Partyflock
 

Alles wat je moet weten over Legend

gepubliceerd door , op
Legend
6 januari 2013
FeestLegend · The begin of a new era
Datumzaterdag 26 januari 2013
WinactieLegend actiegesloten
LocatiePaard Site
Het is bijna zover! Het nieuwe concept Legend van BML Events staat op de deur te kloppen. Op 26 januari zullen de deuren geopend worden en zal er een nieuw tijdperk beginnen voor menig hardcore-liefhebber. BML Events is nog altijd druk in de voorbereiding om van Legend een onvergetelijke ervaring te maken. Naast het feit dat BML Events zichzelf ook in een rap tempo aan het ontwikkelen is, mag de nog jonge organisatie er trots op zijn Legend te presenteren.

Het hart gaat toch al sneller kloppen bij het horen van de naam Amnesys. En wie is er bestand tegen de sounds van niemand minder dan Prankster en het Franse fenomeen Section Grabuge? Als jij het denkt aan te durven kun je nu je kaarten bestellen via koop tickets of haal ze af bij de Primera. Voor maar €10 kan jij getuige zijn van het beste Hardcore geweld dat Den Haag ooit zal beleven.

Legend Timetable:


Warming up mix van System Overload voor Legend
BML Events heeft System Overload gevraagd een promoset te maken voor Legend. Deze is volgende week te zien op het youtube kanaal van BML Events en zal worden uitgezonden op BML Radio deze maand. De Legend warming up mix van System Overload is te downloaden op lsdb.nl

Legend Location
Paard (Kleine Zaal)
- Vanaf Hollands Spoor: tram 16 (richting centrum)
- Halte Centrum uitstappen. Grote Marktstraat - aansluitend Prinsegracht - uitlopen (voorbij de Bijenkorf en de MediaMarkt/circa 5 min. lopen)
- Vanaf Centraal Station: tram 2, 3, 4 of 6 (richting centrum). Deze stoppen in de tramtunnel, halte Grote Markt. Wanneer je de uitgang Grote Markt kiest of de Prinsegracht bevind je je vrijwel direct voor Paard.
In Den Haag Centrum is het betaald parkeren. Op de Prinsegracht is het tot 0:00 uur betaald parkeren. De parkeerwacht is zeer gul in het geven van boetes.
Parkeergarages in de buurt:
- 'Texaco' / Jan Hendrikstr. / 100m. lopen / tot 01.00u inrijden, 24u per dag uitrijden / speciaal tarief vanaf 18:00
- 'Q-park' / onder de Haagse Tramtunnel / onder Grote Marktstraat / 50m. lopen / tot 01.00u inrijden, 24u per dag uitrijden.

Extra
  • BML Events mag met trots vermelden dat de organisatie een partner zal worden van Real Hardstyle Radio (RHR). Elke maand zal BML Events een radioshow hosten op het gloednieuwe radiostation wat vanaf februari on-air gaat.
  • BML Events heeft bekend gemaakt dat het concept Beukgevaar terug gaat keren in 2013. Vorig jaar dacht de organisatie nog te stoppen met het harde concept, maar gedachten kunnen klaarblijkelijk gewist worden. Over Beukgevaar later meer informatie.

3 opmerkingen

beste Hardcore geweld dat Den Haag ooit zal beleven, Dat komt mooi uit!!! 100% aanwezig!! Lunatic
Miss Hysteria
s'Aphira dat blijft beukuh!!!! :P
Die datum zijn er echt teveel feesten.