Partyflock
 

Chop Till You Drop Outdoor

gepubliceerd door , op
Zondag 19 juli gaat Chop Till You Drop Outdoor meer dan ooit huishouden in Venlo. Het succesvolle concept uit Venlo en omstreken stapt voor de tweede keer de buitenlucht in en presenteert: Chop Till You Drop Outdoor. Na veel lof over de vorige Outdoor editie breidt het gratis festival zich uit met een derde area en een nog dikkere line-up.

Het festivalterrein, de parkeerplaats van Seacon Stadion de Koel (VVV-Venlo), is wederom volledig gevuld met zand en is gedecoreerd met palmbomen, jacuzzi’s en een lounge voor het ultieme beach gevoel. Op het ‘strand’, verdeeld in drie area’s wordt de lekkerste house, techno, electro, eclectic en urban gebracht door Nederlandse top dj’s en de beste lokals. Een stukje paradijs waar ruim 5.000 bezoekers van kunnen genieten. Chop Till You Drop Outdoor is ook dit jaar de afsluiting van Beach Break (11-19 juli). Alle opbrengsten uit de activiteiten worden gedoneerd aan lokale goede doelen, dus dit jaar is het wederom choppen en droppen met liefde voor de medemens.

Chop Area
In de Chop Area ga je los op de lekkerste housebeats van onder meer top producer Bart B More die voor het eerst naar Venlo komt. Daarnaast een onbetwiste grootheid die al jaren aan de top staat Benny Rodrigues. En we gaan nog even door Afrojack en Hardwell, twee heren die op het punt staan internationaal door te breken brengen ook een bezoek tijdens deze outdoor editie. Tussen al dit mannelijk geweld ook een femme fatale. Carita La Niña komt ons trakteren op een flinke dosis house, maar dat is nog niet alles. Vorig jaar was het een van de smaakmakers van het festival, vandaar dat hij er dit jaar weer staat Sam ‘O Neall. Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor talent. Naast upcoming dj/producer Danny G staan ook lokale helden en Venloosche dj Battle finalisten Lezano en Maksimus op het programma.

Drop Area
De Drop area is dit jaar bigger and better, Een volwaardig podium en de line up is very very very nice. Iedereen roept Aaaaayeee want hitmachine Dio komt zijn hitjes droppen op Venlo. Daarnaast de beste dj ter wereld; The FFFFlexican en nieuw talent Nizzle (oa. Girlslovedjs en Koppig). Venloosch finest kan natuurlijk niet achterblijven daarom dit jaar op het Drop podium Jim Aasgier, Rudebwoy, Hulk, Yaiza Di Jockey en Java.

Local Heroes
Dit jaar breidt CTYD-Outdoor uit met een derde area. Volledig onder bomen kun je net die andere sound verwachten gebracht door lokale bangers van parties. Zo begroeten we Electric Pranksters van Ted Bemmer, Schandpaal Kartel van Slecht, Bont en Blauw van Mesj en Ice Quub van Pulse. Aangevuld met een come-back concert van de Ongeoliede Machine en Venloosche hoop in bange dagen dj Ghetto! Bombaklatsch!

Chop Till You Drop Outdoor Outdoor
Zondag 19 juli 13.00 – 00.00 Gratis Entree Parkeerplaats Seacon – Stadion de Koel, Venlo

Chop Area
Afrojack, Bart B More, Benny Rodrigues, Hardwell, Carita La Niña, Sam ‘O Neall, Lezano, Maksimus en Danny G

Drop Area
Dio (live), The Flexican, Jim Aasgier, Nizzle, Rudebwoy, Java, Yaiza Di Jockey, Hulk

Local Heroos
Electric Pranksters, Ghetto, Schandpaal Kartel, Bont en Blauw, Ice quub, en de Ongeoliede Machine

9 opmerkingen

leuke after voor Extrema!
Dat denk ik, t is sowieso een erg leuk feestje.... :D
Klinkt leuk ! Aan de ene kant jammer dat ik dan op vakantie ben ..

:woepwoep:
Vakantie is natuurlijk ook nooit verkeerd, voor degene die van plan zijn om naar CTYD Outdoor komen: hier gaat ook het vakantie sfeertje gecreeerd worden!!
Denk dat we wel even komen buurten, zo`n gezellig feestje in de buurt moeten we natuurlijk wel even proeven toch?
:P
Gek, dit wordt madness.. ;)
 
Uitspraak van WIJMIES op maandag 8 juni 2009 om 11:16:
madness

Die hebben Pinkpop al gehad
 
JAAA AANWEZIG!