Partyflock
 
Nieuws · juni 2010
Rockit Open Air 2010 Timetable
woensdag 30 juni 2010
De timetable van ROCKIT Open Air is rond. Met nog 5 weken voor de boeg en een zomer die een meer dan mooie intrede heeft gedaan, begint de kaartverkoop ook in een stroomversnelling te komen. Vanaf 11:00 uur staan de artiesten en DJ's weer te trappelen om de bezoekers te vermaken met hun beste tunes en tracks op 31 juli.
Nog een paar nachtjes slapen en alle trance fans kunnen weer een heel weekend los op het zandvoorste strand tijdens het Luminosity Beach Event. Dat het evenement meer aanhangers heeft gekregen moge duidelijk zijn, het aantal kaarten wat verkocht is in binnen- maar vooral ook buitenland heeft ook de organisatie verrast. Kijk hier snel voor de timetable en de laatste tickets.
STUG
maandag 28 juni 2010
De zomer is nu toch echt begonnen en kan er eindelijk volop genoten worden op de Nederlandse stranden. Want wat was het slecht de afgelopen maanden, iedereen snakt gewoon naar temperaturen van rond de 25 graden, ja toch? STUG in 't Zand editie nummer 10 is dit keer lekker internationaal met DJ's uit Duitsland en Italië plus er kan volop WK-voetbal worden gekeken. Binnen staat er een beamer + groot scherm dus alle wedstrijden van die dag kunnen bekeken worden, wie weet speelt Nederland wel om 16:00 de kwartfinale of die van 20:30…let's hope so!
Twee dagen spectaculair theater, beeldende kunst en speelse activiteiten. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2010 vindt voor de vierde keer het Source Festival 2010 plaats. Source onderscheidt zich van alle andere dancefestivals door laagdrempeligheid, originaliteit en een interdisciplinaire programmering.
Zondag 25 juli is het dan zover: Danny Howells komt voor de eerste keer naar het Scheveningse strand! Deze mega-entertainer is razend populair bij het Nederlandse publiek en vliegt de hele wereld over voor gigs in de meest bekende clubs en festivals. Danny weet bijna iedereen wel te raken met zijn sets want hij draait nooit in een 'hokje', het is house, house en nog eens house! Zelf noemt hij het deepsexyfuturistictechfunkhouse. Als je hem nog nooit hebt horen draaien is dit je kans.
Noisekick Solo Proces
donderdag 24 juni 2010
Dat het zaterdag heet wordt in Rotterdam staat nu al vast. Noisekick maakt zich namelijk klaar voor een solo optreden in een, voor dit genre, nieuwe locatie. Op de bovenste verdieping van de beruchte Maassilo zal namelijk een terror feest worden gehouden van hoog niveau!
Onze helden in Zuid-Afrika zijn al door naar de achtste finale en de Oranjegekte kan haast niet groter worden, maar toch doet de Matrixx daar aankomende zaterdag een schepje bovenop. Tijdens XXlerator – Orange Kings wordt alles uit de kast getrokken om er een waar volksfeest van te maken! De oranje leeuwen met Vedette The Prophet, spelverdeler Frontliner, de spijkerharde The Masochist, spitsenduo Avio en aangever Devon K. zullen deze avond strijd aangaan met het Australische duo Bioweapon en de Italiaanse huidige wereldkampioen Tuneboy.
The Qontinent
woensdag 23 juni 2010
Omcirkel het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 augustus in je agenda en neem de maandag erna maar vast vrij om te rusten, want na de supergezellige editie van vorig jaar zijn Q-dance en Bass Events vastberaden om The Qontinent verder uit te bouwen tot hét ultieme weekendfestival van de zomer.
Op een van de langste dagen van het jaar (we nemen het graag ruim..) strijkt Click wederom neer op haar zomerse thuisbasis Woodstock aan het Bloemendaalse strand. Een fijne strandeditie met artiesten achter de decks die weten hoe je de gemoederen warm dient te houden onder de zinderende zomerzon. Steve Rachmad, Remy, Wouter de Moor, Ille Bitch, Stefano Richetta en Lone Striker tekenen voor deze editie. Technohelden die muziek uit hun hart brengen, op zaterdag 4 juli.
Pleasure Island was heel erg leuk en de Crazyland organisatie wil iedereen en met name Art of Dance bedanken voor het mogelijk maken. Wat een podium en wat een decor. In één woord geweldig!

Buiten de bekende feesten als BITCH en Crazyland in de Hemkade die altijd erg succesvol zijn, heeft de organisatie in samenwerking met Exceptionnel een waanzinnig feest op 27 november op het vliegveld tussen de vliegtuigen door en zelfs in een Boeing 747!
Het zat er al langer aan te komen maar nu is het dan toch een feit. Het Limburgs hardcore concept Atomico staat op losse schroeven door toedoen van diverse Midden- en Noord-Limburgse gemeentes.
Sinds september 2009 heeft Utrecht er een lief, klein en prachtig festival bij: Stekker Fest. In het vergeten maar oh zo mooie en zonovergoten Liesbospark in de wijk Hoograven wordt nu ieder jaar eenmaal per jaar een vrijplaats gebouwd voor iedereen die elektronische muziek in de breedste zin van het woord een warm hart toedraagt. De plek waar je nog ouderwets kan sjoelen en touwtrekken. De plek waar iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil: zo veel mogelijk lol maken met elkaar. De plek waar je ongegeneerd op de WC met elkaar kan kletsen via de Dixi Date telefoons. De plek waar je nog een kopje koffie en een peuk voor een euro kan krijgen. De plek waar je alleen maar goede muziek hoort. Ook dit jaar komt die plek er weer, en wel op 14 augustus 2010, van 12.00 tot 23.00 uur, middenin de zomer van Utrecht.
Zaterdag 3 juli landt Herr Zimmerman eindelijk weer een keer in zijn oorspronkelijke clublocatie, de oude vleesfabriek!
Ooit zijn in deze locatie, de inmiddels legendarische feesten, van de buitenaardse kater begonnen. Er kan dus weer eens volop getanzt worden tussen de oude stalen koelceldeuren en de witte tegels!
Steam Beach
zaterdag 19 juni 2010
Zondag 27 juni is er eindelijk weer een nieuwe editie van Steam Beach in de Karavaan te Scheveningen! Na een bijzondere start vorige maand met niemand minder dan Steve Bug belooft het een steamy zomer te worden! Voor deze 2e editie van de zomer van 2010 heeft de organisatie weer een fraaie line-up bij elkaar weten te zetten.
Sex And The City 2
zaterdag 19 juni 2010
De Champagne van de filmwereld organiseert een exclusieve avond geheel in stijl van Sex And The City 2
Enfant Terrible Seth Troxler en zijn labelmaatje Shaun Reeves komen op boevenpad naar Amsterdam. Op 26 juni staan zij de hele nacht in Trouw tijdens de Crosstown Rebels labelnight en hopelijk pakken zij dan nog de eerste uurtjes van Trouw op Zondagochtend mee, wat op 27 juni om 06.00 begint.
De programmering van het gratis hiphopfestival Hiphop in Duketown is compleet. Het jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 juli in 's-Hertogenbosch. Met optredens van o.a. New Cool Collective & Typhoon, The Opposites en Fashawn & Exile belooft het opnieuw een smaakmakend evenement met landelijke allure te worden. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt op de vrijdagavond voorafgaand aan Hiphop in Duketown het reggaefestival Reggae in Duketown plaats.
Unique
vrijdag 18 juni 2010
Altijd al gedroomd van een uiterst gezellig feestje op een hele bijzondere locatie? Een locatie met waanzinnig uitzicht op de skyline van Rotterdam en een stijlvol buitenterras op het water. Dromen hoeft niet meer, want “het best bewaarde geheim” van Rotterdam, Eau Lounge heeft vrijdag 25 juni haar kick-off van een reeks soirees deze zomer. Vermaak je op die zwoele zomernachten die ons te wachten staan tot in de late uurtjes at Unique.
Terwijl de hele wereld een barstend hoofd krijgt van de herrie die er uit de plastic toeters op het WK komt, zijn er ook juist mensen die graag de herrie opzoeken. Dit soort fanaten wensen dan wel iets meer te horen dan alleen een monotone toon, want waar het in Zuid-Afrika op dit moment ontbreekt aan ritme en percussie zal op vrijdag 25 juni het tempo juist de leidraad zijn. Dan vindt namelijk de eerste editie van Brainburst plaats, een feest wat zich kenmerkt door heerlijke early hardcore en snoeiende frenchcore.
Five years of good Lovin
donderdag 17 juni 2010
Lovin L'ectro bezoekt Amsterdam! Deze keer niet voor het legendarische TunnelFest maar om haar vijfjarig bestaan te vieren. Het beruchte clubfeest zal dit doen in de Sugar Factory, op 19 juni, met optredens van Maetrik, Tomaschek, Miss Melera, Size en Moritz.
Velen van jullie wachten al enige tijd gespannen af tot de heren van 8Bahn hun ei hebben gebroed met daarin een heuse festival programmering voor de allereerste editie van het Zirkus 8Bahn Festival Festival. Deze vindt namelijk plaats op 4 september 2010 in het groene, intieme en waterrijke Park Presikhaaf te Arnhem.
Linke Soep
donderdag 17 juni 2010
Wat is er nou nog leuker dan een feestje? Een verjaardagsfeestje natuurlijk! Dat het 4 jarige bestaan van Linke Soep er in oktober aankomt even terzijde, Kevin Arnemann zal namelijk de 18e van juni zijn platen gelijk leggen in de Studio 80 te Amsterdam ter ere van zijn eigen verjaardag.
Met de nummers "We like to party", "Boom, Boom, Boom, Boom" en "We're Going to Ibiza!" scoorden ze wereldwijd successen in de jaren 90 en groeide uit tot het grootste export product van Nederland. De nieuwe uitgaansgelegenheid Crystal Venue in Culemborg heeft daarom besloten de Vengaboys voor een uniek en exclusief optreden naar Culemborg te laten afreizen. Zaterdag 19 juni organiseert de Crystal Venue een jaren 80 en 90 feest.
Nog een paar weekjes en dan is het zover. Want op 3 juli om klokslag 12.00 zal de zesde editie van Have a nice day festival plaatsvinden in het pittoreske openluchttheater van Eibergen. Als allereerste underground festival van de Achterhoek heeft Have A Nice Day een landelijke cult status verworven. Groot geworden door kneuterig te blijven. Een festival waar de liefde vanaf spat. Pure passie recht vanuit het hart. En dat voel je.
Het heeft even geduurd en de timing moest samen vallen met wat de organisatie in gedachte hadden en mogelijk konden maken.
Maar nu gaat het dan toch gebeuren! De organisatie slaat terug met een editie waar ze zeer trots op is. Na de grotere namen die eerder act de présence gaven.
Rockit Open Air 2010
woensdag 16 juni 2010
De line-up van de zesde editie van Rockit Open Air is rond. Als vanouds vindt het festival weer plaats op de laatste zaterdag van juli. In navolging van de vorige editie is dit jaar het thema “Never Grow Up!”. De speelse Maarsseveense Plassen in hartje Nederland wordt op zaterdag 31 juli ook dit jaar wederom omgetoverd tot één grote speeltuin voor de volwassene jongeren onder ons.
Latin Lovers
dinsdag 15 juni 2010
Juli is de maand dat de zomer het hoogst staat in ons land en daar speelt Latin Lovers graag op in. Op zaterdag 3 juli mag je rechtstreeks van het strand door naar in Panama te Amsterdam want de zomerse dag gaat daar gewoon verder! In een warme club met airco, ijskoude cocktails, een zomers decor en de beste artiesten. Zie jij jezelf al op de dansvloer staan omringd door palmbomen, kokosnoten, parasolletjes en bamboe met rondvliegende vlinders? In ieder geval zagen ROOG, Tom de Neef, Chris Rox, Jasper Clash & MC Roga dit wel zitten en die zijn er gelukkig sowieso bij!
Aanstaande zaterdag, 19 juni, is het dan eindelijk zo ver. Dan zal Etten-Leur op zijn grondvesten schudden! De sympathieke Belg Dj Yves, bekend van Club X, viert dit jaar zijn inmiddels beruchte birthday party wederom in discotheek Zalinaz. Net zoals voorgaande jaren verwachten ze een goed gevulde Zalinaz met fans die er vanaf het eerste uur bijwaren in Wuustwezel. The X sound zal zich door de vet opgepimpte soundsystem een weg banen naar het binnenste van je lijf. Loud and clear, luid en zuiver!
Het festivalseizoen in Nederland is weer in alle hevigheid losgebarsten en over ongeveer zeven weken is het ook weer tijd voor het hét festival van Oost-Nederland, welteverstaan Freshtival. Tot aan dit spektakel, dat op 24 juli zal plaatsvinden op Recreatiepark Het Rutbeek, word je via www.freshtival.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17133 op de hoogte worden gehouden van alle nieuws rondom Freshtival, de nieuwste muziek voor in je auto, op de fiets en voor thuis tijdens het wachten tot het eindelijk 24 juli is.
De organisaties Crazyland en Exceptionnel presenteren met gepaste trots een wel héél bijzonder dancefeest dat nog nooit eerder in partyland heeft plaatsgevonden! Op zaterdag 27 november aanstaande hoor je geen oorverdovende straalmotoren van landende vliegtuigen maar klinken de 'beats en de basses' van deejays uit de Aviodrome, het vliegtuigmuseum bij luchthaven Lelystad.
Club Home in juni
vrijdag 11 juni 2010
De zomer is begonnen, en dat betekent zwoele cocktails, lekker dansen en feesten alsof je leven er vanaf hangt. Lekker beginnen op een terrasje of het strand, en dan met je vrienden de stad in. Van donderdag tot en met zaterdag ben je welkom in club Home, waar je je al snel thuis voelt. Op drie verdiepingen kan je chillen aan de bar, dansen op de dansvloer en flirten op de banken. Alles in authentieke huiselijke sferen.
Zondag 13 juni gaat het dan eindelijk gebeuren. Electronation's eerste strandfeest van het jaar zal dan namelijk plaatsvinden in Woodstock 69 te Bloemendaal aan zee. De weergoden werken godzijdank mee en voorspellen een droge en zonnige dag.
Aanstaande zondag zal er de speciaal uit Berlijn overgevlogen act Format: B een optreden verzorgen.
Roekeloos op Slippers
donderdag 10 juni 2010
Ondanks dat iedereen nog met het wisselende weer zit hebben sommige mensen de zomer al in hun bol. De organisatoren DNMC, Thirteen, Cosmodance hebben de koppen bij elkaar gestoken om tot een nieuw uniek concept te komen, een funky house evenement waarbij je niet alleen buiten, maar zeker ook binnen dit jaar je zomerkriebels de vrije loop kan laten gaan. Het nieuwe concept heet “Roekeloos op Slippers”!
Wapradio
donderdag 10 juni 2010
Aanstaande vrijdag zal wapradio live uitzenden vanaf de Garden of lust georganiseerd door www.boeddhaclub.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17110 Vanuit club Eindelijk Weer in Almere laat wapradio jullie meegenieten van de heerlijke klanken die de prominente dj's zullen draaien. Momenteel zijn de mensen van Boeddhaclub druk bezig heel de zaak om te toveren tot een werkelijk stukje paradijs op aarde.
Latin Village op zondag 27 juni: Zesde editie met tal van topartiesten.
Op zondag 27 juni wordt het prachtige festivalterrein Spaarwoude Houtrak weer omgetoverd tot een zwoele, zomerse plek om te dansen, te chillen en te flaneren! Dan vindt daar namelijk alweer voor de zesde keer het LatinVillage festival plaats.
Decisions heeft een geweldig feest op de agenda staan! Zo één waarvan je nu al besluit dat je er koste wat kost bij wil gaan zijn….
Emporium Festival
woensdag 9 juni 2010
Na een zeer geslaagde editie van Emporium is het tijd geworden om eens flink na te genieten. Naast de vele filmpjes en foto's die de bezoekers zelf online hebben gezet zijn er een aantal professionele fotografen aanwezig geweest die de mooiste partypics geschoten hebben. Natuurlijk waren de Matrixx-fotografen ook aanwezig. Hun foto's vind je op www.Matrixx.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17106 bij de ‘photogallery'. Op matrixx.nl vind je een overzicht van alle fotoreportages van de verschillende partysites die aanwezig waren: check snel of jouw foto er ook tussen staat.
Flava & Friends
dinsdag 8 juni 2010
Zaterdag 26 Juni is het weer tijd voor Flava & Friends. Dit wordt een hele speciale editie, want de 26e gaat deejay FLAVA solo. Een 5 uur durendesolo-set van deze topper. Afgelopen editie was uitverkocht en deze belooft zeker niets minder te worden. Deejay FLAVA is een van de langst draaiende en meest succesvolste eclectische deejays van ons land en als je er zaterdag bij bent, kan je precies zien waarom.
Boardingpass, beachwear en sunlotion gereed? Dan heet de kapitein jullie van harte welkom aan boord van partyship De De Ameland voor een onvergetelijke editie van Cruise2dance. Op zaterdag 24 juli is Cruise2dance eindelijk weer terug in Rotterdam, op deze datum zal Partyboot De De Ameland aanmeren op de Plantagelaan (naast Brienenoordbrug). Cruise2dance staat voor classy dance-evenementen met een licht erotische tint op één van de mooiste partyships die Nederland rijk is.
Vrijdag 18 juni presenteren MJ Productions en Swizz Entertainment de eerste editie van Beukhuus the Reborn in Club Diana Assen.
Format
zaterdag 5 juni 2010
Na de geslaagde 'kick off' in de imposante doch toegankelijke nachtclub AIR maakt Juan Sanchez zich op voor de maandelijkse avond genaamd Format. Na onder meer een Amsterdamse vuilnis-act en topfitte artiesten van Cocoon is AIR vrijdag 11 juni het toneel voor een vervolg; de zeer geliefde Anja Schneider staat in de hoofdrol samen met een sterrencast die bestaat uit Wouter de Moor & Gideon Bouwens, Flipse en Joey Daniel die ook de dames zullen beroeren. (Of geven we nu te veel spoilers weg?)
Block rockin' beats!
zaterdag 5 juni 2010
De meest hype club van Utrecht en omstreken wordt op vrijdag 11 juni heter dan ooit tevoren!. Block rockin' beats! zal tijdens deze nacht zowel club Monza als heel Utrecht compleet op zijn kop zetten!
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers spreid haar vleugels wijder en vliegt met de gehele Latijnse Karavaan naar Club Rex in Hilversum. Deze fantastische club past perfect in het rijtje thuis bij Latin Lovers en daarom komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om de maand terug in de meest fantastische club van Hilversum en omstreken. Latin Lovers zal Club Rex weer magistraal omtoveren tot een heerlijke jungle waar jij je thuis voelt. En de line-up zal er ook zeker niet om liegen: Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash.
Tunnelvisie
donderdag 3 juni 2010
Het heeft lang op zich laten wachten, maar op donderdag 10 juni is het eindelijk weer zover: Rotterdams dikste studentenavond is terug, full power!
Backyard
donderdag 3 juni 2010
Ook in de zomermaanden blijft Backyard op het scherpst van de snede boeken. Zaterdag 5 juni krijgt het Patronaat hooggeëerd bezoek. Uit de binnenlanden van Groot-Brittannië komen Inland Knights. Niemand minder dan DJ ROOG vergezelt deze geweldenaars met zijn toonaangevende house sound. Tel daarbij op de aanstekelijke funk van Backyard-residents Sven Prinsen & Tettero en je hebt weer een muzikaal onderhoud van formaat.
Intents Festival 2010
dinsdag 1 juni 2010
'The ultimate universe' staat in de stijgers. Hekken plaatsen, vloerdelen leggen, tenten zetten, kortom de opbouw van Intents Festival is in volle gang. Er is al veel gebeurd omtrent de schepping van 'the ultimate universe' in Oisterwijk. Alles wordt in gereedheid gebracht voor de onvergetelijke reis naar de ruimte op 5 & 6 juni. In dit nieuwsbericht vind je de 'latest info' en de timetable van zaterdag.
Afgelopen januari zou het één-jarige bestaan van de Royals evenementen al gevierd worden met een van Nederlands succesvolste dance-producers Ron van den Beuken. Helaas sneeuwde Nederland deze avond compleet dicht en kon de Zuiderlijke trance-held niet naar het hoge Noorden komen. Om de vele fans in het Noorden niet teleur te stellen keert Royals in juni terug met een heerlijke lijn omhoog met Kay Wilder, Ron van den Beuken en Jay G.
Op zaterdag 12 juni is het weer hoogtijd voor de derde editie van Phunk Division. Na optredens van Aril Brikha en Mathias Kaden is het ditmaal aan de Duitse technogigant Gregor Tresher om eens flink te huishouden in de Rotterdamse Catwalk!
Soms is een simpel ‘dank je wel’ het mooiste cadeautjedat je kan geven. Helemaal als iemand iets speciaals voor je doet. Bijvoorbeeld van heinde en ver naar je optredens komen, geld apart leggen om jou te supporten door het kopen van een kaartje, een t-shirt of een cd. Dat je na het uitvoeren van je grootste hobby een handdruk of een knuffel krijgt met wat lovende woorden. Dan krijg je ook nog eens van de organisatie een riant klappie geld voor je hobby. Dat overkomt jullie Opa Drokz......
30 juni 2010
Rockit Open Air 2010 Timetable
Luminosity Beach Festival maakt timetable bekend
28 juni 2010
STUG
26 juni 2010
Source Festival ontvouwt gevarieerd cultuurprogramma
Beachclub Karavaan presents Danny Howells drie-uursset
24 juni 2010
Noisekick Solo Proces
XXlerator Orange Kings – Time Table
23 juni 2010
The Qontinent
De zomer op stoom en Click op dreef
22 juni 2010
Pleasure island was nat, maar heel leuk
Limburgs hardcore concept Atomico nadert gedwongen einde door gemeentes
21 juni 2010
Stekker Fest maakt programmering bekend
20 juni 2010
Laat je doorverwijzen naar... Das krankenhaus
19 juni 2010
Steam Beach
Sex And The City 2
Trouw rockt het laatste weekend van juni op zaterdag en zondag door
18 juni 2010
Reggae en hip hop in Duketown compleet
Unique
Even een avondje zonder vuvuzela's
17 juni 2010
Five years of good Lovin
Komt dat zien, komt dat zien, eerste namen Zirkus 8Bahn Festival
Legendarische zondagen terug op het menu
Linke Soep
16 juni 2010
Crystal Venue haalt Vengaboys naar Culemborg
Have a nice day festival pakt uit met een gruwelijke topdag
Het is opvallend stil geweest rond Heroes of Bass
Rockit Open Air 2010
15 juni 2010
Latin Lovers
Yves is jarig en trakteert zaterdag zijn fans op het eerste rondje
14 juni 2010
Luid de zomervakantie ultiem in op Freshtival
11 juni 2010
Please fasten your seatbelt at Flight 69
Club Home in juni
Zondag 13 juni Electronation @ the beach met Format:B
10 juni 2010
Roekeloos op Slippers
Wapradio
Zesde edite LatinVillage Festival op zondag 27 juni
9 Oktober viert Decisions haar lustrum op grootse wijze in de North Sea Venue
9 juni 2010
Emporium Festival
8 juni 2010
Flava & Friends
Klaar om uit te varen met de meest luxueuze Dance Cruise in Rotterdam?
7 juni 2010
Beukhuus terug van weggeweest
5 juni 2010
Format
Block rockin' beats!
4 juni 2010
Latin Lovers komt voor de 1e keer naar Hilversum
3 juni 2010
Tunnelvisie
Backyard
1 juni 2010
Intents Festival 2010
Royals keert knallend terug in Doozo
Phunk Division invites Gregor Tresher
Drokz says thanks for your support and gives special gift in return