Partyflock
 

Stageplan New Years Wish
1 Januari in Central Studios

gepubliceerd door , op
Are you ready for something new? The 2012 New Years Wish is coming...
Nog een paar weekjes en dan barst het meest gesproken superfeest los in Central Studios. Heb jij 1 januari al in je agenda genoteerd? Want dit feest mag je natuurlijk niet missen. Het grootste en meest sexy nieuwjaars feest met: Lucien Foort, Baggi Begovic, Victor Coral en vele anderen. Met meer dan vijftien dj's, bijzondere acts, spectaculair decor en nog veel meer in een geweldig mooie locatie midden in het land: Central Studios.

]


Een heel speciaal feest op 1 januari voor alle mensen die op 31 december gezellig thuis Oud en Nieuw willen vieren en natuurlijk voor iedereen die op 31 december moeten werken. Of voor de mensen die 31 december 'het beste feest van het jaar' ook zo'n cliché vinden waar meestal weinig van terecht komt. Een leuk nieuw feest in het perfect gelegen Central Studios vlakbij de snelweg bij Utrecht, met genoeg gratis parkeergelegenheid voor iedereen. Gewoon een lekker sexy feest op 1 januari als je de drukte zat bent. Kom gezellig een nieuwjaarsborrel doen in een niet overvolle club waar iedereen lekker de ruimte heeft en waar geen lange wachtrijen zijn. Of kom wat later en maak er een knallend feest van, tot 05:00 uur! Er zullen verscheidene stages gebouwd worden en zoals jullie niet anders kennen van Nachtboetiek en LittleSins kunnen jullie genieten van een geweldig ledspektakel. En dit alles voor maar 24,75 euro! Van 16:00 tot 05:00 uur s' nachts: It's your 2012 New Years Wish!

Central Studios in Utrecht
Central Studios is een stijlvolle, moderne locatie met 2 volwaardig grote area's en een mooi verhoogde VIP-deck. Vele populaire feesten worden er gegeven zoals Winterkriebels, Rockit, Super Sunday en anderen. Vele grote dj's zijn niet onbekend met deze mooie club.

Stageplan 1 januari
De drie organisaties samen zullen 2012 dik gaan uitpakken met podia, ledschermen en speciale lichteffecten. Wie de feesten van Full Moon kent, weet wel hoe uitgebreid de organisaties uitpakken met de mooie led- en lichteffecten. Check hieronder het stageplan:



MC's bekend!
Zowel dj Spider als mc Spyder komen (naast vele anderen) optreden 1 januari. MC Spyder is al sinds 1997 mc in Nederland en heeft al op vele grote feesten en festivals gestaan zoals: Dance Valley, Mysteryland, Loveland, Rockit. Samen met mc Stanford zal mc Spyder de twee area's gaan hosten en jullie een onvergetelijke avond bezorgen op 1 januari in Central Studios.

Line-up
Baggi Begovic
Victor Coral
Lucien Foort
Michael Mendoza
Spider
Johan Gielen
Fajah Lourens
Ed Mission
Jurgen
Lesley Styles
Winston Post
Miss Melody
Mario Rijken van Olst
Energy
Frenckel
Peter Woodz
Roomer
Emiel Roché

Hosted by mc Stanford & mc Spyder

]


Tickets gaan hard, bestel ze nu hier!
Paylogic
Seedance
Easyticket
Ticketscript

VIP
Vip wordt gehost door Patricia Paay. Er zal een superdeluxe mooi VIP-deck komen op 1 januari waar je van vers fruit, ijsjes, snoep en andere verrassingen wordt voorzien. Wil jij een super VIP zijn tijdens 2012 New Years Wish? Dat kan! Samen met 5 vrienden krijgen jullie dan een privé VIP-tafel met vip-hostess en een fles sterke drank naar keuze met genoeg frisdrank. Mail naar info@thewhitenight.nl voor meer info en reserveringen.



Dresscode
De dresscode voor 1 januari is blauw, wit, rood en /of zwart. No jeans. Dress party!

10 opmerkingen

leuk eerst de lief nieuwjaarduik in de meern en dan is dit een leuke optie lekker dicht bijelkaar
Nieuwjaarsduik??? Er ligt dan 20 cm ijs op de plas:) Ready for take off:yes:
Uitspraak van !:bounce:! op maandag 19 december 2011 om 23:19:
Nieuwjaarsduik??? Er ligt dan 20 cm ijs op de plas


haha dan hak ik gewoon eerst een gat maar die duik ga ik doen
 
Leuke stage
 
Kan het bijna niet meer wachten. Heb hier echt ZIN ZIN ZIN in. Eindelijk 2011 achter me laten en dan op dit top feest het begin van een hopelijk beter jaar vieren.
Als ik line-up en stage plan zie krijg ik gewoon de kriebels. Full Moon is idd een knalllllllfeest gezien de effects enz......nou dan beloofd dit een spetterend begin 2012 te worden!:respect::respect::respect:
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 22 december 2011 om 09:32:
Leuke stage


:jaja:
Leuke stage zeker,

Maar wel jammer dat ze het al laten zien,
ik vind de verassing juist veele maalen leuker,
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 23 december 2011 om 11:43:
Heb hier echt ZIN ZIN ZIN in


Hier hebben wij er ook heel veel zin in
Oud&Nieuw voor het eerst in 8 jaar gewoon thuis
Maar deze willen we echt niet missen
Nog maar 2 dagen!!! :d
 
ja ja ja het is bijna zo verrrrrrrrrrr:banana:
Hoor net dat feest bijna is uitverkocht dus wie er bij wil zijn moet snel zijn. Zijn nog wel wat kaartjes aan de deur verkrijkbaar;)