
was een super feest:D wer leuke mensen bij lere kenne..t was gewoon top
**­\__­Th@­zzie__/**­
Leuk feesie, Jammer van de bent....en het wachte op het bier......:|
**Joey**
Mijn eerste grote feestje(l)
**­Linda(­L)Dani­el**­
vet hevig
**­Miss Bitchy**­
muziek was echt toppie heb me er prima op vermaakt maar helaas de show eromheen was echt 3 keer bout was vorig jaar stukken mooier
**Roosie**
ja het was wel leuk vond ik...
*_*­DiNnEtJe*_*­
LOSER ROB GEE>>>> jammer dat ID&T zo misstap heeft begaan heeft de goeie naam van SENSATION echt wel aangetast jah
wat een tyfus mongool zeg die rob gee! hoop dat t goed komt met die gozer die ze zo toegetakeld hebben! en rob gee go to hell!
*­H@­rdcore_­Princess*­
feest was super
Zeker mooi!! :D
*Judzde*
Vond het geweldig :respect:
*michelle*
goed vermaakt, maar toch een hoop minpunten.. Catscan viel erg tegen, hij wist de vetste platen toch nog te verneuken :S Over Rob G ga ik het helemaal niet hebben:no: echt triest van ID&T.. En die jeugd van tegenwoordig kunnen volgend jaar ook thuis blijven! Het is toch the world's leading DANCE event?? ik ga wel na pinkpop als ik rock wil horen, daar betaal ik geen 60 euro voor!! :S
*No Name*
WAT 'N FEEST--- WAT 'N FEEST
Tja... ID-T is de fout in gegaan om Rob Gee op deze manier te laten optreden. Erg TRIEST dat er dan mensen zijn die met bekers gaan gooien enz... Ga dan lekker ff naar de plee of drinken halen! Gewoon geen gekke artiesten meer neerzetten op sensation en laat de muziek horen waar mensen een kaartje voor hebben betaald!! Voor de rest, Prophet en Darkraver (y)
Voor een SENSATION feestje vond ik het tegenvallen...MAAR DAT WIL NATUURLIJK NIET ZEGGEN DAT IK GEEN SUPER AVOND HEB GEHAD!!
*Vanes*
Was een geweldig feestjuh weer eens:respect: Heb me echt super vermaakt:D Jammer dat t zonder me mupke was:(
was leuk maar minder dan vorige jaren en rob g val dood homo
- # *
The Prophet (y) Showtek (y) Darkraver (y)­­­ Zany (y) Technoboy (y) Catscan (y) Alleen R­ob Ge­e was niet zo'n succes :/
zooo wat een meesterlijk feest!! prima vermaakt!!!
- Evelientje -
Was weer toppie! jammer van het gore eten en Rob Gee en z'n slipknotbuddys!!! The Prophet & Deepack :D:D:D
Hele goede sfeer! Zeer goed vermaakt. DARKRAVER & THE PROPHET de helden van de avond (L)
- Willie -
eerste klas bagger...kut rob GAY...Was de eerste en laatste x sensation voor mij...heb me vermaakt met mn maten maar voor de rest wast gewoon slecht!
-*pAtRiCk*-
zeer goed
gezellig feessie weer, beetje jammer van slipknot:jaja: geluukig maakte technoboy en the prophet en zany de avond weer helemaal(Y)
-DeNiSe-
vond het ckers weten tegenvallen!!!! beetje jammer maar evengoed wel een gezellig avondje gehad
-hardstyle-
Zwaar relaxt feestje tot dat Rob Gee op kwam die h­et nodig vond om deze heerlijke avond te verpesten­... Maarja na een korte dip tijdens de megamix konden we weer vo­l op stampen tijdens Darkraver, Zany en Technoboy.­ En dan verwacht je het laatste uurtje helemaal lo­s te gaan en dan krijg je Catscan :S dacht die goz­er int begin dat tie op Sensation White stond ofzo­... Jezus was nog softer als Kai Tracid :S
-Marky-
vet feest, beetje jammer van Rob Gee en Slipkont :respect: voor de man die het podium opsprong en een eind maakte aan die zooi :D
vond het super!! m'n eerste sensation. super veel lekkers voorbij zien komen hehe... alleen een grote fout van ID&T van Rob Gee! als zowat heel het publiek al laat horen dat ze weg moeten gaan lijkt me toch dat je dat ook doet. nee gewoon stug doorgaan. tja.... dan heb je het risico dat er eens eentje het podium opduikt. maar om hem gelijk in elkaar te schoppen vind ik echt SCHANDALIG !!!!! het heeft bij mij wel iets verpest.. erg jammer!!
...­Smitzer...­
in 1 woord, FANTASTISCH :respect:technoboy
.Namooni.
ik vond het een super feest echt waar jammer van rob gee maar dat heeft mijn avond absoluut niet verpest jammer mensen soms zo moetenm zijn!!! we zijn er allemaal om een leuke avond te hebben en dan gebeurt er zoiets! jammer! showtek en megamix waren vet vet vet!!!!tot volgend jaar mensen :)
01-moniQue
GEWEDLIG
2fast
super feesie:D
81Pope
Vond het een aardig feessie, had er veel meer van verwacht, line up zag er wel lage uit, maar het feest zelf en de dj's vielen me tegen, beetje jammer van Rob gee, maar kan het ook enig sinds begrijpen. voor mij Geen sensation meer
dit feest was totaal NIET wat ik verwacht had
volgend jaar weer:P:D was top gaste(Y)
:bounce: Sann
in een woord GEWELDIG!!
in een woord gewoon mega:D
mega vet echt wel
:Cheer: lisa
en trouwens wat een kanker trieste mensen die zeggen respect voor die gast die ging vechten!!! ja kom laten we met zn alleen iedereen gaan beuken die ons niet bevalt, tering hebben jullie nou echt geen hersens meegekregen of komt dat alleen omdat jullie zoveel drugs gebruiken dat je al neigingen krijgt als je moeder de poedersuiker op tafel zet wanneer je pannenkoeken gaat eten?!?!
:D PlayBoy :D
was weer gezellig!!
de jeugd van tegenwoordig en catscan:S:S:S:S:S
:bounce:Geweldig!:bounce: Volgend jaar weer!
Was de eerste keer en was zekers wel geslaagd DarkRaver, Zany :respect:
:|Snelle Jelle:|
llllllalalalalallaaaa AJAX AMSTERDAMMMMM, was een geil feestje, niet helemaal mijn muziek, maar erg goed naar me zin gehad :yes: :bier:
Was helemaal te gek feessie maar rob g niet weer laten komen :( showtek en zany :D :D ownage
;­LEKKER­BOEIEN­D
wat een klote avond zeg, SOFT GEDOE, waar bleef de hardcore :( en die gozer die het podium op sprong : khoop dat alles goed met je is ;) en je heb onze avond gered :P wat een klote herrie zeg die ROB G :~
>>Joey-M<<(APC)
nog nooit zoiets meegemaakt!!! helemaal geweldig:cheers:
vond het flink tegenvallen! 3 jaar terug was het echt wel beter! Muziek mocht wel harder. Voor mij geen sensation meer!!
was wel grapig maar kon wel beter latersss
[0570]DERKIE
was een zeer lekker feestje.rob gee heb het gewoon verpest voor zijn eige.showtek,zany+shadowlands terrorists,technoboyen catscan waren wel de uitblinkers
[[Alc0­holic]­]
De muziek was beter dan vorig jaar, alleen beetje jammer van Rob Gee.. Die hadden ze beter thuis kunnen laten! Showtek & Zany :respect:
[MOH-Radio] Mercenary
Afro's, sm-pakjes, Bremmahh en Manga de gekste zeker :D
t was wel gezellig maar voor gitaar muziek ga ik wel naar een concert toe.....:S beetje jammer wel
[VMX] Mad_­Mike
Was best wel vet feestje!! Jammer van die knokpartij en de jeugd van tegenwoordig :S
]0$ke
Die rockband was gewoon waardeloos, catscan met de kutband, en de darkraver das ook een saaie meeloper de ene keer draait die hardstyle en de andere keer draait tie hardcore . Het is gewoon een saai commercieel kutfeest af en toe was het net of je bij sensation white zat zo soft was het waardeloos was blij dat ik met de groep naar huis kon
^mariell
Zeer goed vermaakt, Zany :lief: Toppie en uiteraard; 1, 2 STAMPUHH
Wat een topper!!! alleen beetje jammer dat mensen zo respect loos zijn, die rockmuziek was kut maar die mensen staan toch hun best te doen en dan worden ze zo uitgefloten enzo.. maar voorderest topavond gehad!
_-paul-_
:respect: Darkraver & Zany :respect:
Het was een gruwelijke feest ... Te dikk , heb genoten !!
AFCA Noik
alleen die knop partij op het podium was mooi!! die kerel die Rob Gee sloeg was echt de held van het feest!! :respect:
iets te commercieel voor mij, maar was gratis :P
Also.­Starring
die rockband was echt te gaar voor woorden... maar verders was het allemaal goed verzorgd... kortom volgend jaar weer?: jah natuurlijk
Ammie
Geweldig leuke avond gehad, hoe later hoe losser w­e gingen leuk!!
Amykuh
Ik heb me goed vermaakt.. vooral met de Prophet, Zany en Technoboy... maar laat die Rob Gee aub wegblijven op sensation zeg :S
angelo89
whahahaah heerlijk feest en dan die kut rockband f*ck hun whahah lekker voor die rocker dat je werd geslagen HARDCORE WILL NEVER DIE
Aniita (K)
Super vet feest, volgend jaar weer :respect: .. Maarre ID&T, kenker op met die rockbagger!!! :x
Volgend jaar zeker weer!
:roflol:
ANUBIS666
DUNCAN STUTTERHEIM(LUL): ONDANKS JOUW JARENLANGE ERVARING WORDT HET NU TOCH ECHT TIJD OM OP TE ROTTEN. JIJ BEGRIJPT ER ECHT HELEMAAL NIETS VAN. LES 1 HOE VERNEUK JE EEN SUPERFEEST: HUUR GEWOON ROB G IN MET ZN TERINGTYFUS BAND(SUKKEL). WIL JE NOU ECHT DAT ID&T FAILLIET GAAT. VOORAL ZO DOORGAAN IDIOOT! GELUKKIG MAAKTE ZANY ER TOCH NOG EEN FEEST VAN. SHADOWLANDS DAS DUS ECHT PARTYKICKIN TIME. ZANY BEDANKT-->JIJ BENT ECHT EEN HELD. OJA RESPECT EN HEEL VEEL BETERSCHAP AAN DE PODIUMBEKLIMMER--> VETTE ACTIE
kut
appelmoes
slechte organisatie, vervelende muziek en nog verv elender dat die Rob Gee niet uit zichzelf dat podi um af is gegaan. nee ID&T, ik ben helemaal klaar m et jullie! ondanks alles wel een goed sfeertje
'K Vond het leuk om weer eens te feesten in de Arena en vooral de set van Technoboy was af. Maar geef mij maar feesten van Q-Dance, die hebben het toch wat beter voor elkaar.
en waar heeft die Rob gee z'n sporen mee verdient ben benieuwd. en is het een pfér die mn avond gered heeft wie is het?
arnoldje!!!!
echt een top feest, jammer van het metal optreden ven rob gee
Ass
6e x Sensation voor mij alweer. Vannacht werd maar weer s bevestigd waarom ik daar gewoon fucking íeder jaar weer moet staan! Sweet Dreamz are made of these! Fantastisch!
Ata
Was gezellig! De sfeer vond ik juist (Y)! De intro's duurden idd wat te lang, het was soms te lang stil...en tja, Rob Gee (N) beter van niet! The Prophet, Technoboy en Catscan :respect:...
Ava
Ondanks het voorval bij Rob Gee een geweldig feestje gehad :D
B-Flock :bounce:
Tja wat zal ik zeggen. Heel veel lol gehad met mijn vriendinnetje (was weer gezellig meis :lief: ) Rob Gee gelukkig niet meegekregen, wist van tevoren al dat het niets voor mij was dus was even weggegaan. Sfeer was goed, geluid was iets beter maar nog niet echt super. Volgend jaar maar even goed nadenken of ik weer wil gaan
B@RTJUHHH
welke mongool bij ID&T haalt het in zn botte hersens om op een house feest een heavy metal band te laten spelen het is terecht dat dr een vechtpartij op het podium was als het nog langer door zou gaan dan zou het publiek de tent hebben afgebroken maar goed ik hooop dat ze dr wat van hebben geleerd helden van de avond : the prophet en techno boy
baco_coño
vond 't goed,alleen erg jammer dat die gasten van kipsnot moesten spelen.we zien wel hoe 't volgend jaar gaat........
Bakkiez
Rob Gee(.K) die klappen kreeg! GEWELDIG :D Prophet vond ik weer subliem! :) heb me prima vermaakt :D
Barthezzz
Sensation :respect: Id&t moet nog wel wat leren...
Ben :bounce:
The Prophet, Zany en Technoboy :respect: , alle drie weer een lekkere set neergezet!
BENSCHOPSE GABBER
erg gezellig en heb veel lol gehad en rob gee goed bezig !!!! :no:
bibbertje:[
Ik vond het erg jammer dat we zo lang op de opening hebben moeten wachten, maar met de opening die ze gaven hebben ze het wachten dubbel en dwars goed gemaakt!! kai tracid had van mij weg mogen blijven net zoals Rob Gee!! Voor de rest hebben al de andere dj's m'n avond goed gemaakt en ofcourse mijn lieve vriendje waarmee ik er naar toe ben geweest :D:D
was wel Q-want alleen rob G flikker toch op
Bitter­(f)swe­et
super!!! van begin tot eind genoten (behalve bij......ja, je weet wel ) Maar daardoor zeker niet de avond laten verpesten. Helemaal geweldig!! :respect:
bjornoooow
muziek was echt bagger maar sfeer en mensen oke.
dit was me eerste sensation maar dan ook direct de laatste.zweer was perfect gezellige mensen maar de muziek was toch niet erg geslaagd.:cry::respect: voor die kerel die rob er af heeft gerost:bounce: die kerel heeft bij mij 100 punten verdiend.
Bob*NWK
Nou dit was voor mij de slechtste Sensation ever :s Deed zijn naam geen eer aan. Dieptepunt was Rob Gee :bah: Technoboy en Zany waren wel (Y). Ben blij dat ik niet de volle mep voor het kaartje heb betaald..
was egt gezellig alleen geen rock meer daar zijn andere feeste voor dsus niet meer op sensation !! voor de rest egt vetjessss....!!!
Braadworst
Vorig jaarwas het zeker beter!! Voor de rest evengoed wel genoten:p
Brian NRG
Dat hele Rob Gee gebeuren was gewoon too much. Rock en Hip Hop en andere invloeden passen echt wel goed in de hardstyle maar het moet wel in een goed balans zijn. Dit ging helemaal nergens meer over en ook hun uitstraling was kut!!
Broer.
Was leuk, meer gehoopt en rob gee go away
Brooky
go showtek its your party fucking bruut en die kerel die het podium opklom was echt de held van de avond:respect:
Budi
Drama... na die Rob Gee viel de sfeer compleet weg. Nog nooit zo'n slecht Sensation black meegemaakt. Technoboy en Zany maakte het daarna nog goed! Maar niet zoals ik het gehoopt had
goed vermaakt daar:D alleen ja Rob G :S
Na het in elkaar rammen van Rob G, en een cameraman van id&t die bewust met licht onder de rokken van een zestienjarig meisje moet filmen gaat me echt iets te ver, mijn eerste en laatste sensation dus, kakwijve chagerijnig en jaloers en oh wat zijn ze mooi maar allemaal fake booooooooooooooooooeeeeeeeeeeee
Bvl
ik zeg 4,20 voor 0,5 liter water ?? uhm....
caiske
was echt een super feesje alleen rob gee was serieus slecht snapte er niks van
Cassiej
Was weer geslaagd en gezellie, alleen toch de minste van de 4 Black's die ik heb meegemaakt
Wat een bagger feest....:NO: enige lichtpuntje zijn de 'verhelderende' gesprekken van vanavond geweest ..:flower:
Ches {The Prophet}
top feest :D the prophet knalde weer heerlijk
choose life
echt vet die rob gee un x wa anders ik vond ut wel un mooie onderbreking beter as de megamix alleen jammer da weer zon blije iemand ut moes verneuke da sloeg gewoon nerges op
Tegenvaller..... Pleur toch op met je Rock.. Daarvoor ga ik niet naar Sensation..
IK wou gewoon ff zegge dat ik het een zwaar vet Feest heb gehad ik ben nu nog steeds aan het bijkomen. echt vettteeee shiitttt OUWEEEEE
Wat een tering hardrock band of whatever, vond het wel cool dat iedereen ging protesteren door te gaan zitten op de dansvloer...en lachuh dat de band op het podium in elkaar gebeukt werd, we hebben ze niet meer terug gezien, whihihihihiiiiii :lol:
Vond rob G helemaal niks!! Door de groep waar ik mee was, was het erg gezellig maar volgend jaar toch maar niet meer!!
jammer dat ik er niet bijwas bij blach maar goed de volgde keer beter toch
clubdancer
Helemaal uit mijn plaat gegaan door showtek zany technoboy darkraver the prophet. Alleen jammer van die herrie van die rob gee en zijn hard rockers zonder ritme gevoel. Toppie van en mijn dank voor degene die ze weggetrapt heeft.
code22
was leuk jammer van rob g see you next time :P:P:P
Cor.S
Catscan was echt rete vet !!!:D
hoe bedoel je ID-T en prijzen verlagen...bij de parkeergarage moest je evenement indrukken. Gelukkig niet gedaan anders hadden we €15,- moeten betalen...en nu maar € 9,-...pure geld afklopperij!!
in een woord GEWELDIG :D :respect:
feest was zuur!! maar verder weer gewoon gesjellie met de leuke mensen natuurlijk;)
J ken t nooit ieder1 naar de zin maken, k had het wel naar me zin gwoon goan goan :D :|
Helemaal Super, Rob Gee was Zwaar kut!!!!.. Werd uitgefloten :P:P begon lekker stevig (Y) :D
DaMastah
Ik von het ZOOOW gaaf!!!! :respect: :respect:
DaMi
Whaha Rob Gee Hoop Dat Je flink pijn in je kop zal hebben klootzak echt jammer hoor ook van de org. want die had beter moeten nadenken....... en jij jongen die er een einde aanmaakte BEDANKT !!! en voor de rest echt toppie lkr sfeertjuuuuh en mensen bedankt weer op naar het volgende weekend whahahahahah eb er zin an ......................................
http://www.vkmag.com/media/robgeebeukteroplos/
Daniel.H
surprise act Rob G fighting on stage yeah :s
Danietje
Good music and nice people
Darknoyse
Rob Gee was dus echt :no::no: daarin tegen genoten van :respect:Castcan:respect: volgend jaar als VIP
De House Paus
ubervette show en dit noem ik feeste ouwe (Y)
de kale lonsdale terror gabber
NOOIT MEER !!!! :nee:
Death By Mistake
Fucking lijp feest, Prima vermaakt, en Die Rocker haha wat een stakker, Respect voor die lijpe gap die op het podium klom wou dat ik je kon helpe :P:P
deboertje
Ubervettt
Heb me prima vermaakt op het incident na dan, dat was echt wel balen. Verders vond ik het zeker beter dan vorig jaar wat de muziek betreft. Prophet, zany, showtek & technoboy :respect:
Deesje ;-)
zeer geslaagd feestje..alleen die kk band tussendoor was echt KUT werd gauw eind aangemaakt !!!
Di-Luca
2500 euro boete voor ieder bandlid (teletext). Verder een feestje met ups en down, Catscan Was echt de man van de avond :respect: Attention this is sensation black 2006 on 1000 bmp :kwijl: zany,darkraver, en kurtis blow vielen tegen.
Digital Punk /­ René
-
dirkel
Klote Rob G verder was het echt een top avond. Showtek live HEERLIJK!!!!
Was mijn eerste sensation, en zeker niet de laatste, alleen zelfs ik snap dat je GEEN HARDROCK moet spelen, maar moet STAMPEN!! Showtek, The Prophet, Zeny en Technoboy, helemaal het einde. Overigens wel goed geimproviseerd na de slachtpartij, iedereen zat vrij snel weer in de stemming. Volgend jaar weer?? ik zeg JA
dj chosen few
goed dat die gozer inelkaar is geschopt door rob gee en ze band! wat een sukkel zeg! prophet draaide het beste :respect:
Kijk,
Schijt Bagger!!!!weinig sfeer en na de zittende protestactie toen onze held er een eind aan maakte was het helemaal niks meer. Beetje jammer de dj~s konden hun ei ook niet kwijt achter de turntables
Dj Impression
Superdik feest kben helemaal los gegaan, Rob G had alleen nie hoeve te kome
Dj Jeff (APC)
Was egt een super feest.Kheb het zeker naar me zin gehad........ Volgend jaar zeker weer!!!
DJ Lenny B
Vet feest :D Dat Rob Gee minder was had ik verwacht maar deze bagger :S Verder prima vermaakt, goede sfeer en leuke mensen :D Zany was voor mij de beste dj van de avond !
het was helemaal te gek .jammer dat ze die rock troep gingen draaie en catscan had ik veel meer van verwacht
DJ Twisted
Showtek :respect: gruwelijke intro.. the prophet, darkraver, heerlijk gedraaid... maar voor de rest vond ik het echt niks.... helemaal mr krappie ass rob gee... sorry hoor maar je wilt toch geen fucking hardrock horen op een hardstyle feest... beetje jammer.. verpeste de hele sfeer... wel gruwelijk dat iedreen ging zitten... en dan nog iets.. 2,50 voor een glaasje water.. 60 euro voor een kaartje... kan toch niet... :nee: voor mij geen sensation black meer...
DJ-KCP
Idd respect voor die gozer!!! he save the day! voor de rest wel na mn zin gehad vooral bij Zany!! Party kicking time!!
DJ_LoudSound
Was Echt super hard echt kei vet was het
Djazper
Technoboy de man zoals altijd :yes: Maargoed dat e­r snel een einde kwam aan Rob Gee en zijn ''hardrock­band..'' Wie dat toch in zijn zaagselhoofd heeft ku­nnen halen om die gasten te boeken voor dit feest :no: Fluitconcerten kwamen goed tot z'n recht, en terecht.. Dikke bende.. :\ ­ Verder vette avond gehad :)
DJGozer
Zeer leuk feestje:) goeie muziek:) thema viel me wat tegen was vorige jaar mooier:)
Djim
:vaag: PpFffTt :dood: Ik had toch moeten gaan slapen .
was wel weer gezellie
dn eagle
Dit jaar gelukkig wat minder druk als vorig jaar, goed uit de weg gekunnen, Wel een hele foute inschatting van ID&T met hun rockbandje. zeer jammer Tot volgend jaar!!!!
Donkers22
was een mooi feest aleen die rob gee flikker tog op met je kutmuziek ga naar n rock feest of zow?? verders wel lache feestje
Dr. Gonzo...
1e x Sensation: vette muziek, mensen, sfeer, airco, Rob Gee in stijl afgetreden.....In een woord: Geweldig...
wist niet goed wat ik er eerst van moest verw88, maar dit was het beste feest waar ik tot dan toe geweest ben! Echt vette party!
Druss
Toppertje
Lekker feestje hoor!! Volgend jaar weer aanwezig!! Of ID$T moet weer met leuke ideeen komen :rot:
Early-Paus
Sensation BLack Was Zker een vet feest om meegemaakt te hebbe:P
eazy-D
Gaaf feestje, maar dat rock gedeelte :no: :respect: en die gozer die Rob Gee te lijf ging heeft toch het avondje gered :respect: haha
Goed feessie!!!
Eefje :9
haha echt een topper die het podium op kwam, had ie wel ff eerder mogen doen (y)
eitjuhh
twijfel of het me die € 25 waard was.......
kan er kort over zijn ! RUK !!! nog geen €5 waard.
el casa
DIE KEREL VERDIEND EEN STANDBEELD ALS DIE NIET HET PODIUM WAS OPGEKLOMMEN HADDEN WE NOG LANGER NAAR DIE POKKEHERRIE MOETEN LUISTEREN!!!! de aankleding was wel vet maar daar was dan ook alles mee gezegd 63 EURO en dan nog betalen voor de wc's heel triest, geluid ook klote galmde als de pest... gelukkig was de sfeer goed. EERSTE EN LAATSTE KEER IIG adios
waardeloos
Elientje1986
vond er echt niets aan
EmE
Hoe heet die MC die verkleed was als the Joker?
Sensation was knalle :D voor mij het eerste feest, volgende Q-Base! :D
het was supper feest volgend jaar weer i com back next jear sensation hahaha was echt een top feest
Er-Wiener
Heb me zeer goed vermaakt, Darkraver, Zany & Technoboy :respect:
EROS
Was gewoon een matig feest, geluid was slecht je kon elkaar van een afstand gewoon nog horen. Er was gewoon geen bas, best jammer had een geweldig feest kunnen zijn al had ID&T meer geld en tijd aan het geluid geschoken i.p.v die Rob Gee te boeken. Ondanks het geluid was TECHNOBOY toch HEEEEEL goed bezig :respect:
Esthertje :cheer:
respect! godverdomme t was knallen ;) :cheer::bounce:
Eva
Damn, zelfs vanuit de koninklijke loge was het een sfeeloos feest..
evana16
ik vond het echt een super feest, alleen jammer van die rob gee......
Ezmee
Genoten, was gezellig vriendjes! Bedankt lieve Lien voor het kaartje!
was echt een super feest
Fabert
RESPECT vriend! En iedereen weet over wie ik het heb!
Faniac
Technoboy , Catscan :respect: he-le-maal uit mn plaat gegaan! :D
Fate X
Ja mensen dat was dan sensation black 2006, maar ik vond het geen sensatie.. Leuke poging van showtek (die dan de anthem van defqon 1 draaid :S) maar Zany krijgt van mij alle eer, de enige die in staat was om te knallen tijdens deze SB2006.. t was me geen 65 euries waard..
Fck^FLIRT
Feestje was helemaal supeRRRR maar die fucking ROB GEE....KOM OP ...dat wist ID-T ook wel van te voren dat dat uit de hand zou lopen...
FEEST :lief: :cheer:
Jaaa, was erg gezelli. Rob G was gaar! Wie dat een special act noemt??? Dat was het cker ja.Catscan met De Jeugd van Tegenwoordig was echt keihard, Super!!! :bounce: Verder vond ik dat de muziek vaak niet helemaal lekker uitkwam, te zacht dus en te veel gestop als je net ff lekker aan het stampen was.
Fem Amsterdam
het was super :D:D:D
FF SERIEU­S.....­
de avond begon super tot die mongolen op dat podium verschenen toen was ghelijk mn avond naar de kloten beetje jammer
Geweldig feest alleen op die Rob Gee na die een van de redenen was dat ik erheen ging maar hij heeft het gisteren egt slecht gedaan. En dan met zijn allen die jongen in elkaar slaan belachelijk stelletje watjes. De security had hun ook wel harder aan mogen pakken net als ze bij de gewoon partypeople deden mja al met al egt een super feestje :respect:
Flanee­rmenee­rr
waus feest...!!!!
Hell Yeah, Ik ga naar Sensation voor de heavy meta­l die dan gedraaid wordt... Het hele publiek ging ­los op die muziek..NOT. Hadden de organisatoren bete­r over na mogen denken. Wel vet dat het op het gro­te scherm gewoon te zien was. Hoe gaat het eigenli­jk met die gozer? Hoogtepunt vond ik zeld The Prop­het met zijn nieuwe nummer met lange frans.
Forrah
moeilijk los feest, nog nooit in de arena geweest, dit was de enigste keer dat ik die uitzondering maakte haha top feestje! :bounce:
fraaans
was weer een leuk feesje alleen geen hardrock respect voor die die gast die die band in elkaar trapte ID&T volgend jaar geen hardrock catscan jour the best
Dit was weer een super feestje!!! :D Jammer dat ze zelf niet doorhadden dat Rob G er niet tussen paste, maar gelukkig werden we geholpen door iemand uit het publiek.. Maar de rest van de dj's waren top!!!!
wat een slappe bende zeg, einde van id&t ?
vekkerd was dat je bij de vip speciaal je id mee moes nemen helemaal als een gek van amsterdam naar oss gereden om hem te gaan halen maar om 2uur hebbe we ondanks alles tch en goei feesje gehad
gebber
Welk nummer speelde Rob Gee en aanhang ook alweer tussen Prophet en Showtek? Oh ja, YOU GOTTA FIGHT FOR YOUR RIGHT to party! Volgens mij werd dit na Showtec iets te letterlijk genomen.
Geert 27
Prophet SUPER !!! zelfs Steve zette weer een leuke Jumpsey weg met Villian MC, ik heb toch best genoeten, Special thanks goes out to Rob Gillybilly.
Technoboy maar nog vooral ZANY maakten het feestje goed...de rest was echt om te huilen eigenlijk.
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
mijn 1rte sensation black.heb me prima vermaakt.Darkraver & Zany en The ­Prophet:respect:!!!!!!! :bounce:
Gerrit Zeetie
Rob Gee held van de avond... *kuch* schade ID-T, alles ist vorbei.. laatste btje respect in 1 "klap" weg..
GET OFF THE FLOOR
ROB GEE WHAHAHAHA FLAPDROL-senasation geen lowlands
GEUX
Super goed feest!! iedereen lekker gedraaid en die gozer die rob een beuk gaf had nog vaker mogen slaan
ik hou van hardcore en hardstyle,maar rob gee was echt kut!! doe dan iets met rap voor en half uurtje 50cent met de darkraver dat zou vet wezen.
was een best feestje maar baal dat ik niet naar noisekick ben geweest want terror is het hardste en het beste!!!!!
moest werken maar heb me zkr vermaakt :D
Vond het ook een waardeloos kutfeest, ver beneden peil. Oerrrrsaaie en veel te lange intro's, niet mee gaan met de sfeer van het publiek (waar het om draait) veel dj's in een egotrip. Geluid vond ik ook matig. Ribbelvloer was rot om op te dansen, ik brak mn nek over al de zooi die er lag, en inderdaad die zogenaamd vernieuwende creative uitspattingen van ROB GEE en Endymion (ging die rap nou over het ollekebolleke kinderkankerfonds?)...Zo niet leuk!
glanta
was wel een gaaf feest!!! maar die rob gee mogen ze wel thuis laten samen met snotklip.......
Gurt_010
:respect: Voor de Gozer die Rob G Het Zwijgen Heeft Op Gelegt, Was Wel Even Nodig, Was een Lompe KK Mongol, Toen hij Weg Was Ging het Pas Beginnen Verder Heb ik Fantastische Avond Gehad :D:D:D:D:D
Gwenda
Wat een KUT feest. Ik heb nog nooit 65 euro zo slecht besteed. Voor mij nooit en never meer Sensation...
Was wel geinig feessie. Had alleen wel wat meer van de show enz verwacht. Maar met kaartje voor de halve prijs was het wel oke!
Hannaatje
Hoogtepunt was het letterlijk van het podium meppen van het drama (waar maar geen einde aan leek te komen).
hardco­respoo­k
rock muziek , ja wel vet dat protest dat iedereen ging zitten alleen dat ie dan weer in elkaar wordt geslagen hoeft nou ook meteen weer niet.
begin van het feesie viel een beetje tegen,verder was alles super flink staan beuken,rob gee was helemaal klote dat je dat op sensation neer zet zeg :S,alleen jammer dat we vroeg weg moesten
Harimau
was weer een lekker verjaardagsfeest
Teveel Breaks
heel slap begin, dacht ff dat ik op white stond. kai tracid vond ik niet echt een succes. sfeer was wel supergoed, muziek stond echt veel te zacht. slecht feest, maar laatste uurtje raggen maakte een hoop goed. catscan met thrillseeker :respect: prachtig einde.
Na een top editie in 2004 begint het steeds slechter te worden. Echt Sensation black Sucks vergeleken bij andere feesten
Hiddes
Eg een super feesie!!
hurricane bass
id-t is toch echt afgedreven de dj's krijgen te weinig tijd om te draaien en te veel show gelul er tussen! en om het al helemaal niet over de jeugd van te... gatverdamme en wat heefd die rob gee gekost? zal volgend jaar wel weer druk worden op black?
I l s e (F)
Leuk feestje :p heb me goed vermaakt
Super Feest Gehad Mensen !!! :D :D
IeRtJuW
Was gewoon helemaal geweldig..:P goed feessiee..:) jeffrey marceil bedankt voor de gezelliej avond en fran jij ook thanks..:);)was toppieeeeeej
Heerlijk feestje..Rob Gee :No: Maar al met al een heerlijke nacht gehad..geweldig vermaakt met mn vrienden :lief:
was leuk feestje
jacko801
catscan zoog echt voor de rest was het wel lekker feesie!! (geloof ik) :P
JdB
ID&T -> MAFKEZEN!! :@:@ Slecht begin, The Prophet draaide slap, geluid met te veel echo dan het allergrootste drama -> Hoezo laat je een paar van­­ die ­­lelijke punkers optreden als er 30000 man ­r­am van­ ­de kaart staat te wachten op hardcore??­? ­:no: Zany heeft het nog een beetje goedgemaakt :respect:... Samengevat, klote feest!!! 5e en laatste keer Sensation Black voor mij :s
Geluid eindelijk goed op Sensation!!! Zany en Technoboy toppers van de avond!!!!!!
rob gee weggooier maar verder was het wel toppie feesie
Jenn
ik hoop dat id&t weet dat dit echt een flop was.....daar heb ik geen 63€ voor betaald...maar verder was het wel weer geweldig!!!!!!!!!!!!
Jennepen
Was best een super nachtje... beetje jammer van dat geouwehoer... Ennuh zo super werdt er niet eens gedraait... op het einde werdt het wel beter!!!
Vet vet vet! Showtek, Zany, Technoboy en (Tegen m'n verwachtingen in...) Catscan; Hulde! En tsja, Rob Gee, you SUCK! Jammergenoeg stond ik niet voor dat Dreamcatcher podium ten tijde van dat voorval, anders had ik ook wel m'n Grolschjes gespendeerd aan dat geweldige schouwspel... Hulde aan die gozer die 't lef had :D
Jeroentje
werk met munten ipv die pasjes tering de duurde lang.....zany en the prophet ware goed, heb me wel vermaakt
Jess.
Dit was mn eerste sensation ,maar het enige hoogtepunt op mijn avond was dat HEEL de zaal ging zitten uit protest tegen die klote rockband :roflol: en dan die kerel die ff gaat rellen, :respect: hij zal er vast uitgezet zijn maar heeft wel de avond "gered" voor 40.000 andere feestgangers :respect: volgend jaar niet weer denk ...:\
rob gee moet vast dat is een boef hij is geen artiest maar een clown ik ga nooit meer naar een feest waar hij komt dus roep iedereen op GA NOOIT MEER NAAR ROD GEE!!!!
:Respect: RoB Gee :respect::
Leip leip leip
Jort de Bouwer
Maar als je dat alles weglaat en waardelose hip hop gasten vond ik de aankleden en de muziek beter dan vorig jaar!!!! Sensation is back in black....eeeeeuuuhhhhhh 1........2.......
Josti :)
Top feestje afgezien van drama met Gee! :worship: die gozert die er even een eind aan heeft gemaakt. Heel spijtig dat hij nu schedelbasisfractuur heeft. Die Rob Gee kan het wel vergeten in de toekomst. Ga zo door ID&T! :S
wat een vette actie van die gek die rob gee heeft gehoekt!!! klasse man!!!
Jows
Beetje triest dat mensen respect hebben voor die sukkel die het podium opging om Rob Gee te slaan. Logisch dat hij en zijn bandgenoten terugslaan. Actie, reactie. Eigen schuld. Door op de grond te gaan zitten hebben jullie al een signaal afgegeven, meer is echt niet nodig. Reken dit ID&T aan, niet de band. Die worden alleen maar geboekt voor hun optreden. Kansloos sommige figuren. De maatschappij gaat hard achteruit. Zielen....
Joy26
Super feestje!!!!!!!!!!!!!
Sorry hoor, maar hoe slecht een band ook is, je gaat niet dan het podium op om te knokken. Maar Rob Gee was waardeloos. Rest vond ik wel aardig okay.
Vond het super! :D Lekker los gegaan, Rob Gee was idd geen succes!
Het was ech een supervet feessie!! :D
Junior30
zker goed met zany DarkraverThe Prophet technoboy en showtek!!
Juulleke
Was een niet onaardig feestje, al is het lastig om je vrienden weer terug te vinden... Rob Gee, jammer. Een beetje artiest voelt zijn publiek aan. Als Rob het zelf niet door heeft, waarom grijpt de organisatie niet in? Tenenkrommend dat het tot knokken is gekomen. Aan de andere kant misschien ook de enige sensatie van de avond, naast de "moderne" prijzen. Catscan: bedankt voor Secret Valley!
kbm_
Heb me uitstekend vermaakt :jaja: Muziek was goed te doen, en het volume was TOP!!!
Ik vond 't leuk! :D :bounce:
Kevint­je:doe­tiewoe­p:
vond het zeker niet verkeerd prophet showtek zany technoboy darkraver catscan die draaide wegt niet verkeerd jah rob G man weg met die blieje hond voor de rest geweldig
kierewiet.nl
toffe show geluid en lichten maar een zwaar kutfeest eerste en laatse keer mogoolen
dat benne weer een mooi feesie weest :P was super gezellig met me mattiesss :cheer:
Kipcorn-Friet
Ik snap niet dat zoveel mensen dit een goed feest vonden, vond het geluid echt super zacht, vondt t ook niet echt een super sfeer, veel mensen stonden stil..maarja kwam ook doordat er zo soft gedraaid werdt...maarja iedegeval nooit meer sensation voor mij, en al helemaal niet voor 62,50!
niet verwacht, zeer goed feest :yes:.. Kai Tracid (niet verwacht maar supervette set :yes:), The Prophet(&deepack) :respect: , Showtek supervet :yes:, de man die rob gee en co. wegjoeg :respect:, daarna kan ik me van muziek nix meer herinneren op Catscan na...catscan foei hoor...zeer zeer matig setje...maar sfeer was top, en het was idd een flinke sensatie :)
Knuffe­lbeer1­979
kut
voor een uurtje wel lache :/
Koosjuh
Respect voor die gast die een einde maakte aan die­ herrie! Ik vond dat egt een stuk minder wtf wa­s dat nou weer voor de rest egt super genote van begin tot eind :D volgend jaar weer met de boiz
Eerste sensation maar ook de laatste, vond het echt gruwelijk maar een rockband met Rob Gee kon gewoon niet :S De show zelf was opzich leuk gedaan maar de sfeer zat er veel minder in dankzij Rob Gee...Showtek, Prophet, Zany en Technoboy waren ergg goed :kwijl:
L.yanne
1x noOit meer....Slecht!!!!
Lagarto
Vond het wel een grappig feesie ja beetje gekke line-up af en toe maarja kijken of het de volgende keer beter wordt aangepakt....
LaNgE..­StAmPeR
:respect: voor de Sensation klapper :D heerlijk dat ie rob gee ffies ramde :jaja: En SHADOWLANDS anthem heerlijk vedr tja gezellig
was wel een goed feestje
Language Of Rhythm
Wat een SENSATION zeg,toen de band klappen kreeg(het plubliek juichen:yes: )..Verder wel relaxed
echt een KUT feest :S, dit was voor mij echt de laatse keer bah bah!!
layd_­hardstyle
The prophet, showtek, zany en technoboy bedankt voor het nog enigzins redden van mijn avond!! Sensation kan veel beter.. Gozer die het podium op klom en die clown voor zijn bek sloeg!! YOU ARE MY F*CKING HERO!!!! :-d
Het was opzich wel een leuk feest,... maar kon beter.... en de organisatie kon veeeeeeel beter maar goed... gezellig:beer:
Lennert
Prophet en Technoboy waren lekker.,., het bekende rob gee verhaal hoef ik denk niet uit te leggen.,.,.. catscan viel me ook een beetje tegen.,., heb me verder heel goed vermaakt met alle vrienden en m'n toppertje!!! after was zeker (Y) niels!!! voor herhaling vatbaar :-)
heb hiero gewerkt! maar vond de show hHEEEEEEEL mooi! alleen vecthen op t podium was heel bizar
Ik had er veel van verwacht maar Rob Die had beter thuis kenne blijve.. :nocheer: Dat was echt fout!!! Verder was er een Super sfeer!! :cheer:
Li-z
Moest het gewoon een keer meegemaakt hebben... was ook meteen de laatste x...
Toppie feest, weltrusten!!!
Lip DJ
Heb me wel geamuseerd, voor de rest erg bagger qua decor en verlichting, als je dit vergelijk met qlimax of defqon, dan ga ik nog liever na een kroeg in mijn wijk
Loe$$ie
Erg gezellig gehad mede door de mensen met wie ik was :yes: :) maar het had nog beter gekund vond dit niet het geld waard :no: Haha en idd. respect voor diegene die Rob G te lijf is gegaan :D heb ondanks alles wel een leuke avond gehad
Loekie de Leeuw
Mooi feessie, alleen jammer van die drol van een Rob G en z'n bilmaatjes!
Loosje
technoboy,zany,showtek en the prophet waren super. Maar die ROB GEE mochten ze aan de hoogste balk met zijn vriendjes ophangen wat een mongool zeg. mag lijden dat niemand hem meer wil
LoS
Beetje jammer van Rob G met ze maatjes. Zoiets zal ID&T niet snel nog een x proberen!!
Luja :cheer:
Het was kei gaaf!!! Showtek en MC:DV8 zwaar kicken. Rob Gee is een Looser, je gaat tovh niet iemand trappen die weerloos op de grond ligt.... Ja ok hij had zelf niet moeten gaan slaan die gast maar toch... The Prophet zwaar gaaf!!!
Lumber
Vet feestje. maar wat nou de bedoeling van Kurtis Blow en de jeugd van tegenwoordig was?? grootste fout van een partyorganisatie ooi!!!
m i Q e
WAS OPZEKER WEL EEN KICKEN FEESSIE. VOL RESPECT VOOR DIE GAST DIE HET PODIUM OP GING OM DIE KLAP TE GEVEN. ID&T --> WAAROM IN HEMELSNAAM HEAVY METAL OP SENSATION BLACK? JULLIE HEBBEN GEEN PLUSPUNTEN GESCOORD ZATERDAG. OOK ALS AFSLUITER CATSCAN VOND IK ECHT EEN AANFLUITING. HIJ GING PAS DE LAATSTE 20 MINUTEN VAN Z’N SET LOS. VOLGENS MIJ MOET JE ALS AFSLUITER TOCH GEWOON LEKKER JE HELE SET VOLOP BEUKEN OF NIET? AL MET AL OP DIE 2 PUNTEN NA EEN GOED FEEST
M v E ©
Nouuu, was dit nou Sensation? Ik heb absoluut geen 1 moment gehad dat ik 't idee had dat ik op Sensation was. Was meer gewoon het idee dat ik op een 1 of andere Hardstyle/ Hardcore party was. En die Rob Gee? LOSERRRRR!!! Vuile klote pissebet!!! Moet je een filmpie zien van die knockpartij? Check dit: http://www.youtube.com/watch?v=JAAaGgXiWNI&eurl=
Dj Zany SUPERSSS als altijd, the Prophet en Techno­boy oook super goed, maar die kurtis en Rob Gee w­as echte BAGGER pure SFEERKILLERS!!! echt heel ­hjammer hoor van id-t, had ik niet verwacht van zo­ n ``proffesionele(?)`` organisatie, hoop maar dat ze hiervan gel­eerd hebben en volgend jaar maar weer gewoon een VOL UUR megamix doen :) oh ja en Catscan was ook slecht hoor
Maarssenaar
zeer goed
haha kwamen ze in de zelfde trein or die sensation nigte haha:D
Mad_­Surveyor79
ID&T had beter moeten weten dat ze hard core en hardrock niet samen op een feest moeten zeten! Jullie hebben allemaal gezien wat er van komt! De mooi zweer die er hing was snel weg ! En iedereen vondt het niks en die jongen ging helmaal door het lint ! En werdt er zelf de duppe van ! Maar die tering muziek was wl gelijk weg! Ik hoop det ze er van geleerd hebben! En Rob Gee mogens zu nu echt tuis laten ookal vondt ik hem vroeger wel tof! Mensen de mazzel Gr MaD-Ed
2 DJ was top. maar wat daar na kwma leek wel havie metal muziek. dat iedereen gehurkt ging zitten. maar dat had niet eens baat. tot dat plubliek het podium op klop en er op in begon te ramme. :X:X Waardoor men snel een Cd aan zetten
mensen chek dit http://www.telegraaf.nl/binnenland/46133991/Bandleden_op_de_vuist_tijdens_Sensation_Black.html te vaag gewoon
Malissa :cheer:
Ja was zeker een Top feessie!! Volgend jaar weer en weer met dezelde groep. Was gezellie!
vond het helemaal geweldig :D sfeer top super muziek! ik ben helemaal in me nopjes :D:D:D:D
MANDY-
SUPER!! :respect: Heb me heerlijk vermaakt. Alleen een beetje jammer van Rob Gee.
Mar(L)Ben
super super vettttttttt
Mare * (L)
Rob Gee draait normaal echt lekker, dit viel zo hard tegen zaterdag! Slecht van de organisatie overigens! Op Black komt nu eenmaal niet zo'n openminded publiek, wij komen voor de hardstyle en hardcore, niks anders :P Dat geblèr van die watsgeburt-gasten viel me ook zwaar tegen. Als volgend jaar weer vol zit met zulke verrassingen zoek ik wel een ander feestje op. Verder wel echt héérlijk sfeertje en prima feestje! Applausje voor de Prophet, Zany & Technoboy :D!
Mariek.je
was wel een leuk feestje maar het viel me toch een beetje tegen
De muziek vond ik niet helemaal top... maar heb het wel ontzettend naar mijn zin gehad ;-)
MarrieMarrie
:D
Het sfeertje was in orde en het geluid stond ook redelijk maar DIE Act van Rob Gee ik ben wel anders van hem gewend jaren geleden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matriciano [NL]
Ik vondt het wel wel een mooie sensatie alleen rob de g kun je schrappen.. we willen geen rock we we komen voor HARDSTYLE.!
Mayella
Vond Het echt een super top feessie..! Volgend jaar ben ik er zeker weer :bounce:
Mi$$JLE
super feessie
RESPECT:respect: voor de gene die de knal sfeer terug bracht!!!
Michel-D
Elk jaar verwachten mensen weer dat het keihard gaat zijn....elk jaar zeggen mensen dat de muziek te soft was, ben weer blij dat ik niet ben geweest. Commerciele kut- ID&T ... En dan dat opstootje, gelijk die gast t ziekenhuis in gemept > goed bezig hoor, gelukkig mn geld bespaard
Mier de @­llerliefste
Huib(y)Thanks!!!Jammer dat ik zo moe was,Waar die Rob Gee mee bezig was??????waardeloos!!!!!
ik heb me daar zeker wel vermaakt... respect voor die kerel die op het podium klom_O_ heerlijke megamix ook:D gewoon een top avondje gehad:D
Mirjam
Het viel een beetje tegen voorgaande jaren was leuker
Misch
super feest! ode aan catscaN!! zwaar disrespect voor rob gee en zijn band met zn 5en een jongen inelkaar meppen op zijn kop nog wel voor het hele publiek en doorslaan tss domper, en 10 minuten die band ok maar een half uur?!?! uhh nee. met zn alleen zitten (Y) haha
Miss HB
beetje jammer van de rockband... voorgaande jaren waren zeker beter!!
Wat een rare avond!!!! KUTSFEER!!! Dit feest is echt verpest!!!
Tering wat een kutfeest! never nooit meer dit feest was gewoon nog geen 30 euro waard! ID&T gaat blijkbaar heel hard achteruit dat blijkt maar weer! vind de feesten van Q-dance toch 10 x beter!
Miss_Unknown
Lekker gestampt :yes:
MissY-Melnie
Gezellig feestje!! :D erg jammer alleen van dat trieste gebeuren met Rob Gee maja.. verder wast suupers! VIP was ook t0p!
Superfeest! :respect:
mokum72
ze moeten eens een keer een oude line up van sporthallen zuid pakken!!!! misschien een idee??? ja toch?
Mooker
wat een brak feest,voor dat geld!!! nooit weer
Mopstertjuh
Geweldig om ooit mee te maken. Volgens jaar zeker weer en heb me prima gemaakt vooral PROPHET!!
Morbius
jammer dat die klote rock troep er was he...
Move_It
Vond de show erom heen tegenvallen, muziek was wel goed
Was een mooi feestie. jammer dat die lui van de beveiliging die kerel in elkaar hadden geslagen, Rob Gee had die klappen moeten krijgen, wat een kutmuziek.
Mriennn
Tjaa.. wat moet ik er van zegge...Kwart over 2 begon t feest eigelijk pas..daarna goed los gegaan ;)
MrPuschkin
Wat en feest nog nooit mee gemaakt dat bijna de helft van het publiek op de grond ging zitten als je als organisator dan nog niet in de gaten hebt dat je verder moet met de volgende akt ja dan vraag je om problemen dus die kregen ze dan ook
Mensen zijn echt mainstream! er werd van te voren gezegt dat het open minded is en niet mainstream en die gast wie het podium opkwam gewoon zielig!ik vond ze wel oke de rest van de avond zker vermaakt
MvB
Een geweldige avond gehad :) Ik had 20 minuten ingepland om een shirt te ruilen, en dat was net tijdens Rob Gee :) Heb dus helemaal niets meegekregen van die slechte shit en die vechtpartij.
N!CoL€
Vond het een zeer goed feesie, Lekkker lossss gaaaaan.......
N*E*R*D
stelletje pussie op black
Hard to the Core, Core to the Hard!!!
:( wat een actie zeg die heavy metal!! Denken ze dat boe aanjuichen is??? Verder niet zo best sfeertje... dj's draaide in rare combinaties. van zacht naar hard van hard naar zacht :S Me eerste maar ook laatste sensation black!!
drama
Nett (l)
het is echt een geweldig feest
NickvdH
Leuk feestje! Maar wat een afzetters 4 euro voor een half litertje water! :s Maarja dat is weer ID-T he! Verder was het weer gezellig met de -023- :) DARKRAVER :respect: en ook voor de HELD die Rob Gee even een pakkie wilde geven!
Nightflash.­nl
Gekke avond, hoop gebeurd :D Zany, Darkraver en Technoboy de mannen van de avond (Y) Catscan viel echt onwijs tegen, zeker die afsluiter van hem :S Ik kwam die Rob G nog tegen helemaal onder het bloed... wist toen niet wat er gebeurd was, achteraf beetje triest maar de schuld van id-t, die hebben nog nooit zo een fluitconcert gehad :D
Nique
Heb me prima vermaakt !
NLLeeuw
mmmm..nooit meer dus!..vond t geluid nie echt goed...ja ok als je bij t podium stond ja..deco was wel leuk...volgorde van de dj's klopte voor geen meter..dan nog dan ze zo'n tering mongool als rob laten komen snap ik nog steeds niet..zelfs voor metal was t ongeinspireerde bagger!..was allemaal t geld dus echt niet woord!..catscan was wel leuk wat ik er van heb gezien..
jammer van die rock muziek :( verder was t wel lachuh
noot.nl
ging helemaal nergens over, muziek stond vaker uit dan dat het knalle was
O$IE (k)
leuk feestje...beetje blunder van de vechtpartij op podium
Dusz
o:)Lin­dsay(6­)
Helemaal Top Geweest Volgend Jaar Weer
hmm niks gemist dus!!!
oOo-Saskia-oOo
was super..!! beetje jammer van die vage rock shit wat nix heeft te zoeken op een feestje als dit :S
pffffff wat een walgelijk verwende mensen zeg die t niks vonden en zeggen dat er slecht geluid was enz... get a life
zet dan geen industrial hardcore op je site als je catscan kut vond....
PaPa Matjas
Ik wil die gozer bedanken die t podium opliep laat hem volgend jaar maar een setje draaien hij begrijpt t tenminste :respect: PROPHET en TECHNOBOY
party ap
Respect voor Rob Gee, deze man heeft het lef om iets te doen wat een ander niet durft omdat vasthouden aan de standaart altijd een de makelijkste weg is. Als je naar dit soort comericele feesten toegaat kun je dat soort shit verwachten. eigen schult. En ga dan niet zelf de loser uithangen door een artiest te vernederen! De mensen die daadwerkelijk weten wat Rob Gee heeft en nog steeds betekent voor de scene zou ook moeten weten dat dat soort gedrag volledig onterecht is. Hoop Rob G gauw weer te zien draaie
Party-Hard
wat n slecht feest zeg!!!Rob Gee had lekker thuis mogen blijven!!! Prophet hield et feestje n btje aan de gang!! maar de rest viel tegen!! volgend jaar niet nog een keer!!!
De slechtste Black editie tot nu toe! Geluid was bagger. Rob Gee + Sensation = Blackout!
Partysmarty vs.­ Stampgevaar
tja.,,.,.wat moet ik zeggen.,.,sensation blijft voor mij gewldig! er zitten gewoon zoveel goede herinneringen aan! ik heb me heel goed vermaakt! prophet helaas gemist..maar zany technoboy en megamix waren heel leuk....
partyyyy_ehv
heb me prima vermaakt
patjuh27
Wat goed begon....eindigde in mineur.....gouwendaag wat was dat lachen met Rob Gee ....leuke vechtpartij :) Voor de rest moeten ze volgend jaar met iets nieuws komen anders ben ik niet meer van de partij....
SUPER
Penis
leuk feesje en respesct vorr die gast die rob gee klappen gaf voor 40 000 man
2004 en 2005 was veel beter. jammer dat id&t de fout maakte om die band met rob gee in te huren. Zeer slechte keuze. ze hadden in moeten grijpen.verder wel goed vermaakt.
pistol'n paultje
Was lagge met ouwe bekenden :)
Pleurtje a.­k.­a.­ Seriet-Me-Nietje™
:respect: voor de gozer die het podium opging :yes: en Rob G..... wat ben jij een :looser: zeg :[
Plianca (6)Master of disaster(6)
Voor dat geld verwacht ik meer, maar was wel een leuk feest! Heb me goed vermaakt!! Maar dat gebeuren met Rob Gee en die band van hem....sorry wie bedacht heeft dat hij daar ging draaien verdient ontslag!! En die gozer die ons allemaal vertegenwoordigde en het podium opklom om dat duidelijk te maken ligt nu in het ziekenhuis....ID&T ga je schamen!!!!!!!
Hoe halen ze het in hun hoofd om ROB GEE te boeken!!! Het is GEEN ROCKFEEST :@ Verder TE warm!! Maar wel gezellig en geluid goed...
Kort maar krachtig!!!!!!
Tribuneterreur @ ZITsation;)
Was wel een volop kick feest heb me prima vermaakt maar vanaf ut moment dat ik ut nie meer snapte ging iedereen achter uit :P:P:P hahaha
PureET
Meesterlijk feest!!!
Q Ricky
Geweldig
water was 2.10 euro net als vorig jaar no whining please want het is en blijft een top feessie
jammer id&T dat jullie zo commercieel worden dit was zeer zeker de laatste black!
RESPECT voor de man die ROB GEE eens f een lesje hollands knokken onder invloed had gegeven!!! verder een super avond gehad!!! werd cker goed gedraaid en catscan 1000 BPM!!!!
Aankleding goed, slecht geluid en wat ik nog het e­rgste vond: een behoorlijk grimmige sfeer. Beetje ­simpel vermaak met alleen uitsluitend hitjes en vo­lledig voorgekauwde commerciële shizzle. DJ's ston­den meer te klappen in hun handjes dan te draaien,­ je had net zo goed een CD'tje kunnen opzetten. Me­er show dan feest. Geef het volk brood­ en spelen...
QLUBTEMPO
WAT EEN AANFLUITING!! Ik vond er echt GEEN RUK AAN!! Slecht geluid, zielige aankleding, aankondigingen om bij in slaap te vallen, veel te druk, veel te warm, betalen voor de WC's, ROB GEE en z'n TYFUSBAND, 1e keer Sensation, duidelijk NOOIT MEER!! Zonde van 't geld!! Wel :respect: voor degene die Rob Gee te lijf ging, wat een ongelooflijke KONING zeg!!! (Y)
Behalve de afknapper van Rob Gee,heb ik een super top avond gehad,want verder was de lin-up echt super.En natuurlijk Catscan als afsluiter was helemaal super,vooral die voorlaatste plaat van m was echt de topper van de avond voor mij:respect::bounce:bounce:
:vaag: avondje :D
R-Search
Ik had er zowieso nix van verwacht, van Black. Maar volgend jaar weer denk ja :D Mits er géén hardrock is :p
top feestje volgend jaar weer!! b)
WHOOOO-fucking-HOOOOO!!!!!!! Nog 365 dagen tot de volgende editie!!!!
ey maat tis gin tutututu maar OHOEHOEHOEHOEHOHOE verrekte blaaie :P
Raice
Ik zal nix meer zeggen over Rob Gee behalve dan dat die bezoeker op t podium minimaal een bos bloemen en een bedankje van iedereen moet hebben :D Vind eigenlijk wel dat ID&T excuses mag aanbieden. Voor de rest geweldig!
wederom weer een super geslaagd feest.. Man van de avond: ZANY !!!!!! en de Prophet natuurlijk :bounce:
Rave_Steef
VETTT FEESIE
Raww1986
Rob Gee hadden ze echt thuis mogen laten.. wat een baggervent is dat joh.. trouwens goed voor hem dat ie nou die schadevergoeding moet betalen aan die meesterlijke man die het podium op sprong!! RESPECT!!
RAY990
Super feessie(Y) Echt waar....domper was de TRIESTE act @ Main:(
feest was kkr los totdat de politie me eruit kkrde
echt super kon niet beter super super super
Rob Gee draaide echt zwaar kut gewoon.. voor de rest een topfeestje..
rickert
heb me wel vermaakt maar was minder dan vorig jaar
Rijntzz
:respect: The Prophet :respect:
RIkkkie
geweldig !!!!
Rob Gee zuigt. Black zuigt. ID&T zuigt.
Rob Koopmans
Rob Gee repeat, and the motherfucker mindcontroller :bye: voor de rest geweldig feest 8) :respect:
Rob O
Nu special act op sensation: Rob Gee met een zere kaak the prophet ,showtek en technoboy weer de mannen van de avond
Robbertjuhh
Lekker feest Jammer van Rob Gee
robv
rob Gee sucks :P ckkr stampuh
Rogier_1979
Vorig jaar was veel beter!!! De sensation white gangers kregen een surprise in de vorm van Tiesto, wat krijgen de black gangers!!!! Een waardeloze Rob Gee met zijn rockband.
Rory™
Duncan Duncan Duncan zon grootje jongen geworden met ID&T en dan maak je zo'n fout om Rob G in te huren? De regie had het aan moeten voelen!!! Verder heb ik een top avond gehad! SHOWTEK Super en Prophet, Darkraver, Zany En Technboy :respect:
Rose_Red
Ik vond echt Best wel tof. Behalve die vecht party met Rob Gee stond er echt vlakbij. Beetje stom van ID-T. Voor de rest was het Super. Volgend Jaar gewoon weer.
Roy B)
Voor al de Sensation-haters: F*ck you!, BLACK was eg dikke shit!!!!! :RESPECT:
Roytjuh :devil:
Jaja hij was weer lekker (y) Rob Gee was precies wat ik ervan verwachtte... helemaal niks! (n)
terinngg id-t heeft het echt verpest hoe kunnen jullie die troep nou op sensation black draaien??? ik irriteerde me vorig jaar al aan het softe gedraai d8 dt jaar komt een goede line up kom jullie MET DEZE FUCKING TROEP. echt waar volgend jaar moeten ze echt wat goed gaan nadenken watvoor een publiek BLACK trekt !!!!!!!! afknapppeeeerrrr
Gezellig gehad! Er werd redelijk gedraaid, geluid viel (vooral) op het eind erg tegen. Je kon elkaar gewoon goed verstaan als je rustig praatte. Veel sta-publiek of dagjespubliek....Sfeer was wel ok. Moment met Rob Gee had zeker ff impact maar om nou te zeggen dat het feest daardoor omsloeg :no:. Sensation was wel toppie (Y)
Rubend
Zeker de laatste keer dat ik naar Sensation gegaan ben. En dan willen ze internationaal gegaan. Die Rob Gee was helemaal kut hij had niets te zoeken op dit feest. Een uur weggegooid van mijn tijd. Respect voor de man die het podium opging. Alleen had het niet zo gehoeven. ID&T had zelf moeten ingrijpen en moeten zien dat het fout zou gaan. Ook heel erg slecht dat er bijna geen beveiliging op het podium aanwezig was. Op de radio zeiden ze een kleine domper. Ik noem dit een schande voor een feest zoals dit!
Ik ging hier naartoe met het idee dat dit het allervetste feest ooit zou worden... Helaas was dat niet het geval vind het echt jammer... Showtek leuk geprobeerd als het een uurtje was had het beter gewerkt, Zany draaide lekker en heeft mn voeten toch wel in beweging gekregen, en Technoboy was ook wel ok. Verder echt alleen maar tegenvallende optredens gezien, nee als ik van tevoren had geweten dat Sensation Black zo zou zijn had ik toch geen kaartje gekocht...
ruudvaneijk
Het was wederom gewoon helemaal top! :) Jammer dat­ het Rob Gee verhaal voor een rare wending zorgde.­. Persoonlijk sta ik wel open voor vernieuwing maa­r dit was toch een beetje "te apart". Hoort echt niet thuis op een Sensation Black.. Verder werd ­er heerlijk gedraaid door iedereen! (y) Thema goed uitgewerkt. Al met al een lekkere nacht achter de rug! :)
S.­B.­ :bounce:
Weggek Rob Gee :S... verder was t (Y) :)
Sammieee :woop:
beetje triest dat die gast die het podium opklom weer moest vechten.. als neophyte het doet vind iedereen het geweldig.. tzal wel aan het publiek hebben gelegen
super feest alleen dat van rob gee oprottuh;)
Duncan, achterbakse rat !! Anderhalf jaar geleden, vlak voor Innercity lopen janken dat de feesten te duur worden en nu 4,20 euro vragen voor water?! Over die hardrock actie hoef ik al niet te beginnen want daar waren 40.000 mannekes het wel over eens! Dit was mijn eerste keer Sensation maar heb zo'n vermoeden dat dit wel eens de laatste Black kon zijn in NL. Was ook lang niet uitverkocht! Echt, ID-T, jullie tijd is wel geweest!!
Sander102030
Geweldig feest baasje tja alleen Rob Gee maar voor de rest echt super Showtek,Darkraver,The Prophet,Zany en Technoboy wat wil je nog meer :respect:
Sassie_1971
Darkraver, Zany, Showtek en The Prophet HE-LE-MAAL geweldig!!! Rob G ach is genoeg over gezegd, was een mooie tijd om plas pauze te nemen, heb drom ook nix mee gekregen van het vechten!!!! Mijn avond was weer SUPER!! Geluid mocht idd wel iets harder int begin, maja kleinigheidje hou je altijd.....
SchROBbelèr
altijd leuk matpartij opt podium!:P verder goei fiske!:bier:
sebasjuh
geweldig feestjuh alleen jammer van dat rob geee kankah hardrock tyfus kankah zoooi wat was dat joh verder heb ik egt genoten owwwww en respaect voor die gene die het poduim was op gegaan respect voor jouw goos thnx 4 saving the evening
SEBBEL
:respect: Rob Gee :respect: geinig toch zo n experiment!! Beetje jammer als Catscan gaat draaien dat dan het volume word gehalveerd. Kwa muziek was het allemaal net effe niks!! De bezoekers waren gelukkig wel gezellig :respect:
Sierellûh©
Gezellig nachtje gehad...beetje jammer van Rob G. alhoewel het zitmoment erg strak was :lol: Voor de rest flink gefeest!! Geluid viel af en toe wel tegen,maar desondanks vond ik het super :D Alle dj's gezien en eigenlijk op geen een wat aan te merken :respect: was een leuk feestje..wie weet tot volgend jaar! :bounce:
Sinnerbabe ©®
Duurde ff voor ik er in kwam. Begon lekker, maar toen die band..... :no: Wat een blamage! Gelukkig maakte Technoboy het weer goed..lekker setje.
Slonsdale
Ja super avond gehad thnx 2 me Moppie's (L) :cheer:
Smidders
anders gaat Rob G ff op dammen ofzo :S:S en draaien ze elk hardcorenummertje 2x :/ sfeer was super maar muziek was ver te zoeken.. enige goeie waren ZANY en CATSCAN :respect:
smokey­:smoke­:
was echt een geslaagde avond volgend jaar weer was echt een gezellige sfeer
Smoky
kut hardrukres
Sofia83
Deze black overtreft 2004 nog niet, maar het was een goed feestje... Lekker gedraaid, behalve natuurlijk Rob Gee en Catscan was ook echt triest, maar Thrillseeker als afsluiting was toch weer het einde!! Aankleding ook mooi, alleen de muziek mocht wel wat harder!! Al met al goed vermaakt met m'n stampmaatje..
slechtste black ooit. en aan de organisatie, als je nou weet dat er 45000 man komen voor house muziek, laat dan niet Rob Gee komen met een rock sessie. Als je dan na 2 nummers ziet dat de menigte allerhande dingen gaat werpen naar het podium, en demonstratief gaat boe roepen en zelfs zitten, dan is het tijd om de act vroegtijdig af te breken. dit deden jullie niet, en het ging dus fout. je mag het eigenlijk niet zeggen, maar het was net goed dat iemand kwaad meppend de stage op kwam. Leer hiervan ID&T
space-face
Feest zat goed in elkaar en overal was aan gedacht.Was alleen erg jammer dat ze zo een band als Slipknott uitnodigde op een Hardstyle feest
spermarcel
rob gee was zwaar klote voor de rest heb ik me goed vermaakt alleen jammer van het lange wachten bij de bar
Splendid <Mr.­ Blonde>
Was gezellig, maar dat is ook alles wat ik er over­ te zeggen heb.. Lang leve de commercie :woep:
SpongeBob!!
Het was nie geweldig .... Het was fantastisch!!!!!! Ja jammer van die kansloze gaste die het podium opvliege geen respect !!! De after in euuhhh haha tuitjehorn was helemaal te gek!!! Thanksss foolks :kusje:
Springstof de tweede
JA ... Zittuh zittuh... id&t wat een fout ... was al te zien aan de reacties voor t feest begon .. laat rob wat?? lekker op andere feessies experimenteren met ze metal shit BOEHHH!!!! volgend jaar ?? nou nee koop er wel wat beters voor... verders met me homies zelf voor de top avond gezorgd en de rest van de menigte ..
squeezy
klote
(L) de kerel die rob gee gestopt heb!!! :respect:
Super vet feestje! :cheer: Mijn eerste Sensation, zeker eentje om te onthouden!! :respect: 2 Darkraver, Technoboy, Showtek, The Prophet en Zany!
stuite­r!!!!!­!­
WAT EEN SCHIJTFEEST ZEG ID-T GA ZO DOOR DIT WAS MIJN LAATSTE B LACK !!!!!!!!
SuckerBolle
IK WIL MIJN GELD TERUG!!! ID&T, jullie moeten goed gaan praten over volgend jaar, want dit was echt helemaal niks!!!
Super ik
Wijs feestje, helemaal na Rob Gee, toen was het weer knallen! Showtek ook weer lekker geramd! Catscan beetje vage opbouw, maar wel geil enalaatste plaatje!
SVL*
heb me prima vermaakt:D
Thema was minder, dat rock bandje sloeg nergens op maar verder was het wel goed te doen hoor!!
syl83
Superfeest!!!! Prophet(Y) weg met die Rob Gee!
het hoogte punt van de avond blijft tog rob gee en die band op het podium voor de rest heb ik me goed vermaakt
Waarom was Rob Gee aanwezig?! Dat was echt BIZAR SLECHT!!
taxi krullenbol
super dik
Ten K4T3R`
Was best wel vet feestje. Rob Gay sucks.
super feest
Texas04
super!!!
The Bone :bounce:
ondanks dat ik 2X op me bek ben gegaan tijdens het springe ( door die kut flesjes) & de wanprestatie van Rob Gee heb ik me de rest van de avond zeer goed geammuseerd
the dancing party man
zo he wat een feestje, gewoon ff keihard zuipen in een sky box
The Irritainer
FUCK ID&T!!! Nooit meer een ID$T feest, ik ga volgend jaar alleen nog maar als het sensation blacq heet!
eerste keer..en vond het super..volgende jaar weer:)
The Victim Official
tjoo mensen vorig jaar was wel wa beter met de sweer. deze sensation ging het beuken en stamphuu eerder CHEAK my profiel
Heerlijk feest! Alleen die Rob G he....Jammer heel jammer!!! Zal hij alweer op het vliegtuig terug zitten??:P
thijsv­ansumm­eren
Welke mongool plaatst een heavymetal bandje op zo'n feest?!!
Thyson/­MattFe­wBeatz
hoop dat id-t van deze domme fout geleerd hebben. geen goeie combo. elk gezond mens kan dat wel indenken.verder reuze naar me zin gehad met een black die een kleine schande heeft ondervonden. de andere dj's tja...speechless zo goed. LEER ALSJEBLIEFT VAN DIT SOORT FOUTEN ID-T!!!!!!
Vond het erg goed! Heb gedanst tot het einde, behalve toen we wegliepen voor die Rob Gee, dacht dat ie hardcore ging draaien omdat ik dat ergens las, gaat die kerel gewoon lopen rocken op Sensation..:S Verder m'n complimenten!(Y) Erg gezellig, leuke mensen, goeie muziek en mooie aankleding!:jaja:
jammer van die rob gee met zijn spastenvriendjes maar voor de rest heb ik een lekkere avond gehad hoor :D vooral prophet,drankraver,zany en technoboy waren lekker :respect:
Rob Gee sloeg wel maar niet aan :P
TiZzMo
:bounce: een en al :bounce:
Tjapke
Tijden van Rob Gee and the mtf*ck'n Mindcontroler ­zijn dus voorbij........ Respect voor de anonieme ­HELD van de avond :respect: En Catscan had gewoon bij zun leest moeten blijven, HARDCORE GVD.......H4L
Tjebbe
Wat een bagger feest en elk jaar trap ik er weer in. dit was voor mij echt de laatste keer. Wat een afgaan voor ID&T. Jullie moeten toch eens nadenken wat de reden van jullie bijna faillisement was.
TonyUtGool
telegraaf.nl komt met een heel ander kopje en op ID-t-com is het interview met Rob G weggehaald. Geen ramp, zie: http://www.vkmag.com/media/robgeebeukteroplos en http://www.nieuwsbank.nl/inp/2006/06/30/r221.htm
wat een gekut op dit feest r&b :S:S catscan met de jeugd van tegenwoordig 50cent lange frans naa :S:S enigets edie ik deze avond goed vond draaien was showtek zany en darkraver en ben daar niet eens zo kapot van volgend jaar geen black meer!! tenzij q-dance het organiseerd maar dat zal toch wel niet....ID&T bagger!!
Trinity³
De enige Sensation die deze avond rijk was, was de geheel nieuwe invulling die Rob Gee en band aan het woord 'stampen' gaven :looser:
Trippertjuhh
was zeker wel gek:D alleen jammer van die act van rob G en de jeugd van tegenwoordig.. is de hardere stylen van muziek.. dus geen R&B gasten erbij voor de rest goed vermaakt:D
Technoboy!!!! maakte alles goed mij:D
V A L S
Leuk feestje, vooral die gozer op het podium was geklommen was een hoogtepunt;)
Vato`
Was zekers wel lekker feestje Zany en Showtek mijn toppers! _o_ Rob Gee optyffe! Respect voor die gast die het podium opkwam!
leuk feest jammer van die pest herrie er tussen en de held van de avond was die gozer op het podium :respect:
Wackiejacky
Aan deze Black mankeerde teveel, zowel organisatorisch als wat sfeer betreft. Jammer, had meer verwacht. :(
;) T WAS ECHT EEN LEKKER FEESSIE ;)
We like to party
Waardeloze organisatie: laatste sensation black geweest voor ons.
:respect: voor die kerel die rob gay ff aanpakte. Toch nog wat leuks meegemaakt. maar voor de rest....... 65 pleuro:S
wendyd
super op sommige dingen na
Wicked Hardstylerz
was lekker feestje zekers the prophet & deepack met stampuh! Live rest was ook lekker behalve kai tracid, rob Gee & catscan hebben we maar heel even gezien en zijn toen maar gegeaan
Wieno
Super relaxed feest... veel plezier gehad.... sander bedankt !!
Woerden_­WestO:)
Black
Wolfgirl:d
763
wonderbird
Nog nooit zo'n slechte Sensation Black gehad!!!!
WouTeRMaN
Top feest... Muziek zeker beter dan vorig jaar.. Hulde voor die gozer die Rob Gay even liet weten dat ie er niet thuis hoorde !!! :respect:
wouterr
muziek was kut!
WrecklezZ
Hardstyle,Jump,Hardcore!! Maar gitaren op black das toch wel heel erg! Verder prima feest
X-M/-\N
was leuk feessie, darkraver & villain te vet!!!
Yovol
Volgend jaar Ali B exlusief op sensation black :s Waarom laten ze gvd die kut hip hop en rotzooi op onze feesjes komen
Ziggy85
Jammer van het commerciele sfeertje dat er hing. Voor de rest wel goed.
Zwitsal for life!!!­ :woop:
slechtste feest ooit meegemaakt.wat een kutfeest zeg.ik kan me niet herrineren dat hardrock onder hardstyle valt:s wat een baggermuziek.volgend jaar zeker niet weer.geluid viel me ook zwaar tegen.maar zany,darkraver en technoboy hebben het nog een beetje goed kunnen maken gelukkig.
{KC} ColdAsIce
Rob Gee was echt kansloos, wat een pummel....The Prophet maakte het goed los....tering wat die kerel altijd kan draaien....
||LOOS||™
ondanks alles goed vermaakt :yes: Wel lekker gedra­aid door sommige, maar t miste tog iets dit jaar :\ jammer van rob gee dit keer (f), tog goeie dj no­rmaal :[
~!­~MiReillE~!­~
Goed!
~(K)~M@­R~(K)~
Heb zeker betere sensation black feesten meegemaakt, het leek soms net of je op white stond:S De intro's duurde te lang en het geluid stond in het begin te zacht. Zany, Technoboy en de Prophet waren super, dus toch wel een leuk feestje gehad:yes: Tja en Rob Gee was bagger, jammer dat ID&T dit zelf niet eerder in de gaten had:S Het gevecht op het podium was zeker niet nodig, maar volgens mij heeft het publiek ook overduidelijk laten merken dat Rob Gee maar beter kon vertrekken. ID&T had dit op moeten lossen
Ik heb me heel goed vermaakt met mn moatjes :P Wie was de held vd avond die een einde maakte aan de pokkeherrie terreur?? :respect: Verder, na die rockzooi, is het goed gaan klappen!! HEERLIJK
~SunSh­ine168­~
Eerste keer hard style........SUPER!!! Alleen jammer dat er in het begin zoveel stops waren! :cheer:
€rik
ze hebben de avond best verziekt met die rob gee en met de jeugd van tegenwoordig!!! :nee: maar the prophet, showtek, zany en technoboy waren SUPER!!! :respect:
:kwijl: wat een feest :respect:

Line-up Sensation

1Main
za 23:00 - 00:00:  🇩🇪 house, hardstyle, trance
zo 00:00 - 01:00:  hardcore, hardstyle
zo 01:05 - 01:45:  house, trance
zo 01:50 - 02:15:  · live 🇺🇸
🇺🇸 hardcore
zo 02:15 - 03:15:  hardcore, hardstyle
zo 03:45 - 04:45:  hardstyle
zo 04:45 - 05:45:  🇮🇹 hardstyle
zo 05:45 - 07:00:  hardcore
2Black Deluxe, zaal 1, gehost door Inmotion
house, techno
🇬🇧 techno
house, techno
house, techno
house, disco, hip hop, techno
techno
3Black Deluxe, zaal 2
house, techno, drum & bass, downtempo, dubstep
house, techno
🇵🇹 🇳🇱 house, techno, dubstep
4Black Deluxe, gehost door Studio 80 (talenten)
house, techno
techno, house
house, techno

Nieuws

Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren op het incident tijdens het optreden van Rob Gee & Band op Sensation Black van afgelopen zaterdag: Soms sla je de plank mis, dit was een heel bos. 563
Sensation trekt de laatste jaren ongeveer 70000 bezoekers. Het is een feest dat al jaren keer op keer weer de ArenA vol weet te krijgen. Na twee keer een concept te hebben gebracht voor een breed, houseminded publiek is er in 2002 de overstap gemaakt naar een White en een Black edition. 103
Zaterdag 8 juli biedt de Johan Cruijff ArenA het podium aan Sensation, The World’s Leading Dance Event. Voor Sensation Black wordt het stadion volledig in het zwart gehuld, waarna de duistere dj-troon bestegen wordt. Sensation Black is natuurlijk niet compleet zonder een special act van het hoogste niveau. Daarom wordt één van de hardste hardcore dj’s van het eerste uur, Rob Gee, vanuit Amerika ingevlogen. 193
Vandaag, vrijdag 3 maart, maakte ID&T de line ups van de Sensation edities van 2006 bekend. 294
Bij de kluisjes verzamelen en daarna keihard beuken... comprendre?
3 bezoekers, organisator:
Bij de EHBO
20 bezoekers
suggesties? B)
34 bezoekers
????????????????????????
1 bezoeker, organisator: