Partyflock
 
Nieuws · maart 2011
Grotesque
donderdag 31 maart 2011
Afgelopen zaterdag is PT Events vervroegd gestart met de voorverkoop voor de Grotesque editie 'In Search of Sunrise 9' Na het enorme succes van vorig jaar, toen Richard Durand de Oceandiva en haar gasten met zijn drie uur durende set rechtstreeks naar de hemel leidde, was de keuze voor Black Hole Recordings en PT gauw gemaakt, de samenwerking krijgt een ver volg.
Colors terug bij thuisbasis Trouw
donderdag 31 maart 2011
Er is iets te vieren in Trouw. Niet zozeer dat het eindelijk weer lente is, maar wel dat Colors op thuisbasis Trouw terugkeert voor een nieuwe editie.
I Love Sunday
woensdag 30 maart 2011
Beste Housedieren! Ook dit jaar is iedereen weer vrij op paasmaandag! Hierdoor hoeven jullie allemaal de eerste editie van 'I Love Sunday', die dit jaar zal plaatsvinden op 24 april in Doozo Leeuwarden niet te missen!
Back in the Days
woensdag 30 maart 2011
Het leukste classics feest van Amsterdam is elke maand uitverkocht en 9 april beloofd het allemaal nog drukker en gezelliger te worden! Met trots presenteert de organisatie verdeeld over 2 verdiepingen de beste classics dj's die Nederland rijk is. In Area 1 staan de Back in the Days residents voor je klaar met de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber!
Erick E en Fedde le Grand hebben gisteren een party high in de sky gehouden. Drie luchtballonnen aan elkaar geknoopt met een dikke geluidsinstallatie erin, wat wil je nog meer? Niet veel, dachten een heleboel mensen. Behalve natuurlijk: onschuldige slachtoffers van oorlogen helpen. En zo kan het tijdens de speciale '538voorWarchild week' het nuttige met het aangename werd gecombineerd!
Wie is er niet groot geworden met de buitenaardse robots? Waar in de Transformers de Autobots het opnemen tegen de Decepticons, staan op 2 april verschillende hardstyle warriors tegen over elkaar in een ultieme krachtmeting. Om alvast in de stemming te komen voor deze waanzinnige editie van Night of the Dj's, hierbij alvast de trailer....
Superstars
maandag 28 maart 2011
My mama told me when I was young, We're all born Superstars. Afgelopen februari beleefde Superstars haar kick off in Escape. This has not been unnoticed… Een magische locatie, prachtige decoratie, de beste artiesten en een uitzinnig publiek. Voortaan zal Escape iedere eerste vrijdag van de even maanden het decor vormen van Superstars.
Vol gas op Tegengas
maandag 28 maart 2011
Zaterdag 9 april is het weer tijd om vol gas te geven op Tegengas. Deze - inmiddels vijfde - editie wordt knallen met dikke namen als Joseph Capriati, Egbert en Warren Fellow. Na de editie in maart waar de vuisten enthousiast de lucht in gingen, mag het worden gezegd: met Tegengas gaat het los in club Monza. Op naar een beukende techno avond.
Komende Koninginnedag, zaterdag 30 april goedendag zeg, doet Exprezz het weer op straat. Vorig jaar sloegen de vonken er voor het eerst vanaf op de hoek van het Frederiksplein bij Café Oosterling in Amsterdam. Daarom doen Exprezz en café Oosterling het dit jaar even dubbel zo dik over. Het rijtje namen liegt er niet om, de fine fleur van Mokums elektronische geluid staat klaar om het maximale uit het niet kinderachtig te noemen geluidssysteem te trekken.
Timetable Masters of Hardcore
maandag 28 maart 2011
Aanstaande zaterdag is het zover: 's werelds grootste hardcore evenement zal van 22.00 tot 07.00 gestalte geven aan het uitgegeven 'Statement of Disorder' in de Brabanthallen van Den Bosch. Art of Dance maakt de timetable bekend van Masters of Hardcore – Statement of Disorder, heeft nieuws over de anthem-release en wijst je op de live radio-uitzending van Hardcore Radio.
Op donderdag 31 maart vind er de een na laatste editie van Progressive City plaats in Merleyn. Aanvankelijk was er ook een editie in april gepland, maar door mis communicatie gaat dat niet door. Jammer, maar het is niet anders. En daarom gaan de aankomende edities nog harder knallen.
De lente staat voor de deur, reden voor Mood Elevator om flink uit te pakken en haar clubavond met nieuwe impulsen, variëteiten en veel liefde in een nieuw jasje te steken.
B.o.e on tour vs Rock island
zondag 27 maart 2011
Best Oldskool Events ook wel bekend als B.o.e van de feestjes op de sluizen gaat weer een uitstapje maken. Na afgelopen jaar een extra waanzinnige editie gegeven te hebben tijdens de Amsterdamse Koninginnedag gaat dit heerlijke oldschool concept nu richting Volendam. Deze eerste B.o.e on Tour van dit jaar staat gepland voor 2 april in Volendam. Samen met Rock Island gaat dat een ongekende sensatie worden.
Metz on Sunday
zondag 27 maart 2011
Op Zondag 17 april is er maar één plek waar je moet zijn! In het 'PrinsesTheater' in Rotterdam voor de Spring Edition van Metz on Sunday. Ondanks dat deze maandelijkse avond al 12 jaar bestaat, is het elke maand weer een happening en is deze avond niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven. Elke maand ontvangt Metz on Sunday een zeer enthousiast publiek dat compleet los gaat op de allerbeste gevestigde en aanstormende dj-talenten, die gezamenlijk voor een 'Perfect Sunday' zorgen.
Gaasper Pleasure 2011
zaterdag 26 maart 2011
Het is pas vijf jaar geleden dat Ratslag en De Zorgenkindjes met frisbee en strandbal op het recreatiegebied Gaasperplas Zuid stonden. Zowel gebied als jongens waren destijds nog onschuldig en ongerept, en bevonden zich slechts in het bescheiden gezelschap van de occasionele barbecue, windsurfer of wildplassende kleuter.
Op zaterdag 11 juni 2011 stampt het eigenzinnige Ground Zero Festival voor de zesde keer een grootschalig kampement uit de grond in het bos- en waterrijke Area Bussloo. Vandaag presenteren UDC en Multigroove de compleet vernieuwde website van het rauwste festival van de harde stijlen. Bovendien starten zij binnenkort een DJ Contest waarmee beginnende DJ's een zeer gewilde plek in de line-up kunnen bemachtigen.
Hardwell & Friends bij Reveal
vrijdag 25 maart 2011
Maart roert zijn staart! En dat mag zeker gezegd worden; REVEAL presenteert de hele maand maart de dikste artiesten, de gruwelijkste visuals, het meest freaky entertainment, de laagste bierprijs,de beste muziek, en het aller-leukste publiek van de donderdag avond in Amsterdam!
Zaterdag 28 mei vind de zesde editie van het Obsession Outdoor Festival plaats op het festivalterrein te Bovenkarspel. Het boomrijke festivalterrein bevindt zich pal naast recreatiegebied 'Het Streekbos' en wordt dit jaar uitgebreid. Het festival krijgt namelijk een vijfde podium en mag dit jaar 6000 bezoekers trekken, zo'n 2000 meer dan vorig jaar.
Proud 2 be hardcore
vrijdag 25 maart 2011
Net als vorig jaar zal op zondag 12 juni 2011 (eerste Pinksterdag) de Matrix in Bochum weer het toneel zijn voor een nieuwe P2BH editie! Sinds 2009 heeft er in de Matrix elk jaar weer een nieuwe succesvolle editie plaats gevonden. Deze locatie bleek achteraf meer dan geschikt te zijn voor dit underground concept.
Fucking Bastards op 29 april
donderdag 24 maart 2011
Dat Fucking Bastards inmiddels een begrip is in hardcore en terror Nederland mag duidelijk zijn. Maar dat er nu zelfs vanuit het buitenland steeds meer en meer feestgangers afreizen naar Culemborg is een leuke ontwikkeling. Er is inmiddels een ware run ontstaan op de tickets door Duitsers, Italianen, Belgen en zelfs Spanjaarden die deze grandioze koninginnennacht in Nederland willen vieren! Oranje Boven!
Dit jaar waait er een frisse wind door het Loveland Festival. Loveland is Under Construction en roept iedereen op om mee te denken in hoe het festival eruit moet komen te zien. Iedereen die mee wil stemmen over onderwerpen, zoals welke artiest er moet afsluiten, kan meehelpen het festival op te bouwen.
The Third Movement in Factory 010
donderdag 24 maart 2011
Met nog een paar dagen te gaan, maakt Rotterdam zich op voor een echt underground feest van groots niveau. The Third Movement artiesten komen namelijk naar de Factory 010. Je bent dus verzekerd van een gezonde dosis muzikaal geweld en diversiteit aanstaande vrijdag 25 maart!
Hey!
woensdag 23 maart 2011
Op zaterdag 9 april is Hey! weer terug in de underground club van Rotterdam. Dat dit de tiende Hey! avond in amper twee jaar in de Catwalk is zegt meer dan genoeg. De altijd goede en intieme sfeer gecombineerd met een geweldig sound system zorgen ervoor dat Catwalk één van Michel zijn favoriete clubs is.
Hardcore Resistance
dinsdag 22 maart 2011
Al jaren een begrip onder hardcore liefhebbers in en buiten de omgeving van Purmerend. Hardcore Resistance heeft de afgelopen jaren een stevige bijdrage geleverd aan het aanbod van kwaliteit op het gebied van de hardste muziekstijlen. Het verzet zet zich constant in voor de rechten en behoeften van hun aanhang. Dikke line-ups met grote namen en lokale helden, voor een stabiele lage prijs.
Met de uitverkochte opening van Beachclub Bloomingdale afgelopen zondag nog vers in het geheugen, zet Bloomingdale de flessen Rosé, champagne en andere sterk alcholisch houdende waren alweer koud. Aanstaande Zondag zal LadyKillers met een XXL versie het strand van Bloemendaal aandoen!
Final update Indicator
maandag 21 maart 2011
Zaterdag 2 april is in volle opmars en dat is de dag dat Indicator – Electrical Interference plaatsvindt in de geroemde locatie: Sportcentrum Kardinge! Drie keiharde stages waar alle vormen van hardstyle worden vertegenwoordigd; hardstyle, RAW-style en de tijden waar de rev bass domineerde, early hardstyle! Alle voorbereidingen komen zo langzamerhand tot uitwerking om deze dag tot een historisch hoogtepunt te brengen en deze locatie om te toveren tot een ware hardstyletempel.
Oranje Festival
maandag 21 maart 2011
Ook dit jaar kan jij je tijdens Koninginnedag weer lekker vermaken in het Oderkerkpark om de verjaardag van onze Koningin te vieren. Net als vorig jaar gaan de BPM gedurende de avond steeds weer een tandje sneller!
Default
zondag 20 maart 2011
Omdat het in mei van dit jaar precies dertig jaar geleden is dat Utrechts favoriete krullenbol het levenslicht zag, besloot de Default crew dit heugelijke feit niet zo maar onopgemerkt voorbij te laten gaan. De afgelopen maanden werd in het diepste geheim een hele speciale editie van Default voorbereid.
Vanaf november 2000 tot aan de zomer van 2007 gaven drie Haarlemmers Jochem Tromp, Menno Kloeth en Robert Hoogduin, alias DJ's Spliph, Manolo en Roberto DaVinci ruim 30 Underground feesten onder de naam Reborn. Een gevestigde naam in Haarlem zo is gebleken, want na drie jaar radiostilte hebben de heren vorig jaar besloten de muzikale draad eenmaal per jaar op te pakken om datgene te doen waar Haarlem en de achterban van Reborn om heeft geschreeuwd: het organiseren van Reborn feesten.
Afrojack wint twee IDMA Awards
vrijdag 18 maart 2011
Met een verse grammy award op zak die hij enkele weken geleden won voor 'Best Remix' (Afrojack and David Guetta's remix van Madonna's "Revolver'), pakt Afrojack nu twee IDM awards. De IDM awards kunnen worden gezien als de belangrijkste onderscheidingen binnen de dancescene. Ditmaal pakt de 23 jarige producer en dj de awards voor "Best Remixer" en "Breakthrough DJ" tijdens de uitreikingen van de 2011 IDMA's (International Dance Music Awards) in Miami, Florida en bewijst hiermee zowel commercieel als underground hoge ogen te gooien.
Lockdown
vrijdag 18 maart 2011
F*ck the system, show your respect the 14th of May @ The The Sand - Amsterdam.
Lockdown zal terugkeren naar The The Sand in Amsterdam voor een nacht waarin de 'inmates' de strijd met zichzelf aangaan. Op 14 mei zal de derde editie van Lockdown plaatsvinden waarbij Amsterdam het hardcore-episch centrum vormt. De line-up is bekend en tickets zijn vanaf heden te koop met een flinke early-bird korting!
Bereid je voor op een ruige dag vol hardcore. Van de oldschool sounds en early rave tot terror in zijn puurste vorm, op zaterdag 11 juni wordt het heftig hakkuh in het moeras van Harmony of Hardcore – The Festival. Check hier de line-up die zichzelf weer heeft overtroffen, en dat allemaal voor dezelfde prijs als vorig jaar! Hier is hét festival voor de hardcore addict: Harmony of Hardcore the Festival – In the swamp of the ultimate hardcore feeling.
Op zaterdag 6 augustus strijkt het Welcome to the Future festival voor de vijfde keer neer in het mooiste natuurgebied van Amsterdam en omgeving: het Het Twiske bij Oostzaan. Een jubileum! En bovendien alle reden voor feest, want WTTF viert zijn vijfde verjaardag met een programma dat staat als een huis. Met van 12 uur 's middags tot middernacht de beste house, tech-house en techno die de internationale scene te bieden heeft.
Ravezone naar Matrixx
dinsdag 15 maart 2011
De geplande editie van Ravezone op zaterdag 16 april in Triavium te Nijmegen gaat niet door. De locatie blijkt niet de benodigde papieren te bezitten voor een dergelijk evenement. Gelukkig is Matrixx de reddende engel, waar nu op 21 mei een extra dikke editie van Ravezone wordt gehouden.
Soixante Neuf 030
maandag 14 maart 2011
Dat het tijdens Soixante Neuf in Club Monza losgaat is een feit, de eerdere uitverkochte edities bewezen dit. Zoals het de organisatie betaamd, wordt er bij geen enkele editie iets aan het toeval overgelaten, de hotste artiesten, live performances, prachtige dansers en de leukste bezoekers dragen allemaal bij aan het feit dat het LOSGAAT.
Play
maandag 14 maart 2011
De volgende editie van Play op 16 april 2011 staat in het teken van het befaamde Oslo Label. Christian Burkhardt (live) (Oslo, 🇩🇪), Ray Okpara (Oslo, 🇩🇪), Federico Molinari (Oslo, 🇩🇪) en Nekes (Oslo, 🇩🇪). Als je een plaat hebt gemaakt die bij geen enkel label echt past zit er maar een ding op, zelf doen.
Ear Protection
zondag 13 maart 2011
Met twee geslaagde edities begint het concept 'Ear Protection' langzaam maar zeker een waar begrip in Beesd en omstreken te worden. De perfecte mix tussen gevestigde namen en opkomend talent die de beukende beats je om de oren laten knallen, maken dit concept dan ook zo geliefd.
High Contrast staat op het punt om een baanbrekende, nieuwe speler te worden in de evenementenbranche. De High Contrast Nights beloven groots muzikaal spektakel! Waanzinnige live optredens van labelveteranen zullen een sfeer creëren die het dak zal afblazen van elke locatie die High Contrast zal bezoeken. De eerste locatie die aangedaan zal worden is Megadisco Zak in Uelsen 🇩🇪 op zaterdag 19 maart aanstaande!
Midnight freaks invite Nôze
zaterdag 12 maart 2011
Na twee jaar zijn de mannen van Nôze terug met een nieuw album. En net als goede wijn, verfijnd en volwassen, komen ze terug met meer diepte en subtiliteit. Toch blijft Nôze wel gewoon Nôze, alleen hebben ze hun gekleurde entertainer kostuums uitgedaan en zijn meer toe gaan werken naar hun grote liefde voor geïmproviseerde muziek.
De tien area's op de Nederlandse editie van dancefestival Extrema Outdoor zijn zojuist bekendgemaakt. Met de welbekende FutureFunk area en daarnaast hostings van onder andere Cocoon, Planet E, This Is, Broke en Rauw staat er weer een superbreed aanbod van 's werelds bekendste dance-artiesten en aanstormend talent klaar om samen met de bezoeker zaterdag 16 juli tot een onvergetelijke zestiende editie van Extrema Outdoor te maken.
Programma BC12 maart
donderdag 10 maart 2011
Deze maand is het dan eindelijk zover.. de voortzetting van BC12 in vernieuwde setting. Na een maandje gesloten te zijn in Februari om grondig onder handen te worden genomen, is de BC12 nu terug op de vertrouwde locatie met een nieuwe naam: Chicago Social Club.
Shake & Pop
dinsdag 8 maart 2011
Shake & Pop!! is Back. Na een kleine winterstop is het beste, lekkerste, hardtse housefeestje van Midden-Nederland terug. Zaterdag 12 maart zal in de toonaangevende Utrechtse club Monza, de nieuwe editie van Shake & Pop!! plaatsvinden
Metz on Friday Drink
zondag 6 maart 2011
Nu was de Metz on Friday Drink in Hal4.1 al geen standaardborrel, maar de aankomende editie op vrijdag 1 april 2011 wordt er nog een schepje bovenop gedaan!
In de heuvels van Spaarnwoude Park verrijst op zaterdag 6 augustus het elektronisch attractiepark Dance Valley, bestaande uit een aantal festivals binnen het hoofdfestival. Vanaf volgende week maandag maakt UDC de line-up van de verschillende area's bekend via twitter, die per 'Ground' naar buiten wordt gebracht.
Basic Movements
donderdag 3 maart 2011
Op vrijdag 8 april 2011 zal de Mondial voor de tweede keer in het teken staan van een nieuwe editie van dit unieke concept. Zoals in de vorige editie al duidelijk was zal iedere editie The The Darkraver een grote stempel op de avond drukken. Mr Steve Sweet, wie kent hem niet? Jong en oud, eerste of vierde generatie houseliefhebber het maakt niet uit, een beetje houseliefhebber weet dat het altijd feest is met deze man.
Inmiddels uitgegroeid tot een legende en een steevaste prik in de WesterUnie. Voor iedereen die een Rotzooii koninginnennacht editie nog niet heeft mogen mee maken zorg ervoor dat je deze editie niet mist want deze is fingerlick'n good. Rotzooii presenteert een selectie van artiesten die garant staan voor de koninginnenacht van je leven.
Recentelijk werd bekend, dat Fantasy Island Festival dit jaar is neergestreken op Recreatiepark Het Het Rutbeek. De kaartverkoop is op Valentijnsdag gestart en de eerste 2000 tickets zijn inmiddels bijna allemaal verkocht. Daarmee is het einde van de eerste early bird ronde in zicht en is het de hoogste tijd voor ronde twee. Mocht je toch nog in de kopgroep willen eindigen, raadt de organisatie je aan uiterlijk deze week tickets aan te schaffen. Uiteraard is de presentatie van de line-up, een van de hoogtepunten in de aanloop naar dit geweldige festival. Bereid je vast voor en zet je schrap want Fantasy Island garandeert keihard te gaan knallen.
'In a world where house music is forbidden, dj's become the outlaws of society'
Stel jezelf een wereld voor waarin de dance muziek door de overheid is verboden. Wereldwijde protesten mochten niet baten en de muziekstroming met zoveel liefhebbers wordt nergens meer toegestaan. Artiesten die besluiten toch door te gaan met het draaien van dance muziek worden bestempeld als outlaws!
Na het overweldigende succes van de Fresh FM House Top 1000 van vorig jaar, was het ondenkbaar dat er in 2011 geen vervolg zou komen. In het Paasweekend, van vrijdag 22 april tot en met maandag 25 april, presenteert Fresh FM een nieuwe editie van deze unieke lijst.
Armin van Buuren gaat samenwerken met het sportmerk Quick. De dj heeft een meerjarig contract getekend. Armin ontwikkelt met Quick, ook wel bekend als Q, een geheel nieuwe kledinglijn.
31 maart 2011
Grotesque
Colors terug bij thuisbasis Trouw
30 maart 2011
I Love Sunday
Back in the Days
Zweefrave van Erick E en Fedde Le Grand voor Warchild
29 maart 2011
Zaterdag 2 april Night of the Dj's
28 maart 2011
Superstars
Vol gas op Tegengas
Koninginnedag Frederiksplein Amsterdam
Timetable Masters of Hardcore
27 maart 2011
Progressive City nodigt talenten uit
Mood Elevator biedt totale muziekervaring
B.o.e on tour vs Rock island
Metz on Sunday
26 maart 2011
Gaasper Pleasure 2011
25 maart 2011
Check de nieuwe Ground Zero site en win een plek in de line-up
Hardwell & Friends bij Reveal
Obsession Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend
Proud 2 be hardcore
24 maart 2011
Fucking Bastards op 29 april
Line-up Loveland Festival compleet en music preview in Nest
The Third Movement in Factory 010
23 maart 2011
Hey!
22 maart 2011
Hardcore Resistance
Aanstaande zondag LadyKillers met killer line-up
21 maart 2011
Final update Indicator
Oranje Festival
20 maart 2011
Default
Reborn: back to the sound of the underground
18 maart 2011
Afrojack wint twee IDMA Awards
Lockdown
16 maart 2011
Verlies jezelf in het moeras van Harmony of Hardcore met de line-up presentatie
15 maart 2011
Welcome to the Future 2011 presenteert line up
Ravezone naar Matrixx
14 maart 2011
Soixante Neuf 030
Play
13 maart 2011
Ear Protection
High Contrast komt met eerste uit serie High Contrast Nights
12 maart 2011
Midnight freaks invite Nôze
11 maart 2011
Extrema Outdoor deelt haar tien area's
10 maart 2011
Programma BC12 maart
8 maart 2011
Shake & Pop
6 maart 2011
Metz on Friday Drink
4 maart 2011
Maandag begint de week van de Dance Valley line-up
3 maart 2011
Basic Movements
2 maart 2011
Rotzooii Queensnight Madness presenteert dikke line-up
1 maart 2011
Fantasy Island presenteert line-up 2011
Beatloverz in Sportpaleis Ahoy Rotterdam 8 oktober 2011
Stemmen gestart voor Fresh House Top 1000
Armin van Buuren lanceert kledinglijn