Partyflock
 
Nieuws · november 2011
Icon · Dj Frantic Freak
woensdag 30 november 2011
Na de spectaculaire, uitverkochte, editie van Icon: Frantic Freak van 9 juli 2011 komt Cyndium op 11 februari 2012 met het tweede deel van 'The Freakshow'!
Ze lusten je rauw, Titan, Ran-D, Unique, Dweazle, Noisecult, Jor-D, Rapid Rodge, Scott Marten en Mc UB. Deze mannen gaan er keihard tegenaan om zondag 18 december een moddervette Sunday Raw neer te zetten. Geen bullshit, geen tierelantijnen, zelfs geen entreeprijs! Gewoon gratis met zijn allen naar binnen en raggen maar! Je weet het toch, voor de echt harde shit moet je in Culemborg zijn. En zelfs op zondag kan het dak er makkelijk vanaf, dat heeft de vorige aflevering duidelijk gemerkt!
Jaarlijks presenteert Matrixx een dikke hardcore-avond rond een speciaal thema. Zo beleefde vorig jaar Noize Suppressor met zijn Sonar een magische avond in een bomvolle Matrixx. Op zaterdag 14 januari is Matrixx de host voor een nieuwe hele speciale hardcore avond: Kings & Queens. Tien gerespecteerde DJ's nemen het dan tegen elkaar op in een ware hardcore battle of the sexes. In vijf spectaculaire rondes gaan De Hardcore Mannen battelen tegen de hardcore vrouwen.
We Like Techno
dinsdag 29 november 2011
Donderdag 1 december 2011 gaat in de boeken als de officiële kick-off van We Like Techno. Hiermee wordt direct het startsein gegeven voor een gruwelijk gezellige feestmaand. We Like Techno heeft grootse plannen, maar alvorens uit de school te klappen wordt dit heuglijke feit eerst op intieme wijze ingeluid.
Beautiful People
maandag 28 november 2011
Voor een glamourous en beautiful uiteinde, is Beautiful People het feest waar je moet zijn. Kom het nieuwe jaar aftellen in The Sand Amsterdam want je bent vanaf 21.00 uur welkom. Als jij en je liefste vrienden voor 12 uur binnen zijn, worden jullie ook nog eens exclusief in de watten gelegd met champagne bij binnenkomst en tongstrelende amuses die je smaakpupillen op scherp zetten.
Fucking Bastards goes erotic
maandag 28 november 2011
Het begin van 2012 zal een spannend jaar inluiden en Fucking Bastards maakt het nog net even spannender en goes erotic! Erotic op hardcore? De reacties zijn niet van lucht! Hoe gaan ze dat doen dan! Hardcore porno op de LED screens? Extra penetrerende laserbeams? Je fantasie schiet alle kanten op met deze extra wreed stampende Fucking Bastards. En teleurgesteld zul je niet worden. Je weet: Fucking Bastards in Crystal Venue is gewoon gruwelijk. Geen wonder dat nu al bijna 1000 mensen willen komen!
Over een kleine twee weken is het weer tijd voor een knallende editie van Superbash. Locatie Atak maakt zich voorzichtig weer op, voor een maximale test van het uitmuntende geluidsysteem en deze test zal worden uitgevoerd door de beste artiesten uit de scene. Met onder andere Wildstylez en Crypsis, mag er vanuit worden gegaan dat het weekend snoeihard zal worden ingeluid en niks staat een niet te missen avond nog in de weg. Zorg ervoor dat je vrijdag 9 december niet mist dus zet hem vet gedrukt in je agenda.
RODnacht in Perron
zaterdag 26 november 2011
ROD is het nieuwe techno alter ego van 1 van Nederlands populairste dj's: Benny RODrigues. Waar de 29 jarige geboren en getogen Rotterdammer normaliter de breedte opzoekt in zijn eigenzinnige mix van house & techno, gaat ROD vooral de diepte in.
Op twee december staat er tijdens Midnight Freaks maar een woord centraal en dat is 'Sarbatoarea' oftewel feest op z'n Roemeens. De Midnight Freaks en resident Ferro hebben hun twee favoriete Roemeense dj's uitgenodigd: Rhadoo en de jarige Negru.
Nu de dagen korter en kouder worden is er gelukkig óók nog een lichtpuntje: de nachten worden langer. In plaats van een winterslaap.head straight to the dancefloor voor het jaarlijkse Hed Kandi Winterball. In Retro chique hotspot Millers bestijgt op 17 december de Hed Kandi snow Queen weer haar beruchte troon en het belooft een warm spektakel te worden met de sizzling sound van de Hed Kandi residents.
Kluun werkt aan roman over dance-wereld
donderdag 24 november 2011
Successchrijver Kluun werkt aan een roman die zich afspeelt in de dance-wereld. De schrijver deed zijn inspiratie hiervoor op tijdens zijn research voor Aan de Amsterdamse nachten dat onlangs verscheen. Hij hoopt dat het boek in het voorjaar van 2013 af is.
Voor het tweede jaar op rij biedt Breakfast Club soelaas aan iedereen die een "broertje dood" heeft aan het eeuwige Nieuwjaars gedoe. In de vorm van een heus Nieuwjaarsontbijt wordt in Undercurrent namelijk een ideaal alternatief georganiseerd waarmee een perfect begin van het nieuwe jaar gegarandeerd is. Een hoofdrol is er hierbij voor het Zweedse
Minilogue. Van 07.00 tot 16.00. Voor liefhebbers, door liefhebbers.
Op vrijdag 25 november is het de eerste keer dat het Rotterdam Terror Corps bij Club Inc. Avenue in Vlaardingen gaat optreden. Waar eerder wel Dj Distortion, onderdeel van het RTC, zijn vlammende sets liet horen komt nu het volledige "Corps" langs. Dit keer met een unieke live act van een uur, doorspekt met dans, vuuracts en ander typisch RTC entertainment. De echte hardcore fans zullen concepten zoals Hardcore Overdose en MegaRave ongetwijfeld kennen vanuit de tijd van Parkzicht en de Energiehallen.
Luden one year anniversary weekend
dinsdag 22 november 2011
Het laatste weekend van november viert club Luden vol trots haar éénjarig bestaan. Bekend als restaurant en café opende precies een jaar gelden Luden dan eindelijk ook haar deuren voor het uitgaanspubliek en begon met de nachtexploitatie. En hoe!
Van Wunderkammer tot dancefestival
dinsdag 22 november 2011
De experimentele dj/producer Matthew Herbert vertelde het afgelopen weekend over het lot van een varken met bizarre zelf gemaakte instrumenten, samples en beats. Verder in het weekend dansende menigtes tot vroeg in de ochtend. Diepgaande discussies over de rol van technologische kunst of verrassingsoptredens met demonstraties van nieuwe technologische instrumenten. Het afgelopen weekend wist STRP Festival een divers publiek van jong tot oud te boeien met een afwisselend programma.
AD: Alcazar verbiedt 'schuren'
dinsdag 22 november 2011
De tienerdisco Alcazar in Puttershoek heeft het seksueel getinte schuren verboden. Volgens de discotheek gaan de feestende tieners (12 tot 15 jaar) in de dans, waarbij de geslachtsdelen tegen elkaar aan worden gewreven, veel te ver. 'Meisjes klaagden bij de beveiligers dat zij tijdens het dansen seksueel betast werden,' zegt eigenaar Leen Streefkerk tegen het AD.
Ouwe sokken nieuwe sokken
maandag 21 november 2011
Het begint inmiddels een goede gewoonte te worden. Na de klimhal, waar het allemaal begon, de tafeltennisvereniging, skatehal Poernaka en vorig jaar Sophies AL, heeft Vers Vermaak, onder andere bekend van Stekker en Stekker Fest, opnieuw een prachtig nieuwe en nog nooit aangewende locatie voor nachtelijke escapades gevonden
In de maand oktober is er helaas geen Bla Bla. De Bla Bla crew zit dan in Kopenhagen voor een nieuwe editie van Sensation white. Maar de maand erop zijn ze er gewoon weer en komen ze keihard terug met weer een gloednieuwe line-up van diverse artiesten die voor het eerst op zullen treden in Amsterdam. Echte primeurtjes dus zorg dat je erbij bent!
Ricardo Villalobos komt naar Studio 80! Op zondag 4 december, de dag voor Sinterklaas, is de Chileens-Duitse ster-dj te gast op het verjaardagsfeest van een van Amsterdams allergrootsten: techno-held en 80-resident Steve Rachmad. De 80 heeft voor de gelegenheid ook maar meteen een verlenging aangevraagd en gaat door tot minstens 10 uur op maandagochtend.
Soixante Neuf naar Hengelo
zaterdag 19 november 2011
Maandag 26 december, Tweede Kerstdag is het eindelijk zover, dan komt Soixante Neuf, het meest gezellige eclectische evenement van Amsterdam op verzoek van velen eindelijk naar Hengelo en wel naar de gloednieuwe uitgaansgelegenheid De Loft XL.
Dirty Dutch Blackout
donderdag 17 november 2011
Op 17 december 2011 dient de Amsterdamse RAI voor de vierde keer op rij als platform voor het jaarlijkse Dirty Dutch spektakel. Na drie uitverkochte edities, zal deze vierde editie nog magischer zijn. Bereid je voor op een reeks van gerespecteerde en verrassende (inter)nationale artiesten, muziekstijlen als house-techno, pop-elektro en alles daar tussenin, verdeeld over drie verschillende zalen. Allemaal in de befaamde Dirty Dutch 'mash-up'.
Lashed in Holland
donderdag 17 november 2011
Na lang wachten door alle trance liefhebbers is het dan eindelijk zover. Zaterdag 26 november komt het U.K. Trance event 'Lashed' voor de 2de editie naar Nederland en wel naar de mooie en nieuwe Dance Club Inc. Avenue in Vlaardingen.
Vendetta 2012: the line-up
donderdag 17 november 2011
EYE4Dance & Focus Events presenteren op 4 februari 2012 de vierde editie van Vendetta. De Parel Fijnaart met de beste hardcore en early dj's verdeeld over twee zalen. Vendetta is na drie keiharde edities, honderden wraakacties, liquidatiepogingen nog steeds het hardste 'familie' feest van Zuid-West Nederland.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 16 november 2011
Trimbos geeft antwoord op de vraag: Wat is gezonder: roken, snuiven, slikken, spuiten of drinken?, kun je een virtueel kijkje nemen in Bright, staan de leukste winacties vermeld, kun je natuurlijk nog mee doen met de ontdek je plekje quiz en nog veel meer!
Hoe hard zullen ze gaan, het gelegenheidsduo Miss Djax en Mike Drama, wanneer ze de Double Dutch area op Time Warp afsluiten? Beide dj's hebben ervaring met het opblazen van dansvloeren met energieke, gejaagde techno, op zaterdag 10 december gaan beiden elkaar tot hogere geluidsclimaxen pushen tijdens een unieke back2back-set op Time Warp. Oftewel, hoe het dak van de Brabanthallen die nacht eens even stevig wordt getest..
Monumental Productions presenteert wederom het Oud en Nieuw feest van Amsterdam
Linke Soep
woensdag 16 november 2011
Yessa! Met 2012 in het vooruitzicht maken we ons natuurlijk weer op voor een marathon die meestal pas op 2 januari z'n einde kent. Dus voor alle doorhalers, feestbeesten, partymachers en confetti-fielen. Linke Soep – Oud & Nieuw! Wederom een voorrecht met naast een sluitingstijd die naast wat meer magie op de dansvloer zorgt ook line-up met een internationaal randje. Dat er gevaren gaat worden (met een stop) was al langzaam duidelijk geworden, de jaarwisseling op het Ij-meer is dus nu voor iedereen binnen handbereik!
Carnivale met Audiofly
dinsdag 15 november 2011
Vrijdag 25 november is het weer zo ver: dan opent AIR haar deuren voor Carnivale. Na een uiterst geslaagd jaar, waarin Carnivale zowel op festival- als clubgebied floreerde, is het de hoogste tijd voor het volgende deel van de Carnivale saga.
Partyflock bestaat tien jaar!
maandag 14 november 2011
Wanneer in november we nu eigenlijk echt online gingen voor de buitenwereld weten we niet 100% zeker. Eigenlijk hebben we dus een maandje feest! Maar vandaag vieren we het met jullie! Hallo? Is daar iemand? was het eerste topic en het eerste, echt interactieve onderdeel op Partyflock. En nu zijn we alweer een decennium verder! Wie had dat kunnen denken?! Wij niet in elk geval!

En wie jarig is trakteert..........
Absolutely Stereo
zaterdag 12 november 2011
Als je niet genoeg hebt gehad in jouw weekend, dan is Cinema Rotterdam DE club waar je op zondag nog even door kan gaan.
Spektakulair
zaterdag 12 november 2011
Vanavond ondergaat de Koekbouw in Veghel een volledige metamorfose. De voormalige graanfabriek wordt omgeturnd tot een verbluffende club waar een aantal van Nederlands beste dance artiesten met de scepter gaan zwaaien.
Op 2 december is het tijd voor Straf_werk. Alle ongehoorzame dwarsliggers worden verwacht om na te blijven op deze nieuwe clubavond. Straf_werk komt uit de koker van twee straffe meiden met een enorme passie voor house muziek. Alle artiesten die zijn uitgenodigd voor Straf_werk staan garant voor warme en diepe house/techhouse tunes.
Junction in Sugar Factory
donderdag 10 november 2011
Zaterdag 26 november is het dan eindelijk weer tijd voor een portie kwaliteitstechno in Amsterdam's eigen Sugar Factory. Met Junction, een gloednieuw concept, zal iedere laatste Zaterdag van de maand de nieuwe, opwindende techno-garde van nu een vaste residentie geboden worden. Met veel ruimte voor jong talent, oog voor het visuele en interessante boekingen.
Tien uur lang XXlerator
woensdag 9 november 2011
Aanstaande zaterdag walst XXlerator over je heen met een megadikke line-up! Maar liefst tien uur lang laten zes bekende labels hun sound horen tijdens deze speciale editie ter ere van het tienjarig bestaan van de Matrixx. Al vanaf 21:00 is het rammen geblazen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!
De tickets van Full Moon gaan hard. Al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht van deze editie van Full Moon! De laatste tickets zijn nu nog beschikbaar voor € 39,50. Bestel nu snel. op=op!
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft besloten de Maassilo, waar afgelopen weekeinde een massale vechtpartij uitbrak, twee weken gedeeltelijk te sluiten. Twee groepen van 50 tot 60 mensen raakten slaags met elkaar in de Rotterdamse uitgaansgelegenheid en negen personen raakten gewond. Dat heeft de gemeente maandag laten weten.
Why So Serious?
maandag 7 november 2011
Why So Serious? is een evenement dat helemaal in het kader staat van Tha Playah. Deze topproducer weet met zijn kwalitatief hoge producties elke keer weer de dansvloeren los te krijgen! Speciaaal voor dit evenement zal Tha Playah een extra lange set draaien van twee uur zodat Jim echt zijn ding kan doen!
Oproerkraaiers op Time Warp
vrijdag 4 november 2011
Extrawelt is terug met een nieuw album, 'In Aufruhr'. Een plaat waar het Hamburgs duo de grenzen van hun muzikale spectrum vakkundig oprekt, bloedstollende elektronica en subtiele clubtunes. Kortom, een mooie belofte voor hun set op Time Warp, zaterdag 10 december in de Brabanthallen – maak je klaar voor gevoelstechno uit een andere wereld.
Format in AIR met Alex Under
vrijdag 4 november 2011
De 'head honcho' van Format, Juan Sanchez, nodigt vrijdag 11.11.11 de Spaanse Alex Under, Remy en Vinylized winnaar Don Ruijgrok uit. Zoals iedere tweede vrijdag van de maand staat AIR in twee zalen zes uur lang in het teken van onvervalste techno. Tel daarbij de innovatieve visuals van VJ Escapation bij op en het feest is compleet.
Golden
vrijdag 4 november 2011
Op vrijdag 4 november staat de Escape Club weer volledig in het teken van Golden! Dit zeer succesvolle concept heeft in 2011 laten zien waarom het een echt 'exclusive nightlife' event is. Met een altijd uitverkochte VIP Area, de grootste DJ/ producers en oogstrelend entertainment is Golden inmiddels een belangrijk begrip in het nachtleven van Nederland geworden.
Op 3 februari 2012 wordt de eerste voorronde van de contest 'Beste dj Van Nederland' gehouden. Één van de voorwaarden om aan de wedstrijd mee te mogen doen is, dat de deelnemende dj minimaal de achttienjarige leeftijd moet hebben bereikt. Kandidaat Gerrit Looy voldoet zeker aan die voorwaarde. De dj uit Amsterdam is al 77 jaar en staat bekend als de oudste dj van Nederland.
Poema RAW heeft een goed begin van het najaar achter de rug. Topacts vanuit verschillende Europese landen hebben afgelopen twee maanden het zweet van het plafond af doen druipen zoals de ondergrondse techno club bekend om staat. Chris Liebing, Mauro Picotto, André Galluzzi, Kraak & Smaak, Horacio, Alex Under, Anja Schneider, Efector: Ieder van hun heeft zijn / haar eigen spreekwoordelijke duit in het zakje gedaan.
House in Motion VIP's uitverkocht
vrijdag 4 november 2011
De VIP is al uitverkocht, de normale kaarten gaan als een trein over de toonbank, de dakdekkers zijn besteld en de catering draait overuren om de voorraad op peil te houden zaterdag 12 november. House in Motion gaat nu al zeker weten de bom worden! De aller dikste housetunes met de heetste dj's van het moment samen met jullie in Crystal Venue. Dat gaat het helemaal worden! Lees alles over dit superfeest en een kleine verandering in de line-up.
Aanstaande zaterdag viert Matrixx voor het derde weekend op rij haar tienjarig bestaan. Ditmaal is het de beurt aan een van de populairste houseconcepten van Nederland: Exxellent. Met de combinatie van een heerlijke line-up vol echte house toppers en een spetterende show zoals alleen Matrixx die kan geven, ben je verzekerd van een heerlijke avond house.
Spektakulair verbouwt de Koekbouw
donderdag 3 november 2011
Een gloednieuwe clubavond in een statige oude fabriek: Spektakulair! Par-T voorziet de Koekbouw in Veghel van een complete interieur make-over op zaterdag 12 november. Spelen met licht, geluid en de ruimtes. Spektakulair belooft spektakel!
Welcome to Wondaland
donderdag 3 november 2011
Welcome to Wondaland is de tweemaandelijkse avond onder aanvoering van Stevie Wonda. Het is een avond waar sfeer gecombineerd wordt met gezelligheid. Verschillende techno stijlen worden gemixed waarbij melodie centraal staat. Met trots is Welcome to Wondaland een van de paradepaardjes van deze club.
Reveal
donderdag 3 november 2011
De zomer was er beslist eentje voor in de boeken. Waar het barre zomerweer eenieder chagrijnig thuis op de bank wist vast te ketenen, was de donderdagavond juist de uitgelezen mogelijkheid om aan de regenachtige sleur te ontsnappen! In de Escape is het op donderdagavond namelijk altijd feest!
Line-up friends4life event uitgebreid
donderdag 3 november 2011
Op donderdag 1 december vindt het eerste friends4life event plaats in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat Fedde le Grand, Sunnery James & Ryan Marciano, Don Diablo, The Partysquad en Handsome Poets deze avond optreden voor de nieuwe friends van dance4life. Nu zijn daar ook The Opposites, Erik Arbores, Sem Vox, Mitch Crown en Ruud de Wild aan toegevoegd!
Regiocore
donderdag 3 november 2011
Op 19 november is het eindelijk weer zover, dan is Regiocore weer terug in Het Kasteel te Alphen aan den Rijn! P.L.U.R. Events heeft weer twee zalen vol top artiesten weten te vullen, waarbij je in de grote zaal knallende Hardcore kunt verwachten en in de kleine zaal vooral de tekno, frenchcore en breakcore de toon zullen zetten.
Solo on Saturday
donderdag 3 november 2011
Na de succesvolle Kick Off editie in oktober met Jasper Clash staat op 26 november 2011 de tweede editie van S.O.S op de agenda. Deze keer is het niet 1 iemand die een vijf uur set komt draaien maar zijn het er twee. Solo on Saturday haalt Ibiza naar Rotterdam want deze avond zullen de Brothers in the Booth plaats gaan nemen in de DJ Booth.
30 november 2011
Icon · Dj Frantic Freak
Sunday Raw gaat je verslinden met gratis hardstyle op zondag
29 november 2011
Matrixx presenteert battle of the sexes: Kings & Queens
We Like Techno
28 november 2011
Beautiful People
Fucking Bastards goes erotic
27 november 2011
Timetable Superbash op 9 december bekend
26 november 2011
RODnacht in Perron
25 november 2011
Roemeense editie van Midnight Freaks en afterparty
24 november 2011
Het jaarlijkse Hed Kandi Winterball strijkt neer in Millers Den Haag
Kluun werkt aan roman over dance-wereld
23 november 2011
Breakfast Club nieuwjaars ontbijt haalt minilogue naar Undercurrent
Rotterdam Terror Corps met Hardcore Overdose
22 november 2011
Luden one year anniversary weekend
Van Wunderkammer tot dancefestival
AD: Alcazar verbiedt 'schuren'
21 november 2011
Ouwe sokken nieuwe sokken
Bla Bla zaterdag 26 november in Studio 80
19 november 2011
Steve Rachmad's Birthday met Ricardo Villalobos
Soixante Neuf naar Hengelo
17 november 2011
Dirty Dutch Blackout
Lashed in Holland
Vendetta 2012: the line-up
16 november 2011
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Time Warp verwelkomt uniek hardtechno duo
Line-up Gashouder Oud & Nieuw: Amsterdam United
Linke Soep
15 november 2011
Carnivale met Audiofly
14 november 2011
Partyflock bestaat tien jaar!
12 november 2011
Absolutely Stereo
Spektakulair
11 november 2011
Strafwerk pretpark voor echte nablijvers
10 november 2011
Junction in Sugar Factory
9 november 2011
Tien uur lang XXlerator
8 november 2011
Laatste tickets Full Moon zaterdag 19 november gaan hard
7 november 2011
Burgemeester sluit Maassilo om vechtpartij
Why So Serious?
4 november 2011
Oproerkraaiers op Time Warp
Format in AIR met Alex Under
Golden
77-Jarige Gerrit Looij wil beste dj van Nederland worden
Poema geeft er ook in november weer een klap op
House in Motion VIP's uitverkocht
3 november 2011
Exxellent met Laidback Luke in Matrixx
Spektakulair verbouwt de Koekbouw
Welcome to Wondaland
Reveal
Line-up friends4life event uitgebreid
Regiocore
Solo on Saturday