Partyflock
 

Djax it Up maakt timetable en trailer bekend van 24 maart

gepubliceerd door , op
Djax it Up
8 november 2011
Op 24 maart 2012 keert Djax it Up weer terug naar de plek waar het allemaal is begonnen voor een waardige verwelkoming van de lente. In de kleine zaal van dé 'techno-place-to-be' van Eindhoven, de Effenaar, raast dan opnieuw een hardtechno storm, die vanaf 23.00 uur alleen maar in kracht toe zal nemen en zijn hoogtepunt zal bereiken om 04.00 uur.

Timetable
De avond begint meteen al met veel energie. De intensiteit van de hardtechno storm wordt opgebouwd in een anderhalf uur durende set van Salva Trucha. Hij wordt gewaardeerd om zijn unieke mix skills en combinatie van verschillende stijlen en is daarom een terugkerend fenomeen bij Djax it Up. Vervolgens neemt 'the Queen of techno' Miss Djax, het over om te laten zien hoe het voelt om in het centrum van een orkaan te staan. Daarna is het tijd voor het Djax it Up debuut van Fatima Hajji. Deze stoere chica zal je alle hoeken van de Effenaar laten zien met haar zware etnische roots. De laatste artiest van de avond is de altijd originele en innovatieve Waldhaus. Zijn expressionistische aanpak zorgt er zeker voor dat de nacht eindigt in een explosie van verrassende en onconventionele beats.

Trailer
De trailer die bij deze Djax it Up editie hoort is zoals gewoonlijk door VJ Yzco gemaakt en bevat een voorproefje van de nieuwste Miss Djax track 'Eternity'. Visueel weet niemand de underground Djax it Up sfeer beter vast te leggen. VJ Yzco's visuals zijn dan ook op deze Djax it Up editie een onmisbaar aspect van de avond. Ook zal hij weer een strakke aftermovie in elkaar zetten zodat iedereen uitgebreid na kan genieten van de overweldigende krachten van deze hardtechno storm!

Djax Daniels
In de Effenaar is er zoals altijd een uitgebreide merchandise stand aanwezig waar je terecht kunt voor leuke Djax gadgets en shirtjes die je zullen helpen de storm in stijl door te brengen. De Djax Daniels fles staat klaar voor een onvergetelijke avond!

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via Ticketservice.nl voor €15,- per stuk. Haal je tickets van tevoren om teleurstelling te voorkomen en houd de website in de gaten voor updates: MissDjax.com.



23.00 – 00.30 Salva Trucha
00.30 – 01.30 Miss Djax
01.30 – 03.00 Fatima Hajji
03.00 – 04.00 Waldhaus

Let's Djax it Up in Techno City Eindhoven!

10 opmerkingen

Godverdomme, Djax records heeft gewoon Osdorp Posse cd's uitgebracht vroegah! :cheer:
Djax it Up (L)
2012 wordt een super jaar! :woeptidoe:
Gaat weer knallen!! Net als altijd!! :bounce:
Gevarieerde line up, timetable is top, datum perfect, kleine zaal Effenaar....:woep: :D
Uitspraak van Ro...:banana: op dinsdag 27 december 2011 om 18:44:
evarieerde line up, timetable is top, datum perfect, kleine zaal Effenaar....


alleen die eindtijd zuigt altijd.. :(
Uitspraak van Soon. op woensdag 28 december 2011 om 12:27:
alleen die eindtijd zuigt altijd.. :(


Vind ik ook. Is echt balen maar de gemeente is onverbiddelijk... :-(
Uitspraak van Soon. op woensdag 28 december 2011 om 12:27:
alleen die eindtijd zuigt altijd..


Laatste keer niet :D

Het is niet anders, ik ben altijd BOB bij dit feestje dus om 4 uur begin ik wel in te kakken 8)