Partyflock
 

Strafwerk pretpark voor echte nablijvers

gepubliceerd door , op
Strafwerk @ klinch
2 november 2011
Op 2 december is het tijd voor Straf_werk. Alle ongehoorzame dwarsliggers worden verwacht om na te blijven op deze nieuwe clubavond. Straf_werk komt uit de koker van twee straffe meiden met een enorme passie voor house muziek. Alle artiesten die zijn uitgenodigd voor Straf_werk staan garant voor warme en diepe house/techhouse tunes. De bezoeker wordt tijdens de avond een onderdeel van het rariteitenkabinet van Straf_werk, wat naast muziek bestaat uit een collectief van acteurs, kunstenaars, vj's en ander creatief tuig.

Straffe line up
De line-up is er eentje die je in Amsterdam niet snel tegen zal komen. Het zijn dj's en producers die de laatste tijd veel dikke platen en remixen hebben uitgebracht. Om te beginnen met de jonge David August uit Hamburg, bekend van zijn hits 'Hamburg is for Lovers' en 'Moving Day'. Na eerdere optredens in Amsterdam op o.a. ADE heeft David het Amsterdamse publiek allang voor zich gewonnen.

Misschien wel de spannendste act van het moment is het Italiaanse duo Tale Of Us. Onderdeel van het op dit moment extreem populaire Visionquest en met een serie remixes op hun naam die deze zomer overal grijs zijn gedraaid.

Een vriend en labelmaatje van David August is Stimming. Een bijzondere live artiest, bekend van zijn hits 'Melodica' en 'Una Pera' en iemand die je met zijn eigen producties meeneemt op een melodieuze en emotionele muzikale reis.

En dan ook nog Luna City Express! Tijdloos en innovatief en al meer dan 10 jaar produceren ze housemuziek die garant staat voor handjes-in-de-lucht.

Berlijner Till Von Sein is nog een onontdekte schat in Amsterdam. Kenmerkend van zijn stijl is de diversiteit die hij in zijn sets laat horen. Straf_werk is al een tijd een groot fan van hem.

De Scandinavische Noir bekend van zijn meesterhit 'Around' is al door verschillende bekende producers geremixt. Met zijn Noir Recommends laat hij bijna elke maand de pareltjes van de house muziek horen.

Show-B & Thomas Herb zijn bekend door hun bijna wekelijkse podcast voor Compost Blacklabel en zijn voor het eerst in Nederland tijdens Straf_werk.

En tot slot de enige Nederlanders van de avond: Homework. Het duo Tom Waist en Zip Stolk staan meer dan terecht tussen al dit buitenlands geweld.

Straf_werk, omdat je het verdient!

Tickets voor Straf_werk zijn verkrijgbaar via www.strafwerk.org, Paylogic en alle Primera winkels.

2 opmerkingen

hele hele dikke line up !! trailer ook srak
 
Respect voor deze line-up, echt dik!