Partyflock
 

Tunnelvisie

gepubliceerd door , op
Tunnelvisie
2 juni 2010
Het heeft lang op zich laten wachten, maar op donderdag 10 juni is het eindelijk weer zover: Rotterdams dikste studentenavond is terug, full power!

Tunnelvisie heeft vanaf de eerste editie al meteen de mogelijkheid geboden, aan vele jonge partyanimals, om fundamenteel kennis te maken met de rauwe muzikale macht van de enige echte "underground" house & techno club van het land, Catwalk

Zoals de trouwe fans wel zullen weten werd er dit keer besloten om de main artist vertrouwelijk te houden, helaas was het geheim zó zinderend dat het niet lang meer een verdoken kon blijven… Jamie Lie A Kwie, de zinderende DJ die al menig voeten van de vloer heeft weten te krijgen op evenementen zoals Rockit Open Air en Awakenings, zal zich storten op de decks met een plichtsgetrouw voorbereide set van het kwalitatieve niveau die enkel in Catwalk tentoon wordt gesteld. Naast Jamie zullen de Tunnelvisie residents ook plaatst zullen nemen achter de decks om de nacht rollende te houden.

Mokrani heeft inmiddels al meer dan 6 jaar ervaring als professionele DJ en heeft een gevestigde naam in de funkyhouse scene als Mokrani. Omdat hij zoals iedere kunstenaar snel verveeld raakt, vond hij het tijd om de rauwe underground mee te nemen op zijn pad. Zo zal Mokrani op deze avond wederom tonen dat het meesteren van een sound deel is van zijn dagelijkse leven.

Sappig! & Hufters zijn al een lange tijd kenmerkende feesten binnen het Rotterdamse uitgaan en één element ervan is er in elk geval niet meer uit weg te denken, Dominggos. Deze veelzijdige DJ/producer krikt op keer vrouwelijke hartslagen op tot over de 130 bpm, samen met de tempo van zijn keiharde afsluit sets. Tevens zal hij dit jaar producties uitbrengen op zijn
label 3000 Recordings.

Taylan Alan is een jonge talent die, aan de hand van zijn strakke DJ-Skills, in 2008 winnaar werd van de Kunstbende. Een minder bekend feit is dat hij en Dominggos zeer goede vrienden zijn. Zo nemen ze vaak de tijd om samen urenlang te mixen en te zoeken naar de perfecte sound. Damray is ervan overtuigd dat zij deze sound inmiddels hebben gevonden en daarom bundelen zij ook op deze editie hun krachten voor een keiharde back2back-set waarmee ze deze avond in haar volle glorie sluiten.

Wanneer je het hebt over machtige "bedroom DJ's turned pro" heb je het over Tenpa. Deze resident heeft zich op meerdere parties zoals Hard4Weinig en Crazy Sexy Cool bewezen als pure musicus, en doet bovendien momenteel mee met de befaamde Catwalk DJ Contest. Hij zal op deze avond dan ook de DJ-tafel dekken met de meest subliementracks, die de opening zullen bieden tot Jamie's nu al vermaarde set.

Last, but not least…de persoon die deze avond mogelijk maakt, Damoon. Deze jonge getalenteerde artiest/promotor staat in de Randstad bekend als de communicator van Catwalk en heeft vanuit deze positie al meer dan 2 jaar lang de muzikaliteit & techniek van de sterkste artiesten van zijn tijd kunnen bestuderen. Deze kennis heeft hij al menig keren tentoongesteld en
heeft hiermee volop partyanimals met een mond vol tanden & hun handen in de lucht laten feesten.

Catwalk is gebouwd op muziek & ongeremd dansen en is dan ook zéker niet het type club voor stiletto hakjes en andere dans-verhinderende taferelen. Om hier nadruk op te leggen wordt er op deze editie van Tunnelvisie, tijdens de gehele avond, gratis toegang verleend aan alle dames die met dansvriendelijke kleding en schoenen de club betreden! Uiteraard is dit compleet open tot interpretatie en zullen de outfits aan de deur worden beoordeeld. Natuurlijk worden in deze chaos de studenten niet vergeten, want daar staat Tunnelvisie voor. Zo zullen studenten tot 00.30h van gratis toegang kunnen genieten.

Op 10 juni is het tijd om terug te kijken naar de übergeslaagde eerste editie en ervoor te zorgen dat deze editie net zo gezellig wordt, maar vooral nóg gestoorde! Tickets bedragen slechts €5,- en zijn enkel aan de deur verkrijgbaar. Mis deze avond dus zeker niet en zorg ervoor dat je het met al je vrienden kunt delen.

1 opmerking

 
Werkzaam bij Misc Agency
Vette foto Jamie!