Partyflock
 
­ Nederland

Time Warp 2011
Het plaatje is rond

gepubliceerd door , op
Het laatste gat in de Time Warp line-up is gedicht met grote kleine vriend Barem. Sven Väth viert zijn 30-jarige dj verjaardag met een unieke performance, terwijl Richie Hawtin druk is met het voorbereiden op zijn 6-uur durende marathon set. Henrik Schwarz zal een wereldprimeur neerzetten met zijn nieuwe techno live set die zeker voor iets bijzonders zal zorgen.

Berlijnse ster Henrik Schwarz, die doorgaans bekend staat om zijn zwoele en pakkende deephouse sound, ontwierp een geheel nieuwe live-act voor Time Warp. Met deze nieuwe show maakt hij meer dan ooit gebruik van de hardere techno geluiden, een geluid wat men van hem eigenlijk niet gewend is. Wie bekend is met Henrik's producties kan zich alvast verheugen op deze première in de Maimarkthalle.

De line-up voor Time Warp 2011 is verder vrijwel rond! Naast de al genoemde deelnemers, staan er een aantal absolute hoogtepunten op het programma. Zo is er bijvoorbeeld Cadenza-baas Luciano en Detroit-legende Carl Craig, die samen een van hun zeldzame back2back sets in Mannheim laten horen. Sets die in het verleden alleen voorbehouden waren aan bezoekers van Luciano's beruchte 'Vagabundos' feesten.

Ook nummer 1 Engels techno export product Carl Cox is na een pauze van twee jaar terug op het feest. Laurent Garnier als L.B.S., samen met Scan X en Benjamin Ripperton, laat het glazen paviljoen schudden met een live 4-uur durende hybride deejay prestatie. Marco Carola en Nick Curly doen beide een tour stop in Mannheim: de Italiaan presenteert zijn nieuwe album Play It Loud! op Time Warp terwijl Nick Curly de Maimarkthalle heeft gekozen als afsluiter van zijn wereldtournee. Uiteraard zijn er nog een aantal parels aan de line-up toegevoegd zoals: Ricardo Villalobos, Loco Dice, Dubfire, Chris Liebing, Magda, Planetary Assault Systems en Slam.

Natuurlijk is er niet alleen nieuws over de artiesten. De beste lichtshow deskundigen, geluidstechnici, en vj's zijn samen hard aan het werk om de Maimarkthalle zaterdag 2 april 2011 om te toveren tot een audiovisueel wonder. Bezoekers kunnen zich klaar maken voor super veel "Guude Laauuuune" en tal van technologische hoogstandjes.

Ook online is het evenement, www.time-warp.de, verbeterd. Hoewel het webadres hetzelfde is gebleven, heeft de Time Time Warp website een compleet nieuwe uitstraling gekregen. Naast de nieuwe look heeft de site nog meer handige functies, informatieve artiesten profielen en spannend nieuws over Time Warp en alles wat daar mee te maken heeft. .

Buitenlandse bezoekers van de website kunnen vooral uitkijken naar informatie over hotels, vluchten, bussen, en treinverbindingen. Time Warp wil niet dat iets je in de weg staat bij het plannen van je Time Warp 2011 trip! Ook dit jaar is het Time Warp ticket weer inclusief een kaartje voor het openbaar vervoer in het gebied van de VRN en RMV.

13 opmerkingen

Time-Warp VETTT!
was vorig jaar top!!!

respect voor het geluid daaro..
Dit gaat weer Legendarisch worden!
Missen nogal wat artiesten aan dit lijstje met namen....Niet echt goede research!
 
:P
Ahhhhhh zin zin zin!!! Laat maar weer komen :D Barem en Henrik Schwarz! Yes
laatste aanpassing
BAREM :D!!!!! En Henrik Schwarz !! Yes yes yes!
 
:D Let get it on!!!
 
wanneer timewarp in nederland ?????
Uitspraak van Dirx op woensdag 16 februari 2011 om 10:00:
Missen nogal wat artiesten aan dit lijstje met namen....Niet echt goede research!

Als ze het hele persbericht hadden geplaatst hadden wel alle namen erbij gestaan ;)

Dus bij deze nog even het hele rijtje:

DJs: Sven Väth „30 years behind the wheels of steel“-Tour, Carl Cox, Richie Hawtin 6 uur set, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Luciano & Carl Craig b2b, Dubfire, Marco Carola „play it loud!“ tour, Chris Liebing, Magda, Monika Kruse, Josh Wink, Len Faki, Karotte, Seth Troxler, Moonbootica, Lexy & K-Paul, Oliver Koletzki, Nick Curly „Keep On World Tour 2011“ - final, Mathias Kaden, Barem, Masomenos, Butch,
Stefan Goldmann, Seebase, Nekes, Steffen Baumann, Sasch BBC, Stefano Libelle, Blast SL, Felix Neumann

Live:
Laurent Garnier pres.: L.B.S., Henrik Schwarz' Special Techno Set WORLD PREMIERE, SLAM, Planetary Assault Systems, Gaiser, Marek Hemmann, Subsonic Park, Pulshar, Laserkraft 3D, Fimo feat. Manolos Indub
Gaiser..... Lekkah:)
laatste aanpassing
Heb 2 of 3 kaartjes teveel gekocht voor Timewarp Mannheim op 2 april. Als je ze wilt overkopen kan je een mailtje sturen naar daandek@hotmail.com.