Partyflock
 
­ Nederland

Tijdschema Groene Hart Festival 2019 en laatste praktische info

gepubliceerd door , op
Het was eventjes spannend maar de weergoden zijn ons gunstig gezind want het blijft zaterdag droog! Zelfs de zon laat zich van zijn beste kant zien!

Nog geen kaarten? Scoor ze dan snel, want die vliegen nog sneller de deur uit dan dat The Dirty Daddies hits achter elkaar aan knallen. Scoor ze via groenehartfestival.nl

Of je nou van live-muziek houdt of liever staat te knallen op de beats van de hotste DJ's. tijdens Groene Hart Festival 2019 ga jij zaterdag 11 mei 100% zeker uit je dak! Een zeer tof programma verdeeld over twee area's die alle kanten opgaat maar wel met een garantie: Feest!



Lockers
De temperaturen worden echter niet zo heel zomers (14 - 15 graden), dus zorg ervoor dat je wat warms meeneemt! Met name 's avonds koelt het flink af. Er zijn op het terrein kluisjes te huur om jouw spullen op te bergen (klein kluisje €7 en groot kluisje €9).

Bereikbaarheid
Het Groene Hart Festival is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
Station Woerden heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Kijk op 9292.nl voor de actuele tijden. Vanaf het station rijden er bussen nabij het festivalterrein (Zeeweg 1, Woerden)

Met de auto
Het je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres 'Zeeweg 1, Woerden' is. Neem op de A12 afslag Woerden en volg daar de verkeersborden (P-borden Groene Hart Festival). Tegenover het festivalterrein wordt een parkeerplaats ingericht voor bezoekers van het festival. Parkeren in de wijk is op last van de politie en gemeente niet mogelijk en de toegangswegen naar de wijk zijn afgesloten. Let op: er worden deze dag boetes uitgedeeld dus wees gewaarschuwd!