Partyflock
 
Nieuws · juni 2013
Na een intensieve periode van voorbereiding en druppelsgewijs informatie delen, kondigt BEAT IT! Events vol trots aan dat ze muzikaal rond is en alle ingrediënten bij elkaar heeft gebracht die voor een geweldig feest zullen zorgen! 'Samen opstaan tegen Kanker' is het motto en om dat te benadrukken zijn ook een paar zeer bijzondere back 2 back momenten ingepland.
Zaterdag 1 juni vond The boulevard 19Hrs editie plaats en nu is het alweer tijd voor de volgende. Op 31 augustus sta jij samen met je vrienden van 13:00 tot 06:00 's ochtends te dansen op de dikste dance beats. H7 Warehouse in Amsterdam Sloterdijk is de plaats waar jij straks samen met je vrienden helemaal uit je dak gaat.
Prestige
zaterdag 29 juni 2013
Alle glitter, glamour en de mooiste dames en mannen van het hele land komen allemaal naar de nieuwe editie van Prestige. The Future of House presenteert weer met trots het feest met de meeste glamour van het hele land.
Op 7 september zal de eerste Glorification Outdoor een feit zijn. RAAK! Events heeft een perfecte locatie gevonden in het dorp waar het allemaal begon. Direct langs de snelweg A58 ligt het Industrieterrein Noordland en hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een superleuk feest.
Nederlandse legendes in Studio 80! In ons kikkerlandje zijn we maar wát gezegend met het pakket aan artiesten dat we door de jaren heen hebben mogen voortbrengen...
Bloemendaal, 28-6-2013. Het gemeentebestuur van Bloemendaal aan Zee kondigt via dit bericht aan op te schalen naar Code rood. Oceanologen en weerkundigen voorspellen een reusachtige tsunami, welke volgens berekeningen zaterdag 13 juli in de omgeving van de populaire Noord-Hollandse badplaats aan land zal komen.
Woodstock, Labyrinth Productions en Click vangen de zomer onder verhitte omstandigheden en zonder inleiding aan. Komende zondag, 30 juni, halen ze het Mexicaanse mega duo Climbers naar het strand van Bloemendaal als onderdeel van hun zomertoer.
Een hete zomer met ruim vijftig Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ's en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour aller tijden, is het tijd voor de grootste zomerreünie aller tijden!
Op vrijdag 28 juni vindt het wereldwijde charity event The Global Party plaats in club Blender. The Global Party is een wereldwijd initiatief waaraan in totaal maar liefst 120 steden meedoen. In één weekend doneren 's werelds meest toonaangevende clubs hun opbrengsten aan een lokaal goed doel. Na het grote succes van voorgaande editie doet Blender dit jaar als enige Rotterdamse club mee aan deze tweede editie.
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
woensdag 26 juni 2013
Bam! Dat was 'm dan! Als je op 1 juni getuige was van de geboorte van Dance 2 Eden Outdoor, dan weet je waar dit over gaat. Wat een feest! Wat een sfeer! Volgend jaar weer! Check de aftermovie en de foto's.
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de eerste @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een tweede superfeest in Beachclub Vroeger.
Nu de zon langzaam ontwaakt uit zijn winterslaap en Sunrise festival dichterbij komt, ben je over minder dan vijf dagen getuige van iets spectaculairs! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de opbouw om voor jou en je vrienden een onvergetelijke ervaring te creëren. Check alvast de foto's van de opbouw.
Afgelopen januari had Full Moon de eerste editie van Industry of Love in de Maassilo wat een groot succes was. Nu presenteert Full Moon het vervolg hierop en dat gaan ze doen op zaterdag 21 september van 22:00 tot 5:00 uur in de Maassilo in Rotterdam!
Na de uiterst succesvol verlopen eerste editie van Outlands Open Air, keert het evenement terug naar Sportpark Soetendael in Vierlingsbeek voor een tweede editie. Op 29 en 30 juni aanstaande gaan de poorten van Outlands Open Air weer open voor twee dagen feest.
Het is nu toch echt officieel, want de zomer is begonnen! Natuurlijk schijnt bij Latin Lovers altijd de zon, maar op het strand is het toch wel even net iets lekkerder. Zo ook op zondag 28 juli, dan gaan we ervan uit dat er weer een heerlijke outdoor editie plaats kan vinden op het Bloemendaalse strand.
Reddingsfest op de Moby King
donderdag 20 juni 2013
Zaterdag 29 juni bieden de mannen achter het befaamde FEST concept een ontspannen alternatief voor al het festivalgeweld in Amsterdam. Het anker wordt opgehaald en de trossen gaan genadeloos los voor de tweede editie van Reddingsfest!
High Energy Events en Studio Tas willen alle bezoekers van Fusion of Dance Festival 2013 nogmaals ontzettend bedanken voor deze weergaloze vijfde editie. Een aantal dagen na het festival zijn direct honderden foto's geplaatst op het flickr kanaal. Je kunt ook eenvoudig via www.fusionofdance.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A25522 alle foto's terugkijken. Natuurlijk heeft de organisatie ook een dikke aftermovie in elkaar weten te zetten. Check hem hier.
Na twee geslaagde indoor edities in Sportcentrum Kardinge waar duizenden feestgangers los gingen, is de tijd rijp voor een eerste outdoor editie van Indicator. Zaterdag 27 juli van 13:00 tot 00:00 zullen meer dan 25 artiesten in Groningen aanwezig zijn om onderdeel uit te maken van deze elf uur durende hardstyle marathon!
KNIP
woensdag 19 juni 2013
We hopen allemaal wel eens dat we live zouden kunnen photoshoppen....het is inmiddels gedaan bij een bushalte! Ook zien we Google Glasses zoals ze zouden werken met een Windows OS. En natuurlijk kun je weer meestrijden voor de eeuwige roem door te raden welke artiest schittert in de rubriek 'Who's the DJ'.
Pleasure Island komt er aan
woensdag 19 juni 2013
Pleasure Island is back. Steeds meer mensen komen er achter dat Pleasure Island weer terug is! Na zeven eerdere edities en meer dan 100.000 bezoekers in totaal is dit superleuke festival niet vergeten. Velen vinden het festival anders dan andere, omdat de sfeer er zo lekker is en de mensen elkaar in hun waarde laten.
Industry of House festival
dinsdag 18 juni 2013
Het is een tijdje geleden dat de laatste editie van de Industry of House het dak eraf trilde met zijn harde beats, maar nu is hij weer terug, beter en groter dan ooit!
Ruim driekwart van de horecaondernemers stoort zich vreselijk aan gasten die meer oog hebben voor hun smartphone dan voor elkaar. Dit blijkt uit de stelling van MissetHoreca.nl. Negentien procent stoort zich er niet aan en vijf procent stoort zich er wel aan, maar zegt er niets van uit angst dat gasten wegblijven.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van degelijke technomuziek. Sonic Planet: komt na een pauze van drie jaar weer terug in Poppodium Perron 55! Dit legendarische club concept bracht in het verleden al internationale acts en DJ's als Len Faki, Aril Brikha, Heiko Laux en James Ruskin naar Venlo. Nu volgt er een nieuwe reeks feesten.
Girls Love DJs invites....
donderdag 13 juni 2013
Yesss...Op zaterdag 13 juli is het weer hartstikke feest in Amsterdam! Het maandelijkse parade paardje van de Girls Love DJs act en de bomvolle knaller van AIR. Alleen maar gezellige mensen, confetti-gekte, veel ballonnen en ijsjes voor iedereen. Voor een gestoorde avond weet je waar je dus moet zijn.
Op donderdag 18 juli staat de Braziliaanse electronica-legende Amon Tobin met een dj-set onder zijn alter ego Two Fingers in de Amsterdamse Melkweg. Support komt tijdens die avond van de in Haarlem woonachtige bass-producer H-SIK die een live set komt spelen.
Net over de grens bij Nijmegen, diep verscholen in de bossen van Weeze, ligt een verlaten luchtmacht basis. Elk jaar, aan het begin van september, strijken hier duizenden festivalgangers neer voor de afsluiting van het harde festival seizoen. Afkomstig uit alle windrichtingen en verbonden door hun passie voor de harde stijlen, komen zij eensgezind samen in het mekka van de die-hards: Q-BASE. This is where the magic happens. Bekijk hier de trailer!
Verbaasd
woensdag 12 juni 2013
Verbaasd is één van de weinige raves die de gehele Noordoostpolder kent en uniek in haar soort; het enige feest die de bass-scene vertegenwoordigt in de omgeving. Om van deze Verbaasd-editie iets bijzonders te maken werd er op zoek gegaan naar meer muziekgeweld.
Na vijf succesvolle jaren op de zevende verdieping van het Volkskrantgebouw in Amsterdam, sluit café/club expositieruimte Canvas eind juli haar deuren om te beginnen aan een grote verbouwing. Tijdens Canvas Apocalypse op zaterdag 22 juni worden deze afgelopen jaren gevierd met Edition Terranova (Kompakt FM, 🇩🇪) en Elias Mazian (Barre Tijden), en wordt de allerlaatste maand van Canvas stevig ingeluid.
Terwijl de naderende zomer een explosie van groen veroorzaakt, bloeit en groeit er ook achter de schermen van Zodiak Commune weer iets moois; Tacnival 2013 staat weer voor de deur, net als voorgaande jaren een onderscheidend, maar vooral intiem alternatief voor de massale zomerfestivals. En dat gewoon in hartje Eindhoven, op zaterdag 13 juli 2013 in het Temporary Art Centre (TAC).
Deze zaterdag mag Pussy lounge lounge eindelijk weer naar buiten tijdens Pussy lounge – At the park, dat plaatsvindt op het recreatieterrein van de Asterdplas in Breda. Het enige echte freestyle circus zal weer zorgen voor voldoende entertainment, gezelligheid en een verscheidenheid aan muziek: alles kan en alles mag!
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.
Latin Lovers komt deze zomer met iets unieks en maakt haar debuut op een wel heel bijzondere, zomerse locatie. Latin Lovers heeft namelijk haar enige echte eigen 'Summercruise'! Deze boot, geheel in Latin Lovers stijl, zal voor het eerst aanmeren in Zwijndrecht en wel op vrijdag 5 juli. Vanaf 21.30u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck.
De zon schijnt en de zomer is eindelijk begonnen. Dat is aan de kaartverkoop van Dreamdields Festival te zien. De tickets vliegen over de (digitale) toonbank en is daarom op dit moment voor 93% uitverkocht. Dreamfields Festival vindt op zaterdag 29 juni plaats op het prachtige recreatiegebied Rhederlaag te Lathum.
Op zondag 1 september wordt er voor de vierde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children' georganiseerd bij Beachclub Gotcha in Kijkduin. Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot 18 met ouders of begeleiders.
Op zaterdag 6 juli 2013 vanaf 16h associeert Area51 zich met Cocoon Event om tijdens het prille begin van de zomer Cocoon Heroes at the beach op het Evenementenstrand in Knokke-Heist voor te stellen. Naast Area 51 residents Voxter & Balance staan Oliver Huntemann, André Galluzzi, Gregor Tresher, Dana Ruh & Lexic op de affiche: not to be missed!
KNIP
woensdag 5 juni 2013
De eerste editie van juni en dus weer tijd voor de collage met foto's van de afgelopen maand! Weer verse anekdotes en een beetje leedvermaak om Skrillex.
Na de successen van de voorgaande edities van Pandemonium is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Vele malen werd ernaar gevraagd en in 2013 kan Cyndium haar bezoekers eindelijk een positief antwoord geven: op 3 augustus zal de eerste outdoor editie van Pandemonium plaatsvinden.
Matrixx at the Park
woensdag 5 juni 2013
Tijdens het grootste wandelevenement van de wereld, De Nijmeegse 4Daagse zal Matrixx weer gastheer zijn van het grootste gratis dance-event van Nederland: Matrixx at the Park. Zeven dagen lang van 13 tot en met 19 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, adembenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag.
Vrijdag 28 juni organiseert Red Bull Music Academy een clubnacht in de Amsterdamse Melkweg. De nacht staat in het teken van de steeds populairder wordende UK bass sound met op het programma The Streets frontman Mike Skinner (dj-set), T.Williams, Cinnaman en Chaiba.
De hardstyle scene is druk aan het veranderen. Terwijl de gevestigde namen inmiddels wereldwijd doorbreken, zijn er in ons eigen land ontzettend veel nieuwe namen hard aan de weg aan het timmeren om ook bij die top te gaan behoren. Op zaterdag 8 juni verzamelt XXlerator een selectie van deze veelbelovende groep artiesten en presenteert de nieuwe generatie hardstyle artiesten tijdens XXlerator – NeXXt Gen!
Op zaterdag 22 juni is Passie voor de tweede keer het decor van de Corso Rotterdam op de Kruiskade 22 in Rotterdam. Met een spetterend live optreden van Phatt en een heerlijke combinatie van verschillende dj's is de organisatie van TheRealWorldEvent er weer helemaal klaar voor: it's Passie time!
Next to the 'overall line-up', Dance Valley is very proud to have so many great and thrilling djs to represent the harder styles... Just check it out and make up your own mind. They'll make sure all hard styles will be grouped together in their own 'Hard Valley'. A fantastic spot for all lovers of hardstyle, hardcore and new hardstyle raw talents. Now go insane! If you jump often enough it becomes dancing!
Het is zover: na alle succesvolle indooredities gaat Dedicated eindelijk echt naar buiten! Het eerste Dedicated Festival staat aanstaande zaterdag 8 juni op Recreatiegebied Middelwaard in hartje Nederland. Dat betekent met de voeten in het zand, drank, zon en vooral heel veel hardstyle!
Rauw gaat back to the future
dinsdag 4 juni 2013
De zesdee editie van het Rauw jubeljaar is een reis door de tijd. Tien jaar Rauw muziek passeert de revue tijdens vijf uur feest in Tivoli.
Een unieke en ideale cocktail voor een geslaagde vakantie: een luxe cruiseschip gemixt met DJ's die voor jou de beste beats laten weergalmen uit de boxen van de nachtclub/discotheek aan boord en dit met een uniek zicht op zee vanuit de club.
Brainattacks
maandag 3 juni 2013
Nu de eerste eerste festivals van het jaar achter de rug zijn, zoomt het onderstaande verder in op de line-up die Brainattacks heeft kunnen charteren voor de editie die volgende week vrijdag gehouden zal worden volgens vertrouwd recept in Arthouse le Kink in Apeldoorn. Vanaf het centraal station is het nog geen 10 minuten lopen, maar wie met de auto gaat kan op twee steenworpen afstand gratis parkeren aan het Oranjepark.
Dit jaar was de run op Decibel tickets groter dan ooit! Veel trouwe Decibel-fans grepen tot hun ongenoegen mis bij de verkoop. b2s is blij te kunnen melden dat een zeer beperkt aantal tickets opnieuw in verkoop gaan. Deze tickets zijn vrijgekomen door geannuleerde betalingen, valse creditcards of zwarthandel.
In het tropische Suriname en op de parelwitte stranden van Curaçao ging het feestend publiek van Caramelo uitbundig los op de latin house beats. Tijdens de Carribean Tour waren alle ingrediënten van een goed evenement aanwezig: zon, zee, strand, topartiesten, muziek en een goede sfeer. Caramelo staat voor Caribisch en melodie, kortom: een zonovergoten strandfeest met 'A Taste of latin house'.
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 24 augustus de jubileumeditie van Paperclip festival. Onlangs werd het thema 'Magic 5' online bekend gemaakt met een filmpje, wat uiteraard slaat op de lustrumeditie. Dit jaar zijn er weer drie area's te vinden op het festival, waar in totaal dertig artiesten zijn geboekt.
Technoclub strikes again! Duitslands enige en maandelijkse clubnacht voor trance en progressive nodigt alle vrienden van electronische muziek uit voor een unieke nacht in de voormalige Monza club!
30 juni 2013
BEAT IT! Dance Event maakt de complete line-up bekend
The Boulevard komt met zeventien uur durende outdoor editie
29 juni 2013
Prestige
28 juni 2013
Glorification Outdoor · het knusse festival op 7 september in Heinkenszand
Michel de Hey nodigt Benny Rodrigues uit zaterdag
Code rood: Nederlandse kust maakt zich op voor naderende reverse tsunami
WLC Invites Climbers op Woodstock
27 juni 2013
Grootste zomerreünie van Nederland dit jaar nog groter
26 juni 2013
Wereldwijd charity event strijkt neer in Blender
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
25 juni 2013
Zomerspektakel Decisions at the Beach 17 augustus met afterparty
Sunrise Festival timetable bekend & live stream
Full Moon presents Industry of Love: early bird actie is begonnen
Aankomend weekend tweede editie Outlands Open Air
21 juni 2013
Latin Lovers naar Bloemendaalse strand
20 juni 2013
Reddingsfest op de Moby King
Fusion of Dance Festival 2013 official aftermovie
Indicator Outdoor 27 juli aan het strand te Groningen
19 juni 2013
KNIP
Pleasure Island komt er aan
18 juni 2013
Industry of House festival
17 juni 2013
Horeca-ondernemers storen zich aan smartphone
13 juni 2013
Sonic Planet feat. Octave One in Perron 55
Girls Love DJs invites....
Amon Tobin presents Two Fingers dj-set in de Melkweg
12 juni 2013
Q-BASE · Enter the twilight zone
Verbaasd
11 juni 2013
Canvas op de 7e luidt haar laatste maand in met Terranova
10 juni 2013
Zodiak Communes Tacnival 2013 laat haar wortels zien
Pussy lounge at the park latest info
9 juni 2013
Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen
Latin Lovers SummerCruise vaart vanaf Zwijndrecht
7 juni 2013
Dreamfields Festival bijna uitverkocht
Vierde editie Dancing with Children
6 juni 2013
Area 51 presents Cocoon Heroes Belgium at the beach
5 juni 2013
KNIP
Pandemonium Festival · The Mystical Fields
Matrixx at the Park
Red Bull Music Academy Night @ klinch
4 juni 2013
XXlerator presenteert nieuwe generatie
Passie op zaterdag 22 juni in Corso Rotterdam
Hard Valley at Dance Valley. Bam!
Dedicated gaat zaterdag naar buiten
Rauw gaat back to the future
3 juni 2013
Ark of Dance · The Ultimate Party Cruise
Brainattacks
De allerlaatste kans op Decibel tickets
Caramelo · A taste of latin house 23 juni Bloomingdale
2 juni 2013
Paperclip Festival maakt programmering bekend
1 juni 2013
Technoclub volume 42 release night