Partyflock
 
Nieuws · mei 2019
AMF kondigt eerste namen aan
vrijdag 31 mei 2019
Het festival AMF heeft de eerste fase van de line-up bekendgemaakt. De namen liegen er niet om. De wereldberoemde dj's Alesso, Armin van Buuren, Jonas Blue en Tiësto maken hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA op 19 oktober 2019. Hiermee belooft AMF nu al legendarisch te worden.
De plastic wegwerpbeker kan worden gebruikt op festivals als het plastic daarna volledig wordt gerecycled. Dat zegt professor Fysische Chemie Jaap den Doelder van de Technische Universiteit Eindhoven, die op vestrock festival de lezing 'Keuzes Rondom Kunststof' zal geven.
Vandaag brengt Jebroer zijn album 'Jebroer 4 Life' uit. De plaat laat zien dat, ondanks alle commotie van de afgelopen jaren, Jebroer niet van zijn stuk te brengen is en zijn plaats in de muziek business veroverd heeft. Fans van Jebroer zijn dat voor het leven. Op het album staan bekende hits als 'Engeltje', die een Multi Platina status heeft, en 'Marathon' samen met Anita Doth van 2Unlimited. Daarnaast is de meer recente hit 'Flitsmeister' te horen, die binnen een paar dagen méér dan 1 miljoen views op YouTube kreeg.
Ouwe Stijl is Botergeil
vrijdag 31 mei 2019
Op 8 juni is er één zaal in Paradiso Noord waar we samen onze passie voor de Early Hardcore kunnen delen. Zo samen de nacht doorbrengen in een duister beukhok is zonder enige twijfel de ultieme voedingsbodem voor het echte Gabbergevoel.
Na maandenlang teasen vanuit Noisecontrollers wordt het lange wachten van de fans beloond: op 31 mei komt hardstyle-dj Bas Oskam a.k.a. Noisecontrollers met zijn nieuwe en langverwachte track: Headlights. Een euforische plaat die het festivalseizoen 2019 goed aftrapt. Met teksten van The Companions, ingezongen door singer/songwriter Babet, is de 196ste productie van Noisecontrollers de ultieme hardstyle-plaat voor een zinderende zomer. De reacties van de fans op de teaser beloven alvast veel goeds: 'Dit is hoe het geluid van een legende klinkt!' en 'Wat een masterpiece!' zijn immers niet mis te verstaan.
Eerder deze week werd al aangekondigd dat Rey Tranquilo is getekend bij Top Notch. 'Green On Me' is daarvan het eerste wapenfeit. De 20-jarige, veelzijdige artiest won vorig jaar De Grote Prijs van Nederland en stond al op festivals als WOO HAH! en SMIB TNO Fest. Ook was hij het gezicht van de laatste Zalando campagne. Momenteel is hij op TV te zien als jurylid in het RTL-programma All Together Now. De single 'Green On Me' is via Spotify te beluisteren. De bijbehorende video is geschoten in Miami en is via YouTube te bekijken.
De organisatie van Breda Barst maakt vandaag bekend dat Goose 🇧🇪, Rondé, Indian Askin, TAPE TOY, The Pilgrims en Ten Times A Million op 14 en 15 september te zien zijn in het Valkenberg park. Daarmee is het programma van het hoofdpodium compleet. Eerder deze maand veroverden de talenten van Johnny Jester en Damé al een plekje op dit podium tijdens de Breda Barst Kick-Off.
Grote festivals hebben de tarieven van weekendtickets de afgelopen 10 jaar flink verhoogd. Dit blijkt uit onderzoek van beslist.nl naar de festivaltrends waarbij onder andere de prijzen van tickets zijn vergeleken met de ticketprijzen van dezelfde festivals uit 2009. Bij Pinkpop is het verschil het grootst, daar is een kaartje maar liefst 64% duurder dan 10 jaar terug.
Energiek is het woord dat het beste de Nederlandse DJ, producer en ondernemersgeest, Sam Feldt, omschrijft. Na zijn carrière te hebben opgebouwd op zijn uitgesproken feel good geluid heeft Sam nu zijn zinnen gezet op de toekomst en werkt hij aan zijn eigen platformen voor een meer sociale en duurzame dancemuziek industrie en heeft hij daarnaast het bedrijf Fangage, opgericht dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten.
Computergames don't affect kids. I mean, if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Op zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23,00 uur, staat Gelredome in Arnhem in het teken van een jubileum: 25 Year Rainbow in the Sky. Dat kondigde Paul Elstak zojuist aan in de Verrückte Halbe Stunde van 538. Het stadionconcert belooft zijn grootste show ooit te worden. Daarmee brengt hij een ode aan zijn succes en zet hij een kroon op zijn carrière.
Nederlands DJ/producer The Boy Next Door, bekend van zijn hits 'La Colegiala' met Jody Bernal en 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam, bundelt dit keer zijn krachten met rappers Sjaak, Stepherd, Jozo & producer Lenji. Samen presenteren zij 'Camouflage', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen.
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release.
Na een geslaagde eerste editie in 2018 keert Veldtrip Festival terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Op zaterdag 6 juli 2019 gaan alle handen de lucht in onder de vetste beats van verschillende nationale en internationale artiesten. Het leukste begin van je zomervakantie!
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. De dertiende editie vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Utrecht met gecureerde programma's van Jenny Hval, The Bug, Patrick Higgins, Moon Duo, Fatoumata Diawara en Iris van Herpen & Salvador Breed. Le Guess Who? onthult nu de eerste gecureerde programma's, speciale shows en optredende artiesten binnen de reguliere line-up van 2019.
Vorige week werd het nieuws al bekend gemaakt dat Delany heeft getekend bij 777, de platenmaatschappij van Frenna. Vandaag is het eerste wapenfeit van deze samenwerking uitgebracht: de single 'Fake Love', geproduceerd door Shafique Roman en Diquenza. In de bijbehorende videoclip zijn Frenna en Delany allebei te zien in verschillende rollen.
Het grootste, ordinairste verkleedfeest van de wereld komt voor de tweede keer naar Eindhoven. Op zaterdag 15 juni, van 12.00 tot 00.00 uur, wordt Landsard in Eindhoven het domein van de Kamping Kitsch Club Holland. Frans Duijts, Kim Holland, Mr. Polska, Famke Louise, Jody Bernal, Zanger Rinus ft. Romana en vele anderen hebben hun komst naar Eindhoven bevestigd.
The legendary club in Brussels just finished their massive 25 year anniversary rave at Palais/Paleis 12. Now they are ready to reveal the full line-up and stage hosts for their boutique outdoor festival at Parc des Etangs/Vijverspark on June 30.
Vacatures Partyflock & Appic!
woensdag 22 mei 2019
Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken.

Er staan momenteel drie vacatures open.
Laat je verrassen op zondag 9 juni door Fiësta Coconut met de latino Pinksterparty XXXL. Verschillende latin DJ Kings, een speciale zang-act en een unieke workshop Kizomba, verdeeld over 2 zalen. En natuurlijk Johnny 500. Pak je Pinksterparty kans, en maak kans op een meet & greet met Johnny 500.
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas livevoor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor!
Met Europa's sterkste festival line-up (Cardi B, Future, Migos, A$AP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Trey Songz, Dadju, Giggs en meer) zou je denken dat VestiVille genoeg in handen heeft voor een spetterende editie. Toch gaat het grote festival nóg een stap verder om het ultieme festivalgevoel te creëren door zes verschillende "VestiVilles" te lanceren. Deze entertainment themagebieden dienen als platforms om beauty, wellness, gamen en e-sporten, urban sport, mode en kunst te promoten.
WAVES Festival
maandag 20 mei 2019
De eerste editie van WAVES, het nieuwe Texelse watersport en muziekfestival, georganiseerd door tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe vindt van 19 tot en met 23 juni plaats op het strand bij paviljoen Paal 17, Texel.
Hier is het bomvolle Ruimtekoers programma! Voor iedereen die het leven in de stad nog mooier, beter en leuker wil maken. Van 3 tot en met 7 juli genieten we samen van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops in Arnhem-Zuid. Binnenkort maken we ook het kinderprogramma, de Open Call activiteiten en een aantal verrassingen bekend. Voor sommige voorstellingen heb je een kaartje nodig. Deze zijn vanaf 27 mei te bestellen.
ON is de clubnacht van RADION in RADION met een simpele belofte: het zal minstens 12 uur duren en plaatsvinden in minimaal drie ruimtes.
Hed Kandi 20th Anniversary
donderdag 16 mei 2019
Op zaterdag 25 mei viert 's werelds meest iconische dance brand Hedkandi haar 20-jarig jubileum in de WesterUnie Amsterdam!
Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. DJ, producer en technogrootheid Richie Hawtin en Modeselektor (live-set) geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.
TIKTAK × ADE Special
donderdag 16 mei 2019
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
G-Town = The Party
donderdag 16 mei 2019
Na een grandioos feest ter ere van het 25 jarig bestaan in 2018 gooit G-Town Madness er nog een dikke party tegenaan. Op zaterdag 18 mei 2019 zal Huize Maas te Groningen wederom uit elkaar knallen met de dikste Early, Hardcore, Millennium en Oldschool!
Laatste tickets beschikbaar voor 3-daags festival dat met Lil Mosey, MadeinTYO, Kevin, Jacin Trill & Leafs en meer de line-up van 60+ acts rond maakt.
Het langst durende festival van Nederland komt dit jaar weer naar Tilburg tijdens de Tilburgse Kermis van 19 tot en met 28 juli. De grootste feestconcepten van Nederland nemen tien dagen op rij de podia van de Desperados Road Show in de Tilburgse Spoorzone over.
Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
Daydream Festival, zaterdag 13 juli van 13.00 tot 00.00 uur Aquabest, nabij Eindhoven, maakt vandaag de volledige line up bekend. Onder anderen Lost Frequencies, Claptone, Quintino, Moksi, Salvatore Ganacci en R3hab zijn voor de tweede editie in Nederland vastgelegd.
Amsterdam overweegt om op bepaalde plekken in de stad een alcoholverbod op het water in te voeren, dit om overlast tegen te gaan.
No kids on the dancefloor
vrijdag 10 mei 2019
Einmusik live / Gabriel Ananda / Katermukke / Kiasmos / Miss Melera / Oliver Schories / Oxia / Solee live / & many more
20 jaar SoHo in Amsterdam
vrijdag 10 mei 2019
Twintig jaar geleden, toen Amsterdam zich aan het voorbereiden was voor het begin van het nieuwe Millennium, ging er in de Regulierdwarsstraat een club open voor de fijnproever van lekker uitgaan.
Het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street kent een verrassende line-up. Op 22 juni staan onder andere Maan, DJ Jean en X-Orchestra op het podium in de sfeervolle binnenstad van Groenlo. Daarnaast zijn in de line-up-presentatie afgelopen weekend ook Sweaty Disco en Ray Montreal aan het programma toegevoegd.
Het was eventjes spannend maar de weergoden zijn ons gunstig gezind want het blijft zaterdag droog! Zelfs de zon laat zich van zijn beste kant zien!
In november 2018 lanceerde RIMON haar debuut EP "BBYGIRL FOCU$", bestaand uit 6 tracks die gaan over een moeilijke periode uit haar leven. Opgesplitst in 3 fases – verliefdheid, heartbreak/pain en - uiteindelijk - zelfreflectie en groei.
De bands die tijdens het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst in De Spaanse Kraag spelen zijn bekend. STAKE 🇧🇪, For I Am King, dirk. 🇧🇪, Slow Crush (UK/BE), To Adelaide, I Against I, Onmens 🇧🇪, Peuk 🇧🇪 en Soul Grip 🇧🇪 breken op 14 en 15 september de tent af.
Nadat Vestiville al de prestigieuze line-up met internationale supersterren aankondigde voor dit jaar, onthult het festival nu dat The French Prince of R&B Dadju de headline voor de Global Stage zal zijn op vrijdag 28 juni. Ook UK Grime zwaargewicht Giggs en de Nigeriaanse rijzende ster Mr Eazi zijn aan de line-up toegevoegd.
Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2019 als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als Frenna, Jay Hardway, Bizzey (live), Pig&Dan, Yung Felix, Tony Junior en Snollebollekes.
Nieuwe Nor Nacht, het dance-platform van de Nieuwe Nor, presenteert aanstaande zaterdag een extra lange dansnacht. Liefhebbers van techno-muziek mogen voor het eerst tot 06.00 uur 's nachts dansen in het centrum van Heerlen.
Metz on the beach
maandag 6 mei 2019
Iedereen de agenda's en de telefoons erbij pakken graag en een dikke vette rode cirkel om de datum van zondag 16 juni zetten.
Op woensdag 29 mei (dag voor Hemelvaart) gaan we "back in the days" Terug naar de tijd van
The beauty of silence, Simulated, Godd en the end of time.
Festivals en hun bezoekers moeten meer gaan bijdragen aan de schatkist van de stad. De coalitiepartijen willen jaarlijks 4 miljoen euro extra aan belasting ophalen. Dat is besloten tijdens onderhandelingen over de voorjaarsnota, zo bevestigen diverse bronnen.
Wi-Fi hotspots op festivals
vrijdag 3 mei 2019
Wanneer er een festival georganiseerd wordt komt het nog wel eens voor dat er mensen
geen service hebben met hun mobiele providers. Dit is een van de redenen dat er
tegenwoordig vaak Wi-Fi op festivals is. In dit artikel wordt gekeken naar de voordelen van
Wi-Fi Hotspots, wat de netwerkarchitectuur hier achter is en waarom er geen gebruik wordt
gemaakt van pay-per-use.
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge
opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start
van het seizoen.
YES! Nieuwe namen voor Ruimtekoers Festival! Van 3 tot en met 7 juli kun je in Arnhem-Zuid vijf dagen lang genieten van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops. Het volledige programma maken we op 16 mei bekend. Ruimtekoers is gratis toegankelijk. Voor een aantal voorstellingen kun je vanaf 27 mei kaarten kopen. Werp hieronder alvast een blik op de nieuwe namen.
TIKTAK komt op zaterdag 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam. Onder andere Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Boef & Bizzey zijn onderdeel van de mega line-up. Ronnie Flex & de band Deuxperience zullen het festival groots afsluiten met een 1-uur durende show. Daarnaast staat Broederliefde voor de laatste keer in 2019 met een optreden in Rotterdam!
31 mei 2019
AMF kondigt eerste namen aan
Wegwerpbeker op festivals is een optie bij circulair gebruik
Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life'
Ouwe Stijl is Botergeil
29 mei 2019
Noisecontrollers trapt zomer 2019 af met 'Headlights'
Rey Tranquilo brengt 'Green On Me' uit
Goose, Rondé, Indian Askin en meer toegevoegd aan programma Breda Barst
Festivaltickets in tien jaar meer dan 50% duurder
Sam Feldt biedt fans de mogelijk mede-eigenaar te worden van zijn bedrijf Fangage via crowdfunding campagne
27 mei 2019
Retro Arcadehal blast galaxy op Pleinvrees Festival
Paul Elstak viert jubileum: 25 Year Rainbow in the sky
24 mei 2019
The Boy Next Door hijst zich in 'Camouflage' (feat. Sjaak & Stepherd & Jozo & Lenji)
Hullabaloo Festival lanceert eerste namen van line-up
Veldtrip Festival keert terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle
23 mei 2019
Utrechts festival Le Guess Who onthult eerste 87 acts
Frenna en Delany werken samen op 'Fake Love'
Ordinairste festival van de wereld voor tweede keer in Nederland
Fuse releases full line-up for their Sunday afternoon festival Crossroads 2019
22 mei 2019
Vacatures Partyflock & Appic!
Fiësta Coconut presents Pinksterparty XXXL with Johnny 500
21 mei 2019
COCO! FIESTA met Ronnie Flex (en nog 35 andere artiesten) in de Afas Live Amsterdam
Vestiville Festival onthult 6 thema entertainmentgebieden
20 mei 2019
WAVES Festival
16 mei 2019
Het Ruimtekoers Festival programma is bekend
ON keert terug met Hemelvaart special
Hed Kandi 20th Anniversary
Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor
TIKTAK × ADE Special
G-Town = The Party
15 mei 2019
WOO HAH! Festival maakt line-up compleet
14 mei 2019
Desperados Road Show brengt langst durende festival van Nederland naar Tilburgse Kermis
13 mei 2019
Full Moon Festival nieuwe website, line up en nieuwe trailer
Daydream Festival breidt line up uit met o.a. Lost Frequencies, Claptone en R3hab
10 mei 2019
Gemeente Amsterdam denkt na over alcoholverbod op het water
No kids on the dancefloor
20 jaar SoHo in Amsterdam
Maan en DJ Jean naar Dancing in the Street
9 mei 2019
Tijdschema Groene Hart Festival 2019 en laatste praktische info
RIMON sluit met adembenemende Uncut-video een moeilijke periode uit haar leven af
8 mei 2019
STAKE, For I Am King, dirk., Slow Crush en meer in De Spaanse Kraag op Breda Barst
Vestiville onthult nieuwe artiesten voor line-up
City of dance maakt volledige line-up bekend
7 mei 2019
Voor het eerst tot 06:00 uur 's nachts dansen in Heerlen Centrum
6 mei 2019
Metz on the beach
Trance Classics met Johan Gielen en Marco V tijdens Hemelvaart
4 mei 2019
Festivalbezoekers gaan belasting betalen voor kaartje
3 mei 2019
Wi-Fi hotspots op festivals
Sunsetterz is terug met een nieuwe zomerse editie op 8 juni!
2 mei 2019
Nieuwe namen voor Ruimtekoers Festival
1 mei 2019
TIKTAK Festival op 21 september in Rotterdam kondigt mega line-up aan