Partyflock
 
Nieuws · april 2009
Latin Lovers gooit met zonnebrillen en slippers! Op vrijdag 15 mei heeft iedereen de zomer alweer hoog in zijn bol zitten! Monza wordt omgebouwd tot een ware strandtent vol met het beste zomerse ingredient: Jij! En samen met Benny Rodrigues, Leroy Styles, Hardwell, Chris Rox, Jasper Clash & MC Akash we dance the night away!
Panic Room
donderdag 30 april 2009
Panic Room is de nieuwe en terugkerende clubavond in Escape Club, met dé househelden van Nederland! Na twee edities met Erick E en ROOG, die vrij spel hadden en konden draaien wat ze het liefst willen en waar ze zelf ook het meest van houden, zijn er nu twee nieuwe publiekslievelingen die de show gaan stelen. Niemand minder dan Sunnery James en Ryan Marciano komen langs voor een extra lange set!
Luxurush countdown
maandag 27 april 2009
Na een uiterst sfeervolle en zeer succesvolle Luxurush warming up in de Jimmy Woo waar Chuckie, Ricky Rivaro, Carita La Niña, R3HAB, Zawdi MC MC, Roga, Sunnery James & Ryan Marciano de tent volledig onderste boven draaiden maken de Luxurush fans zich klaar voor het grote werk. A.s. woensdag wordt de Heineken Music Hall voor de 6e keer het domein van Luxurush.
Bassrave vs Oldschool Gangsters
maandag 27 april 2009
Op zaterdag 23 mei 2009 kunnen de Brabanders, in het hartje van de Kempen, eens laten zien wat feesten is. In de Valk te Reusel zal het concept van DJ Rob, Bassrave vs oldschool Gangsters, voor deze editie enigszins worden aangepast voor wat betreft muziekstijlen. Voorheen was Bassrave voornamelijk gericht op de Early en de Happy Hardcore maar nu heeft Bassrave ook Hardstyle en Hardcore in het programma staan. En deze 'New Styles' voor Bassrave worden in deze editie onder andere vertegenwoordigd door Zany en Evil Activities!
Early Rave
maandag 27 april 2009
2 Mei in R17 te grootebroek staan de headliners DJ Buzz Fuzz en Jeroen Flamman achter de draaitafels voor een overdose aan heerlijke oldstyle & early rave classics.

Na jaren van afwezigheid is de organisatie Creative Elements (tegenwoordig bekend als Distorted Nation) terug in West Friesland met het concept "Early Rave". Early Rave staat geheel in het teken van de house classics uit de jaren 1992 t/m 1998. Veel oldstyle, early rave, newstyle en hardcore classics. Denk qua muziekstijl aan feesten als Ghosttown in de Vechtsebanen, Mindcontroller en de oude Multigroove feesten.
Dancetour Assen 2009
zondag 26 april 2009
Op zondag 17 mei organiseert Stichting Dancetour de eerste editie van Dancetour Assen 2009. Jong en oud kan deze dag van 13.00 uur tot 21.30 uur genieten van bekende Nederlandse DJ’s. Deze dag vormt de Veemarkt in Assen het decor voor Dancetour. Stichting Dancetour is er in geslaagd om DJ’s als Marco V, Sidney Samson, Jean, Bart Claessen, Jip Deluxe en Terry Toner achter de draaitafels te zetten.
Het heeft even geduurd, maar hij is er dan eindelijk toch: de line up van WiSH Outdoor 2009. En men kan met trots zeggen dat er toch een aantal leuke namen uit de hoge hoed zijn getoverd! Bij de voorgaande edities kwamen op de zaterdag twee muziekstromingen achter elkaar op het hoofdpodium, ze hebben besloten om deze stromingen dit jaar te splitsen. Omdat ze geen voorkeur wilden geven aan een van de twee stijlen hebben ze ervoor gekozen om niet één, maar twéé mainstages te bouwen!
Sensual
zaterdag 25 april 2009
Na een periode van rust is het op zaterdag 2 mei weer tijd voor een nieuwe editie van Sensual. Op Sensual staan waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten tijdens het uitgaan hoog in het vaandel. Het feest kenmerkt zich door een intieme en ongedwongen sfeer. De laatste editie vond plaats in augustus vorig jaar dus daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe editie! Club Sensual presenteert Sensual – Behaving Badly
Welcome to the Future
zaterdag 25 april 2009
Het is natuurlijk elke week feest in Studio 80, maar rond Koninginnedag doet de club op het Amsterdamse Rembrandtplein er natuurlijk nog een flinke schep bovenop. Voorafgaand aan de Circoloco-after, die op Koninginnedag om 20.00 los gaat en waarbij de grote namen van het festival nog even komen laten zien dat het venijn in de staart zit, is er natuurlijk ook nog een niet te missen feest op Queensnight: een speciale oranje-editie van Welcome to the Future - met een vier uurs-set van de Britse dj-held Jimpster.
We All Love 80's & 90's
zaterdag 25 april 2009
Tijdens het Pinksterweekend komt We All Love 80's & 90's eindelijk naar Zenith! Op zondag 31 mei presenteert Radio Veronica in Venray de volgende editie van We All Love 80's & 90's. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Zenith!
The Royal factory
zaterdag 25 april 2009
The Royal factory op Queensnight! Een nu al fabelachtige nacht! Met de beste muziek en een topsfeer zit je goed in de Koninklijke Lichtfabriek in Haarlem. Met Queensnight wordt natuurlijk alles in een mooi oranje jasje gestoken en zal het feest nog groter zijn dan ooit, want er is natuurlijk iemand jarig!
Dominator
vrijdag 24 april 2009
Q-dance and Art of Dance have declared the new definition of hardcore.
Kleine kinderen worden groot, andere blijven klein. En in het geval van Snotapen is de uitdrukking ‘klein maar fijn’ niets teveel gezegd. Want na een jaar is Utrechts meest knusse dansavond nog precies even groot en klein tegelijk. En om dat te vieren is er vrijdag 24 april aanstaande in Club Lust in Utrecht een speciale editie opgetuigd met namen om je vingers bij af te likken!
Hier een nieuwe update wat betreft de voorbereidingen voor Rotzooii @ WesterUnie. Alles loopt op rolletjes en er wordt gewerkt aan een geweldige show. De artiesten kunnen niet wachten en hebben onwijs veel zin om zo een oer-Hollandse 'dance till you drop' feestdag van dichtbij mee te maken. De WesterUnie is natuurlijk een van de vetste rauwe locties van Amsterdam maar kaal is slechts maar kaal dus S.E.Productions heeft op deze speciale avond extra dik uitgepakt wat betreft licht en geluid. Want er moet natuurlijk wel geknald worden met zo een geweldige line-up!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hemelvaart Open Air
woensdag 22 april 2009
Donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag, de dag waarop heel Twente erop uittrekt om van het mooie weer en 'enkele' alcoholische versnaperingen te genieten. Jarenlang was het vaste prik: OF Hemelrave OF Enorm. Beide feesten gaan dit jaar helaas niet door. Absolutely Fresh & P-productions komen alsnog met een goed en daarnaast gratis alternatief met oa. The Opposites,Dio, Erick E, Rob Toonen (slam fm), Dune, Marc Vano en Dilago & Krokski. Klik snel door voor meer info.
Strand, zee, zon en houseclassics
woensdag 22 april 2009
Wat is het toch een mooie combinatie: zon, strand, zee, topdj’s en houseklassiekers. Vanaf het strand van Bloemendaal bij de grootste beach club van europa kan je het allemaal beleven. Met een scala aan artiesten die allen een hart van en voor de house hebben zal op deze dag de meer dan twintigjarige house geschiedenis van Nederland muziekaal onder de loep worden genomen
Ook op Koninginnedag doet Royals haar naam eer aan. Donderdag 30 april vier jij Koninginnedag in Leeuwarden met niemand minder dan Marco V, Denise Rivera, Kay Wilder & Marlin.
De vooruitzichten zien er goed uit. De zon schijnt, de lucht is blauw. Dit is waarom Nachtboetiek het Koninginnedagfeest 4 dagen vooruit heeft geschoven. Alle leuke buitenfeesten met dit stralende weer in het bruisende Nederland met zijn geweldige Koninginnedagfeesten. Lekker in het zonnetje op 30 april op het Amstelveld, Waterlooplein, Westerpark of op 29 april in de avond in één van de mooie steden op de buitenfestivals.
Deluxe Birthdaynight
dinsdag 21 april 2009
Deluxe Night is back, dit keer gecombineerd met Bozzini’s Birthday Night. Als main act mr ‘Luckystar’ Ron Carroll. Op Extrema Outdoor 2007 was het een van de beste optredens. Maar….. Ron Carroll is niet de enige act die op zaterdag 25 april zal knallen in Bozzini. De Bingo Players zullen ook van de partij zijn
Vie is weer voor de volle 200% paraat in de lente maand april! Aankomende maandag 27 april fluiten niet alleen de vogels en kleuren de bomen weer groen, het is dan namelijk weer tijd voor een avondje Vie Monday! De meest drukke horeca avond van Rotterdam staat bekend om haar mooiste publiek in de meest exclusieve club aan de Maas die onze Havenstad rijk is, namelijk Vie!
Wanneer je tijdens Koninginnenacht ergens in een grote stad bent om de het oranjefeest in te luiden kun je minimaal rekenen op een optreden van een aantal bandjes gecombineerd met DJ’s. Natuurlijk ook in Breda tijdens de Koninginne-nacht en –dag op het terras onder de bomen op de Grote Markt. Speciaal voor de Bredase Koninginnendagen is er op de Grote Markt Zuid een verhoogd podium gebouwd aan de voorgevel van Café Sam Sam.
Op zaterdag 27 juni 2009 vindt de tweede editie plaats van Internation Festival. Een dancefestival op Recreatiegebied De De Bijland in Tolkamer (tussen Arnhem en Doetinchem) met drie verschillende area's vol met top artiesten met muziekstijlen als hardstyle, early rave, hardcore, oldschool, club en house.
Als opmaat naar Source Festival Pre party op 4 juli a.s. pakt Source Events BV nog één keer stevig uit in Nachtburgemeester in Utrecht. Zaterdag 23 mei wordt met Source Festival Pre party van 23.00 tot 07.00 een veelzijdige nacht gebracht voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Met versterking van Source Festival Pre party co-organisaties Linke Soep en Bar 27 uit Amsterdam en 8Bahn uit Arnhem wordt het muzikale spectrum verbreed en de feestvreugde verhoogd. Kunstenaarscollectief Bier en Brood krijgt een eigen ruimte waar kunst en dubstep een spannend verbond aangaan.
Arnhems Snotapen Nieuwsflash
vrijdag 17 april 2009
Na drie wervelende edities in Arnhems meest intieme club, Purple, hebben beide partijen besloten de Snotapen Tourbus een vaste halte te geven in Arnhem. De afgelopen drie edities, altijd op de derde vrijdag van de maand, hebben voor een frisse wind gezorgd in Arnhem. Grote namen en nieuwe gezichten hebben de Purple ondersteboven gezet!In het tweede kwartaal van 2009 gaat Snotapen dan ook vrolijk verder, correctie, we gooien er zelfs een schepje bovenop! Met grote dj & live acts gaat Snotapen Arnhem voorzien van de nodige disco, detroit, techno en house. En nog steeds voor dezelfde entreeprijs: 0 euro.
Klinch
vrijdag 17 april 2009
Wie dacht dat het Melkweg-avontuur ophoudt bij Koninginnenacht: think again! Want ook op 30 april brengt klinch je de crème der hedendaagse dansmuziek. Naast Cocoon-kopstukken Extrawelt staan local heroes De Man Zonder Schaduw, Esther Dune en Estroe vs. Sebastian Davidson op het program. Samen maken zij deze avond tot de ideale afsluiting van een enerverende Koninginnedag.
Optima Forma - the second wave
woensdag 15 april 2009
Terugkijkend naar de eerste editie van 28 maart jl. kan er niets anders geconcludeerd worden dat Optima Forma in de Lexion een succes was en dat de vraag naar goede muziek wel degelijk aanwezig is. Daarom komt Optima Forma met de 2e editie; the second wave!
Ravage
woensdag 15 april 2009
DMVJ en Het Pac presenteren zaterdag 09 mei 2009 voor het eerst een keihard evenement in Pac te Lemmer onder de naam "Ravage".

Ravage, zal volledig in het teken staan van Acid, Techno, Schranz en Industrial.
Een rustige avond wat begint met heerlijke bliepjes en geluiden, zal snel uitmonden tot een nacht vol technoklanken, rauwe schranz en uiteindelijk eindigen in de donkerste en zwaarste industrial.
Zaterdag 18 april 2009 is het in Watt te Rotterdam eindelijk tijd voor Alles naar de Klote!! Na de succesvolle vorige edities belooft het zaterdag in Watt goed los te gaan met de beste Hardcore, Darkcore, Industrial, Early Hardcore, Terror en Speedcore verdeeld over twee area’s.
Met nog een dikke twee weken te gaan duikt de Ibiziaanse clown steeds vaker op in het Amsterdamse nachtleven en straatbeeld. Sommige dames vinden hem ‘eng’ maar het is toch echt een vrolijk baasje en bovendien een doorgewinterde partyganger. De clown is in het bezit van een uitstekende feestneus die feilloos aanvoelt waar het compleet los zal gaan en daar is hij natuurlijk van de partij! Amsterdam tijdens Koninginnedag is dus koren op de molen van onze Spaanse grappenmaker want waar in de wereld is het circus gekker dan in onze eigen hoofdstad op 30 april?
Zondag 19 april krijgen de hysterische feestconcepten Foktop! en Gelazer! de ruimte om bij beachclub BLM9 hun ding te doen. Van 16.00 uur tot 00.00 uur verschijnen achter de draaitafels DJ Rockid, Boemklatsch, Marc Benjamin, Shagspeare en Tony Cha Cha. MC Dan Stezo en later op de avond MC Lady Bee maken het bonte house en hiphop gezelschap luidruchtig compleet.
Op Koninginnedag heerlijk burgerlijk met de miljoenen meuk meelopen in Amsterdam. Gezellig snuffelen op de rommelmarkt, heupwiegen op het Museumplein, beetje wildplassen in de grachten, ongegeneerd spijkerpoepen of zaklopen en niet te vergeten jezelf trakteren op een heerlijk helder biertje… Het kan allemaal…. wat later op de middag, nadat je uitgeslapen bent. Want de nacht vóór de dag zal dit jaar in het teken staan van ongedwongen, hard en onvoorwaardelijk los gaan.
Vrijdag 17 april vindt er in de Flexbar een bijzondere samenwerking tussen verschillende creatieve organisaties plaats. Krang & Ondertoon slaan de handen ineen om de bezoeker rijkelijk te vermaken met al het nieuws wat creatief & muzikaal Amsterdam te bieden heeft. Verwacht naast techno, minimal en techhouse dj’s als Tim Nieburg, Jeff Rushin, Flowing en Jasper Wolff dan ook beeldende kunstenaars en vj’s.
Blijf vinyl trouw
zaterdag 11 april 2009
In tegenstelling van de jaren 80 en 90, toen platenzaken flink uitbreidden, sluiten anno 2009 de vinyldistributeurs juist hun deuren. Er valt niet aan de bittere waarheid te ontkomen door de opkomst van cd en mp3 valt de harde concurrentie moeilijk te bolwerken. Een onacceptabele realiteit voor hen die de nostalgie van de 400 gram wegende ronde schijf terug willen brengen.
Waar anders kun je zo vet hip zijn als in de WesterUnie, duhuh, je gaat me niet vertellen dat je dat niet wist, toch? Sinds Ex Porn Star daar de moeilijk hip editie, kanshebber op de Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe initiatief, gehouden heeft is de Unie synoniem geworden voor moeilijk hip. Het was in februari een daverend succes en een drukte van jewelste met druk paraderende moeilijk hippe mensen en dat smeekte om een vervolg. Zaterdag 9 mei is de volgende moeilijk hip editie en aangezien Ex Porn Star last heeft van een enorme prestatiedrang wordt het dit keer dus niet heel gewoontjes 'moeilijk hip', maar 'nog moeilijker hip'. Is dit mogelijk vraag je je nu terecht af, want de laatste keer was al zo'n unicum dat je zou kunnen denken dat er na zoiets gewoon niks meer is.
Defqon.1 Festival
woensdag 8 april 2009
Op het Q-dance kantoor wordt hard gewerkt aan een mooie line-up release. Ruim twee maanden voor het grootste evenement van Q-dance zijn alle medewerkers in rep en roer. Niet alleen moet de line-up knallen als nooit tevoren, er is ook een naam hoog te houden als het gaat om de manier waarop de line-up gepresenteerd wordt: met een vette trailer en een mooie site dus.
Lexion is compleet verbouwd
woensdag 8 april 2009
April, de laatste maand met de ‘r’, de eerste maand met lekker lenteweer en de maand die afgesloten wordt met Nederlands geheel eigen koninginnedag. En dus de maand waarin iedereen reikhalzend uitkijkt naar Sweet Sexy Queensday Vibe. Dit jaar een paar dagen voor koninginnedag zelf op zaterdag 25 april om iedereen de gelegenheid te geven die dag lekker van de buitenfeesten te genieten.
Ministry of Sound
woensdag 8 april 2009
Ministry of Sound is dé legendarische & toonaangevende Londonse Club aan Elephant and Castle in de wijk Southwark, in het zuiden van Londen. Na enkele weken in het geheim geopend te zijn geweest, werd de nachtclub in 1992 officieel geopend. Ministry of Sound heeft als kwaliteitspionier altijd een voortrekkersrol gehad in opvallende programmering en zo ook tijdens haar bezoek aan Club Home tijdens de koninginnenacht van 2009.
Crackhouse vs Triphouse
woensdag 8 april 2009
Op Goede Vrijdag is het alweer zo’n negentienhonderdzesenzeventig jaar geleden dat die goeie ouwe Jezus van Nazareth aan het kruis stierf voor onze zonden. De hoogste tijd om hem eens uit te nodigen voor een feestje, dachten Crackhouse vs Triphouse Rotterdam zo. Op vrijdag 10 april vergezelt hij Carlos Valdes, Brent Roozendaal, Aron Friedman, Steven Pieters en KRY dan ook in de Rotterdamse Catwalk voor een niets ontziend bacchanaal waar ze in de hemel nog een puntje aan kunnen zuigen!
Aftermovie Ghosttown 2009
dinsdag 7 april 2009
Het is zaterdag 28 maart 2009. De Vechtsebanen is volledig gevuld met een leger aan uitzinnige early hardcore fans. Dit kan maar één ding betekenen: Ghosttown, het nummer één early hardcore event, is in volle gang!
Dance 2 Eden blikt dan ook terug op een geweldige nacht en wil alle bezoekers bedanken voor hun bijdrage aan deze editie van Ghosttown.
Franchise pakt groots uit in April. Er zullen deze maand naast de donderdagavonden in de Escape Club van Amsterdam twee speciale Franchise edities zijn. De eerste zal zijn op zaterdag 25 april in het Paard te Den Haag. Op Koninginnedag (donderdag 30 april) zal er een extra speciale editie zijn in de Escape Club met een line-up waar Hare Majesteit het liefst ook met de voetjes van de vloer zou willen.
Drie vooraanstaande Eindhovense organisaties, reeds bekend van de vele feesten die zij in de afgelopen jaren hebben georganiseerd, vullen op zaterdag 11 april het Klokgebouw met Techno, Acid, Minimal en New Wave terwijl de Expo+ nog in volle gang is.
Al jarenlang staat Brothers op eerste paasdag in het teken van het evenement Illuzions. Brothers is dan het domein van de hardstyleliefhebbers. Recent stonden in Brothers o.a. de hardstyle dj’s Zany en Headhunterz op de eerste editie van Summerhyves. De hardstylezaal was toen zo’n groot succes dat Brothers het tijd vond Illuzions een stapje groter te brengen en wel in de aangelegen evenementenhal Studio A12. Dit onder de noemer Illuzions XL.
Banging Easter
maandag 6 april 2009
Aanstaande zondag, eerste Paasdag is het traditiegetrouw weer tijd voor Banging Easter @ Megadisco Zak. Ieder jaar wordt ook dit een feestdag zoals tweede Kerstdag waarop de hele regio massaal naar Zak trekt om Pasen in stijl en zoals het hoort af te sluiten! Zak heeft hiervoor drie gastdj's uitgenodigd om jullie naast de aanwezige residents helemaal uit je 'Paasplaat' te laten gaan!
back2school
maandag 6 april 2009
1e paasdag, oftewel zondag 12 april, is het weer tijd voor de jaarlijkse back2school easter edition. Hét retro concept van b2s wordt net als vorig jaar gehouden in de Maassilo te Rotterdam.
Deze keer gaat back2school een tandje harder dan gewend. Naast de gebruikelijke stijlen Early rave en oldschool, is er nu een zaal met Hardcore classics aan toegevoegd. Hier hoor je alleen de grootste Hardcore knallers uit de periode 2001-2004.
Hippie: the Indoor Festival
zondag 5 april 2009
Na eerder trots de line up te hebben gepresenteerd, volgt bij deze ook de definitieve timetable van Hippie! The Indoor Festival in the North Sea Venue (Hemkade) in Zaandam, a.s. donderdag 09 April (de dag voor Goede Vrijdag).
Vie laat de pasen niet zomaar aan jou voorbij gaan! Met een bijzondere H.e.a.r.t. in het paasweekend en dat is op zaterdag 11 april 2009! Dus cancel al je paasontbijtjes en stop het zoeken naar eieren of andere feesten, bij Vie heb je ze al snel gevonden! H.e.a.r.t. is iedere zaterdagnacht het kloppende hart van je weekend! Vie presenteert met trots de enige echte zaterdagavond met eigen dj's Steven Quarré, Jasper Clash, Nick Base en daaromheen MC Choral & Ace on sax en het meest sexy barpersoneel van de randstad! Ook tijdens dit paasweekend heeft dé club aan de Maasboulevard liefde voor muziek, liefde voor schoonheid, liefde voor de mensen en liefde voor mode maar ook liefde voor pasen en de paaseitjes.
Voor het eerst zal het Molenplein te Nijmegen dit jaar het decor zijn van een groots opgezet house event. HouseDate zal daar met een spetterende comeack haar intrede doen met een line-up om je vingers bij af te likken. Buiten zal men, vanaf 14:00, de indruk hebben op een heus festival te zijn beland. Na 00:00 zal er binnen, bij Van Buren, een spectaculaire afterparty plaatsvinden tot in de late uurtjes. Don Diablo, Benny Rodrigues, Skitzofrenix, Hardwell, Franky Rizardo and more.....
Met 8 podia en meer dan 75 artiesten heeft de organisatie van 7th Sunday haar programmering bekend gemaakt. Met de nieuwe podia van Lovin L¹ectro en Electrocute, de vernieuwde naam, volwassen uitstraling en een nieuwe locatie laat het festival het hoofdstuk Pinksterpar-t ver achter zich. Een kleine greep uit de line-up: Sebastian Ingrosso 🇸🇪 | Dr. Lektroluv 🇧🇪 | Dirty South 🇦🇺 | Don Diablo | Technasia 🇫🇷 | Cristian Varela 🇪🇸 | Donkey Rollers (live) | Le Petis Pilous 🇫🇷.
Nieuw tranceconcept Serenity
woensdag 1 april 2009
De binnenstad van Eindhoven kleurt momenteel paars en roze: om Serenity kan men niet meer heen. Cyndium pakt het duidelijk professioneel aan om haar nieuwe tranceconcept op de kaart te zetten en diegene die op 9 mei het Beursgebouw binnenlopen zullen ervaren dat dit niet alleen voor de promotie geldt.
30 april 2009
Latin Lovers is bringing sunglasses in Utrecht!
Panic Room
27 april 2009
Luxurush countdown
Bassrave vs Oldschool Gangsters
Early Rave
26 april 2009
Dancetour Assen 2009
Line-up presentatie WiSH Outdoor
25 april 2009
Sensual
Welcome to the Future
We All Love 80's & 90's
The Royal factory
24 april 2009
Dominator
23 april 2009
Snotapen viert 1 jarig behhhstaan in Utrecht
Update Rotzooii Queensnight at Westerunie
22 april 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Hemelvaart Open Air
Strand, zee, zon en houseclassics
Royals Queensday Special presenteert de V:sound - ticket info
Deze zaterdag 25 april Sweet Sexy Queensday Vibe
21 april 2009
Deluxe Birthdaynight
Een andere kijk op de maandag dankzij Vie Monday
Shit is Bangin’ en Scratch’98 met Koninginnenacht op de Grote Markt Breda
20 april 2009
Bekendmaking line-up Internation Festival
17 april 2009
Source Festival Preparty op 23 mei in de Nachtburgemeester Utrecht
Arnhems Snotapen Nieuwsflash
Klinch
15 april 2009
Optima Forma - the second wave
Ravage
Alles naar de Klote!! in Rotterdam
Circoloco brengt 15 uur madness op Koninginnedag
14 april 2009
Funk en feest bij beachclub BLM9
12 april 2009
F*ckers! doet de Koningin tijdens Queensnight 29 april in Outland!
11 april 2009
DJs, VJs en beeldende kunstenaars tonen Amsterdam’s creatieve kant.
Blijf vinyl trouw
8 april 2009
Ex Porn Star is Nog Moeilijker Hip
Defqon.1 Festival
Lexion is compleet verbouwd
Ministry of Sound
Crackhouse vs Triphouse
7 april 2009
Aftermovie Ghosttown 2009
The Hague gets Franchised & Amsterdam Queensday special
STRP Festival op zaterdag 11 april in teken van Eindhovense techno en Enfant Terrible labelnight
Illuzions XL in Brothers & Studio A12
6 april 2009
Banging Easter
back2school
5 april 2009
Hippie: the Indoor Festival
3 april 2009
Pasen in Club Vie met easter H.e.a.r.t.
Molenstraat Nijmegen ware housetempel met grote namen tijdens koninginnenacht
1 april 2009
Line-up 7th Sunday vol met internationale top dj's
Nieuw tranceconcept Serenity