Partyflock
 

Sensation

· Black foto's
album,1773 · zeer goed · ical
1000 × 1000 · organisatie
Sensation
23 november 2017
georganiseerd door Site Site

Amsterdam ArenA (binnen) op de kaart Site
Arena Boulevard 1
Amsterdam
Nederland🇳🇱
hardstyle × 5, hardcore × 4, hardhouse × 1
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kledingvoorschrift
Black
Meetings
Er waren 4 meetings, de drukste drie om 01:30 met 34 bezoekers, om 00:00 met 20 bezoekers en om 23:45 met 3 bezoekers.
Verslagen
Door anoniem (9320), Zwaardski (4164), Tim (3052), anoniem (4608), Lip DJ (2005), Botj3 (1719), Thijs-BK (2111), anoniem (1761), MvB (1100), Josti :) (1351), anoniem (1521), 140BPM (1385), MCMalcolMX (2027), anoniem (2229), Darknoyse (1438), RickeY-G (1388), Vato` (1073), anoniem (1200), Cronus (1166), rwegkdskgl;fds (1685), anoniem (1219), Stefanovic b) (1679), Ramonskie (1429), Mare * (L) (1485), JariS (1025), anoniem (1016), @dren@line (609), anoniem (551).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig121427%
zeer goed136830%
goed111825%
ok1002%
voldoende4099%
onvoldoende1413%
slecht671%
zeer slecht311%
waardeloos792%

1045 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

!­ *­Scalp 'M*­ !­
bah! verder met de mensen heel gezellig! Ik had he­­t van te voren al gezegd. Doe geen ROB GILMORE!!!­ Voor de muziek had ik toch beter naar Noisekick w­illen gaan, maar groepie was gezellig! ID&T ga nog is goed nadenken over hoe jullie precies verder willen en hoe men jullie als organisatie zal moeten zien.
!!­ LAzERQicQ !!­
ZIEK ZIEK ZIEKK!!! Supergeluid! Superdecor! :respect: PROPHET, SHOWTEK, ZANY & THE TECHNOBOY!!! :respect: En heb Rob Gee veilig de Arena verlaten!? :nee:
!!!­Pimmetje!!!­
Ook mijn eeuwige dank gaat uit naar de geweldige gast die ons verloste van die mothafucking Rob Gee Loser
goed
"­ - Walzzzzz:[
In een woord.. SUPERRRR
"­ Oldschool Ray "­
Het was eem goed feestje todat Rob Gee kwam ik snpa dat ze gingen knokken op het podium , hij was echt verdwald op sensation <ID &T. dit viel enorm tegen
Vet tof feest alleen jammer van Rob G dacht al bijna dak op Rock Wergter beland was....he gozer die Rob G te lijf ging :respect:
#070 Jessy
Rob Gee what the fuck were you doin' men?? Was lekker thuisgebleven met je metal/rock shit :S! Verder was het wel knalle alleen de hardcore was te weinig en te soft, volgende keer beter dus! :respect: The Prophet, Showtek, Zany & Technoboy :respect: Catscan had ik harder en beter verwacht, dacht toen hij net ging draaien ff dat ik op Sensation White stond :S
ik vond het echt kikkuh hoor veel beter als vorig jaar! muziek was top lekker hard behalve rob g dan hahah
$ ANDREA $
Oke ik kwam ook niet voor muziek van Rob G, maar hij probeerde zn best te doen voor iedereen..sommige mensen hebben echt geen respect he! jmmr
$jo®®it
Keihard
er liep ook een gozer tussen met een fotocamera en die heb foto's gemaakt maar weet iemand die site
Was wel gezellig.. maar vond niet zo mooi dat die lui opeens gingen zingen.. ik heb ook respect voor die kerel.. daarna gingen ze weer normaal draaien.. stelletje gekken .. gaat toch niet van die rare muziek doen op Sensation??:S maar de rest was wel gezellig!maar dit was de eerste en de laatste keer dat ik hier heen ben geweest!
Ik Heb mij zeer goed vermaakt. En volgend jaar maakt ID&T Het goed met een spetterend optrede van TIESTO.... HaHa grapje 8)
(F)-*­Jonna*­-(F)
Hahah wat een lijpo gaat er een op de band inslaan :S Voor derest wel een geslaagd feestje:P
(gele) Lifeline (gele)
Top feestje, veel, veel beter als vorig jaar!!
(K) !­Geetha!­ (K)
Heb een leuke avond gehad alleen voor mee geen Sensation meer :(
Rukfeest :yes:
(K)(L)­Chanta­l(L)(K­)
Super vet feestje....zeer goed vermaakt...:P
Was gewoon toppie die avond mag elke weekend wel(K)
(k)CILLA(k)
Super
(K)nan(K)
was geweldig!!! zeker top
(k)SIL­VIA(K) is MAMA van DJAYVI
ik heb het goed naar mn zin gehad en idd was wel een domper die act!!! past niet op black dat hoort op pink pop!!!!
(L) MizzGee (L)
Wat een SUPER- Shit zooi.....
(l)Nat­ascha(­k)
ik las dat die gozer met een schedelbasisfactuur i­n het AMC ligt maar alsnog HULDE aan hem!opmerk opmerking van :Dennis1987: beetje trieste opmerking van deze jongen!!!!!! Oke was beetje jammer dit optreden maar dit is toch de schuld van ID&T en niet van de artiest.Dus ga die jongen niet de hemel in prijzen zeg . Hoop alleen dat ID&T hier van leert.
Zany & Technoboy hebben de avond gered, respect voor de gozer die Rob Gee een stuiter gaf :bounce:
Begon lekker, prophet en showtek, daarna iets vreselijks, diepe schande voor ID&T, daarna gewoon weer flink staan genieten!! :D
*!­ [B]renda !*­
Ergggg Vet feessie weer :yes: :respect:
superfeessie weer :D vooral showtec, zany en the prophet en technoboy (Y) :respect: Maar erg jammer van die act met Rob Gee!! Zoiets past niet op black.. (domdom)
*­(F)Max­ime(F)­*­
Ik vond het echt te gruwlijk gewoon had niet verw8 dat er zo goed zou gedraaid worden. het was me eerste sensation en zkkr niet de laatste jammer dat het maar 1x per jaar is maar ja nix aan te doen!!! dus volgend jaar zkkr weer....
Was wel een toppie feestje....Hey KREMER ben je helemaal vergeten te smsen sorry :(
** Magica **
gewg
Zowww was zekersss wel een BRUUT feest :yes:.....:P
Ik heb een geweldige avond gehad, een avond zoals er velen van zouden moeten zijn :yes:
**­\__­Th@­zzie__/**­
Leuk feesie, Jammer van de bent....en het wachte op het bier......:|
*-*Esther*-*
echt een goed feestje!!
*..Sab
Heb me zekers wel vermaakt!!:D en zoals hier vaker gezegd, ERG jammer van Rob Gee, maar goed.. Prophet, Showtek, Zany draaide fijntjes:respect: Verder viel catscan me tegen, maakte het op einde nog wel goed!!
*_BenB_*
Zeer goed
*­H@­rdcore_­Princess*­
feest was super
Zeker mooi!! :D
*michelle*
goed vermaakt, maar toch een hoop minpunten.. Catscan viel erg tegen, hij wist de vetste platen toch nog te verneuken :S Over Rob G ga ik het helemaal niet hebben:no: echt triest van ID&T.. En die jeugd van tegenwoordig kunnen volgend jaar ook thuis blijven! Het is toch the world's leading DANCE event?? ik ga wel na pinkpop als ik rock wil horen, daar betaal ik geen 60 euro voor!! :S
*Sebas*
wel gaaf gedanst maar wat een terring band die regiseur had allang moeten ingrijpen net .was super dat we met ze allen gingen zitten .
*­sweet*­angel*­(L)
vette shit hoor:P.. was zeker weer ff gezellig.. en tjaa die rob gee mag volgend jaar thuis blijven.. de rest was super!!
was leuk maar minder dan vorige jaren en rob g val dood homo
- # *
The Prophet (y) Showtek (y) Darkraver (y)­­­ Zany (y) Technoboy (y) Catscan (y) Alleen R­ob Ge­e was niet zo'n succes :/
- Beffie -
Ik vond echt wel een leuk feestje lekker de ruimte om te dansen leuke sfeer hing er was me eerste black en ga volgend jaar weer:d al dat gezeik van iedereen dat het niks aan was...beetje jammer hoor
zooo wat een meesterlijk feest!! prima vermaakt!!!
- Evelientje -
Was weer toppie! jammer van het gore eten en Rob Gee en z'n slipknotbuddys!!! The Prophet & Deepack :D:D:D
SENSATION BLACK 2006.. gaat de boeken in als het feest met het 'Rob Gee' incidentje.. JAMMER.. maar wat wil je dan ook.. HardROCK draaien op een Hardstyle feest.. Echt ID&T moet zich schamen.. Maar verder heb ik wel een leuke avond gehad!! Daarna werd het toppie.. ;P
groep was super feest ok. werden wel paar lekkere sets gedraaid en rob gee heeft daarbij nog voor de nodige sensatie gezorgd altijd leuk.
leuk sfeertje, beetje jammer van Rob Gee, verder heb iuk me wel vermaakt. ID&T zuigt!
ja mier geen dank hej meissie ! ja idd zeg dat was behoorlijk waardeloos maar de rest v d avond was TOP !!!!!
Het was een vet super feest :d:d
gezellig feessie weer, beetje jammer van slipknot:jaja: geluukig maakte technoboy en the prophet en zany de avond weer helemaal(Y)
-DeNiSe-
vond het ckers weten tegenvallen!!!! beetje jammer maar evengoed wel een gezellig avondje gehad
-Jessica*
toppie!
Super feestje, jammer van Gee, wat een herrie.. Stiekum toch hulde aan die gozer die het feest redde!
KUT aankleding KUT muziek
vond het super!! m'n eerste sensation. super veel lekkers voorbij zien komen hehe... alleen een grote fout van ID&T van Rob Gee! als zowat heel het publiek al laat horen dat ze weg moeten gaan lijkt me toch dat je dat ook doet. nee gewoon stug doorgaan. tja.... dan heb je het risico dat er eens eentje het podium opduikt. maar om hem gelijk in elkaar te schoppen vind ik echt SCHANDALIG !!!!! het heeft bij mij wel iets verpest.. erg jammer!!
was een super feestje...the prophet,zany en technoboy waren geweldig:d
..­::*­{Debskuhh}*­::..­
ik vond het wel een mooie avond alleen jammer dat die rob gee het verziekte.. gelukkkig maakte de dj's het goed.. maar voor de rest was het super..!!!
..Thomas..
Had er meer van verwacht....
.Namooni.
ik vond het een super feest echt waar jammer van rob gee maar dat heeft mijn avond absoluut niet verpest jammer mensen soms zo moetenm zijn!!! we zijn er allemaal om een leuke avond te hebben en dan gebeurt er zoiets! jammer! showtek en megamix waren vet vet vet!!!!tot volgend jaar mensen :)
01-moniQue
GEWEDLIG
was zeker goed te doen, alleen jammer van dat geluid in die kk arena
2fast
super feesie:D
dit feest was totaal NIET wat ik verwacht had
Ik heb me zeker goed vermaakt ... Was een top feestje alleen inderdaad beetje jammer van Rob Gee om die gozer zo te trappen.. Ze stopten wel gelijk die band!! Duzz is toch nog ergens goed voor geweest dat die kerel het podium op is gelopen!!(Y)
:bounce: Jaime :bounce:
wat n niveau mensen:S uitfluiten bekogelen ok maar je gaat geen Dj in elkaar slaan:S doe ff normaal zeg :S en wat n losers die t geweldig vinden dat Rob G aangevallen werd :respect: tuurlijk had ie op moeten rotten maar je gaat daar niet iemand voor te lijf:S
:bounce: Menno :bounce:
:respect: Zany, Technoboy :respect: Wat een vet feest ! Supervet (Y)
:bounce: rhystic20 :bounce:
een nieuwe versie over het gevecht betere kwaliteit en geluid op http://www.vkmag.com/media/robgeebeukteroplos/ en de groeten
The Prphet draaide geweldig jammer van die Rob gee
:bounce: Sann
in een woord GEWELDIG!!
:bounc­e:Bolu­s:boun­ce:
was weer n geweldig feesie, beters als vorig jaar. en ik ga maar met de menigte mee, wat n troep die rock shit. was weer l;kkr van de kaart, net als heel veel anderen en op naar et volgende feest:)
mega vet echt wel
bagger
:Cheer: lisa
en trouwens wat een kanker trieste mensen die zeggen respect voor die gast die ging vechten!!! ja kom laten we met zn alleen iedereen gaan beuken die ons niet bevalt, tering hebben jullie nou echt geen hersens meegekregen of komt dat alleen omdat jullie zoveel drugs gebruiken dat je al neigingen krijgt als je moeder de poedersuiker op tafel zet wanneer je pannenkoeken gaat eten?!?!
ik vond t echt wel vet!! alleen die nutte Rob G ­­­:S daarmee heeft id&t de plank wel ff heftig mis ge­­s­lagen.. bah bah... The Prophet, Showtek en Zany­­ waren topp­ie, Technoboy ook, maar dezelfde set a­­ls altijd, v­an catscan had ik meer verwacht, all­e­s bij elkaar ­zeer goed vermaakt en zeker voor herhaling vatbaar!! :yes:
Was helemaal te gek feessie maar rob g niet weer laten komen :( showtek en zany :D :D ownage
=Hardstyler=
Ik von het een toppie feest alleen wat Rob Gee geflikt heeft klopt nie
Darkraver draaide heel slecht vond ik, maar Rob Gee was slechter.. Zany, The Prophet & Showtek waren top!
>>Joey-M<<(APC)
nog nooit zoiets meegemaakt!!! helemaal geweldig:cheers:
was wel grapig maar kon wel beter latersss
[ahs] DJ evil mind
Inderdaad wat een schijt feest!!! nooit zo`n slechte black editie meegemaakt!! Super om te zien hoe iedereen zich tegen rob gee keerde en massaal ging zitten!! En die gast die het podium op ging verdiend van mij eeuwige respekt!!! Dankzij hem waren we vroegtijdig verlost van die tering herrie!!
[D]aa[N]
Die Rob joh ging weer echt helemaal nergens over, voor de mensen die het nog niet gezien hebben kunnen het ff bekijken,: http://www.vkmag.com/media/robgeebeukteroplos/
[M]ausswaus
Was wel ijp alleen echt jammer van die kutband die bij rob gee was :P
[MOH-Radio] Mercenary
Afro's, sm-pakjes, Bremmahh en Manga de gekste zeker :D
Leuk feestje...!!
t was wel gezellig maar voor gitaar muziek ga ik wel naar een concert toe.....:S beetje jammer wel
[VMX] Mad_­Mike
Was best wel vet feestje!! Jammer van die knokpartij en de jeugd van tegenwoordig :S
Wat een topper!!! alleen beetje jammer dat mensen zo respect loos zijn, die rockmuziek was kut maar die mensen staan toch hun best te doen en dan worden ze zo uitgefloten enzo.. maar voorderest topavond gehad!
_-paul-_
:respect: Darkraver & Zany :respect:
_Rubje_
Rob Gee was helemaal niets! Catscan viel me ook behoorlijk tegen :/ Darkraver, Zany en Technoboy maakten een hoop goed!
_~(Roy)~_
geweldig feest mooie live sets
rob gee moet oprotten :respect: voor die gast :D voor de rest was het een vet feestje
Aad:bounce:
Geweldig genoten,, Rob Gee, Opkrassen! Zany superset!
andy-billy
Eerste keer kapotstrak!!!
Volgend jaar zeker weer!
:roflol:
kut
arnoldje!!!!
echt een top feest, jammer van het metal optreden ven rob gee
superdik feest, vet goed vermaakt
Ata
Was gezellig! De sfeer vond ik juist (Y)! De intro's duurden idd wat te lang, het was soms te lang stil...en tja, Rob Gee (N) beter van niet! The Prophet, Technoboy en Catscan :respect:...
B) De Gemaskerde B)
Was okee, maar had er toch een stuk meer van verwacht
B-Flock :bounce:
Tja wat zal ik zeggen. Heel veel lol gehad met mijn vriendinnetje (was weer gezellig meis :lief: ) Rob Gee gelukkig niet meegekregen, wist van tevoren al dat het niets voor mij was dus was even weggegaan. Sfeer was goed, geluid was iets beter maar nog niet echt super. Volgend jaar maar even goed nadenken of ik weer wil gaan
B@RTJUHHH
welke mongool bij ID&T haalt het in zn botte hersens om op een house feest een heavy metal band te laten spelen het is terecht dat dr een vechtpartij op het podium was als het nog langer door zou gaan dan zou het publiek de tent hebben afgebroken maar goed ik hooop dat ze dr wat van hebben geleerd helden van de avond : the prophet en techno boy
Bakkiez
Rob Gee(.K) die klappen kreeg! GEWELDIG :D Prophet vond ik weer subliem! :) heb me prima vermaakt :D
Briljant... :respect: The Prophet :respect:
Bart Hard
Rob ­Gee: respect! Dat mensen het niet snappen, ok­.. en dat het geluid verkeerd stond afgesteld erg ­jammer, maar wat een clubhoerenpubliek tijdens die­ set, e­n in het bijzonder die gast die het nodig ­vond om ­op het podium te gaan knokken. Ik heb ech­t 3 uur l­ang een slappe van gehad. Vanaf Zany beg­on ik er p­as weer een beetje in te komen! En Tech­noboy ook e­rg goed. En met een waardige afsluiter­: CATSCAN Se­nsation Black @ 1000 bpm :respect­:
echt super vermaakt maar rob gee :nee: wat een lompe gast
Bazzhuntahh DH
niet egt slimme zet van id&t die rockband... begrijp wel dat ze willen vernieuwen omdat het concept al zo uitgemolken is.. maar ik snap niet dat mensen gaan lope fluite en bekers gooiuh.. dat is egt respectloos... en dan die kneus die zomaar het podium op komt en Rob G op ze bek ramt... egt een mongool dat doe je tog niet :S hard voor je datje in elkaar ben gestompt HET HAD JE NEK MOETE WEZE!!!
Ben :bounce:
The Prophet, Zany en Technoboy :respect: , alle drie weer een lekkere set neergezet!
beukernootje
T was een rare maar wel erge leuke sensation!!
was wel Q-want alleen rob G flikker toch op
was wreed, alleen kk rock moet opthyften, darkraver ook PRUTSER... verder erg wreed!!!
Twas kei mOoii ! :D Jammer van die rObgaY ;) !
Bob*NWK
Nou dit was voor mij de slechtste Sensation ever :s Deed zijn naam geen eer aan. Dieptepunt was Rob Gee :bah: Technoboy en Zany waren wel (Y). Ben blij dat ik niet de volle mep voor het kaartje heb betaald..
Bobien
GEEN RUK AAN!!! EERSTE EN DE LAATSTE KEER
was egt gezellig alleen geen rock meer daar zijn andere feeste voor dsus niet meer op sensation !! voor de rest egt vetjessss....!!!
line up was veel belovend en ik had ook echt hoge ­verwachtingen van dit feest.ik vond het erg jammer­ dat die rob gee veel te lang de tijd kreeg op de ­sfeer te verpesten en dat ID &T de eer niet aan zi­chzelf hield door die band gewoon van het podium a­f te halen,het was toch overduidelijk dat deze gas­ten hier op dit feest niet gewenst waren. aankledi­ng+rob gee+jeugd van tegenwoordig=waardeloos kay ­tracid+darkraver=ok prophet+showtek+zany+technoboy­+catscan+sandman=geweldig gemiddeld=aardig(geen 60­ euro waard)
BOURGONDIER
was wel gezellig..:D
Braadworst
Vorig jaarwas het zeker beter!! Voor de rest evengoed wel genoten:p
Brian NRG
Dat hele Rob Gee gebeuren was gewoon too much. Rock en Hip Hop en andere invloeden passen echt wel goed in de hardstyle maar het moet wel in een goed balans zijn. Dit ging helemaal nergens meer over en ook hun uitstraling was kut!!
Broer.
Was leuk, meer gehoopt en rob gee go away
Brooky
go showtek its your party fucking bruut en die kerel die het podium opklom was echt de held van de avond:respect:
bruce
Mensen die zeggen respect te hebben voor die gozer die het podium op sprong om Rob Gee ff te slaan zijn echt kansloos. Beetje respect voor de artiest die optreedt mag wel. Dat zieltjes het niet snappen alla maar zoek de fout dan liever bij ID&T en niet bij de artiest. Zij zijn immers degenen die Rob Gee met zijn band boeken. Voor de rest maar weer duidelijk TECHNO uber alles!!
Budi
Drama... na die Rob Gee viel de sfeer compleet weg. Nog nooit zo'n slecht Sensation black meegemaakt. Technoboy en Zany maakte het daarna nog goed! Maar niet zoals ik het gehoopt had
goed vermaakt daar:D alleen ja Rob G :S
Na het in elkaar rammen van Rob G, en een cameraman van id&t die bewust met licht onder de rokken van een zestienjarig meisje moet filmen gaat me echt iets te ver, mijn eerste en laatste sensation dus, kakwijve chagerijnig en jaloers en oh wat zijn ze mooi maar allemaal fake booooooooooooooooooeeeeeeeeeeee
Bvl
ik zeg 4,20 voor 0,5 liter water ?? uhm....
Canabase :D
1e x Sensation was cker wel geslaagd, later !!!
carlito
wat een super feest heb me super vermaakt
Cassiej
Was weer geslaagd en gezellie, alleen toch de minste van de 4 Black's die ik heb meegemaakt
Wat een bagger feest....:NO: enige lichtpuntje zijn de 'verhelderende' gesprekken van vanavond geweest ..:flower:
Ches {The Prophet}
top feest :D the prophet knalde weer heerlijk
Tegenvaller..... Pleur toch op met je Rock.. Daarvoor ga ik niet naar Sensation..
clubdancer
Helemaal uit mijn plaat gegaan door showtek zany technoboy darkraver the prophet. Alleen jammer van die herrie van die rob gee en zijn hard rockers zonder ritme gevoel. Toppie van en mijn dank voor degene die ze weggetrapt heeft.
code22
was leuk jammer van rob g see you next time :P:P:P
hoe bedoel je ID-T en prijzen verlagen...bij de parkeergarage moest je evenement indrukken. Gelukkig niet gedaan anders hadden we €15,- moeten betalen...en nu maar € 9,-...pure geld afklopperij!!
in een woord GEWELDIG :D :respect:
feest was zuur!! maar verder weer gewoon gesjellie met de leuke mensen natuurlijk;)
Cupra kid
super feest gehad met zn allen! maar zoals iedereen erover denkt... ik betaal toch geen euro om naar hardrock te luisteren! :no: en dan ook niet 1 nummer ofzo,.. maar naar 3 keer te zijn uitgekotst gaan ze gewoon door, tot de reder van de avond, voor gevaar van eigen leven het podium op klimt en het feest red. indd. sensation moet nu wel door hebben gehad dat dit niet werkt. naar mijn idee hadden ze veeeeel eerder moeten ingrijpen! voor de rest ving de line-up het weer goed op! zeer vet geweest!! :bounce:
D-PROUD HOOLIGAN :-)
Lache feesie. Begon lekker en daarna letterlijk ge­stamp op Rob Gee. Misschien kan ik mensen gerustst­ellen dat die band bij de soundcheck ook al zo kut­ klonk Voor de rest, super show, de dB(A) meter­ piekte bij 117
D.ais
Ik vond t HELEMAAL Geweldig!! Alleen Rob Gee mag volgende x wel gewoon wegblijven!!
DALLA
gruwlijk
DaMastah
Ik von het ZOOOW gaaf!!!! :respect: :respect:
Daniel.H
surprise act Rob G fighting on stage yeah :s
Danietje
Good music and nice people
Dannyehv
geweldige nacht gehad :D
De House Paus
ubervette show en dit noem ik feeste ouwe (Y)
deboertje
Ubervettt
Deesje ;-)
zeer geslaagd feestje..alleen die kk band tussendoor was echt KUT werd gauw eind aangemaakt !!!
Digital Punk /­ René
-
Dikke_­Tinus :honger:
Stelletje narrowminded people hierzo.. Het was geen pure hardrock.. Als je goed deed luisteren, en niet zo zielig deed melopen, dan kon je horen dat het hardrock was met een zwaar dikke gebberbass eronder! En voor die kerel die op een bandlid insloeg: zielige ZIELIGE gast! Wat ben ik blij dat ik je een paar minuten later met je hele kop naar de klote afgevoerd heb zien worden! Ik mag lijen dat al je tanden uit je bek liggen!
dirkel
Klote Rob G verder was het echt een top avond. Showtek live HEERLIJK!!!!
Was mijn eerste sensation, en zeker niet de laatste, alleen zelfs ik snap dat je GEEN HARDROCK moet spelen, maar moet STAMPEN!! Showtek, The Prophet, Zeny en Technoboy, helemaal het einde. Overigens wel goed geimproviseerd na de slachtpartij, iedereen zat vrij snel weer in de stemming. Volgend jaar weer?? ik zeg JA
dj chosen few
goed dat die gozer inelkaar is geschopt door rob gee en ze band! wat een sukkel zeg! prophet draaide het beste :respect:
DJ Fanatic
niet mijn ding
DJ Lenny B
Vet feest :D Dat Rob Gee minder was had ik verwacht maar deze bagger :S Verder prima vermaakt, goede sfeer en leuke mensen :D Zany was voor mij de beste dj van de avond !
Vette shit :yes: Was echt top en zeer gezellig! :D
DJ Twisted
Showtek :respect: gruwelijke intro.. the prophet, darkraver, heerlijk gedraaid... maar voor de rest vond ik het echt niks.... helemaal mr krappie ass rob gee... sorry hoor maar je wilt toch geen fucking hardrock horen op een hardstyle feest... beetje jammer.. verpeste de hele sfeer... wel gruwelijk dat iedreen ging zitten... en dan nog iets.. 2,50 voor een glaasje water.. 60 euro voor een kaartje... kan toch niet... :nee: voor mij geen sensation black meer...
Djazper
Technoboy de man zoals altijd :yes: Maargoed dat e­r snel een einde kwam aan Rob Gee en zijn ''hardrock­band..'' Wie dat toch in zijn zaagselhoofd heeft ku­nnen halen om die gasten te boeken voor dit feest :no: Fluitconcerten kwamen goed tot z'n recht, en terecht.. Dikke bende.. :\ ­ Verder vette avond gehad :)
DJGozer
Zeer leuk feestje:) goeie muziek:) thema viel me wat tegen was vorige jaar mooier:)
was wel weer gezellie
dn eagle
Dit jaar gelukkig wat minder druk als vorig jaar, goed uit de weg gekunnen, Wel een hele foute inschatting van ID&T met hun rockbandje. zeer jammer Tot volgend jaar!!!!
Do.x
Relaxt, maar de dvd komt blijkbaar n jaar later ofzo:S
Vond het wel vet :D :bounce:
Ik vond het ten 1e heel kaal aangekleed sensation dan de vorige 2 jaren. als 2e sluit ik me aan bij de andere dat je toch geen hardrock kan draaien op een hardstyle feest! en de muziek was vaak softer en zacht! verder was t nog wel een beetje te doen maar SENSATION MOET SENSATION WORDEN en geen top 40 of rock dit en hip hop dat en jeugd van tegenwoordig want t is allemaal shit WIJ KOMEN VOOR DE ECHTE HARDSTYLE EN VLEUGJE HARDCORE ZOALS in 2004 was mijn 1e sensation toen was echt mooi! volgend jaar beter
Domus
Zeker goed vermaakt. Rob Gee was echt dikke poep. Beetje een domper. Verder was het allemaal wel relax.
Donkers22
was een mooi feest aleen die rob gee flikker tog op met je kutmuziek ga naar n rock feest of zow?? verders wel lache feestje
wist niet goed wat ik er eerst van moest verw88, maar dit was het beste feest waar ik tot dan toe geweest ben! Echt vette party!
Druss
Toppertje
Echt Dik
Slecht geluid, er werd slecht gedraaid, echt alles­ door elkaar heen, En Rob Gee,­ ja wat moet je daar nou van zeggen, maar heb me z­oals gewoonlijk wel weer vermaakt!
Edisfred
Vond 't heel gezellig met iedereen (y) ckers goed vermaakt. Maar dit was mijn 1ste en gelijk de laaste keer. Vond t tegenvallen. Had er veel en veel meer van verwacht.
Goed feessie!!!
eitjuhh
twijfel of het me die € 25 waard was.......
Elientje1986
vond er echt niets aan
Elvis.
Zany (Y)
Sensation was knalle :D voor mij het eerste feest, volgende Q-Base! :D
Endonyx
zzzzzaaannnnnyyyyyyyyy :D
het was supper feest volgend jaar weer i com back next jear sensation hahaha was echt een top feest
energyyyy
sensation was leuk maar dat hard rock er tussen was zeer slecht ... maar jah ...
EROS
Was gewoon een matig feest, geluid was slecht je kon elkaar van een afstand gewoon nog horen. Er was gewoon geen bas, best jammer had een geweldig feest kunnen zijn al had ID&T meer geld en tijd aan het geluid geschoken i.p.v die Rob Gee te boeken. Ondanks het geluid was TECHNOBOY toch HEEEEEL goed bezig :respect:
evana16
ik vond het echt een super feest, alleen jammer van die rob gee......
was echt een super feest
FEEST :lief: :cheer:
Jaaa, was erg gezelli. Rob G was gaar! Wie dat een special act noemt??? Dat was het cker ja.Catscan met De Jeugd van Tegenwoordig was echt keihard, Super!!! :bounce: Verder vond ik dat de muziek vaak niet helemaal lekker uitkwam, te zacht dus en te veel gestop als je net ff lekker aan het stampen was.
Fem Amsterdam
het was super :D:D:D
FF SERIEU­S.....­
de avond begon super tot die mongolen op dat podium verschenen toen was ghelijk mn avond naar de kloten beetje jammer
Geweldig feest alleen op die Rob Gee na die een van de redenen was dat ik erheen ging maar hij heeft het gisteren egt slecht gedaan. En dan met zijn allen die jongen in elkaar slaan belachelijk stelletje watjes. De security had hun ook wel harder aan mogen pakken net als ze bij de gewoon partypeople deden mja al met al egt een super feestje :respect:
fraaans
was weer een leuk feesje alleen geen hardrock respect voor die die gast die die band in elkaar trapte ID&T volgend jaar geen hardrock catscan jour the best
Was wel gezellig feestje, had er alleen meer van verwacht. Beetje jammer van dat vechten :S Maar heb me toch wel goed vermaakt :jaja:
Franzino
ONVOLDOENDE! Daar betaal je geen 60 euro voor. Slecht en saai uitgewerkt thema, te lange intro's en de muziek was ook niet alles. Vorige editie's waren echt veel beter!!! En dan nog maar te zwijgen van die belachelijke Rob Gee. De Jeugd van tegenwoordig was ook stom, maar minder storend! I­D&T zou zijn excuses moeten geven. Wij betalen 60euro voor een mooi uitgewerkt danceevent en daar willen wij GEEN hardrock horen. Slechte zet van ID&T :( Die kerel die op Rob Gee zijn bek sloeg was de held van de avond
Dit was weer een super feestje!!! :D Jammer dat ze zelf niet doorhadden dat Rob G er niet tussen paste, maar gelukkig werden we geholpen door iemand uit het publiek.. Maar de rest van de dj's waren top!!!!
Gabber­Pinda4­Life
:respect: Wat een super bruut feest was dit:kwijl: Ik heb heerlijke sets gehoord(Y) Zany, Technoboy, The Prophet, Showtek echt super:respect: Rob Gee en de band zonder naam:nocheer: (N) Wat een kut herrie:@ Catscan viel heeeeeeeeeeel erg tegen, te oude platen en mixtechnisch bar slecht:x En de jeugd van tegenwoordig wilde ook ff ruig doen:S die gasten houden niet eens van hardcore:cheer: Ondanks alles weer gruwelijk goed vermaakt, tot volgend jaar:D :bounce: Het geluid was ook gruwelijk(Y) :kwijl:
vekkerd was dat je bij de vip speciaal je id mee moes nemen helemaal als een gek van amsterdam naar oss gereden om hem te gaan halen maar om 2uur hebbe we ondanks alles tch en goei feesje gehad
Geert 27
Prophet SUPER !!! zelfs Steve zette weer een leuke Jumpsey weg met Villian MC, ik heb toch best genoeten, Special thanks goes out to Rob Gillybilly.
Gerrit Zeetie
Rob Gee held van de avond... *kuch* schade ID-T, alles ist vorbei.. laatste btje respect in 1 "klap" weg..
GET OFF THE FLOOR
ROB GEE WHAHAHAHA FLAPDROL-senasation geen lowlands
GEUX
Super goed feest!! iedereen lekker gedraaid en die gozer die rob een beuk gaf had nog vaker mogen slaan
Giles
wat was me dat voor zeikfeest...thx voor ff op het podium te klimme tijdens rob gee...thema dreams past niet bij een black voor white is het mss goed dat wel...veel te lange intros en catscan viel zwaar tegen...dat wordt dus volgend jaar niet meer denk ek...goed bezig id&t
moest werken maar heb me zkr vermaakt :D
Vond het ook een waardeloos kutfeest, ver beneden peil. Oerrrrsaaie en veel te lange intro's, niet mee gaan met de sfeer van het publiek (waar het om draait) veel dj's in een egotrip. Geluid vond ik ook matig. Ribbelvloer was rot om op te dansen, ik brak mn nek over al de zooi die er lag, en inderdaad die zogenaamd vernieuwende creative uitspattingen van ROB GEE en Endymion (ging die rap nou over het ollekebolleke kinderkankerfonds?)...Zo niet leuk!
glanta
was wel een gaaf feest!!! maar die rob gee mogen ze wel thuis laten samen met snotklip.......
GOUDHAAN
Was wel een lekker feestje. Had van Catscan meer verwacht. Ruzie op het podium was erg triest. Maar ID-T had zelf in moeten grijpen. Voor de rest wel super decor !:)
guido :bounce:
vond nogal tegenvallen voor die 65 euro. heb tien keer leukere feesten gehad voor minder geld
Gwenda
Wat een KUT feest. Ik heb nog nooit 65 euro zo slecht besteed. Voor mij nooit en never meer Sensation...
Was wel geinig feessie. Had alleen wel wat meer van de show enz verwacht. Maar met kaartje voor de halve prijs was het wel oke!
H@NS@M@N
Helemaal super....!!! geweldig...!!! jammer dat we bijtijds weg moesten... volgend jaar zeker weer...!!!
Hallo dan!
Vond het zwaar tegen vallen!! Jeugd van Tegenwoordig en Lange Frans vond ik leuk. Verder wel vermaakt maar de 'after' bij mij thuis was beter!
Hannaatje
Hoogtepunt was het letterlijk van het podium meppen van het drama (waar maar geen einde aan leek te komen).
Hardbart
wat een beroerd feest. slecht gedraaid en slipknot was helemaal een lachertje. id&t bedankt!
hardco­respoo­k
rock muziek , ja wel vet dat protest dat iedereen ging zitten alleen dat ie dan weer in elkaar wordt geslagen hoeft nou ook meteen weer niet.
Wat een KUT FEEST.. dat sommige mensen daar nog 65 pleurie voor betalen. En rob gee wat een paardelul. Alleen Technoboy was weer super...............
begin van het feesie viel een beetje tegen,verder was alles super flink staan beuken,rob gee was helemaal klote dat je dat op sensation neer zet zeg :S,alleen jammer dat we vroeg weg moesten
HardStyle Sjimmie
Technoboy :respect: voor de rest was het ver onder de maat wat we gewent zijn van Sensation Black, de gast die het in z'n botte harses haalde om dat kut bandje in te huren zou ontslagen moeten worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hier ga ik nie meer heen !! Alleen Technoboy was weer super
Hardst­ylezLU­NA
vet feest gehad met iedereen alleen jammer van die achterlijke mongool en zijn kutmuziek !!!!! Showtek en zany Helden van Sensation
Harimau
was weer een lekker verjaardagsfeest
Headache
M'n eerste Sensation... Heb me Super!!! vermaakt.... Catscan :respect: vette opbouw in z'n set...
Na een top editie in 2004 begint het steeds slechter te worden. Echt Sensation black Sucks vergeleken bij andere feesten
begon goed, na Rob helaas finaal ingekakt :S
was wel goed feestjeb
hollandpower
lijp
Hoe kan Id-T zoiets Duurs Zoiets Goedkoop op een House feest neerzetten zoals Rob Gee... Verder heerlijk feest!
Hot Girl
Super feest weer!!!! vooral catscan!!!!
HURRICANE
Heb het gevecht op de videoschermen gevolgd haha :-p Verder echt een geweldig feest!! Mn 1e Sensation en zeker niet de laatste! Sfeer was perfect en Zany, Prophet, Technoboy, Showtek :kwijl::kwijl: Aankleding ook super (y)
hurricane bass
id-t is toch echt afgedreven de dj's krijgen te weinig tijd om te draaien en te veel show gelul er tussen! en om het al helemaal niet over de jeugd van te... gatverdamme en wat heefd die rob gee gekost? zal volgend jaar wel weer druk worden op black?
I l s e (F)
Leuk feestje :p heb me goed vermaakt
Super Feest Gehad Mensen !!! :D :D
IeRtJuW
Was gewoon helemaal geweldig..:P goed feessiee..:) jeffrey marceil bedankt voor de gezelliej avond en fran jij ook thanks..:);)was toppieeeeeej
Heerlijk feestje..Rob Gee :No: Maar al met al een heerlijke nacht gehad..geweldig vermaakt met mn vrienden :lief:
inimin­ipiepm­uisje O:)
kheb me vermaakt!!!! hahaha
Was kei gezellig...De Prophet was super :respect: maar de rest van de muziek was kut!!
Ivanhooo
jammer dat de sfeer zo verziekt werd door het optreden van Rob Gee enzo, zoiets als dit heb ik nog nooit meegemaakt...... ik snap ook niet dat id&t had verwacht dat dit zou aanslaan :/ voor de rest was het wel lache, ook al vond ik catscan een beetje tegenvallen. MAAR: Catscan - Sensation BPM Counter :respect:
was leuk feestje
J to the URR
Opgerot met je rockband :D Was een zeer geslaagde avond. :D
J.85.!
Zeer goed vermaakt :d
J:yes:H@N
Oké, het slaan was fout maar wij hadden toch duidelijk gemaakt dat we daar geen +/- €62,50 voor neer hebben gelegd??(beste “mystery –guest / surprise act” je daad was goed bedoeld alleen de uitvoering was wat minder, Ik hoop dat ze je niet te zwaar straffen voor wat je hebt gedaan het is helaas niet goed te praten, maar je hebt er nogmaals wel ervoor gezorgd dat we daarna weer gebroederlijk schouder aan schouder en met de handen in de lucht de sfeer van black weer in ere konden herstellen.)
jacko801
catscan zoog echt voor de rest was het wel lekker feesie!! (geloof ik) :P
JCD
Lache feesie. Begon lekker en daarna letterlijk gestamp op Rob Gee. Misschien kan ik mensen geruststellen dat die band bij de soundcheck ook al zo kut klonk :p Voor de rest, super show, de geluidsmeter piekte bij 117 dB(A).
JdB
ID&T -> MAFKEZEN!! :@:@ Slecht begin, The Prophet draaide slap, geluid met te veel echo dan het allergrootste drama -> Hoezo laat je een paar van­­ die ­­lelijke punkers optreden als er 30000 man ­r­am van­ ­de kaart staat te wachten op hardcore??­? ­:no: Zany heeft het nog een beetje goedgemaakt :respect:... Samengevat, klote feest!!! 5e en laatste keer Sensation Black voor mij :s
jeffrey85
nou nou nou wat een ellende
Vet vet vet! Showtek, Zany, Technoboy en (Tegen m'n verwachtingen in...) Catscan; Hulde! En tsja, Rob Gee, you SUCK! Jammergenoeg stond ik niet voor dat Dreamcatcher podium ten tijde van dat voorval, anders had ik ook wel m'n Grolschjes gespendeerd aan dat geweldige schouwspel... Hulde aan die gozer die 't lef had :D
Te gek feestje weer! maar natuurlijk jammer van Rob Gee. Die man zou een verbod op samenwerken met rock/hip-hop-artiesten krijgen!!!
Jows
Beetje triest dat mensen respect hebben voor die sukkel die het podium opging om Rob Gee te slaan. Logisch dat hij en zijn bandgenoten terugslaan. Actie, reactie. Eigen schuld. Door op de grond te gaan zitten hebben jullie al een signaal afgegeven, meer is echt niet nodig. Reken dit ID&T aan, niet de band. Die worden alleen maar geboekt voor hun optreden. Kansloos sommige figuren. De maatschappij gaat hard achteruit. Zielen....
Jozel
:respect: Showtek :respect: Was Mun Eerste Sensation Was Wel Vettt... Alleen Rob G Opzoutuhhhh!
Sorry hoor, maar hoe slecht een band ook is, je gaat niet dan het podium op om te knokken. Maar Rob Gee was waardeloos. Rest vond ik wel aardig okay.
Jstyle
Sommige dj's/ acts moeten eens naar hun publiek leren kijken en daar hun conclusie uit trekken. Geef het publiek waar ze voor betalen. Als je als organisatie zo 'vernieuwd' wil zijn begin dan eerst eens met het verlangen van de prijzen. 63 euro voor een kaartje en 4,20 euro voor water echt zwaar belachelijk !
the prophet beste van de avond :respect:
Ik heb hele gemengde gevoelens... topfeest gehad, ­maar (verwend als ik ben na vier keer?) ik vond de­ show niet spectaculair. Rob Gee... leek me heel ­gaaf, veel van verwacht, maar wat een domper op de­ avond! Maar dat hoeft nog geen reden te zijn om op het podium te klimmen en los te beuken! Leuke mensen ontmoet en genoten van de he­erlijke sfeer. Kai Tracid en Catscan toppers­ van de avond!
Junior30
zker goed met zany DarkraverThe Prophet technoboy en showtek!!
ZOOOOO wat een feeest !!! echt geweldig !!! heb de hardstyle ontdekt :P aftellen tot volgend jaar!!!
Was gezellig, maar dat is ook alles wat ik er over te zeggen heb... :)
First big party, altijd vet :P
Kickass!
Sfeer was lekker, muziek was lekker op 20 minuten na. oftewel loop niet allemaal te zeiken want je moet naar de gehele avond kijken :-d
kierewiet.nl
toffe show geluid en lichten maar een zwaar kutfeest eerste en laatse keer mogoolen
Kingjorrit
supervet feest, ik moet er werken. respect voor alle dj's vooral voor rob gee met zijn experimentele set. alle mensen wwaren zwaar triest die gingen zitten en fluiten, met als dieptepunt dat leeghoofd met een iq van een diepgevroren visstick dat gelukkig lekkere harde trappen kreeg. en terecht. als je naar sensation gaat kun je experimentele dingen verwachten, ga dan niet lomp doen. wil je alleen hardcore ga dan naar moh of thunderdome. maar ga niet rob gee afzeiken... echt lowlifes die rob hebben vernederd
dat benne weer een mooi feesie weest :P was super gezellig met me mattiesss :cheer:
Kjeld!
Egt Gruwelijk goed vermaakt :D alleen Egt heel Jammer dat The Prophet zo vroeg moest! en indd ID&T had denk ik wel iets in kunnen zien dat dit progamma niet zo werken op een harddance Feest! Verder egt een Heel Gruwelijk feest!
Klappertje
Rob Gee had al veel eerder klappuh moeten krijgen hadden we tenminste wat eerder los kunnuh gaan in plaats van die kutmuziek van hem aan te horen maar darkraver, technoboy, zany en catscan maakten alles weer goed was weer heerlijk STAMPUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kloostertje
Haha wat een feest:D... Rob G was echt een prutser. Werelds dat we met zijn allen gingen zitten en die gozer die em te lijf ging :respect: Als je vast komt te zitten zorg ik wel voor je borgtocht met alle muziekliefhebbers. Maar the Prophet, Showtek, Zany en Technoboy GEWELDIG
Knuffe­lbeer1­979
kut
voor een uurtje wel lache :/
introduce begon goed... daarna een uur trance wat ik en het merendeel niks vond! dan ook nog die rare rocker "respect" voor de jongen die hem wegsloeg:P...ik vond de prophet irritant spelen...minuutje beat halve minuut melodie en zo ging ut bijna ut hele uur op defqon was hij 10 x beter!!!... technoboy, zany en catscan en de sfeer maakten ut toch egt wel een super feest
Vet Feesie! Zany & The Prophet & TechnoBoY!! Respect!
Eerste sensation maar ook de laatste, vond het echt gruwelijk maar een rockband met Rob Gee kon gewoon niet :S De show zelf was opzich leuk gedaan maar de sfeer zat er veel minder in dankzij Rob Gee...Showtek, Prophet, Zany en Technoboy waren ergg goed :kwijl:
Ladydano
Fantastisch feest, elk jaar weer. Beetje jammer van Rob Gee,5 min was genoeg geweest. Geen fakking half uur ! :no: Daarna een opgefokt sfeertje,prophet en show tek :respect:
Lagarto
Vond het wel een grappig feesie ja beetje gekke line-up af en toe maarja kijken of het de volgende keer beter wordt aangepakt....
Lamme Oetlul
Was wel vet vooral Rob Gee, Ode aan de kerel die het podium op kwam :respect: Maar eigenlijk alleen maar uit mijn dak kunnen gaan op laatste half uurtje Catscan voor de rest wel laguhhhh
langemike
waar het allemaal begon (L)
Rob G kon er ook niets aan doen, gelukkig maakte zany&technoboy zoveel goed!! ik heb een heerlijke avond gehad :-)
Het was opzich wel een leuk feest,... maar kon beter.... en de organisatie kon veeeeeeel beter maar goed... gezellig:beer:
Lee Priest
that guy rob gee really sucks
Lennert
Prophet en Technoboy waren lekker.,., het bekende rob gee verhaal hoef ik denk niet uit te leggen.,.,.. catscan viel me ook een beetje tegen.,., heb me verder heel goed vermaakt met alle vrienden en m'n toppertje!!! after was zeker (Y) niels!!! voor herhaling vatbaar :-)
Li-z
Moest het gewoon een keer meegemaakt hebben... was ook meteen de laatste x...
lief_­klein_­gabbertje
zeer goed uit me dakkie gegaan:D
Toppie feest, weltrusten!!!
hahahahah ikke sta op de DVD yooo!!!:D maja dit jaar ckur weer
Lip DJ
Heb me wel geamuseerd, voor de rest erg bagger qua decor en verlichting, als je dit vergelijk met qlimax of defqon, dan ga ik nog liever na een kroeg in mijn wijk
Little Jasper Joe
Volgens mij was ik de enige die Jumpte op Darkravers setje :P
littltje
was wel gezellig enz.. maar het geluid was echt beneden verwachtingen, jammer hoor en die rob gee moeten ze terug schoppen naar amerika!!! verder vond ik het drinken ook slecht geregeld
llonnepon
:cheer: zeer geslaagd feestje mar id&t blijft toch echt n bagger organisatie..
Loe$$ie
Erg gezellig gehad mede door de mensen met wie ik was :yes: :) maar het had nog beter gekund vond dit niet het geld waard :no: Haha en idd. respect voor diegene die Rob G te lijf is gegaan :D heb ondanks alles wel een leuke avond gehad
Heerlijk Feestje, heb onwijs genoten,, volgend jaar gewoon weer ;).. dus in 1 woord SUPER!!
Lumber
Vet feestje. maar wat nou de bedoeling van Kurtis Blow en de jeugd van tegenwoordig was?? grootste fout van een partyorganisatie ooi!!!
M v E ©
Nouuu, was dit nou Sensation? Ik heb absoluut geen 1 moment gehad dat ik 't idee had dat ik op Sensation was. Was meer gewoon het idee dat ik op een 1 of andere Hardstyle/ Hardcore party was. En die Rob Gee? LOSERRRRR!!! Vuile klote pissebet!!! Moet je een filmpie zien van die knockpartij? Check dit: http://www.youtube.com/watch?v=JAAaGgXiWNI&eurl=
Dj Zany SUPERSSS als altijd, the Prophet en Techno­boy oook super goed, maar die kurtis en Rob Gee w­as echte BAGGER pure SFEERKILLERS!!! echt heel ­hjammer hoor van id-t, had ik niet verwacht van zo­ n ``proffesionele(?)`` organisatie, hoop maar dat ze hiervan gel­eerd hebben en volgend jaar maar weer gewoon een VOL UUR megamix doen :) oh ja en Catscan was ook slecht hoor
M!vv
keiharde sensation..:respect:..rob gee lekker op t poduim gebeukt en we zijn helemaal uit ons dak gegaan.Catscan met Jeugd v. Tegenwoordig..:respect:
Maarssenaar
zeer goed
haha kwamen ze in de zelfde trein or die sensation nigte haha:D
Mad_­Surveyor79
ID&T had beter moeten weten dat ze hard core en hardrock niet samen op een feest moeten zeten! Jullie hebben allemaal gezien wat er van komt! De mooi zweer die er hing was snel weg ! En iedereen vondt het niks en die jongen ging helmaal door het lint ! En werdt er zelf de duppe van ! Maar die tering muziek was wl gelijk weg! Ik hoop det ze er van geleerd hebben! En Rob Gee mogens zu nu echt tuis laten ookal vondt ik hem vroeger wel tof! Mensen de mazzel Gr MaD-Ed
2 DJ was top. maar wat daar na kwma leek wel havie metal muziek. dat iedereen gehurkt ging zitten. maar dat had niet eens baat. tot dat plubliek het podium op klop en er op in begon te ramme. :X:X Waardoor men snel een Cd aan zetten
Madstylerz
op dit filmpje kan je het goed zien http://dump.­geenstijl.nl/mediabase/2094/bce637a3/index.html ­Rob gee is echt slecht en trouwens kunnen ze wel ­met ze allen als er een op de grond licht!! Diep e­n diep triest hoor! blij dat ik lekker thuis was!
vond het helemaal geweldig :D sfeer top super muziek! ik ben helemaal in me nopjes :D:D:D:D
Mama van Joshua en Noa
het was een super feest
Marc V
Top, m.u.v. Rob Gee and Friends...
Mare * (L)
Rob Gee draait normaal echt lekker, dit viel zo hard tegen zaterdag! Slecht van de organisatie overigens! Op Black komt nu eenmaal niet zo'n openminded publiek, wij komen voor de hardstyle en hardcore, niks anders :P Dat geblèr van die watsgeburt-gasten viel me ook zwaar tegen. Als volgend jaar weer vol zit met zulke verrassingen zoek ik wel een ander feestje op. Verder wel echt héérlijk sfeertje en prima feestje! Applausje voor de Prophet, Zany & Technoboy :D!
Mariek.je
was wel een leuk feestje maar het viel me toch een beetje tegen
Echt een geweldig feest! :D
Marientjuh
hmm dat hardrock gebeuren was een beetje jammer.. afgezien daarvan heb ik me prima vermaakt!!!! en catscan was een fijne afsluiter ;)
Hey mensen, waar kan ik de beelden downloaden van dit freefight gala???????
MarrieMarrie
:D
Het sfeertje was in orde en het geluid stond ook redelijk maar DIE Act van Rob Gee ik ben wel anders van hem gewend jaren geleden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matthijs
t blijft meer n spektakel-show dan n feest , maar heb me aardig goed vermaakt :) Had al verwacht dat Rob Gee totaal niet zou aanslaan (en al helemaal niet op deze manier) op zich jammer, gebeurt er wat vernieuwends loopt iedereen te zeiken, legt technoboy er omstebeurt n plaatje op gaat iedereen hard uit z'n dak, maar goed :P Catscan was n vette afsluiter trouwens :)(Y)
MC Da Tone
Wat was er nou zo slecht aan Rob Gilmore.. mensen zelf verpesten de sfeer, nie hij! Met dat boe-geroep en gezit, stelletje schapen! De Drums en Kicks en gitaarpartijen waren kei gaaf! Time-Table had anders gemogen, Zany wisselen met Technoboy had verstandiger geweest.. Catscan heerlijk opgebouwd tot een dikke Climax! Sensation Black was toppie, enige echte minpunt in mijn ogen, je kon een meter van mekaar af hele discussies met elkaar voeren.. geluid stond bagger, of is dat die kut Arena?
Meliss_A
Jah k hb me Prima vermaakt daar!! op dat rock gedo­e na dan:nee::S was eg 3 x niks !! hoe hale ze t to­ch in godsnaam in hun kutkop om dit te doen op sen­sation! :nee: Maar Gelukkig werd er snel ingegrepe :respect: En de mense met wie k was maakte ook n hoop­ goed bedankt !! Was weer zeer Gezellig met jullie !!:P
Mi$$JLE
super feessie
michel_bouli
tja.................
Mier de @­llerliefste
Huib(y)Thanks!!!Jammer dat ik zo moe was,Waar die Rob Gee mee bezig was??????waardeloos!!!!!
Miesje ProudMommy
ik zoek een clubja van het feest!!! er was 1 meid bij en drie mannen. ik geloof dat een van de mannen rene heete??? ik heet marielies en ik was er met me vriend johnnie. jullie kwamen uit amersfoort. ik zou graag gezellig contact willen houden. misschien volgend jaar met zijn allen??? kus marielies
HEERLIJKE AVOND!!!!
Mikey1990
geweldig
MiQ!:cheer:
Alleen Zany en Technoboy draaiden naar mijn mening enigszins goed, verder heel snel vergeten.eesrte en meteen laatste Sensation, dit wil ik echt nooit maar dan ook echt nooit meer meemaken :no: Dat vechtincident heeeft het eigenlijk volledig verknald, zoiets los je neem ik aan met woorden op of gaat dat niet meer op als je stijf staat van de weet ik veel wat?!
Technoboy de man of the evening!!! Maar voor de rest was het niet al te best ID&T!!! had beter verwacht, vorig jaar was beter! kut thema en vooral die tering band, hoe kunnen jullie zoiets laten gebeuren:S
Mirjam
Het viel een beetje tegen voorgaande jaren was leuker
Miss Qmania
het was ook volle maan
Miss-Bakkertje
was dr gratis, maar maar goed ook, wat bout zeg! goed dat we dr niet echt geld aan hebbe verspild. vond um n paar jaar geleden toch echt beter....
Miss_Unknown
Lekker gestampt :yes:
heftig feest weer:frusty:
MissY-Melnie
Gezellig feestje!! :D erg jammer alleen van dat trieste gebeuren met Rob Gee maja.. verder wast suupers! VIP was ook t0p!
Mister P
Supergeweldig feest, heb alleen het vechten gemist :( Maar voor mij nooit meer Rob Gee, eten was trouwens ook niet om van te genieten. Verder een zeer geslaagd feest. DEEPACK, THE PROPHET, ZANY toppie!
tussenstukjes waren irritant voor woorden en duurde te lang, muziek was (Y) helemaal kicke en de mat partij was lache om te zien..weer es wat anders dan op de dansvloer
MokumSniper
Wat heb ik een SUPER nacht gehad :D :bounce: Me Al Me Vriendjes en Vriendinnetjes :D !!!!! The Prophet SUPER SET!!!! Technoboy, Zany Toppie!!! Darkie Raver :D Tja geen komt ie dan he ???WATSKEBEURT??? hahaha Wat Top Die gasten weer eens wat anders Jongens Ga zo Door Leuk bedacht!!! Verder decor?? Tja was leuk bedacht sfeer Super 1 MIN PUNTJE..... ROB GEE >> Hij is bij mij heel lag gezonken!! BEETJE JAMMER!!!!
Mooker
wat een brak feest,voor dat geld!!! nooit weer
Mopstertjuh
Geweldig om ooit mee te maken. Volgens jaar zeker weer en heb me prima gemaakt vooral PROPHET!!
Move_It
Vond de show erom heen tegenvallen, muziek was wel goed
Was een mooi feestie. jammer dat die lui van de beveiliging die kerel in elkaar hadden geslagen, Rob Gee had die klappen moeten krijgen, wat een kutmuziek.
Mriennn
Tjaa.. wat moet ik er van zegge...Kwart over 2 begon t feest eigelijk pas..daarna goed los gegaan ;)
MvB
Een geweldige avond gehad :) Ik had 20 minuten ingepland om een shirt te ruilen, en dat was net tijdens Rob Gee :) Heb dus helemaal niets meegekregen van die slechte shit en die vechtpartij.
Goed feest...En respect voor de man die ons verlost had van Rob Gee:respect:
Elk jaar ga ik al naar sensation, en normaal vind ik het geweldig deze keer dus niet, :nee:Rob Gee had zeker wel thuis moeten blijven hij heeft de hele avond verpest.snap niet dat de organiatie vond dat dat bij het feest paste.Iedereen vond het slecht en er heeft er 1 voor gezorgd dat het ophield:jaja:.iedereen vond het slecht werd tijd dat er iets aan werd gedaan:respect:. volgende jaar geen black meer voor mij. :-s
Hard to the Core, Core to the Hard!!!
Zany en Showtek hebben mn avond nog goed gemaakt maar voor mij geen 4e keer Sensation :no: vond het echt (N)
:( wat een actie zeg die heavy metal!! Denken ze dat boe aanjuichen is??? Verder niet zo best sfeertje... dj's draaide in rare combinaties. van zacht naar hard van hard naar zacht :S Me eerste maar ook laatste sensation black!!
Necronoxz
echt jammer hoor dat mensen geen respect meer hebben voor artiesten... terwijl het een fout is van de organizatie dit zou hetzelfde zijn als dat Tiesto op noisekick geboekt word dan vraag je om problemen !!!
drama
Nett (l)
het is echt een geweldig feest
NickvdH
Leuk feestje! Maar wat een afzetters 4 euro voor een half litertje water! :s Maarja dat is weer ID-T he! Verder was het weer gezellig met de -023- :) DARKRAVER :respect: en ook voor de HELD die Rob Gee even een pakkie wilde geven!
Nicky V
hm redelijk avond gehad, maar had slechte benen :D hele avond was men dood geweest lol
Nightkiller
ik WIST dat Rob GAY nix voor Sensation was.....wat een crisis was dat zeg, pffff!! Verder was 't wel vettttt ondanks ik mijn telefoon daar ben verloren pffffffffffffffffffffffffff.. [ iemand gevonden trouwens? ;) ]
super feest... geweldige sfeer!! alleen zo jammer dat sommige mensen hun poten niet thuis kunnen houden als ze de muziek niets vinden...
Ninja
ja rob gee was echt een flop!:S er draaiden teveel dj's.. als ze net lekker begonnen te draaien stopten ze weer! maar zany was toch de man van de avond:D :cheer:
Nique
Heb me prima vermaakt !
was weer gezellig :doetiewoop:
NLLeeuw
mmmm..nooit meer dus!..vond t geluid nie echt goed...ja ok als je bij t podium stond ja..deco was wel leuk...volgorde van de dj's klopte voor geen meter..dan nog dan ze zo'n tering mongool als rob laten komen snap ik nog steeds niet..zelfs voor metal was t ongeinspireerde bagger!..was allemaal t geld dus echt niet woord!..catscan was wel leuk wat ik er van heb gezien..
jammer van die rock muziek :( verder was t wel lachuh
noot.nl
ging helemaal nergens over, muziek stond vaker uit dan dat het knalle was
O$IE (k)
leuk feestje...beetje blunder van de vechtpartij op podium
Dusz
Super feestje! Heerlijke megamix! Jammer van de vechtpartij :o schrok er wel van! Catscan was veeeeeeeeeeeels te soft. Hoopte lekker los te kunnen gaan maar nee dus..
hmm niks gemist dus!!!
Onderg­rondse Paultje
CATSCAN CATSCAN CATSCAN!!!! ZEGT GENOED DENK IK !!!!! :d :respect:
Bijna geen bekenden gezien :( Maar goed moest werken... Vond ze lekker draaien!
oOo-Saskia-oOo
was super..!! beetje jammer van die vage rock shit wat nix heeft te zoeken op een feestje als dit :S
pffffff wat een walgelijk verwende mensen zeg die t niks vonden en zeggen dat er slecht geluid was enz... get a life
Oscar A.­K.­A.­ Vlieger
Echt een top feest En dan die Rob Gee die moeten ze opsluiten met zijn bandje recpect voor die gozer die het even bij Rob Gee erin ramde hoe bagger die vertonning was. Schande vlek voor ID&T voor de rest een top feest
zet dan geen industrial hardcore op je site als je catscan kut vond....
PaPa Matjas
Ik wil die gozer bedanken die t podium opliep laat hem volgend jaar maar een setje draaien hij begrijpt t tenminste :respect: PROPHET en TECHNOBOY
partyjennie
SUPERRR OP DE VIPTRIBUNE
PartyW­oman!!­!!!!!!­
De allerslechtste sensation black tot nu toe
partyyyy_ehv
heb me prima vermaakt
Penis
leuk feesje en respesct vorr die gast die rob gee klappen gaf voor 40 000 man
Pferdtje
Jammer jammer jammer van het Bagger geluid in de arena..... Gelukkig dat Darkraver Zany en the Prophet er zijn die kunnen echt lekker draaien.
philyzer
was weer geweldig
leuk uitzicht op het web cam girls vip deck.. ojojojiojoij wat een tiete
Pindaj­umper:­bounce­:
zeer goed
Pinniedewoe
Vond het super feestje!! Alleen echt jammer dat je €63,- betaalt voor een deel rock :S.. Dat zou volgend jaar echt niet moeten komen, anders haken er veel mensen af!!! Voor de rest toppie :cheer:
Pleurtje a.­k.­a.­ Seriet-Me-Nietje™
:respect: voor de gozer die het podium opging :yes: en Rob G..... wat ben jij een :looser: zeg :[
Hoe halen ze het in hun hoofd om ROB GEE te boeken!!! Het is GEEN ROCKFEEST :@ Verder TE warm!! Maar wel gezellig en geluid goed...
Tribuneterreur @ ZITsation;)
SUPER feest, alleen beetje jammer van Dj Rob.!!! Prophet , Zany en Technoboy :respect:
kippevel tot aan mn ballen, ownee die had ik nie ;) maar vond het weer een (y) feest, heb me echt p­r­ima vermaakt :cheer: was gezellie en ook nog sam­en met ­Gordon op de foto :lol:
PureET
Meesterlijk feest!!!
Q Mike
Ik vond het een topfeest:P OLDSKOOL PHENOMENOM
water was 2.10 euro net als vorig jaar no whining please want het is en blijft een top feessie
jammer id&T dat jullie zo commercieel worden dit was zeer zeker de laatste black!
RESPECT voor de man die ROB GEE eens f een lesje hollands knokken onder invloed had gegeven!!! verder een super avond gehad!!! werd cker goed gedraaid en catscan 1000 BPM!!!!
Aankleding goed, slecht geluid en wat ik nog het e­rgste vond: een behoorlijk grimmige sfeer. Beetje ­simpel vermaak met alleen uitsluitend hitjes en vo­lledig voorgekauwde commerciële shizzle. DJ's ston­den meer te klappen in hun handjes dan te draaien,­ je had net zo goed een CD'tje kunnen opzetten. Me­er show dan feest. Geef het volk brood­ en spelen...
:vaag: avondje :D
R-Search
Ik had er zowieso nix van verwacht, van Black. Maar volgend jaar weer denk ja :D Mits er géén hardrock is :p
R-Teck
Die Gozer heeft wel het feest gered! wel bout voor hem dat het hele bandcrew op hem ging slaan toen hij op de grond lag!:S:S:S\
r_OY
1000 BPM, THIS IS NOT NORMAL :bounce:
Raice
Ik zal nix meer zeggen over Rob Gee behalve dan dat die bezoeker op t podium minimaal een bos bloemen en een bedankje van iedereen moet hebben :D Vind eigenlijk wel dat ID&T excuses mag aanbieden. Voor de rest geweldig!
Ralf-HKL
Leuk feestje. :respect: Catscan :respect:
Rave_Steef
VETTT FEESIE
Raww1986
Rob Gee hadden ze echt thuis mogen laten.. wat een baggervent is dat joh.. trouwens goed voor hem dat ie nou die schadevergoeding moet betalen aan die meesterlijke man die het podium op sprong!! RESPECT!!
RAY990
Super feessie(Y) Echt waar....domper was de TRIESTE act @ Main:(
Razende Raapie™
Beetje jammer weer van Rob Gee BBBBBBBbbbbbyyyyyyyy voor de rest prima vermaakt nii egte uitblinkers gezien maar was (y)
rob g tss ging nergens over,respect voor die gast die het feestje weer goed liep lopen.. helaas zich zelf er voor heeft op moeten offeren..
redbull koster
Ja echt super lekkrr stampuh!! Hoef het niet te zeggen maar Rob Gee was echt een verkeerde keus maar volgend jaar ZEKER WEER!!!!
echt super kon niet beter super super super
mensen, mensen en nog eens mensen rob gee was gaaf als je tenminste weet hoe hardcore is ontstaan zo werdt er in 90 altijd gedraaid maar de mensen van nu waarderen dat niet jammer jammer en nog eens jammer :respect: rob gee
Twas een lagge feest! aleen die rob gee heeft een diepe snee in de sfeer 8tergelaten.. maar ondank alles,..was het toch vet :)
Richard
Was gezellig... Warm, maar helemaal top.. 8)
Het was echt een super feest! Heb heerlijk genoten! Jammer van Rob Gee met z'n band.. The Prophet, Zany, & Showtek :respect:!!
Ritzz
beetje jammer van dat incident, maar verder dik vermaakt op dit super feest...waarschijnlijk tot volgend jaar....greetzz ritzz
Rob Gee zuigt. Black zuigt. ID&T zuigt.
Rob Koopmans
Rob Gee repeat, and the motherfucker mindcontroller :bye: voor de rest geweldig feest 8) :respect:
Rob O
Nu special act op sensation: Rob Gee met een zere kaak the prophet ,showtek en technoboy weer de mannen van de avond
Robbertjuhh
Lekker feest Jammer van Rob Gee
RoEL'
Ik heb me cker goed vermaakt, eerste echte feest. alleen wat een missers voor een organisatie waarvan je zou denken dat ie 'goed' is.
RESPECT VOOR DE GOZER DIE ROB GEE TE LIJF GING, HOOP DAT ZE ER WAT VAN LEREN!! VERDER GOED FEEST..
RogerV
We put our asses on the ground because there was a fucking Hardrock sound! :yes:
Rory™
Duncan Duncan Duncan zon grootje jongen geworden met ID&T en dan maak je zo'n fout om Rob G in te huren? De regie had het aan moeten voelen!!! Verder heb ik een top avond gehad! SHOWTEK Super en Prophet, Darkraver, Zany En Technboy :respect:
Rosko
Zooo Ik heb het echt vet naar me zin gehad :D Echt­ een Top Feest :D Mensen TOT VOLGEND JAAR ;) Wiiee­e!!!!! :D:D:D
Roy B)
Voor al de Sensation-haters: F*ck you!, BLACK was eg dikke shit!!!!! :RESPECT:
Gezellig gehad! Er werd redelijk gedraaid, geluid viel (vooral) op het eind erg tegen. Je kon elkaar gewoon goed verstaan als je rustig praatte. Veel sta-publiek of dagjespubliek....Sfeer was wel ok. Moment met Rob Gee had zeker ff impact maar om nou te zeggen dat het feest daardoor omsloeg :no:. Sensation was wel toppie (Y)
Rubend
Zeker de laatste keer dat ik naar Sensation gegaan ben. En dan willen ze internationaal gegaan. Die Rob Gee was helemaal kut hij had niets te zoeken op dit feest. Een uur weggegooid van mijn tijd. Respect voor de man die het podium opging. Alleen had het niet zo gehoeven. ID&T had zelf moeten ingrijpen en moeten zien dat het fout zou gaan. Ook heel erg slecht dat er bijna geen beveiliging op het podium aanwezig was. Op de radio zeiden ze een kleine domper. Ik noem dit een schande voor een feest zoals dit!
Ik ging hier naartoe met het idee dat dit het allervetste feest ooit zou worden... Helaas was dat niet het geval vind het echt jammer... Showtek leuk geprobeerd als het een uurtje was had het beter gewerkt, Zany draaide lekker en heeft mn voeten toch wel in beweging gekregen, en Technoboy was ook wel ok. Verder echt alleen maar tegenvallende optredens gezien, nee als ik van tevoren had geweten dat Sensation Black zo zou zijn had ik toch geen kaartje gekocht...
Rupen
slecht, slecht en nog eens slecht!!!
ruudvaneijk
Het was wederom gewoon helemaal top! :) Jammer dat­ het Rob Gee verhaal voor een rare wending zorgde.­. Persoonlijk sta ik wel open voor vernieuwing maa­r dit was toch een beetje "te apart". Hoort echt niet thuis op een Sensation Black.. Verder werd ­er heerlijk gedraaid door iedereen! (y) Thema goed uitgewerkt. Al met al een lekkere nacht achter de rug! :)
S andro
voor mij een egte held die rob gee en zijn maten van het podium wist te krijge vonnd het verder ook beetje tege valle kwa muziek maja hardstyle ook niet helemaal mijn ding verder wel vermaakt :D(Y)
s'COREpion
mijn eerste sensation was megagek!! showtek, zany en technoboy waren mijn helden, leuk dat deepack ff kwam kijken:D Rob gee begreep de hints van volle bierglazen naar zijn hoofd niet:S zany nog ff shadowlands!!! en het geluid was echt mega, zeker bij technoboy!!! YEAH!!!
S_Tony
Ik heb echt een top nacht gehad respect voor Zany en Catscan zo lekker gespaced
Saiko
mwah, Rob Gee zwaar tegengevallen, Catscan matig..­. :respect: Darkraver & MC Villian, Zany & Technoboy :respect: ­geluid was eindelijk weer eens lekker hard! :)
SanneScamp
was een goed feessie maar die kkhardrock shit waar sloeg dat op :S
SchROBbelèr
altijd leuk matpartij opt podium!:P verder goei fiske!:bier:
sebasjuh
geweldig feestjuh alleen jammer van dat rob geee kankah hardrock tyfus kankah zoooi wat was dat joh verder heb ik egt genoten owwwww en respaect voor die gene die het poduim was op gegaan respect voor jouw goos thnx 4 saving the evening
SEBBEL
:respect: Rob Gee :respect: geinig toch zo n experiment!! Beetje jammer als Catscan gaat draaien dat dan het volume word gehalveerd. Kwa muziek was het allemaal net effe niks!! De bezoekers waren gelukkig wel gezellig :respect:
Sierellûh©
Gezellig nachtje gehad...beetje jammer van Rob G. alhoewel het zitmoment erg strak was :lol: Voor de rest flink gefeest!! Geluid viel af en toe wel tegen,maar desondanks vond ik het super :D Alle dj's gezien en eigenlijk op geen een wat aan te merken :respect: was een leuk feestje..wie weet tot volgend jaar! :bounce:
Sinnerbabe ©®
Duurde ff voor ik er in kwam. Begon lekker, maar toen die band..... :no: Wat een blamage! Gelukkig maakte Technoboy het weer goed..lekker setje.
sjek
was wel leuk, allleen de jeugd van tegenwoordig bah bah smeerlapperij
Sjeun
kut rob g.. Prophet :respect: heerlijke set! Go showtek , it's your party :bounce:
Sjoko
Vorig jaar was het zwaar beter, The prophet was Top en die Rob Gee zet hem in de space shuttle en stuur hem maar naar mars dat die daar ef een potje kan brulle
De MAN van de avond......THE PROPHET..... :D Vo­nd e­­en uur erg goed.....,het uur van de PROPHET du­sss­­sssssss....... :respect: voor deze Dj.......,Dan­­k voor j­e kippie vel moment op Black........... :D :p :)
Slonsdale
Ja super avond gehad thnx 2 me Moppie's (L) :cheer:
smokey­:smoke­:
was echt een geslaagde avond volgend jaar weer was echt een gezellige sfeer
Smoky
kut hardrukres
space-face
Feest zat goed in elkaar en overal was aan gedacht.Was alleen erg jammer dat ze zo een band als Slipknott uitnodigde op een Hardstyle feest
Splendid <Mr.­ Blonde>
Was gezellig, maar dat is ook alles wat ik er over­ te zeggen heb.. Lang leve de commercie :woep:
Ssweetie
1 woord: GEWELDIG VERMAAKT!! Echt een gaaf feest! :yes:
st@­mpertje 1974
Vet lekker feestje beter dan vorig jaar vond the Prophet en Catscan het gaafst
tsjaa ik heb er gewoon geen MENING over... alleen showtek was master...
(L) de kerel die rob gee gestopt heb!!! :respect:
Te gek
Mijn 1e sensation was top:D alleen Rob­ Gee dat was ruk had hier niks mee te maken:S
Thema was minder, dat rock bandje sloeg nergens op maar verder was het wel goed te doen hoor!!
Sweetn­ess31(­L)
Top Feesie :yes: Jammer van dat vechten :s Maar heb me super vermaakt met me vriendjes :lief:
syl83
Superfeest!!!! Prophet(Y) weg met die Rob Gee!
het hoogte punt van de avond blijft tog rob gee en die band op het podium voor de rest heb ik me goed vermaakt
techoiyana
matijg
Ten K4T3R`
Was best wel vet feestje. Rob Gay sucks.
ja dit feest was even vet als het jaar ervoor
Tess///M5
Ik vond het een super feest! :D Die vechtpartij was echt vaag haha, zag er wel bruut uit dat die gozer zwaar in elkaar gebeukt werd door al die gasten op t podium :D , jammer dat ze tijdens die set de bas niet hard hadden staan, dan had het meteen een stuk beter geklonken, nu hoorde je alleen gitaren en wat geschreew. Vond het einde met De Jeugd van Tegenwoordig juist wel geinig bedacht :jaja: Verder vond ik de muziek 10 x beter dan vorig jaar, nu werd er tenministe meteen al hard gedraaid! Relaxte sfeer :D
Rob gee en bandleden kregen gelukkig 2500 euro boete PP en die gast een dagvaarding. boete is te laag voor het slechte geluid van hem Verder mogen ze met nieuw geluid aankomen, want als je gaat feesten wil je nieuwe muziek horen
The Coach
Helaas ook dit jaar weer 5000 man teveel op Black. Was veelste druk om lekker te knallen. Dj's waren dit jaar top, alleen Rog G natuurlijk he ...
the dancing party man
zo he wat een feestje, gewoon ff keihard zuipen in een sky box
The Enigma Dj
was wel lekker, catscan blijft me gewoon tegenvallen qua draaitechnieken
the lizard king
heb me weer prima vermaakt vanavond,ik kwam er niet onderuit om tot de laatste bas door te hakken, wat vandaag weer goed zichtbaar is aan mijn loopje.
eerste keer..en vond het super..volgende jaar weer:)
The_­Peanutman
op zich een goed feest:yes::bounce: alleen welke dwaas laat er nu zoon pisvlekken groep optreden dacht hardstyle geen ramstein
thijsv­ansumm­eren
Welke mongool plaatst een heavymetal bandje op zo'n feest?!!
Thyson/­MattFe­wBeatz
hoop dat id-t van deze domme fout geleerd hebben. geen goeie combo. elk gezond mens kan dat wel indenken.verder reuze naar me zin gehad met een black die een kleine schande heeft ondervonden. de andere dj's tja...speechless zo goed. LEER ALSJEBLIEFT VAN DIT SOORT FOUTEN ID-T!!!!!!
Vond het erg goed! Heb gedanst tot het einde, behalve toen we wegliepen voor die Rob Gee, dacht dat ie hardcore ging draaien omdat ik dat ergens las, gaat die kerel gewoon lopen rocken op Sensation..:S Verder m'n complimenten!(Y) Erg gezellig, leuke mensen, goeie muziek en mooie aankleding!:jaja:
Tim205gti
Weer lekker met zn alle flink los gegaan en lekker gek gedaan:D:woop: alleen jammer van het zo genaamde experiment zo iets hoort niet thuis op zo'n feest voor de rest SUPER:D
tinus grachtwater
helemaal uit m,n dak gegaan
Tjebbe
Wat een bagger feest en elk jaar trap ik er weer in. dit was voor mij echt de laatste keer. Wat een afgaan voor ID&T. Jullie moeten toch eens nadenken wat de reden van jullie bijna faillisement was.
Was Rob Gee maar gaan stage-diven, zoals hij vooraf had aangekondigd--->had hij nog wat meer "corrigerende tikken" kunen krijgen:roflol: Catscan was ook 10x nix, volgens mij was hij een week telaat met draaien :respect:voor Showtek:altijd goed die gasten(y)
Toef
dik naar me zin gehad!! en idd ik had veel verwacht van Rob Gee had gehoopt op een paar lekkere nummers zoals Hard-sweet-core niet deze herrie, dit hoord absoluut niet thuis op een hardstyle feest
Mwa ging wel, niet bijzonder..
Tw@n
Heb me weer uitstekend vermaakt:D!!
Tyler Durden
Ik ben echt de enige die dat rocken van Rob G wel gaaf vond, alleen duurde het idd wel iets te lang. Hoe het ook zij, niemand kan beweren dat het een voorspelbare avond was!
Technoboy!!!! maakte alles goed mij:D
utrechter84
het was weer een geslaagt feestje lekker gedraait ,the prophet,darkrever,zany en technoboy jullie waren geweldig. en rob gee tja was te voorspellen was top dat iedereen ging zitten en een pluim voor die gozer die het podium op ging het werd meteen weer gezellig .tot volgend jaar zonder rob gee
V A L S
Leuk feestje, vooral die gozer op het podium was geklommen was een hoogtepunt;)
Van.God.Los
geweldig\
Vato`
Was zekers wel lekker feestje Zany en Showtek mijn toppers! _o_ Rob Gee optyffe! Respect voor die gast die het podium opkwam!
ik heb enorm naar me zin gehad heel veel lekkere mannen gezien geen voeten meer overgehouden aan black gewoon mensen het was een goed feest :cheer:
Vliegje
Mooie avond, Slecht van dat geen waar al zoveel over gezegd is! goed vermaakt
Vonken­trekke­r
Me super vermaakt!! :cocktail: Respecteer experimenten,maar laat Sensation voor wat het is....GOED
;) T WAS ECHT EEN LEKKER FEESSIE ;)
We like to party
Waardeloze organisatie: laatste sensation black geweest voor ons.
weeken­dcalam­iteite­n
laatste keer, wat een kk feest
:respect: voor die kerel die rob gay ff aanpakte. Toch nog wat leuks meegemaakt. maar voor de rest....... 65 pleuro:S
wendyd
super op sommige dingen na
Wieno
Super relaxed feest... veel plezier gehad.... sander bedankt !!
zeer gaaf !!!
WILDER­DANTAR­ZAN
Rob Gee bah bah, voor de rest wel geslaagt feestje :jaja:
Willemwurm
bagger sfeer ook
1 keer en nooit meer!
Goed die klappen werden terecht uitgedeeld, hij had zeker lef! :)
wonderbird
Nog nooit zo'n slechte Sensation Black gehad!!!!
wouterr
muziek was kut!
WOW&NOW
Zwaar klote feest ga er nooit meer heen!!!!!!!!!!!!!!!:S:S:S:S:S:S
WrecklezZ
Hardstyle,Jump,Hardcore!! Maar gitaren op black das toch wel heel erg! Verder prima feest
X-M/-\N
was leuk feessie, darkraver & villain te vet!!!
xxxmanon
was gewoon echt super! waren rond 9 uur binne en het mocht ook wel wat eerder beginne dan rond 11 uur was beetje jammer. maar verder prima vermaakt. zany, technoboy, mc villian zoo gaaf:respect:en ckers voor die jongen die op het podium klom :P volgend jaar denk weer :D
Yovol
Volgend jaar Ali B exlusief op sensation black :s Waarom laten ze gvd die kut hip hop en rotzooi op onze feesjes komen
Allereerst HULDE aan die gozer die Rob Gee ff de d­eur wilde wijzen...die gozer heeft voor ons allen ­de klappen geïncasseerd! Verder vond ik het wedero­m een erg geslaagd feest met de gebruikelijke Aren­a-perikellen. Maar ja dat weet je van te voren. Er werd goed gedraaid alleen de afsluiting was een stukje minder dan vorig jaar. Surprize-acts...leuk! Maar hou het dan bij Deepack etc, en ga niet die no-no's van de Jeugd van tegenwoordig laten komen. Rob Gee dacht denk ik dat het Pink pop Black was....BAH.
Yv.
Het was mijn eeste senastion en vond het een mooi feest.De aankleding was mooi en de show was ook geweldig.Wat wel een beetje had verpest voor de sfeer van de avond was Rob Gee...jammer hoor.Waar was de Rob Gee van 12 jaar geleden met ..Rob Gee repiet and the motherfinking mindcontrol gebleven dan?!!!Verder was de muziek gewelig
Zwitsal for life!!!­ :woop:
slechtste feest ooit meegemaakt.wat een kutfeest zeg.ik kan me niet herrineren dat hardrock onder hardstyle valt:s wat een baggermuziek.volgend jaar zeker niet weer.geluid viel me ook zwaar tegen.maar zany,darkraver en technoboy hebben het nog een beetje goed kunnen maken gelukkig.
{M}atty
Superrrr!
||LOOS||™
ondanks alles goed vermaakt :yes: Wel lekker gedra­aid door sommige, maar t miste tog iets dit jaar :\ jammer van rob gee dit keer (f), tog goeie dj no­rmaal :[
Ik heb me heel goed vermaakt met mn moatjes :P Wie was de held vd avond die een einde maakte aan de pokkeherrie terreur?? :respect: Verder, na die rockzooi, is het goed gaan klappen!! HEERLIJK
~SunSh­ine168­~
Eerste keer hard style........SUPER!!! Alleen jammer dat er in het begin zoveel stops waren! :cheer:
† party gek †
te gek ging heelemaal los
© Dj Tecnus ®
Echt het was top alleen met rob gee en kurtis blow was gewoon een aanfluiting wat een tiefus zooitje was dat zeg. ik heb :respect: voor die gozer die die het podium op ging om hem te rammen maar voor de rest was het een geweldig feest The prophet, showtek, zany, technoboy, darkraver en geweldig afgesloten met Catscan :respect:

Line-up Sensation

1Main
za 23:00 - 00:00:  🇩🇪 house, hardstyle, trance
zo 00:00 - 01:00:  hardcore, hardstyle
zo 01:05 - 01:45:  house, trance
zo 01:50 - 02:15:  · live 🇺🇸
🇺🇸 hardcore
zo 02:15 - 03:15:  hardcore, hardstyle
zo 03:45 - 04:45:  hardstyle
zo 04:45 - 05:45:  🇮🇹 hardstyle
zo 05:45 - 07:00:  hardcore
2Black Deluxe, zaal 1, gehost door Inmotion
house, techno
🇬🇧 techno
house, techno
house, techno
house, disco, hip hop, techno
techno
3Black Deluxe, zaal 2
house, techno, drum & bass, downtempo, dubstep
house, techno
🇵🇹 🇳🇱 house, techno, dubstep
4Black Deluxe, gehost door Studio 80 (talenten)
house, techno
techno, house
house, techno

Nieuws

Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren op het incident tijdens het optreden van Rob Gee & Band op Sensation Black van afgelopen zaterdag: Soms sla je de plank mis, dit was een heel bos. 563
Sensation trekt de laatste jaren ongeveer 70000 bezoekers. Het is een feest dat al jaren keer op keer weer de ArenA vol weet te krijgen. Na twee keer een concept te hebben gebracht voor een breed, houseminded publiek is er in 2002 de overstap gemaakt naar een White en een Black edition. 103
Zaterdag 8 juli biedt de Johan Cruijff ArenA het podium aan Sensation, The World’s Leading Dance Event. Voor Sensation Black wordt het stadion volledig in het zwart gehuld, waarna de duistere dj-troon bestegen wordt. Sensation Black is natuurlijk niet compleet zonder een special act van het hoogste niveau. Daarom wordt één van de hardste hardcore dj’s van het eerste uur, Rob Gee, vanuit Amerika ingevlogen. 193
Vandaag, vrijdag 3 maart, maakte ID&T de line ups van de Sensation edities van 2006 bekend. 294

Verslagen

Datum ·FeestAuteurOpmerkingenGrootte
15 september 2006 ·Sensation141032
14 juli 2006 ·Sensation@dren@line12125
12 juli 2006 ·Sensation142263
11 juli 2006 ·SensationJariS156078
11 juli 2006 ·SensationMare * (L)152464
10 juli 2006 ·SensationRamonskie136190
10 juli 2006 ·SensationStefanovic b)206323
10 juli 2006 ·Sensation61388
10 juli 2006 ·Sensationrwegkdskgl;fds123715
10 juli 2006 ·SensationCronus85135
10 juli 2006 ·Sensation103388
10 juli 2006 ·SensationVato`42338
10 juli 2006 ·SensationRickeY-G115070
9 juli 2006 ·SensationDarknoyse72136
9 juli 2006 ·Sensation225495
9 juli 2006 ·SensationMCMalcolMX88288
9 juli 2006 ·Sensation140BPM154489
9 juli 2006 ·Sensation211323
9 juli 2006 ·SensationJosti :)136471
9 juli 2006 ·SensationMvB54689
9 juli 2006 ·Sensation196628
9 juli 2006 ·SensationThijs-BK2410721
9 juli 2006 ·SensationBotj3134274
9 juli 2006 ·Sensation4613511
9 juli 2006 ·SensationTim227596
9 juli 2006 ·SensationZwaardski414291
9 juli 2006 ·Sensation2384319