Partyflock
 

Total Confusion presents Angerfist in P60

gepubliceerd door , op
Angerfist
3 januari 2013
FeestAngerfist · Total Confusion
Datumzaterdag 26 januari 2013
LocatieP60 Site
Op 26 januari 2013 is het dan eindelijk weer zover, een nieuwe Total Confusion! Zoals bij iedere editie hebben ze ook deze keer weer een zwaargewicht uit de hardcore scene weten te strikken. Deze keer neemt hardcore-held en hoogstgenoteerde hardcore dj in de DJmagtop100 plaats achter 'the wheels of steel': Angerfist! Hij wordt deze editie bijgestaan door Amstelveense trots en lokale held Dr. Rude.

Total Confusion heeft al meerdere malen P60 laten trillen op haar grondvesten. Met een aantal geslaagde edities in het verleden heeft P60 bewezen dé plek te zijn voor hardcore avonden in de regio Amstelland. Deze reputatie bevestigd het poppodium wederom door op 26 januari Angerfist naar Amstelveen te halen.

Angerfist
Danny Masseling, beter bekend als Angerfist, begon zijn carrière in 2001, nadat hij een demo had opgestuurd naar het label van Buzz Fuzz. Buzz Fuzz zag er wel wat in en contracteerde de jongen uit Almere. Daarna ging het snel met Masseling. Door de jaren heen stond hij op alle grote evenementen in binnen- en buitenland en bracht 3 geslaagde albums uit. Afgelopen jaar werd zijn werk bekroond met een plek in de prestigieuze dj Mag Top 100. Angerfist werd meteen ook de hoogst genoteerde hardcore dj. Met een stijl wordt omschreven als 'de agressiefste van Nederland' weten bezoekers wat ze kunnen verwachten op 26 januari.

Dr. Rude
Natuurlijk wordt Angerfist ondersteund door resident Dr. Rude. Dr. Rude heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Hij is niet alleen onze resident-dj, hij is ook Amstelvener in hart en nieren! Dr. Rude, die als Rudi Feenstra door het leven gaat, is al een aantal jaren niet meer weg te denken uit Hardcore scene. Vooral in België is hij ongekend populair. Na afgelopen zomer geschitterd te hebben op verschillende festivals in binnen- en buitenland is Dr. Rude 26 januari weer te bewonderen in P60!

Total Confusion opent om 22:00 haar deuren. Voor meer informatie en kaarten check de Partyflock eventpagina of de P60 website.

De kaarten (€15.- vvk / €17.50 aan de deur) zijn te koop via koop tickets, alle Primera winkels en Free Record Shops, of aan de kassa op de avond zelf.

4 opmerkingen

 
hoogstgenoteerde hardcore dj in de DJmagtop100


Die is dus ook niet serieus te nemen. ;)
Met een stijl wordt omschreven als 'de agressiefste van Nederland'


:facepalm:
 
Uitspraak van HiddeQ op zondag 6 januari 2013 om 14:30:
:facepalm:


Exact. Angerfist: