Partyflock
 
Nieuws · februari 2011
Penoze
maandag 28 februari 2011
Alpha², Psyko Punkz, Max Enforcer, Digital Punk, Evil Activities, Beat Providers, Tommy Pulse, Mind.Illusion, Prankster, GEMS, Accelerators, Lanoz, Delcone, Emperador en Zyon.
LadyKillers weet inmiddels al meer dan twee jaar de gemoederen in Amsterdam en omstreken bezig te houden. Met haar clubavonden in Escape Club Amsterdam heeft LadyKillers een trouwe achterban weten te creëren waarbij de hoge haken en cocktailjurkjes de boventoon voeren. Tijd om het strand van Bloemendaal te trakteren op een flinke portie glamour, zonnebrillen, naaldhakken cocktaildresses en house music!
Midnight Freaks
zaterdag 26 februari 2011
De midnight freaks hebben zin in maart. Met artiesten als Nôze, Simon Baker, Luna City Express, William Kouam Djoko en Tom Ruijg op het menu wordt AIR in maart op zijn kop gezet!
11 (super) Rauw
vrijdag 25 februari 2011
Rauw in maart wordt een speciale. Op vrijdag 11 maart staan in Amsterdams leukste club, Trouw, de franse Busy P en dj Mehdi van het franse Ed Banger label met hun nieuwste project; let the children techno.
Extrema Outdoor ook naar België
donderdag 24 februari 2011
Op 13 augustus zal ook België een editie van het dancefestival Extrema Network Outdoor beleven. Na een uitverkochte eerste editie van Extrema Network Outdoor Noorwegen en de bekende Extrema Network Outdoor in Nederland, spreidt de Nederlandse dance-promotor Extrema Network zijn vleugels uit naar andere landen.
Aanstaande vrijdag 25 februari is de kick-off van een revolutionair nieuw feest gepresenteerd door Carnivale Group genaamd Zanadu. Het idee achter Zanadu is dat de bezoeker zelf hun eigen feest bepaalt. Zo stemt de community over de invulling van de Line-up, aankleding, gekke acts en special effects.
Het vip deck achter de dj was al ingericht als vip op de Crazyland party's, maar nu heeft de organisatie aan de overkant van de main zaal ook nog eens een echte Piper Champagne Lounge met relaxte lounge- en zitplekken die uitzicht biedt over de hele zaal. Ook daar word je bediend met vers fruit en heerlijke hapjes door de hostesses.
Love Generation Indoor Festival
woensdag 23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival met 3 area' s op 16 april in Maassilo Rotterdam.
Met een vrijwel uitverkochte kersteditie nog op het netvlies gebrand is de organisatie er trots op om de volgende editie in de Maassilo Rotterdam aan te kondigen. Op zaterdag 16 april zullen er 3 waanzinnige area' s zijn waarvan er 1 gehost wordt door niemand minder dan Shermanology en alsof dat nog niet alles is, ook zal Hardwell zijn album release vieren van zijn nieuwe album ' Revealed'!
300MPH
dinsdag 22 februari 2011
Na een zeer dikke 'Karotte Special' en een eerste editie van 'Electric Deluxe' is het op zaterdag 26 februari eindelijk weer eens tijd voor een ouderwetse 300MPH avond. Zoals jullie gewend zijn van de Rotterdamse organisatie is er weer erg veel aandacht besteedt om de perfecte samenstelling van artiesten bij elkaar te krijgen.
Na een lange periode brainstormen en organiseren is 'The Countdown' begonnen! Aanstaande zaterdag zullen alle party animals de 'Concrete Jungle' betreden in de HMH met hoge verwachtingen dankzij de onvergetelijke kick-off editie van 2010 wat Amazone Project direct op de kaart heeft gezet. Niet alleen de partypeople, maar ook Sunnery James en Ryan Marciano en al hun genodigde artiesten zijn er klaar voor om de succesvolle eerste editie te overtreffen voor zowel de nieuwkomers als oudgedienden.
Hardcore4life 2011
maandag 21 februari 2011
Aankomende zaterdag staat de Maassilo in Rotterdam in het teken van het oudste hardcore concept uit de b2s koker. Met maar liefst drie area's komen alle stromingen binnen de hardcore scene aan bod. Van early rave tot aan hardcore en van industrial tot aan terror. You name it! In dit bericht volgt de timetable en alle informatie die je als bezoeker dient te weten. Door omstandigheden is Vince helaas verhindert. Als vervanger is niemand minder dan Ruffneck gestrikt met een anderhalf uur durende early rave & hardcore classics beuk set.
Trouw op Zondag
zaterdag 19 februari 2011
De tweede Trouw op Zondag van 2011 is er eentje die geheel in het teken staat van het label van Dennis Ferrer: Objektivity. Uit deze stal neemt hij The Martinez Brothers en André Hommen mee. Op zondag 27 februari zal de Amerikaan zo uit het vliegtuig de dj-booth instappen. Uit de stal van Trouw komt Melon deze zondag ook naar de club, hij was de eerste die Ferrer in Trouw had staan op zijn Ratio? avond.
The funeral of I hate Trance
vrijdag 18 februari 2011
Aan het front van de organisatie Underground Forever is het de laatste 2 jaar stil geweest. Velen dachten daarom dat er nooit meer een editie van I Hate Trance zou worden gehouden. Niets is echter minder waar! De afgelopen 2 jaar ontving de organisatie Underground Forever vele e-mails met de vraag of en wanneer er nog een I Hate Trance zal plaatsvinden.
Undertone zet de toon
donderdag 17 februari 2011
Na een zeer geslaagde eerste editie in september van het afgelopen jaar, is Undertone in 2011 toegetreden als vast lid van de Catwalk familie. Vier keer per jaar deelt Kadir Pelit zijn visie op electronische muziek. Gezegend met een eigenzinnige muzieksmaak die zweeft aan de diepe kant van het minimal en techno spectrum. Op zaterdag 5 maart als speciale gast Dominik Eulberg.
Lang heeft iedereen erop moeten wachten maar 25 februari is het dan eindelijk zover… De legendarische Danny Krivit wordt overgevlogen vanuit New York om in een omgetoverde Paradiso de tijden van The Loft en Paradise Garage te doen herleven. De oer-deejee Danny Krivit is van een de weinige levende dj's die de draaitafels mocht delen met Larry Levan. De bovenzaal is voor de Nederlandse koning van de Italo/Wave/Disco I-F. Danny krijgt support van Amsterdams finest Antal (Rush Hour) en Jan van Kampen (dekmantel).
Reverze
donderdag 17 februari 2011
Check de laatste informatie over het uitverkochte Reverze aanstaande zaterdag in het Sportpaleis Antwerpen!
Prestige
donderdag 17 februari 2011
Wanneer het hartje lente is, gaan er dingen bloeien, tijd om het oude weg te snoeien, de bloementjes en de bijtjes worden buiten gezet, nieuwe fashion statements worden gemaakt en oude vodden zakken worden gekraakt. De kans op vernieuwing en verrijking vind plaats en dus ook een nieuw glansrijk concept genaamd,'' Prestige''. Future of House = de toekomst in de house geschiedenis, ready to join the ride for another great concept.
SKUG on Tour
woensdag 16 februari 2011
Aanstaande zaterdag 19 februari is het dan zover. De eerste SKUG on Tour editie! De aftrap bij Skug's Kitty Cat in de Catwalk, met de nu al onvergetelijke kattenmaskers, was er één om in te lijsten.
Crazyland staat weer voor de deur! Het feest der feesten pakt ook dit keer weer flink uit. Afgelopen Booming New Year op 1 januari zijn er weer veel nieuwe en leuke mensen bijgekomen. Velen wachten met smacht op de line-up! Deze is klaar! Eindelijk! Heerlijk verrassend en voor ieder wat wils.
Time Warp 2011
dinsdag 15 februari 2011
Het laatste gat in de Time Warp line-up is gedicht met grote kleine vriend Barem. Sven Väth viert zijn 30-jarige dj verjaardag met een unieke performance, terwijl Richie Hawtin druk is met het voorbereiden op zijn 6-uur durende marathon set. Henrik Schwarz zal een wereldprimeur neerzetten met zijn nieuwe techno live set die zeker voor iets bijzonders zal zorgen.
Zojuist is het zaterdagprogramma van Intents Festival bekend geworden. Voor de 2011 editie van Intents Festival wordt groots uitgepakt door Stichting De Kloontjes. Intents zal je betoveren met een grote outdoor mainstage, hostings door niemand minder dan Scantraxx Recordz & T-Town Masters en een aparte Outrageous area voor oldschool, early rave en happy hardcore liefhebbers.
Dominator
maandag 14 februari 2011
Blokkeer zaterdag 30 juli 2011 in je agenda: op deze dag bundelen Art of Dance & Q-dance wederom hun krachten voor het grootste hardcore-festival van de wereld. Tussen 11.00 en 23.00 uur is het Landgoed Duynenwater in Eersel het domein van Dominator – Nirvana of Noise.
Michael Mayer behoeft natuurlijk nauwelijk verdere introductie, maar vooruit. Menig feestganger en muziekliefhebber heeft de producer, dj en labelbaas van het Keulse Kompakt hoog, heel hoog in het spreekwoordelijke vaandel staan. En niet zonder redenen.
Soenda Festival maakt line-up bekend
maandag 14 februari 2011
Dit jaar vindt de derde editie van Soenda Festival plaats. Omdat de Soendapopulatie groter en groter wordt, zal er een ware volksverhuizing plaatsvinden. Het gehele Soendakamp zal dit jaar neerstrijken op Ruigenhoek. Ruigenhoek is een prachtige locatie omringd door veel groen en riviertjes. Soenda Festival 2011 zal bestaan uit vier Soenda-eilanden waardoor het intieme karakter van het festival blijft bestaan. Met veel trots presenteert de organisatie de artiesten die zullen zorgen voor een onvergetelijke dag.
Metz on Sunday
zaterdag 12 februari 2011
Op Zondag 20 maart is het tijd om to be dreadified. Op deze dag zal Lucien Foort jou meenemen op een 3 uur durende muzikale experience tour.
Exxellent is precies zoals haar vrouwelijke bezoekers: altijd sexy, altijd stijlvol, altijd verleidelijk, altijd vol energie en passie en altijd mooi. Omdat het publiek body en identiteit geeft aan een feest, vindt Matrixx het belangrijk om iets terug te doen voor de 'lovely ladies' die Exxellent gemaakt hebben tot het feest dat het vandaag de dag is. Tot 23.00 uur is de entree gratis voor alle vrouwen.
Als kroon op Afrojack's wereldwijde doorbraak in 2010, is één van zijn succesvolle remixen genomineerd voor een van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste muziekprijs ter wereld: een Grammy Award. Zijn remix van Madonna's 'Revolver' die hij in samenwerking met David Guetta heeft geproduceerd, zorgde voor deze respectabele nominatie; in de categorie 'Best Remixed Recording, Non-Classical'. In de vroege ochtend van 13 op 14 februari 2011 worden voor de 53e keer de Grammy Awards in Los Angeles uitgereikt.
Laat de zomer maar komen!! De countdown naar de 6e editie van het Obsession Outdoor Festival is begonnen. Weliswaar éénmalig een weekje eerder dan gebruikelijk, maar op zaterdag 28 mei zal het festivalterrein (Sportpark De Rozeboom) in Bovenkarspel weer duizenden bezoekers gaan trekken.
Datumwijziging Lakedance op Aquabest
donderdag 10 februari 2011
In tegenstelling tot wat eerder gecommuniceerd is, vindt de eerste Lakedance editie van dit jaar niet plaats op 25 juni, maar op zaterdag 18 juni 2011. Dit in verband met de overvolle (inter)nationale festivalkalender. Ook de bijbehorende beperkingen qua line-up spelen hierbij een rol.
Electric Trash trekt de stekker er uit
donderdag 10 februari 2011
Het Haarlemse electro feestje Electric Trash trekt de stekker er uit en viert zaterdag 19 februari het afscheid. Patronaat, dat de avond organiseert, laat weten dat het na 3,5 jaar tijd is voor iets nieuws.
Mood Elevator
donderdag 10 februari 2011
Op zaterdag 19 februari staat er weer een fijne Mood Elevator geprogrammeerd met twee eigenzinnige live acts in de vorm van Peter Van Hoesen en een Try Out van Pitto's nieuwe 'are closer' album show.
Het zat er wel een beetje in. Na de massale ontsnappingspoging van de cliënten aan het Madhouse hospitaal heeft de directie van de afdeling psychiatrie alsnog besloten verlof te verlenen aan alle 'doorgedraaide' cliënten van het medisch ziekenhuis in Almere. 'We hebben de zaak nog eens goed bestudeerd en na lang onderzoek geconcludeerd dat onze cliënten het weekend van 5 en 6 maart verlof moeten kunnen krijgen', aldus de directie van het psychiatrisch hospitaal.
Website release Masters of Hardcore
woensdag 9 februari 2011
Twee weken geleden werd de massive line-up van Masters of Hardcore – Statement of Disorder bekend gemaakt. Nu presenteren ze je ook de website van het evenement met daarop de area-indeling, battles en alle info die je nodig hebt om je optimaal te kunnen voorbereiden op een nacht vol hardcore geweld.
Crazy Sexy Cool
woensdag 9 februari 2011
Na de eerder afgelaste datum is het zaterdag 5 maart 2011 eindelijk zover: de langverwachte editie van Crazy Sexy Cool. Het succesconcept uit Rotterdam zal de Maassilo wederom omtoveren tot een dik feest met vier dampende areas.
Escape in februari
woensdag 9 februari 2011
Februari, maand van Valentijn en de liefde. Bij Escape is er altijd veel liefde, liefde voor muziek! En dat al 25 jaar, een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld.
12 maart keert Awakenings voor de voorlopig laatste keer terug naar de industriële Maassilo te Rotterdam. Monumental heeft drie zalen geprogrammeerd van 22.00 tot 09.00 met een dikke line-up waar iedere artiest ruim te tijd krijgt om zijn ding te doen! Deze editie gaat zeker uitverkopen en er zal sowieso geen deurverkoop zijn.
De bloedstollende trailer van Nightmare 'Hell Awaits' staat nu online. Check een voorproefje van het muzikale geweld dat je te wachten staat op zaterdag 23 april aanstaande in Ahoy, Rotterdam. Ter gelegenheid van deze trailer hebben organisatoren UDC en Mid-Town een winactie uitgeschreven. Tijdens de aanloop naar het feest kan iedereen kans maken op één van de tien dikke prijzenpakketten.
Na een meer dan geslaagde opener van 2011, gaat Boss deze maand wederom uitpakken met een spectaculaire editie van het langstlopende hiphopfeest in Nederland. En deze keer voor het eerst met een vrouwelijke DJ achter de draaitafels.
Sounds from the loft
dinsdag 8 februari 2011
Disco en house classics, het zijn misschien niet de eerste muziekstijlen die in je opkomen bij een voormalig wereldkampioen judo, toch is het de muziek waarmee oud judoka en DJ/producer Dennis van der Geest dit jaar door het land zal touren.
Iedereen die nog een ticket voor Ground Zero wil scoren voor het speciale tarief van €35 moet snel zijn. Er zijn nog maar een beperkt aantal tickets voor deze prijs verkrijgbaar en de organisatie verwacht dat ze binnen afzienbare tijd allemaal verkocht zullen zijn.
Secret Cinema presenteert: 'Minerals' preview album tour
Met trots presenteert Jeroen 'Secret Cinema' Verheij een tour om zijn binnenkort te verschijnen album te introduceren bij het publiek. In vijf steden, van Groningen tot aan Eindhoven, zal Verheij 'all night long' zijn energieke sets draaien, waarin tracks van het nieuwe album op de dansvloer hun test ondergaan!
Mason's Album Release Night
maandag 7 februari 2011
Zaterdag 26 februari is het zover, de release night van Mason's langverwachte debuutalbum "They Are Among Us" op het eigen label Animal Language. Dit moet natuurlijk gevierd worden en hoe kan dit beter dan met een uniek voorproefje op de gloednieuwe Mason Live show in de Sugar Factory met optredens van het duo zelf en hun vrienden Willie Wartaal, Kypski, René Amesz, San Proper, Hammeroids & Clockwork.
Op 2 april 2011 vindt het grootste hardstyle-evenement van het noorden plaats in Kardinge. De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een groot spektakel te worden. In dit nieuwsbericht een aantal updates over Indicator 'Electrical interference'.
Djax it Up
zaterdag 5 februari 2011
Terwijl menig Partyflocker nog aan het bijkomen is van de eerste editie van 2011 van Djax It Up, kan de organisatie jullie alweer het fijne vooruitzicht bieden van een vierde editie: op 23 april 2011 is het zover!
Festivalliefhebbend Nederland was in rep en roer, Fantasy Island vertrok van haar vertrouwde locatie in Oldenzaal. Om allerlei redenen was het niet meer mogelijk daar een volwaardig festival te organiseren en de zoektocht naar een alternatieve locatie begon. Het heeft even geduurd en nogal wat voeten in aarde gehad, maar P-productions kan met trots melden dat ze de regio waar Fantasy Island is ontstaan trouw blijft. Op nog geen vijftien kilometer ten zuiden van Het Het Hulsbeek bevindt zich een prachtig schiereiland op Recreatiepark Het Het Rutbeek te Enschede.
Op Intents Festival 2011 worden je magische dromen werkelijkheid. Intents Festival neemt namelijk een aantal betoverende stappen in 2011. Het festival breidt uit en krijgt maar liefst vier area's op de zaterdag. De Mainstage vormt dit jaar een groots buitenpodium genaamd Fusion Mainstage: Mysterious Magic.
Het is alweer zeven jaar geleden dat Absolutely Fresh haar eerste feestje in de binnenstad van Enschede organiseerde. Time flies when you're having fun! Want na al die jaren is Absolutely Fresh de wilde haren nog steeds niet verloren. Keer op keer verrassen ze het publiek met vooruitstrevende events en top-entertainment.
Ghosttown lanceert trailer en anthem
donderdag 3 februari 2011
Op zaterdag 12 maart 2011 vindt Ghosttown - het nummer één early hardcore event - plaats in de Central Studios in Utrecht. Na de bekendmaking van de waanzinnige line-up volgt vandaag ook de trailer, met daarin het door niemand minder dan Leviathan geproduceerde anthem. Samen met nieuw talent The Philosopher produceerde hij exclusief voor Ghosttown 2011 een onvervalste early PsyCore track die niet misstaat tussen Leviathan's vroegere releases.
Keihard knallen in de Fabriek
woensdag 2 februari 2011
Het is even geleden, maar op vrijdag 25 februari 2011 is het weer zover. De eerste editie van Strangerz in 2011 staat gepland in De Fabriek te Eindhoven. Na veel knallende edities in 2010 gaat ook in 2011 Strangerz kei hard verder. De ingrediënten zijn inmiddels wel bekend bij het vaste publiek en dat het weer één groot feestfestijn wordt mag duidelijk zijn.
Na een bizar vette editie gehad te hebben in Utrecht, komt X-Beats weer terug met een nieuwe editie van FreaX!
28 februari 2011
Penoze
LadyKillers debuteert in Bloomingdale met grootse line-up
26 februari 2011
Midnight Freaks
25 februari 2011
11 (super) Rauw
24 februari 2011
Extrema Outdoor ook naar België
Vrijdag geeft Zanadu het publiek haar stem terug
Crazyland komt met een waanzinnige VIP op 2 april
23 februari 2011
Love Generation Indoor Festival
22 februari 2011
300MPH
21 februari 2011
Timetable en last info Amazone Project
Hardcore4life 2011
19 februari 2011
Trouw op Zondag
18 februari 2011
The funeral of I hate Trance
17 februari 2011
Undertone zet de toon
Legendarische Danny Krivit in Nederland op Disco3000
Reverze
Prestige
16 februari 2011
SKUG on Tour
15 februari 2011
Crazyland komt met een geweldige line-up voor 2 april
Time Warp 2011
Intents Festival ontmaskert magistrale line-up
14 februari 2011
Dominator
Full Spectrum presents Michael Mayer in Tivoli de Helling
Soenda Festival maakt line-up bekend
12 februari 2011
Metz on Sunday
11 februari 2011
Dames gratis naar Exxellent Ocean Mysteries
Afrojack genomineerd voor Grammy Award
10 februari 2011
Obsession Outdoor Festival naar een nieuw hoogtepunt
Datumwijziging Lakedance op Aquabest
Electric Trash trekt de stekker er uit
Mood Elevator
Psychiatrisch hospitaal Madhouse verleent speciaal verlof aan cliënten
9 februari 2011
Website release Masters of Hardcore
Crazy Sexy Cool
Escape in februari
Timetable Awakenings Rotterdam bekend
8 februari 2011
Nightmare trailer online en speciale winactie
Spectaculaire clubavond Boss knalt de tweede editie
Sounds from the loft
Bijna alle Ground Zero tickets met vroegboekkorting verkocht
7 februari 2011
Secret Cinema all night at Club Monza
Mason's Album Release Night
Indicator; het grootste hardstyle-evenement van het Noorden
5 februari 2011
Djax it Up
4 februari 2011
Fantasy Island verhuist definitief naar Enschede
Intents Festival presents The Magical Mystery
3 februari 2011
Absolutely Fresh viert zevenjarig bestaan
Ghosttown lanceert trailer en anthem
2 februari 2011
Keihard knallen in de Fabriek
FreaX weer in Utrecht met grote tekno- en frenchcorenamen