Partyflock
 

Trouw op Zondag

gepubliceerd door , op
Trouw op Zondag
18 februari 2011
De tweede Trouw op Zondag van 2011 is er eentje die geheel in het teken staat van het label van Dennis Ferrer: Objektivity. Uit deze stal neemt hij The Martinez Brothers en André Hommen mee. Op zondag 27 februari zal de Amerikaan zo uit het vliegtuig de dj-booth instappen. Uit de stal van Trouw komt Melon deze zondag ook naar de club, hij was de eerste die Ferrer in Trouw had staan op zijn Ratio? avond.

Deze Trouw op Zondag is een 'Neu Wave Renegades' special, wat inhoudt dat Ferrer een aantal van zijn Objektivity acts meeneemt. Uit Amerika komt het duo The Martinez Brothers mee en Duitsland brengt je André Hommen. Jonge talenten die zeker geen nieuwkomertjes meer zijn in clubland. Met Trouw's eigen Melon aan de line-up toegevoegd wordt het een serieus feest zo voor de ontspannen zondag.

Het zal de derde keer zijn dat Dennis Ferrer in Trouw komt draaien, want zoals hij ooit in een interview meldde houdt hij van Trouw. Hij noemde de club zelfs in zijn top 3 beste clubs om te spelen naast de Panoramabar in Berlijn en Blend in Athene. En liefde wordt beloond, niet alleen door Trouw, maar ook door het publiek. Dat was wel te merken toen Ferrer op de zondag van ADE als Mystery Guest op kwam dagen en de hele zaal bij elkaar veegde tot een dansende en zwetende bende.

Bij een exclusieve gebeurtenis als deze hoort ook een exclusief prijzenpakket. Dennis Ferrer neemt alle op vinyl uitgebrachte releases van Objektivity mee, keer drie. Drie mensen maken kans op dit geweldige prijzenpakket waar ook een plus 1 gasten;ijst aan toegeveogd zit. Wil je kans maken hierop mail dan het antwoord op de volgende vraag naar win@trouwmasterdam.nl: Noem behalve de drie artiesten die op Trouw op Zondag staan, nog drie artiesten die platen hebben uitgebracht op Objektivity.

1 opmerking

Zondag, heerlijk dag ;-)