Partyflock
 
Nieuws · december 2011
Nightlife Circus
donderdag 29 december 2011
De confetti is besteld, het vuurwerk staat klaar. De laatste rek en strek oefeningen worden gedaan. Iedereen staat op scherp om jou aanstaande zaterdag een extra mooie jaarwisseling te bezorgen bij Nightlife Circus in de Central Studios.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 28 december 2011
Deze week in de KNIP hebben we een leuke jaarmix met alle hits van het afgelopen jaar, kun je vinden waar onze fotografen oud en nieuw vieren, staat er een anekdote van een bezorgde papa, een oproep voor de spotlight aangezien we door de voorraad heen zijn en natuurlijk nog veel meer...
Denk terug aan de club-avonden waar het ging om de geweldige sfeer en de lekkere muziek. dp-events gaat vanaf februari 2012 iedere maand in Club One te Woerden dit soort avonden organiseren onder de naam Progressive Room Clubnight.
Na een heel mooi jaar waarin het vijfentwintigjarige bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012!
Op 24 maart 2012 keert Djax it Up weer terug naar de plek waar het allemaal is begonnen voor een waardige verwelkoming van de lente. In de kleine zaal van dé 'techno-place-to-be' van Eindhoven, de Effenaar, raast dan opnieuw een hardtechno storm, die vanaf 23.00 uur alleen maar in kracht toe zal nemen en zijn hoogtepunt zal bereiken om 04.00 uur.
Weet je nog niet wat je met Oud & Nieuw gaat doen en willen al je vrienden ergens anders heen? Hak dan nu de knoop door en koop met z'n allen kaarten voor de eerste Sugar Factory 'Electronation NYE' editie: het knallende NYE Silver Disco!
Na NYE 2011 Dynamite Disco reist Patronaat dit jaar op oudejaarsavond af naar Vintage Vegas: een gezandstraalde party Oase, waar het wel altijd goud is, maar net niet meer glimt.
Nieuw in WesterUnie: QULT
vrijdag 23 december 2011
QULT is een clubavond met liefde voor harde, electronische muziek. Geen hokjes maar een knallende mix van techno, electro en harddance. Bereid je voor op een trip langs bekende en onbekende stijlen met artiesten als
Stana, Gtronic en HENZEL & Disco Nova.
Equalized x-mas edition
vrijdag 23 december 2011
Equalized - The X-Mas Edition zal deze kerst een extra dimensie geven en is dus bij uitstek het feest voor de echte partyliefhebbers die graag op hun eigen manier een kerstfeestje willen vieren! Deze extra harde en speciale X-Mas Edition van Equalized zal tot de vroege uurtjes doorgaan.
Nightmare 5 mei 2012 sportpaleis Ahoy
woensdag 21 december 2011
Ondanks de zeer succesvol verlopen Global Hardcore Gathering van afgelopen 3 december met als kwalificatie zeer goed, wordt de roep bij de fans om een editie in het volledig verbouwde Ahoy Sportpaleis steeds groter. Voor velen was de legendarische party Enter the Time Machine één van de hoogtepunten in de Nightmare History.
Crystal Venue 1 januari wordt de bom
woensdag 21 december 2011
De Hemkade is totaal uitverkocht. Ook aan de deur geen kaarten meer. Gelukkig kan de organisatie dit jaar met een gerust hart iedereen doorsturen naar de Crystal Venue in Culemborg op 1 januari. Dit feest wordt ook georganiseerd door Crazyland en hier zijn de zalen net omgedraaid.
Net als vorig jaar gaat de kaartverkoop voor hét Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken erg hard. Taste-it! presents: I love 2012 vindt weer plaats in de historische Lichtfabriek en de organisatie verwacht de aankomende dagen een run op de allerlaatste kaarten. Deze zijn online verkrijgbaar via www.taste-itmusic.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A21521 en tevens bij alle Free Record Shops en Colombo Jeans Store (contant betalen) in de Grote Houtstraat 62 te Haarlem.
Jesse Rose terug in AIR
woensdag 21 december 2011
Op donderdag 29 december vindt alweer de allerlaatste CookieClub van 2011 plaats. De CookieClubCrew kon het niet laten om een dikke special in de vorm van een NYE preparty te organiseren met niemand minder dan Jesse Rose als gast.
Op 31 december 2011 staan vanaf 21:00 uur de deuren open voor Chique-Unique NYE en op zondag 1 januari doen ze het nog eens dunnetjes over. Dit 'intiem' oud en nieuwjaarsfeest vindt plaats in het prachtig kasteeltje De de Hoogenweerth in Maastricht. Een unieke locatie voor dit majestueuze feest in één van de mooiste privé locaties van Nederland.
Gossip! komt met kerstgeschenk
dinsdag 20 december 2011
Omdat kerst zonder cadeautjes vanzelfsprekend geen echt kerst is, heeft de organisatie besloten om een handreiking te doen in deze, voor velen, toch al dure periode. Het is dus geen roddel, het is geen 'rumor around', nee het is serieus. 'Gossip!' biedt jou namelijk de unieke mogelijkheid om de recessie even volledig te vergeten en samen met je vrienden en/of vriendinnen deze 'Sterrennacht' te gaan beleven! Gratis welteverstaan! Lees snel verder....
Prspct XL14
maandag 19 december 2011
This Saturday Prspct XL14 hits the Factory 010 in Rotterdam to bring you the mother of all raves! 29 Of the best international drum 'n bass, hardcore and dubstep artists divided over three area's to rock your X-mass socks off!
Stageplan New Years Wish
maandag 19 december 2011
Het grootste en meest sexy nieuwjaars feest met: Lucien Foort, Baggi Begovic, Victor Coral en vele anderen. Met meer dan vijftien dj's, bijzondere acts, spectaculair decor en nog veel meer in een geweldig mooie locatie midden in het land: Central Studios.
Armin van Buuren spreekt de stem in van het personage Scooter in de Nederlandse versie van de nieuwe Muppetsfilm. Dat heeft distributeur Disney vandaag bekendgemaakt.
NYE @ Toffler
maandag 19 december 2011
Révolt, known for the first traveling show in town at odd locations like churches and parking lots, is back with a brand new philosophy. Party for 24 hours at Rotterdam newest hi-fi venue, Toffler. The pre-party of the after and the other way around. They open around dinner and don't close till the same time next day for high tea.
Undertone Christmas Special
zaterdag 17 december 2011
2011 Was een waanzinnig jaar voor Undertone! Met uitverkochte feesten in het Westelijk Handelsterrein, de Catwalk, Roodkapje en twee keer een ramvolle zaal tijdens Pakhuis, heeft Undertone zich rotsvast op de Rotterdamse 'dance-kaart' gezet.
Zaterdag 24 december is het weer tijd voor Recognize 'X-Mas Eve Edition'! Heb jij het voornemen om lekker het nachtleven van Amsterdam in te gaan? Wil jij een onvergetelijke avond beleven op een plek waar vrouwen centraal staan? Of een avond beleven in één van de mooiste clubs van Amsterdam?
The Social Network Drink
vrijdag 16 december 2011
Eindelijk is er een vrijdagmiddagborrel waar overal aan gedacht is: The Social Network Drink. In samenwerking met The Citydrink is dit een vrijdagmiddagborrel met alle exclusieven binnen handbereik en het allerbelangrijkste: de beste service!
Thunderdome · Toxic Hotel
donderdag 15 december 2011
Aanstaande zaterdag opent Thunderdome – Toxic Hotel haar deuren voor de hardcore scene. Bellboy Ruffian ontvangt je van 22.00 uur tot 07.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht en gaf de organisatie belangrijke informatie over het event.
First Vision sluit op zaterdag 31 december het jaar in stijl af met de tweede editie van het all-inclusive feest Masquerade Midnight. Sunrise en Restaurant Bruisend vormen samen het sfeervolle decor van deze stijlvolle belevenis. Franky Rizardo, het fameuze raspaardje van Defected, René Amesz, Isis (100%) en het live genootschap van Late Night Jam geven acte de présence als smaakmakers van een sprankelend en ongekend oud & nieuw 2011/2012 waar 'drinks' en 'bites' zijn inbegrepen.
Met House in Motion heeft Crystal Venue een topfeest in huis, dat heeft iedereen de eerste editie wel gemerkt. De opkomst op 12 november vorig jaar was zo groot dat er tijdens de avond nog extra personeel van huis uit opgetrommeld werd! Het is de boeken ingegaan als een onvervalst doorslaggevend succes en dat is allemaal aan jullie te danken!
Thunderdome anthem Art of Fighters
dinsdag 13 december 2011
Zaterdag is het eindelijk zover: na alle macabere hotelbezoekjes, is het nu aan jullie. 17 December opent het Toxic Hotel haar deuren voor de hardcore scene in de Jaarbeurs te Utrecht. Om je maximaal voor te bereiden op jouw hotelbezoek from hell, presenteert Thunderdome de previews van het anthem en de bijbehorende remix.
Kerstavond gaat vlammen
dinsdag 13 december 2011
Na alle plichtplegingen met familie en vrienden draait het op kerstavond slechts om één verplichting: Fire in the Disco invites Systematic w/ Technasia & Marc Romboy! Zaterdagnacht 24 december ontvangt Studio 80 namelijk een paar eigenzinnige artiesten, te weten Charles Siegling aka Technasia, Marc Romboy, Edwin Oosterwal en Neerlands talent Mr. Jones. Oftewel, hogeschool techno uit meerdere continenten, live en hi-tech.
Neophyte Records Trasher Tour
dinsdag 13 december 2011
In 2012 staat een gruwelijke tour op het schema. Confusion Events en A.L.E.X. Events slaan de handen in een voor de start van de Neophyte Records Trasher Tour. Op 7 januari 2012 zullen de Trashers van Neophyte Records afreizen naar Butan Club in Wuppertal Duitsland. De gehele Neophyte familie is aanwezig, het zal een knotsgekke avond gaan worden.
Nieuwe locatie Daydream Festival
maandag 12 december 2011
Nieuws en informatie over Daydream Festival liet even op zich wachten. Met een reden! Na twee succesvolle edities aan het Zilvermeer, zal Daydream dit jaar plaatsvinden op festivalpark De Meysterbergen in Lommel.
Nog enkele dagen te gaan en dan is het eindelijk zover! Want op a.s zaterdag 17 december 2011 zal er weer een sublieme X-Mas Sparkling Edition plaatsvinden in de bijzonder gewaardeerde locatie Club Eindelijk Weer te Almere.
Na vele uitverkochte edities in Amsterdam en Rotterdam komt op kerstavond HET gemaskerde feest van Nederland: Mascarada, voor het eerst naar het Patronaat in Haarlem. Kerstavond is traditiegetrouw een zeer druk bezochte uitgaansavond in Haarlem en zal dit jaar middels Mascarada van een flinke pot Glitter & Glamour worden voorzien.
Clubavond Colors naar Tivoli
zondag 11 december 2011
Colors, de kleurrijke UK bass-avond in Trouw, zal in 2012 voor het eerst ook in Tivoli de Helling in Utrecht worden gehouden.
Vintage op kerstavond in Maassilo
zaterdag 10 december 2011
Toen uitgaan nog een beleving was, je nog moeite deed om er fresh uit te zien, de dj jouw favoriete hits draaide en je de hele avond danste. Wil je dat gevoel terug? Bij Vintage ben je dan op het juiste adres.
New Years Eve big bang
zaterdag 10 december 2011
Major League en Subway organiseren op New Years Eve het grootste drum 'n bass en dubstep feest van Nederland in de Nieuwe Oogst. What to expect? Meer dan acht uur lang diepe beats en rave bassen in twee zalen voor ruim 2000 man! De club Nieuwe Oogst bevindt zich in de Maassilo.
Club Jun-X-Mass XXL
zaterdag 10 december 2011
Op Tweede Kerstdag 2011 opent Club Poema RAW de tunnel naar de 'geheime' tweede zaal! De tijdgeest van toen is terug. Voor het eerst in zeven jaar opent Club Poema RAW met Clubjun'x-mass XXL haar deuren naar de tweede zaal.
Beat Fabrique houdt uitverkoop
donderdag 8 december 2011
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor Beat Fabrique, het nieuwe concept in de Factory 010, met heel veel vertrouwen heeft de organisatie een sterke productie ingezet om op die manier goed voor de dag te kunnen komen met het nieuwe concept. Ondanks alle promotie en effort die de organisatie in Beat Fabrique heeft gestopt moeten ze erkennen dat de voorverkoop tot op dit moment erg tegenvalt.
2011 has witnessed our scene break out into the mainstream and the 9th Hard Dance Awards powered by Trackitdown.net is preparing to showcase this success when voting starts on 2nd January!
Nieuwe editie Ravezone 3 maart 2012
woensdag 7 december 2011
Zaterdag 3 maart 2012 zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore-evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad. Velen van jullie die deze afgelopen edities hebben bezochten, weten wat ze van deze avond kunnen verwachten.
Rawmadness komt harder terug in 2012
woensdag 7 december 2011
Na een succesvolle editie van Rawmadness op 8 oktober komt de organisatie terug in 2012 met een nieuwe editie! De datum voor dit evenement is 14 januari 2012, dus zet deze alvast dikgedrukt in je agenda. Voor deze editie zijn veel dj's uitgenodigd om het nieuwe jaar knallend te beginnen.
New Years Eve @ de Maas
dinsdag 6 december 2011
Op de laatste zaterdag van het jaar, 31 december 2011 staat er op velen verzoek een legendarisch feest op het programma van Waterfront Rotterdam "New Years Eve @ de Maas". De oliebollen en een toepasselijk welkomstdrankje, namelijk een fris glas champagne, hebben ze dan in ieder geval al klaar staan om jullie al het beste toe te wensen voor 2012! De rest is aan jullie!
Club 8 viert Twaalf
dinsdag 6 december 2011
Vergeet elf, Club 8 viert Twaalf! Een knallend feest met leuke mensen, goede muziek, surprise acts en vooral een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar.
Aanstaande zaterdag is het zover. Na ruim acht maanden staat er eindelijk een nieuwe Reset op het programma. Verdeeld over drie area's kunnen hardstyle liefhebbers een nacht lang hun hart ophalen in de North Sea Venue te Zaandam.
Crowd Control
maandag 5 december 2011
Reis mee met Vato Gonzalez door de wereld van house music in de Matrixx te Nijmegen. Zaterdag 10 december pakt Vato Gonzalez groots uit met zijn nieuwe Crowd Control concept in de Matrixx te Nijmegen. Verwacht een grote productie met een bombastische lichtshow en spetterend entertainment.
Op vrijdag 23 december van 22.00 tot 05.00 uur is het Klokgebouw in Eindhoven het podium voor het exclusieve kerstfeest van 538. Speciaal voor deze bijzondere avond zijn Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller uitgenodigd als gastheren van de avond. Voordat de kerstdagen echt beginnen kun je nog even helemaal losgaan op de lekkerste beats van deze drie top DJ's! De voorbereidingen achter de schermen zijn in volle gang! Het belooft een onvergetelijke pre X-mas party te worden!
Wunderbar Circus of House @ klinch
zaterdag 3 december 2011
Precies een maand geleden heeft B27 zowel de Kater Holzig als de Wilde Renate in Berlijn flink op zijn kop gezet. Nu maakt de Amsterdamse organisatie zich klaar voor dé afsluiter van het jaar.
Er is geen enkele nacht in het jaar waarin je je zo ongegeneerd kunt laten gaan als met Oud en Nieuw. En De Loft XL maakt het je wel heel gemakkelijk om 2012 goed te beginnen: je kunt helemaal losgaan op een grandioos technofeest met een dikke headliner!
Escape in december
donderdag 1 december 2011
Afgelopen maand is Escape tijdens de prestigieuze Nightlife Awards uitgeroepen tot beste club van Nederland! Ook start er vanaf december een nieuwe avond in Escape, wordt er een nieuwe locatie geopend en is er een spectaculaire afsluiting van 2011 gepland.
Alweer ruim een jaar staat Amsterdamse clubnacht Late Night Society voor uitgaan in stijl met een trashy randje. Onovertroffen zijn de edities met oa een allnighter van Visionquest, de meesterlijke set van Hitmachine Maceo Plex en de tropische Hot Creations nacht van het label van Jamie Jones in een tot jungle omgetoverde Trouw.
Buma/Stemra in opspraak
donderdag 1 december 2011
PowNews onthulde gisteren dat Buma/Stemra bestuurslid Jochem Gerrits zijn functie gebruikt om geld op te strijken van auteursrechten die nog uitbetaald moeten worden. Vandaag is bekendgemaakt dat Gerrits zijn functie, vooralsnog tijdelijk, neerlegt.
De Amsterdamse club AIR krijgt vandaag als eerste uitgaansgelegenheid in Nederland het officiële oorveilig keurmerk. Hiermee wordt gelijk de campagne Love Music F#ck Piep afgetrapt, die jongeren tijdens het uitgaan moet beschermen tegen gehoorschade.
29 december 2011
Nightlife Circus
28 december 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
27 december 2011
Progressive Room Clubnights in Club One
Escape maakt een frisse start in 2012
Djax it Up maakt timetable en trailer bekend van 24 maart
24 december 2011
Eindelijk Electronation Oud & Nieuw feest in Sugar Factory
23 december 2011
Vintage Vegas in Patronaat met Oud en Nieuw
Nieuw in WesterUnie: QULT
Equalized x-mas edition
21 december 2011
Nightmare 5 mei 2012 sportpaleis Ahoy
Crystal Venue 1 januari wordt de bom
I Love 2012 NYE in de Lichtfabriek is bijna uitverkocht
Jesse Rose terug in AIR
20 december 2011
Exceptionnel gaat knallen met NYE Chique Unique
Gossip! komt met kerstgeschenk
19 december 2011
Prspct XL14
Stageplan New Years Wish
Armin van Buuren doet stem in Muppetsfilm
NYE @ Toffler
17 december 2011
Undertone Christmas Special
Recognize · Christmas Eve Edition, Hotel Arena Amsterdam
16 december 2011
The Social Network Drink
15 december 2011
Thunderdome · Toxic Hotel
Masquerade Midnight presenteert time-table en meer
14 december 2011
House in Motion is back en rockt als nooit tevoren
13 december 2011
Thunderdome anthem Art of Fighters
Kerstavond gaat vlammen
Neophyte Records Trasher Tour
12 december 2011
Nieuwe locatie Daydream Festival
Decisions weer los tijdens haar X-mas Sparkling Edition op 17 december
Mascarada bezorgt Haarlem een spannende Kerstavond
11 december 2011
Clubavond Colors naar Tivoli
10 december 2011
Vintage op kerstavond in Maassilo
New Years Eve big bang
Club Jun-X-Mass XXL
8 december 2011
Beat Fabrique houdt uitverkoop
7 december 2011
9th Hard Dance Awards powered by Trackitdown.net heads to Holland
Nieuwe editie Ravezone 3 maart 2012
Rawmadness komt harder terug in 2012
6 december 2011
New Years Eve @ de Maas
Club 8 viert Twaalf
Reset timetable, podcast & final facts
5 december 2011
Crowd Control
53N8MIX met Armin van Buuren, Sander van Doorn en Jochen Miller
3 december 2011
Wunderbar Circus of House @ klinch
2 december 2011
De loft XL presents New Years Eve XL
1 december 2011
Escape in december
Late Night Society voor de eerste keer op zaterdag
Buma/Stemra in opspraak
AIR eerste oorveilige club in Nederland