Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers komt voor de 1e keer naar Hilversum

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
20 april 2010
Goed nieuws voor de trouwe Latin Lovers fans en voor iedereen die van intieme feestjes houdt! Latin Lovers spreid haar vleugels wijder en vliegt met de gehele Latijnse Karavaan naar Club Rex in Hilversum. Deze fantastische club past perfect in het rijtje thuis bij Latin Lovers en daarom komt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland om de maand terug in de meest fantastische club van Hilversum en omstreken. Latin Lovers zal Club Rex weer magistraal omtoveren tot een heerlijke jungle waar jij je thuis voelt. En de line-up zal er ook zeker niet om liegen: Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash.


Latin Lovers en Club Rex voelen elkaar heel goed aan. Deze warme club heeft een internationale uitstraling en meteen bij binnenkomst weet je niet waar je om je heen moet kijken. De luxe van de club en de laagdrempeligheid zorgen voor een unieke combinatie die heel goed aan zal slaan bij alle Latin Lovers fans. Met een extreem dik Funktion One geluidssysteem en een zeer bijzondere licht opstelling kijk jij je ogen uit. Club Rex zal deze avond warmte en zomer uitstralen omdat Latin Lovers de gehele club zal omtoveren tot een Latijns-Amerikaanse jungle met haar kleurrijke decor. Zo voel jij je even ver weg van alles en kun je alvast heerlijk genieten van de zomer die je toelacht!

Latin Lovers heeft voor Club Rex gekozen voor intimiteit en dat is ook af te lezen aan de line-up die perfect past in Club Rex. Baggi Begovic, Leroy Styles, Chris Rox, Jasper Clash en allen worden zijn vocaal ondersteund door MC Akash. Wil jij dus weer een heerlijke nacht met echte goeie internationale house in de stijl van samba's, latin grooves, percussions en tribals? Dan is het debuut van Latin Lovers in Club Rex echt iets voor jou en wil je deze nacht ook zeker niet missen!

Ook voor Rex: Ladytickets!
Wegens succes is deze actie ook doorgevoerd voor Club Rex Hilversum. Voor een bedrag van € 12,00 kunnen alleen de dames deze Ladyticket bestellen en kun je samen met een andere dame naar binnen. 1 Ladyticket is dus geldig voor 2 dames! Omdat het alleen voor dames is, zal hierop worden gecontroleerd aan de deur. Er zijn voor dit feest maar exclusief 100 Ladytickets beschikbaar dus wees er snel bij! Ze zijn alleen online te bestellen via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

VIP tafels
Voor de liefhebbers zijn er een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar op het fantastische VIP balkon. Vanaf hier kijk je met veel luxe uit over de dansvloer en is dit een waar genot voor jou en je vrienden. Informeer naar de mogelijkheden door een mailtje naar ons te sturen via vip@footclub.nl