Partyflock
 
Nieuws · juni 2009
De Zintuigen van Dance Valley
maandag 29 juni 2009
Vaste prik op Dance Valley is ieder jaar weer diegene die met de ene hand zijn mobiele telefoon zo hard mogelijk tegen zijn oor aan drukt, met zijn andere hand zijn vrije oor indrukt en keihard roept “Waar zit je?” Meestal gelijk gevolgd door een zoekende blik om zich heen. “Bij de robot!” “Bij het tipi dorp!” “Bij het piratenschip, waar ben jij?”
Rebellion
maandag 29 juni 2009
Zaterdag 18 juli staat Studio 80 weer in het teken van rebelse dj talenten en muzikale kunstenaars. Dan vindt namelijk voor de derde keer dit jaar clubavond Rebellion plaats. Van 23.00 tot 05.00 uur zijn het techhouse, minimal, electro en techno klanken die de twee zalen van de populaire Amsterdamse undergroundclub vullen. Met deze editie in de grote zaal; headliner Jon Rundell 🇬🇧, Jan Liefhebber, Lone Striker en Joran. Muzikale uitspattingen in de achterzaal komen van When Harry Met Sally & Tess is more, Kevin Arnemann en Teatro Kultka.
Decibel bijna uitverkocht
maandag 29 juni 2009
Bijna alle tickets van Decibel outdoor festival 2009 zijn verkocht. Indien je nog niet in het bezit bent van een ticket, raad b2s je aan om deze zo snel mogelijk aan te schaffen om teleurstellingen te voorkomen.
Op zaterdag 26 september staat de SilverDome Zoetermeer weer geheel in het teken van Project Hardcore. De inmiddels legendarische locatie voor hardcore liefhebbers behoeft geen uitleg meer. Het geluid is oorverdovend en de massieve arena zorgt voor een ultieme sfeer! Uiteraard heeft b2s weer het beste aan nationale en internationale artiesten bij elkaar gebracht voor deze sublieme Hardcore nacht! De duizenden liefhebbers die dit evenement jaarlijks trekt zullen van 22.00 tot 07.00 uur in de vroege morgen worden getrakteerd op de allerbeste Hardcore sounds!
Danceparade Middelburg
zaterdag 27 juni 2009
Op 25 juli 2009 wordt Middelburg getrakteerd op een spetterend outdoor spektakel. Voor één dag wordt de stad omgetoverd in The City of Dance. Na 9 jaar de top te hebben bereikt, gaat de Danceparade Middelburg vernieuwen. In plaats van de bekende parade met pompende trucks door de straten van Middelburg is er dit jaar een parade van diverse podia en areas door de hele binnenstad.
Sexy Mother Fucker
zaterdag 27 juni 2009
It’s time for some Sex(y ) on the Beach! Zondag 12 juli 2009 is het weer heet…. Sexy Mother Fucker is klaar voor de zomer! De afgelopen edities waren heerlijke strand feesten met veel zon, Sexy people en de lekkerste tunes, door de beste DJ’s van dit moment. Zondag 12 juli duikt Sex(y ) on the Beach de zomer in en op deze datum kunnen we tropische temperaturen verwachten! Voor een groot feest met alles erop en eraan is Vroeger bij uitstek de perfecte lokatie, binnen lekker in de club en buiten lekker in het zand. Een feest wat eigenlijk niemand mag missen.
De dance-trend van het moment die langzaam komt opborrelen vanuit de underground scene heet dubstep. In poppodium Hedon vindt op zaterdag 4 juli Blizzurd plaats en dit is het eerste grote dubstep feest in Zwolle. Als headliner is de Nederlandse pionier in het genre geboekt; DJ Gomes. Even bijzonder zijn de dj’s Aardvarck, Juha en Cinnaman die gezamenlijk een set zullen draaien. Dion, Giographic en Cavemen (Dries Bijlsma & Brainstorm) nemen de honneurs waar voor de regionale scene en Rico (Fakkelbrigade , ex- Opgezwolle) is de host van de avond. Ook zullen er een aantal bijzondere special guests aanwezig zijn…
Op zaterdag 4 juli zal Club GZG weer plaatsvinden op dezelfde locatie als die in juni, namelijk in de Schram Filmstudio's in Noord. Het is een goede traditie om het Club GZG circus eens in de zoveel tijd te verplaatsen en voorlopig lijkt deze plek in Noord de nieuwe hangout voor GZG. In een vierkante hal, volledig ingericht door GZG en volledig afgebroken door hun publiek.
Salinas on Tour
donderdag 25 juni 2009
Elf jaar geleden begonnen is Salinas on Tour tegenwoordig uitgegroeid tot een van de meest populaire strandfeesten. Salinas on Tour staat aan de vooravond van de eerste editie van 2009. Opnieuw worden duizenden party-people verwacht op het Bloemendaalse strand voor de biggest beachparty ooit!
Vijf jaar LatinVillage, dit moet groots gevierd worden. We worden met zijn allen getrakteerd op zomers weer en de organisatie is er klaar voor! Jij ook? Het aantal verkochte kaarten breekt alle records! De organisatie heeft besloten om het festivalterrein met een extra open podium (Baltimore Groove stage) uit te breiden. Vanwege de verwachte drukte raden ze je aan om vroeg te komen om files en lange wachtrijen te voorkomen.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 24 juni 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Pleasure Island
dinsdag 23 juni 2009
Zaterdag 25 juli 2009 wordt jouw fantasie werkelijkheid op Pleasure Island. De vijfde editie van het outdoor festival kent de beste line-up uit haar geschiedenis en ook op het gebied van entertainment, decoratie en acts zal Pleasure Island zichzelf overtreffen. Met nog een ruime maand te gaan geven Art of Dance en Crazyland één van haar bestbewaarde geheimen prijs. De trukendoos gaat open, maar één geheim zul je zelf moeten ontdekken.
Pacha Ibiza
dinsdag 23 juni 2009
De exclusieve clubketen Pacha is sinds de oprichting in 1967 wereldwijd uitgegroeid tot een begrip. Met name moederschip Pacha Ibiza staat bekend om haar legendarische housefeesten. Heel soms komt de crew van hun eiland af om elders op de aardbol een top notch party te organiseren.
Ground Zero Festival
maandag 22 juni 2009
Vanuit de verschroeide aarde vormde en muteerde zich de hardste levensvorm dat de wereld ooit had gezien. The Fire Community overleeft onder de meest extreme omstandigheden: van de dreunende Hardcore die over hun terrein klinkt tot de snerpende Industrial Sounds. En diep in The Fire Community verscholen klinkt Hardcore gemuteerd tot de meest extreme vorm denkbaar: Terror. The Fire Community zal hun vuur ontsteken op 4 juli en hun onafhankelijk verdedigen zonder enige compromis of genade!
Conflict @ klinch
maandag 22 juni 2009
Conflict @ klinch zal vrijdag 26 juni de Oude Zaal van de Melkweg weer op zijn grondvesten doen schudden, zoals we dat van Conflict @ klinch gewend zijn. Naast geluiden zoals hiphop, dubstep, baltimore, baile funk, kuduro, electro, bassline, dancehall en fidget, zal deze avond in het teken staan van de een beetje in vergetelheid geraakte UK Garage en 2step sound die aan de wieg stond van het nu zo populaire dubstep genre. Niemand minder dan Ganja Cru´s dj Zinc zal de avond laten knallen met zijn zinderende drum ’n bass sets met een portie hiphop, breakstep, die hij tegenwoordig aanvult met nieuwerwetsche house en fidget. Daarnaast verzorgt Conflict @ klinch de juiste muzikale entourage met bijdragen uit de Rauw- en Vage Gasten-families.
Latin Loves Scheveningen
zaterdag 20 juni 2009
Een ondergaande zon, dansen op je slippertjes, genieten van een cocktail en dat allemaal op de sound van Latin Lovers! In een zeer korte tijd is iedereen in Scheveningen van Latin Lovers gaan houden en daarom is iedereen nu niet meer te houden! Op vrijdag 10 juli presenteert de organisatie met trots de derde editie die alle zandkorrels richting de Scheveningse pier zullen blazen! Brunotti Beach House is de plek waar het concept thuishoort en ook bij de derde editie gaan we los met zonnebril op op de beats van ROOG, Benny Rodrigues, Chris Rox, Jasper Clash & Andy Sherman!
Citymoves Zwolle wordt verschoven van zondag 2 augustus naar zaterdag 8 augustus. Dat is in samenwerking met de gemeente Zwolle vandaag besloten. Door de verschuiving kunnen op de vertrouwde locatie in ‘Park de Wezenlanden’ de beste artiesten worden geprogrammeerd waaronder ’s wereld tot nr. 1 verkozen DJ Armin van Buuren. De rest van de nu alvast beloofde top line-up zal in aanloop naar het evenement bekend gemaakt worden.
Neophyte Records
vrijdag 19 juni 2009
Dit jaar viert één van de meest toonaangevende hardcore labels haar tienjarig bestaan. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Om te laten zien dat Neophyte Records nog steeds aan de top staat, zal er speciaal voor deze gelegenheid een onvergetelijk jubileum feest worden georganiseerd in Outland te Rotterdam.
Monza is jarig! Al een half decennium lang bepaalt Club Monza voor een groot deel de sound van Utrecht en haar omgeving. Van de beste house tot ecletic sounds door de beste nationale en internationale dj’s. De club die van niets begon, is binnen no-time uitgegroeid tot de populairste club van Midden Nederland.
Gevaarlem
donderdag 18 juni 2009
Met het nieuwe initiatief Gevaarlem is er weer een kersverse electro avond geboren in Stalker. Georganiseerd door de altijd rockende boys Assoe & Brigadirk is rustig een biertje drinken en om je heen koekeloeren er niet meer bij. Samen treden deze gedreven jonge dj’s op onder de noemer Public Speakers! Dit feest zal afwijken van de standaard norm en een verrassende mix produceren van ‘ kort gezegd ‘ alles wat beeft, blaast, trekt en schuurt met een lekker rauw ondertoontje. Verwacht.. electro, baile-funk, fidget, baltimore and a lot more pumping beats. Gevaarlem trapt op 26 juni af met een wel hele bijzondere artiest…
Wake Up!
donderdag 18 juni 2009
Op zaterdag 27 juni zijn Nederlands populairste techno en tech-house minded artiesten te vinden in de WesterUnie in Amsterdam. Tijdens het event Wake Up! brengen de organisaties Chemistry en Exprezz artiesten als Polder ‘live’, Remy, Juan Sanchez, Jerome, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor, Ille Bitch, Boris Werner en vele andere, onderverdeeld in drie zalen.
Dub Infusions knalt de zomer in
donderdag 18 juni 2009
Dub Infusions trapt op 26 juni de zomer af met een avond vol diepe bassen van Silkie & Quest, denderende hitte van BAR9 en een overheerlijke cocktail van Gomes. Het belooft wederom een warm en zweterig feest te worden waar je, naar gelang je stemming, volledig uit je plaat kunt gaan of diep kunt "zonen."
Op het Norfolterrein zijn de voorbereidingen in volle gang, aanstaande zaterdag gaat het hele Norfolkterrein Los!
Check de foto's!
Internation Festival
woensdag 17 juni 2009
Zaterdag 27 juni belooft een geweldige dag te worden. De weersvoorspellingen zijn zeer goed (zon en 25°C!). Meer dan 30 DJ's staan klaar om los te gaan op het enige dancefestival in de Achterhoek met meerdere muziekstijlen op een unieke locatie aan het water! Internation Festival, Recreatiegebied De De Bijland in Tolkamer (tussen Arnhem en Doetinchem).
Summer Xtravaganza
dinsdag 16 juni 2009
In de nacht van het officiële begin van de zomer organiseert MAW een heel toepasselijk feestje in Off_Corso in Rotterdam: Summer Xtravaganza! Op zaterdag 20 juni zal er, uiteraard in een tropisch decor, een overheerlijke line-up klaarstaan die de Maasstad van begin tot eind zal rocken. Ben je klaar voor het begin van de zomer?
Zesde editie Wooferland
dinsdag 16 juni 2009
Na vorig jaar haar vijfde verjaardag te hebben gevierd, gaat zaterdag 05 september 2009 de zesde editie van het gezelligste festival van Nederland “Wooferland” van start; op het vertrouwde festivalterrein Houtrak in Spaarnwoude.
Luminosity Beach Festival
dinsdag 16 juni 2009
Nog paar weken te gaan tot het feest van het jaar. Daarom even een paar nieuwtjes over de stand van zaken.
Renaissance in de Westerunie
dinsdag 16 juni 2009
Renaissance is een van de belangrijkste dancelabels ter wereld en host jaarlijks een area op Dance Valley. Dit jaar op 11 juli met onder andere grootmeesters als Sasha, Hernán Cattáneo en Dave Seaman. Daarna verhuist het Renaissance circus naar de WesterUnie te Amsterdam.

Op 11 juli draaien voor Renaissance in de WesterUnie te Amsterdam: Marcus James 🇬🇧, Cosmonauts 🇬🇧 en Eelke Kleijn.
Dominator
maandag 15 juni 2009
Nadat eerder verschillende artiesten een remix maakten van Human Resource’s “Dominator”, Outblast en Predator scoorden met “The Hunt” en Angerfist’s “Radical” een grote hit werd, is D de artiest die het anthem voor de vierde editie van Dominator mag verzorgen. Hij heeft zijn handtekening gezet onder “D Power”: een track die geheel in Buffoni’s eigen stijl is en doorgaat waar zijn vorige producties ophielden. Met een hypnotiserende melodie, aanstekergevoelige break en loeiharde kickdrum heeft D een nieuw meesterwerk afgeleverd.
Blijna Midzomersn8w8
zondag 14 juni 2009
Na de succesvolle première van N8W8 in Club8 gaat N8W8 voor de volgende editie de volle zon in! De n8brakers en -vlinders van N8W8 wagen zich voor één keer in het daglicht met een zonovergoten weldaad van de lekkerste minimal, techhouse en techno op het vrolijkste strand van Nederland; Het Amsterdamse Blijburg aan Zee!
Dancetour Roosendaal 2009
zaterdag 13 juni 2009
Op zondag 14 juni 2009 organiseert Stichting Dancetour de eerste editie van Dancetour Roosendaal. Jong en oud kan deze dag van 13.00 uur tot 22.00 uur genieten van bekende Nederlandse DJ’s. Deze dag vormt het Vrouwenhofpark in Roosendaal het decor voor Dancetour. Stichting Dancetour is er in geslaagd om DJ’s als Marco V, Jean, Samsobeats, Dazzle en Rafaël Frost achter de draaitafels te zetten. Tevens mag de winnaar van de DJ Contest, gehouden op 29 mei in Grandcafe Chagall, een half uur draaien tijdens Dancetour Roosendaal.
Op zondag 5 juli staat Mango's Beachbar weer in het teken van Zandvoort Alive. Dit is het grootste strandfestival van Nederland en ook nog eens helemaal gratis!
Ex Porn Star vertoeft graag op het strand, alleen worden ze als de nerds die het zijn altijd compleet genegeerd door alles wat mooi en puur is. Echt knap zijn ze nou niet bepaald bij XPS, maar slim gelukkig wel en dus organiseren ze op zaterdag 13 juni hun eigen Miss Ex Porn Star Nerdy Beach Verkiezing.
Volgende week gaat het eindelijk harder los dan ooit tevoren. Met een nieuwe hittegolf in het vooruitzicht vindt zaterdag 20 juni voor de eerste keer het I Love Los Festival plaats. Het fantastische Norfolkterrein op Scheveningen zal deze dag een crowd van duizenden bezoekers verwelkomen. Om 12.00 uur wordt het startschot gegeven van het evenement, wat tot 00.00 uur ’s nachts door zal blijven rocken. Check hier alle laatste info rond I Love Los Festival.
Bloomingdale XXL
vrijdag 12 juni 2009
Zon, (ro)zee en strand. Nippend uit een plastic bekertje, terwijl de laatste zonnestralen het zand opwarmen en deze gloed zich kleurrijk op het water reflecteert. Slipper dragend, waarbij de houten vloer sterk op proef gesteld wordt en Hollandse draaihelden de zomerse melodieën uit hun platentas vissen. De sfeer bereikt haar zoveelste hoogtepunt en dus worden lange rijen aan de bar en de beperkte loopruimte voor lief genomen. Een zomerse zondagavond op het Bloemendaalse strand: een ware cultuur die ook anno 2009 onmisbaar blijkt!
MuteSounds gaat opzoek naar de grens van muziek en film met optredens en acts van artiesten uit binnen- en buitenland, prachtige films en interactieve kunstinstallaties. Een uniek festival in Den Haag voor iedereen die van een uitdaging houdt! Het festival vindt plaats van 24 juni tot en met zaterdag 27 juni 2009.
Even is er intern sprake geweest dat de Rotterdamse Hollywood Music Hall niet mee zou (mocht?) doen aan de Nightlife Awards 2009, maar ze waren erbij en dat was duidelijk te merken ook! Ze waren wederom de grote winnaar van de award voor 'Populairste Uitgaanscentrum' van Nederland.
Club Noa werd winnaar in de 'Populairste Club' categorie en het Groningse 'De Drie Gezusters' mocht het kleinood meenemen naar hun 'Populairste Danscafé'.
Het aftellen naar zaterdag 4 juli 2009 gaat gestaag door en met nog iets minder dan vier weken te gaan tot Ground Zero Festival is het tijd om een tandje bij te zetten! En niet alleen jij wil erbij zijn als Ground Zero haar Independence Day viert in het adembenemende decor van Bussloo, want ook The Darkraver is toegevoegd aan de programmering!
Club-X on tour
dinsdag 9 juni 2009
Nog een kleine twee weken en dan is Club X op zaterdag 20 juni on tour in discotheek Zalinaz te Etten-Leur. Zalinaz bevindt zich vlak naast de A58, afslag Etten-Leur. (gelegen naast de Mc Donalds).Grappig is dat Zalinz hemelsbreed nog geen twintig kilometer van de oude bekende Club X residentie aan de Bredabaan 47 in Wuustwezel ligt. Dichterbij dan dit kun je helaas nog niet komen!
Er is een extra stad aan de Citymoves tour 2009 toegevoegd! Niet Zwolle maar Utrecht is vanaf nu de eerst volgende stad op de agenda van Citymoves. Op Zondag 28 juni opent het gratis openluchtfestival vanaf 14:00 uur haar deuren op universiteitsterrein ‘De Uithof’. Het is voor Citymoves haar eerste bezoek aan de domstad, een leuke primeur!
Op zaterdag 8 augustus 2009 staat Watt in het teken van de formatie tussen Neophyte en Evil Activities. Dan hebben we het natuurlijk over Masters of Ceremony! De mannen die achter deze naam schuilgaan zullen voor de tweede keer in hun bestaan een uniek optreden verzorgen. Namelijk een live performance van maar liefst één uur met de gehele band!
Chop Till You Drop Outdoor
zondag 7 juni 2009
Zondag 19 juli gaat Chop Till You Drop Outdoor meer dan ooit huishouden in Venlo. Het succesvolle concept uit Venlo en omstreken stapt voor de tweede keer de buitenlucht in en presenteert: Chop Till You Drop Outdoor. Na veel lof over de vorige Outdoor editie breidt het gratis festival zich uit met een derde area en een nog dikkere line-up.
Met veel inspiratie en sfeer in overvloed zet Latin Lovers de toon in hoge hoogte door in Vie! Op vrijdag 5 juni is de vierde editie alweer een fenomeen in Rotterdam!
Infinity Festival
woensdag 3 juni 2009
Infinity Festival knalt oneindig veel beats het universum in!

Stichting Almere & CosmoCAD presenteren zaterdag 12 september een gloednieuw festival in Almere Buiten: Infinity Festival. Op vier area’s verzorgen veertig nationale en internationale DJ’s en live-acts twaalf uur lang de beste house en techno. Vijfduizend feestende mensen zullen helemaal los gaan op beats die oneindig zullen lijken: the music keeps going on and on! Dé perfecte afsluiting van het outdoor danceseizoen.
Stamppot
woensdag 3 juni 2009
Festivallers, Jagermeister fans, vinylofielen, fashion victims, groupies, minimal line dancers en house heidi's allen opgelet: vrijdag 12 juni, Le gloednieuwe Stamppot @ Sugar Factory. Stamppot is tegenwoordig bymonthly (om de maand) te gast in de Suikerfabriek, de eerste of tweede vrijdag snoeien de residents hem lekker door tot in de late uurtjes.
10 Years of Technoboy
woensdag 3 juni 2009
De North Sea Venue gaat zaterdag een waar hardstylemekka worden waar liefhebbers van oude, nieuwe en gloednieuwe tracks terecht kunnen. Met een absolute klapper van een line-up presenteert Technoboy zijn visie op hoe je een feest hoort te geven:
Organisator X-Sense maakte gisteren tijdens een persconferentie het nieuws bekend dat zij een zeer exclusieve artiest heeft toegevoegd aan de line up van het Riverdance Festival.
Aanstaande zaterdag worden om 14.00 uur de poorten van Alcatrazz Festival 2009 geopend. Met de uitbreiding naar vijf areas met meer dan 40 dj’s, de unieke locatie (kasteelruïne, tunnel, meer, boomgaard) en het verwachtte mooie weer zijn de ingrediënten voor dit open air dancefestival compleet. De timetable is inmiddels bekend, dus check snel hoe laat je favoriete house-, techno-, electro-, minimal-, trance- of hardstyle-dj zijn opwachting maakt.
Volgende week zaterdag 6 juni vindt de eerste editie van Fijn Festival plaats, een benefietfestival waarvan de opbrengsten zullen gaan naar oneMen. Met een combinatie van live muziek, dance, art en performance, kan dit kleinschalige festival gezien worden als uniek in zijn soort. De muzikale line-up is compleet en mag naast de al eerder bekend gemaakte artiesten zoals Tony Rohr, Bart Skils & 2000 and One, Rauwkost, Racoon, Voicst, Wicked Jazz Sounds Band nu ook de uit Den Haag afkomstige Makam en Thomas Martojo aan het lijstje toevoegen. Naast deze muzikale hoogstandjes biedt Fijn Festival ook plaats aan heel veel jong, creatief talent van andere disciplines. Dus zorg dat je erbij bent!
Partyorganisatie Salinas on Tour, onlangs nog bekroond met een award voor hun creatieve kaartverkoopactie, heeft voor grote commotie gezorgd bij de gemeente Bloemendaal.
29 juni 2009
De Zintuigen van Dance Valley
Rebellion
Decibel bijna uitverkocht
Project Hardcore in SilverDome Zoetermeer
27 juni 2009
Danceparade Middelburg
Sexy Mother Fucker
26 juni 2009
Eerste grote Dubstep feest in Zwolle
25 juni 2009
GZG viert eigen clubavond wederom op nieuwe hangout in Noord
Salinas on Tour
Time table en laatste info LatinVillage Festival
24 juni 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
23 juni 2009
Pleasure Island
Pacha Ibiza
22 juni 2009
Ground Zero Festival
Conflict @ klinch
20 juni 2009
Latin Loves Scheveningen
19 juni 2009
Citymoves Zwolle verplaatst naar zaterdag 8 augustus
Neophyte Records
Laatste info en timetable Monza 5 Year Anniversary vanavond
18 juni 2009
Gevaarlem
Wake Up!
Dub Infusions knalt de zomer in
I Love Los Festival gaat van start onder een strak blauwe hemel
17 juni 2009
Internation Festival
16 juni 2009
Summer Xtravaganza
Zesde editie Wooferland
Luminosity Beach Festival
Renaissance in de Westerunie
15 juni 2009
Dominator
14 juni 2009
Blijna Midzomersn8w8
13 juni 2009
Dancetour Roosendaal 2009
Zandvoort Alive bij Mango’s Beachbar
12 juni 2009
Ex Porn Star morgen met stralend weer op Barefoot Scheveningen
Zaterdag 20 juni I love Los festival
Bloomingdale XXL
Line up doven en horenden festival MuteSounds bekend
10 juni 2009
Hollywood Music Hall flikt het hem weer
Ground Zero Festival Special @ Hardcore Radio
9 juni 2009
Club-X on tour
8 juni 2009
Citymoves komt ook naar Utrecht
b2s presents Masters of Ceremony
7 juni 2009
Chop Till You Drop Outdoor
5 juni 2009
Latin Lovers Madness cést lavie
3 juni 2009
Infinity Festival
Stamppot
10 Years of Technoboy
Een wereldprimeur op Riverdance Festival
2 juni 2009
Timetable Alcatrazz Festival bekend
Fijn Festival maakt gehele programma en timetable bekend
1 juni 2009
Strand te smal voor decor Salinas on Tour