Partyflock
 
Nieuws · januari 2013
Zet deze datum maar vast in je agenda: zaterdag 16 februari, want dan viert 100% Pure, het label dat bekend werd met releases van onder andere 2000 and One, Steve Rachmad en Derrick May, zijn twintigste verjaardag in Studio 80!
Nog even en dan is er weer een geweldige editie van Bizarre in The Sand. Met veel mooie kinky & fetish partypeople, leuke en spannende playarea's en bijzondere acts en entertainment. De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart. Koop nu nog voor de laatste kans jouw voordelige kortingskaart.
Nadat eerder al bekend werd dat Daydream Festival dit jaar twéé dagen plaatsvindt, barstte de bom pas echt toen de Early Dream kaartverkoop startte. Het dancefestival, vrijdag 12 en zaterdag 13 april in Festivalpark Lommel, was binnen tientallen minuten door al haar 4000 Early Dream tickets heen en lijkt nu een ware hype te hebben ontketend onder de partygangers.
Format gaat langer door
donderdag 31 januari 2013
Format gaat op vrijdag 1 februari tot minimaal 9.00 uur in de ochtend door met in AIR1 Pig&Dan, Jewel Kid, Juan Sanchez en South District. De tweede zaal is het domein van Mensch! De basis van deze editie is terug te vinden in een mooie samenwerking tussen Format en Alleanza, het label van Jewel Kid.
Hier is ie dan, de trailer voor de vijfde verjaardag van Rebirth Festival! Kom alvast in de stemming voor 27 april en vergeet niet om maandag 4 februari je kaarten voor het early bird tarief in huis te halen.
De Winter Music Conference vindt dit jaar van 15 tot en met 24 maart plaats in Miami en trekt elk jaar tienduizenden bezoekers. Net als elk jaar worden ook in 2013 tijdens de internationale conferantie de International Dance Music Awards (IDMA) uitgereikt. Nederland is dit jaar (weer) bijzonder goed vertegenwoordigd op het internationale toneel.
Het is ongetwijfeld een van de meest spraakmakende hardcorefestivals van Nederland. Niet voor niets is er lang uitgekeken naar de line-up van Harmony of Hardcore, dit jaar op zaterdag 18 mei, uiteraard op festivalterrein De Roost bij Veghel. Het gaat wederom een topeditie worden, ditmaal met zeven areas waar de grootste namen uit alle hoeken van de hardcore scene zullen verschijnen.
Na vorig jaar voor het eerst een event te hebben georganiseerd in de Jaap Edenhal in Amsterdam keert NMH dit jaar terug met een line-up die vele malen groter en sterker is. Onder andere de Duitsers Apparat, Pantha du Prince (met een live set) en Dominik Eulberg reizen af naar Amsterdam om dit indoor festival van glans te voorzien.
Vlinders bij Escape in februari
dinsdag 29 januari 2013
De sneeuw is gesmolten, het wordt weer warmer én der hangt liefde in de lucht. Daarom organiseert Escape een speciale Valentijnsparty op vrijdag 15 februari met een 'all female line-up': Femmes de Valentine! Ook bij Brainwash kan er deze maand volop geflirt worden.
QULT #5 aanstaande zaterdag
maandag 28 januari 2013
De vijfde editie van QULT staat voor de deur. Aanstaande zaterdag zal het experiment losbarsten in de Amsterdamse WesterUnie. Check nu de teaser en updates over de artiesten in dit bericht.
I am Hardwell
maandag 28 januari 2013
Hardwell gaat dit jaar grenzen doorbreken. Zoals de wereldberoemde DJ vandaag aankondigde tijdens de 100e uitzending van zijn Hardwell On Air radioshow, dit jaar zal hij nieuwe gronden gaan verkennen met een baanbrekend soloproject, toepasselijk getiteld I am Hardwell.
Zaterdag 2 februari verandert Rotterdam voor één nachtje in Ibiza. De lekkerste beats, de beste dj's, de gezelligste mensen en de energie die Ibiza haar magie geeft zullen deze nacht de ingrediënten zijn voor een heerlijk feest waarbij je de kou, sneeuw en je zorgen snel vergeet.
Aanstaande zaterdag vindt Hard Bass: reclamation plaats in het GelreDome te Arnhem. Het belooft een legendarische avond te worden waarbij iedere formatie een dikke show neer gaat zetten! De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. In dit bericht lees je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten. Tot zaterdag!
Gisteren werd officieel het pand geopend waarin onder meer 538 en SLAM! met hun studio's gevestigd zijn. Armin van Buuren maakte live zijn radioshow 'A State of Trance' en Hardwell vierde een eigen feestje vanwege zijn 100ste 'Hardwell On Air' en aankondiging van de kickoff van zijn wereldtour. Partyflock was erbij!
Urban Stylistix & Steam Music presenteren de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam op 9 februari 2013, alwaar optreden de lokale helden Don Lennon en JP Enfant.
Zorg dat je zaterdag 20 juli blokkeert in je agenda en plan je vakantie zorgvuldig om deze datum heen. Op deze dag zal namelijk de gehele mondiale hardcore scene weer samen komen op het Landgoed Duynenwater in Eersel voor het ultieme hardcore festival. Verdeeld over 6 area's kun je volop genieten van alle varianten van onze gezamenlijke passie; Hardcore! Art of Dance en Q-dance beloven een editie die harder wordt dan ooit.
KISS met Valetijnseditie naar Panama
woensdag 23 januari 2013
Mierzoete berichtjes vliegen digitaal heen en weer, waarbij sommigen elkaar trots belabelen tot Valentijn. Of je het nu een dag van Hallmark noemt, commerciële onzin of het als romantisch laat aanvoelen; tijd voor KISS is het na deze Dag van de Liefde des te meer!
Finally, it's time...
woensdag 23 januari 2013
Na de succesvolle editie Oldskool Maniacs van vorig jaar komt Uptempo Events dit jaar terug met een keiharde nieuwe Special Edition met de terugkeer van the legendary The Dreamteam! Deze mannen van het eerste uur geven hun eerste comeback performance met en door Uptempo Events georganiseerd in de supervette tent De Vorstin in Hilversum. Op zaterdag 2 februari om 22.00 uur barst het spektakel los.
Tijdens de BOSS 'dance till you drop' op zaterdag 2 februari is niemand minder dan DJ Franck te gast. DJ Franck draait al jaren mee aan de top en staat bekend om zijn leuke verjaardagsfeesten. Het vaste publiek en het BOSS Team zullen DJ Franck laten zien dat BOSS het leukste feest van Nederland is.
Aanstaande zaterdag, 26 januari, kun je vanaf 22.00 uur de sneeuw op het dak laten smelten en de kou uit je voeten dansen op Winterkriebels. In een winters decor zullen de heetste artiesten de temperatuur op de dansvloer tot een hoogtepunt brengen. In dit bericht vind je de timetable en laatste info.
Met een keur aan internationale topartiesten op het gebied van house en techno, maakt het Nijmeegse Drift Festival zijn reputatie als progressief en actueel dancefestival wederom waar. De huidige voorhoede van muzikale bolwerken als Detroit, Chicago en Berlijn, is aankomend Pinksterweekend aanwezig op het vertrouwde Vasim-terrein in de Waalstad.
Na doldwaze avonturen op Freaqshow is het Q-dance team weer op volle sterkte. Nu ze zich richten op het nieuwe jaar, pakken ze graag de kans om zich tot jullie - de dedicated bezoekers - te richten. Lees verder!
Alles wat je moet weten over Legend
donderdag 17 januari 2013
Het is bijna zover! Het nieuwe concept Legend van BML Events staat op de deur te kloppen. Op 26 januari zullen de deuren geopend worden en zal er een nieuw tijdperk beginnen voor menig hardcore-liefhebber.
KNIP
woensdag 16 januari 2013
Je ziet George Clooney in bed met Cindy Crawford, we leren niet te snel te oordelen en terwijl anderen hun arm-, been- en buikspieren trainen, trainen jij je lachspieren! Je leest ook meer over hooggedoseerde xtc.
Latin Lovers 26 januari
woensdag 16 januari 2013
Tijdens de Birthday Bash van Leroy Styles zal het er gewoon heet aan toegaan. Leroy zal samen met zijn guest dj's jouw meenemen op een trip rond de meest zomerse eilanden ter wereld, allemaal geïnspireerd door de bekende latin sound zoals je van Club Vie gewend bent.
Het vuurwerk is overal op maar Super*s (Superstars) blijft gewoon doorknallen dit jaar! Dit vrouwvriendelijke concept vindt nu alweer twee jaar lang plaats in Escape Club Amsterdam en dat zal in 2013 ook zo blijven. De organisatie wil daarom graag mededelen dat de eerste editie voor dit jaar gaat plaatsvinden op vrijdag 18 januari.
Het koude winter weer helemaal zat? Is het voor jou weer tijd om de eerste zonnestralen mee te pakken? En heb je ook zo'n zin om die warme donkere discotheken achter je te laten en los te gaan op de lekkerste house beats van verschillende top-dj's? Doe dat dan zaterdag 14 april op het Bloemendaalse strand met At my House, house zoals het hoort!
Begin jaren negentig was hij niet uit de hitlijsten weg te slaan: Tony Scott. De Amsterdamse rapper, geboren in Suriname en afstammeling van de Carib-indianen, boekte in die tijd grote successen met vele floorfillers die voor beslagen ramen zorgden in discotheken over de hele wereld. Op zaterdag 9 maart komt Tony Scott naar In2disco om zijn hits nog een keer ten gehore te brengen.
The new Dreamteam in Rodenburg
dinsdag 15 januari 2013
De heren van The Dreamteam hebben al een beetje reclame gemaakt maar The The Dreamteam gaat weer een nieuwe CD releasen in mei 2013! Hierop zijn weer nieuwe nummers te verwachten van de beste heren Gizmo, Dano & Buzz Fuzz inclusief special remixen & bonustracks.
Yours Truly XXL in Effenaar
zaterdag 12 januari 2013
De Yours Truly edities van afgelopen jaar in de Jimmy Woo, Paradiso en Corso waren enkele van de meest memorabele gebeurtenissen in de Nederlandse uitgaansscène in 2012. Als aftrap van het nieuwe jaar, zullen The Flexican en Sef hun succesvolle concept vervolgen in de Effenaar, Eindhoven op 1 februari.
Hardcore Universe
vrijdag 11 januari 2013
Hardcore Universe is back with a new edition of Belgium's biggest hardcore manifest: Hardcore Universe - Chain Reaction!
Junction is terug! Na het avontuur met Xhin & Markus Suckut in de H7 Loods eind vorig jaar, zullen de mannen van Junction 8 februari voor het eerst de WesterUnie aan doen. Deze prachtige, rauwe locatie verdiend natuurlijk enkel het beste en daarom komt speciaal voor deze editie de Techno-prins zelf naar Amsterdam: Gary Beck.
Na een zinderende strijd vorig jaar tussen twee zwaargewicht deejays, kon de jury geen duidelijke winnaar bekendmaken. Vele malen is er gevraagd om een rematch en inmiddels is de datum en locatie bekend.
KNIP
woensdag 9 januari 2013
Weer een verse KNIP! We zijn nog wat aan het puzzelen mbt de inhoud dus het kan nog wat gaan wijzigen. Populaire onderdelen zijn weer terug in 2013 en van sommige onderdelen nemen we afscheid. Tips zijn altijd welkom!
Er dient een forse afname te komen van het gebruik van de gevaarlijke drug GHB in het Amsterdamse uitgaansleven. Ook moeten gemeente, politie, horeca en evenementenorganisatoren het harddrugsgebruik door jongeren onder de 18 aanpakken en streng optreden tegen illegale feesten. Dat staat in het initiatiefvoorstel 'Dansfeest of drugsfeest' van VVD-gemeenteraadslid Daniel van der Ree, dat vandaag wordt ingediend.
De afgelopen Bizarre feest was een groots succes! Zelfs Panorama heeft een heel artikel geschreven over Bizarre en Bizarre's hoofdact: Buck Angel! De early bird tickets gaan dan ook razendsnel voor de komende Bizarre op zaterdag 16 maart.
Akira vs Toneshifterz
woensdag 9 januari 2013
Op zaterdag 2 maart 2013 vindt in Evenementenhal Expodroom te Bree 🇧🇪, niet ver van het Nederlandse Eindhoven, Weert en Maastricht, de tweede editie plaats van het event Staalhard met als subtitel 'Eternal Bliss'. Het moge weer een waar spektakel worden met vele visuals, unieke licht/lasershows en een ruig geluidssysteem.
Aanstaande zaterdag zal de Factory 010 te Rotterdam volledig in het teken staan van een van de langst meedraaiende Hardcore artiesten in de scene. Hij wordt niet voor niets The Godfather of Hardcore genoemd. Dat is natuurlijk niemand minder dan Paul Elstak! In dit bericht de timetable en overige handige informatie voor jou als bezoeker.
Vaste prik in het nieuwe jaar, Karotte die alle beste wensen even fijntjes aan diggelen komt draaien. Jawel, ons aller geliefde Duitse feestbeest komt ook in 2013 weer langs voor twee nachten janboel, donderdag 24 januari in Huize Maas (Groningen), vrijdag 25 januari in de Poema RAW (Utrecht).
Full Moon presents Industry of Love in de mooiste club van Rotterdam: de Maassilo! Full Moon geeft jou nog de laatste kans om voor een mooie prijs van maar liefst 30 euro bij dit spectaculaire evenement aanwezig te kunnen zijn. Wegens succes verlengd! Maak dus nu nog gebruik van deze actieprijs voor je te laat bent!
Hardshock Festival, een uniek hardcore festival op een van de mooiste recreatieplassen die Nederland kent, de Wijthmenerplas in Zwolle. Met vijf grote area's met ieder haar eigen muziekstijl waaronder hardcore, early rave, industrial, frenchcore, terror en raw hardstyle zal ook deze tweede editie absoluut niet onopgemerkt aan je voorbij gaan. Ben jij klaar voor een keihard, rauw en underground festival?
Wasted Festival 2013
dinsdag 8 januari 2013
Na twee stijf uitverkocht edities van 'In The Shadow Of The Church' besloot ITSOTC Events dat het tijd was voor de volgende stap. De organisatie presenteert dan ook met trots een spik splinter nieuw hardstyle festival: Wasted Festival 2013.
Na het overweldigende succes van het Grotesque Indoor Festival 2012, waar in een bomvolle Maassilo bijna 4000 bezoekers in extase werden gebracht, komt PT Events op zaterdag 16 februari terug met een intieme clubnacht in de Amsterdamse WesterUnie. Met twee zalen en maximaal 1000 bezoekers ligt de nadruk op een iets kleiner, maar minstens zo spectaculair evenement.
Komende zaterdag luiden de gekroonde winnaars en trouwe rakkers Woodstock 69 en Click het nieuwe jaar in met een baanbrekende knal. Met de gedachte nooit een winnend team aan te passen zetten deze twee vriendelijke feestorganisaties de toon voor 2013 met vanuit Berlijn Sandwell District, vanuit de U.K. James Ruskin en van eigen bodem de geliefde underground koningin Sandrien.
Na een jaar afwezigheid zal Knock Out!, het enige echte hardstyle battle-concept, voor het eerst zijn intrede maken in een van Nederlands meest aansprekende locaties. Sportpaleis Ahoy te Rotterdam zal op 23 maart getransformeerd worden in de ultieme hardstyle arena!
Vrijdag 1 februari 2013 is het in Podium Dolhuis te Dordrecht tijd voor de altijd gezellige Birthday Bash van MC Da TMC (!) Heel de nacht lang de beste houseclassics, oldschool en classic gedraaid door bevriende artiesten die er weer een memorabele avond en nacht van zullen maken.
Nachtsport bestaat in maart alweer twee jaar en zal dit, net als de vorige verjaardagseditie, uitbundig vieren in poppodium Doornroosje. Doornroosje is de thuisbasis geworden van deze jonge organisatie die een geslaagd jaar achter de rug heeft.
Melkweg vernieuwt clubnacht Cable
vrijdag 4 januari 2013
Cable, de donderdagnacht in de Melkweg, gaat met een frisse start het nieuwe jaar in. Cable begon anderhalf jaar geleden op het moment dat dubstep definitief doorbrak en ontwikkelde zich sindsdien tot het hoofdstedelijke platform voor bass music in de brede zin van het woord. Vanaf 1 januari wordt een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling met een aangepaste groep resident-dj's, maandelijks bijzondere internationale gasten en nieuw artwork.
Op 26 januari 2013 is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe Total Confusion! Zoals bij iedere editie hebben ze ook deze keer weer een zwaargewicht uit de hardcore scene weten te strikken. Deze keer neemt hardcore-held en hoogstgenoteerde hardcore dj in de DJmagtop100 plaats achter 'the wheels of steel': Angerfist!
Nieuwe editie Avond Eten
woensdag 2 januari 2013
Schuif lekker aan tafel want hier is een nieuwe editie Avond Eten! Al geruime tijd heeft Avondeten nagedacht over een leuke extra invulling van de zaterdagavond. Uiteindelijk heeft Avondeten besloten om op deze avond een fantastisch vijf gangen menu te gaan serveren.
31 januari 2013
2000 and One viert twintig jaar 100% Pure in Studio 80
Line-up Bizarre Festival op 16 maart in The Sand Amsterdam
Daydream Festival beleeft waanzinnige kaartverkoop
Format gaat langer door
Rebirth Festival presenteert trailer en herstart vvk op maandag 4 februari
30 januari 2013
Genomineerden International Dance Music Awards bekend
Harmony of Hardcore presenteert line-up
Next Monday's Hangover presenteert Noah's Ark
29 januari 2013
Vlinders bij Escape in februari
28 januari 2013
QULT #5 aanstaande zaterdag
I am Hardwell
Ibiza 2 Rotterdam op 2 februari in Waterfront Rotterdam
Hard Bass: reclamation · Latest info
26 januari 2013
538 en SLAM!FM openen officieel hun studio's met Armin van Buuren en Hardwell live
25 januari 2013
Urban Stylistix presents Beat Palace Club
23 januari 2013
Dominator · The Hardcore Festival · datum 2013 bekend
KISS met Valetijnseditie naar Panama
Finally, it's time...
22 januari 2013
Dance till you drop tijdens tweede BOSS van het jaar
21 januari 2013
Winterkriebels timetable en laatste info
18 januari 2013
Internationale house- en technotop op derde Drift Festival Nijmegen
17 januari 2013
Q-dance 2013: nieuw, hard & divers happy 2013
Alles wat je moet weten over Legend
16 januari 2013
KNIP
Latin Lovers 26 januari
Superstars: the future looks bright & fluor
Los op je slippers tijdens At my House
Rapper Tony Scott op zevende editie In2disco
15 januari 2013
The new Dreamteam in Rodenburg
12 januari 2013
Yours Truly XXL in Effenaar
11 januari 2013
Hardcore Universe
Junction op 8 februari in Westerunie
10 januari 2013
Heavy Weights Mike S en Chris Scott gaan back 2 back
9 januari 2013
KNIP
VVD Amsterdam dient initiatiefvoorstel 'Dansfeest of drugsfeest' in
Laatste kans early bird tickets Bizarre Festival · zaterdag 16 maart
Akira vs Toneshifterz
Latest info Paul Elstak · The Godfather of Hardcore
8 januari 2013
Twee nachten Karotte's Kitchen in januari
Nog drie weekjes tot Industry of Love: laatste kans kortingskaartactie
Hardshock Festival 2013 anthem release, travel info en bekendmaking line-up
Wasted Festival 2013
Grotesque invites Heavensgate in Westerunie Amsterdam
7 januari 2013
De Nieuwjaarsbeuk van Woodstock69 & Click
Knock Out! 2013: the ultimate showdown in het Sportpaleis Ahoy
Dordrecht loves Houseclassics op vrijdag 1 februari in Dolhuis
5 januari 2013
Nijmeegse organisatie Nachtsport viert tweejarig bestaan in Doornroosje
4 januari 2013
Melkweg vernieuwt clubnacht Cable
3 januari 2013
Total Confusion presents Angerfist in P60
2 januari 2013
Nieuwe editie Avond Eten