Partyflock
 

Blijna Midzomersn8w8

gepubliceerd door , op
Na de succesvolle première van N8W8 in Club8 gaat N8W8 voor de volgende editie de volle zon in! De n8brakers en -vlinders van N8W8 wagen zich voor één keer in het daglicht met een zonovergoten weldaad van de lekkerste minimal, techhouse en techno op het vrolijkste strand van Nederland; Het Amsterdamse Blijburg aan Zee!

20 juni viert N8W8 de langste zaterdag van het jaar met de zomerse klanken van DJs Daphne Darretta (Stop Zinloos Geluid), Rndr (N8W8 ), Neil Templar (N8W8, UK), Ganz Anders, Schaamteloos DJs (Panama) en Jerome (Outland, Rekorder, Awakenings).

Aanmaakblokjes overbodig; Onze zomerkoningin Daphne Darretta steekt je vuurtje wel aan! Je vergeet voor even de zandstrooiende kinderen wanneer Daphne haar platen op de decks gooit! Zoek maar effe wat schaduw want de warme, diepe detroit techno van deze lady sunshine verhitten de thermometer tot Zuid Italiaanse temperaturen!

N8W8 resident Rndr's geluid geeft je alles om je roodverbrande schouders verkwikking te geven! Zijn geheel eigen blend van funk minimal, techhouse en techno werken als de beste aftersun, zodat je de rest van de avond de vonken uit je slippers danst!

Wil je een echte Schot in de brandende zon zien? Neil Templar durft het aan om voor jou zijn witte huid rood te laten kleuren door vol in z'n zwembroek (en natuurlijk binnen no-time als een kreeft de schaduw opzoekend) je zijn compromisloze toejuiching van electronische muziek te geven. Alle denkbare stromingen, van house, techno, minimal en electro komen samen in een tropische coctail van de laatste frisse geluiden en het beste wat de house historie ons gebracht heeft. Verwacht alleen het onverwachte wanneer Neil de tent op z'n kop zet!

Schaamteloze strandjutters Jan Boom (Panama, Mazzo) en Branko van Hilten (Panama) trekken je badlaken onder je kont vandaan met een set vol zwoele, funky techhouse. Om hun naam eer aan te doen zou het zomaar kunnen dat Jan en Branko plaatsnemen achter de decks in schaamteloos strakke speedo's! Hans Anders? Nein; Ganz Anders! Deze eigenwijze badgasten graven je in en schoppen je zandkasteel om met een eclectische mix van electro, dub, rave en indie; geen muziekstijl is heilig en de dansvloer onveilig. Smeer je in met factor 500 en maak je op voor een plaatselijke zandstorm als strandW8 Jerome de bas opendraait voor een levensreddende liveset. Heter dan het zand in Salou, vetter dan Nivea en hard genoeg om Duitsers in Zandvoort uit hun kuil te blazen.

's Middags zal je verrast worden met een veelvoud aan verrassende en hittebestendige acts en andere gekkigheid. Kids allowed! :)

N8W8 Suppports: Plakkies
Het mag dan hartje zomer zijn en iedereen heeft een grote glimmende grijns op het eikenhouten bruin gebronste snuitje, niet iedereen op deze wereld heeft het zo belachelijk goed als wij hier in Nederland. Daarom vraagt N8W8 deze keer alle aandacht voor een van de mooiste maatschappelijke initiativen; Plakkies! Je voetjes kunnen deze zomer niet zonder deze hyperlauwe slippers gemaakt van onvervalste Zuid Afrikaanse autobanden gefabriceerd in de townships van Durban. N8W8 geeft al haar support aan Plakkies en wil niets liever dan jou voetjes gepimpt worden door deze zomerse ueberhippe must-haves! Enne, je doet ook nog 's wat goeds voor deze wereld.

2 opmerkingen