Partyflock
 

High Contrast komt met eerste uit serie High Contrast Nights

gepubliceerd door , op
High Contrast Label Night
18 februari 2011
Er was een tijd dat alle trancetracks eentonig met elkaar overeenkwamen doordat ze de 'trance by numbers' structuur volgden. Met de komst van High Contrast Recordings in 2005 knalde een nieuwe beweging de scene binnen. High Contrast heeft zich binnen een paar jaar een weg naar de voorhoede in de globale trance-scene gevochten door genre-overschrijdend te produceren.

Met de releases op het label werd succes na succes behaald en de bij het label aangesloten artiesten vormen de 'wie is wie' binnen de trance. HCR staat nu op het punt om een baanbrekende, nieuwe speler te worden in de evenementenbranche. De High Contrast Nights beloven groots muzikaal spektakel! Waanzinnige live optredens van labelveteranen zullen een sfeer creëren die het dak zal afblazen van elke locatie die High Contrast zal bezoeken. De eerste locatie die aangedaan zal worden is Megadisco Zak in Uelsen 🇩🇪 op zaterdag 19 maart aanstaande!

Met sterrenline-up Marcel Woods, Rank 1, Jochen Miller en Cliff Coenraad die klaarstaan om de zaal een nacht lang vol energie te pompen, heeft High Contrast alle ingrediënten voor een opening die niet onderdoet voor elke andere rivaal in de wereld.



Marcel Woods produceert al een decennium futuristische EDM. Zijn 'Musical Madness' compilaties vormen een deel van het fundament van de moderne dance. Zijn agenda staat bomvol boekingen over de gehele wereld en Zak prijst zich dan ook gelukkig dat hij bij hen langskomt!

Team Rank 1 bewijst al jarenlang niet te stoppen te zijn als het op de productie van trance anthems aankomt. Deze jongens tillen live optredens naar een hoger plan. Ze hebben de snelle veranderingen in de sound omarmt en dat is duidelijk te horen op hun recente releases en tijdens hun optredens.

In korte tijd is Jochen Miller opgeklommen van groentje naar producer van anthems voor grote evenementen zoals bijvoorbeeld Energy. Zijn door techno beïnvloedde sound zal de feestende massa ongetwijfeld boeien en als hij 'Lost Connection' dropt, zal de zaal uit haar voegen barsten!

Hoe kun je de machtige Cliff Coenraad vergeten? Deze Nederlandse Hitmachine is een High Contrast veteraan als het om innovatie gaat. In 2010 was hij headliner op het Sunrise Festival waarvoor hij tevens het anthem 'Massive' maakte. Hij staat bekend om zijn 'ultra mean grooves' en hij zal Megadisco Zak volledig platspelen.

Niet alleen Uelsen krijgt bezoek van High Contrast. De hierboven beschreven zwaargewichten uit de trance zullen geen middel onbeproefd laten tijdens hun geplande aanval op de Europese clubscene. High Contrast Nights zullen in ieder geval plaatsvinden in Zwitserland, Zweden, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Ook zullen op events speciale 'High Contrast area's' gehost worden.

11 opmerkingen

Ja zeker dope, helaas net over de grens.. ov mogenlijkheid stukke duurder
 
Uitspraak van Jvdv op zondag 13 maart 2011 om 03:27:
Ja zeker dope, helaas net over de grens.. ov mogenlijkheid stukke duurder

taxi vanaf de grens tot aan zak kost haast niks :P 10 a 15 euro misschien echt spot goedkoop
Echt super super vet! Ik ben hier zeker bij! Wat vervoer betreft, volgens mij rijden er bussen van Almelo Station naar Zak, en weer terug, www.nightrider.nl dacht ik?
 
ziet er goed uit, alleen dit wordt hem niet
 
Een baanbrekende nieuwe speler, terwijl het een dochteronderneming is van ID&T?

Ja ja.
Werkzaam bij Zak
Timetable:
22:00 - 00:00 Russo
00:00 - 01:30 Marcel Woods
01:30 - 03:00 Rank 1
03:00 - 04:30 Jochen Miller
04:30 - 06:00 Cliff Coenraad

Uitspraak van permanent verbannen op maandag 14 maart 2011 om 00:41:
Een baanbrekende nieuwe speler, terwijl het een dochteronderneming is van ID&T?

Ze zijn het voormalige platenlabel ID&T, een voormalige dochteronderneming/zijtak van ID&T dus maar ze hebben nu niks meer met elkaar te maken.
Baanbrekend zijn ze zeker niet maar hebben soms wel leuke releases.
laatste aanpassing
 
Hmm oke, ik dacht al, de zoveelste ID&T-spinoff zitten we niet op te wachten. Mjah never mind dan ;)
 
Klinkt prima!