Partyflock
 
­ Nederland

Hullabaloo Festival lanceert eerste namen van line-up

gepubliceerd door , op
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release. Vanaf nu worden elke dag nieuwe namen bekend gemaakt via de social media-kanalen van Hullabaloo. Op 11 juni presenteert de organisatie de laatste naam. Het festival vindt plaats op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark.

Mayhem mainstage
Hullabaloo is de plaats waar de complete chaos overgaat in de liefde voor muziek, aldus 4PM Entertainment. De 'Mayhem' stage is de Mainstage van het festival waar je de grote artiesten kunt verwachten. Avontuur, fun, gekte en de beste popmuziek komen allemaal samen op de mainstage. Naast het muzikale feest, wordt Het Groningse Stadspark omgetoverd tot 'Hullabaloo Village', een camping waar bezoekers van vrijdag tot en met zondag kunnen overnachten.

Gemixte muziekstijlen
Ook voor andere muziekstijlen is er volop plaats op het festival. Naast de Mayhem mainstage, heeft Hullabaloo ook een pure pop stage en een crossover pop stage: dat is een mix tussen hiphop, rhythm & blues en popmuziek. De Fuss stage vormt het elektronisch hart van het festival en het festival wordt verder aangevuld met acts & activiteiten voor de bezoeker.

De officiële kaartverkoop voor Hullabaloo Festival start maandag 27 mei om 20:00 uur. Pre-registers hebben een uur eerder toegang tot de kaartverkoop en €5,- korting.

Pre-registreren kan tot maandag 27 mei 12.00 uur. Meer informatie en pre-registreren voor tickets kan via hullabaloofestival.nl.

  • Ticketprijzen
  • € 27,50 early birds vrijdag
  • € 39,50 early birds zaterdag
  • € 64,50 weekend ticket
  • € 34,50 early birds vrijdag
  • € 54,50 early birds zaterdag
  • € 79,50 weekend ticket


Hullabaloo wordt georganiseerd door 4PM Entertainment en E&A Events, beiden onder meer bekend van Kingsland Festival, De Helden van Oranje en 4PM Entertainment organiseert in Groningen ook Het Groningse Terrassen Festival.

Over 4PM Entertainment
4PM Entertainment is een Nederlandse evenementenorganisatie. Het gebruikt muziek, eten & drinken, de beste locaties en feestdagen om mensen samen te brengen. Jaarlijks organiseert het meer dan honderd evenementen voor circa 500.000 bezoekers.

4PM Entertainment gelooft dat feestdagen er zijn om er het beste uit te halen, en dat ogenschijnlijk normale dagen kunnen veranderen in onvergetelijke herinneringen. Zo is Kingsland al jaren hét festival van Koningsdag, en viert Amsterdam Bevrijdingsdag al 5 jaar op Het Amsterdams Verbond. Daarnaast is 4PM marktleider in het all ages-segment met merken als FRIS en We Are The Future.

Sinds een aantal jaar verbreedt 4PM haar activiteiten richting cultuur, sport en familie. Dit heeft tot op heden geleid tot Het Amsterdamse Winterparadijs, Het Amsterdamse Terrassen Festival en Helden van Oranje.

Over E&A Events
E&A Events organiseert grootschalige (inter-)nationale evenementen. Wat begon met kleinere clubavonden in Amsterdam, is inmiddels uitgegroeid tot festivals met meer dan 100.000 bezoekers in achttien landen. Enkele merken van E&A Events zijn Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival, TIKTAK, de Martin Garrix shows tijdens ADE, Don Diablo FUTURE XL, Girls Love DJs, Parels van de Stad, Overwinteren Festivals & meer.