Partyflock
 

Royals Queensday Special presenteert de V:sound - ticket info

gepubliceerd door , op
Royals Queensday Special presenteert de V:sound - ticket info
20 april 2009
FeestKoninginnedag 2009 · Doozo's outdoor stage
Datumdonderdag 30 april 2009
LocatieDoozo Site
FeestRoyals · Queensday Edition
Datumdonderdag 30 april 2009
Ook op Koninginnedag doet Royals haar naam eer aan. Donderdag 30 april vier jij Koninginnedag in Leeuwarden met niemand minder dan Marco V, Denise Rivera, Kay Wilder & Marlin.

Royals Outdoor:
Tussen 21.00 en 23.00 uur zal Royals het Ruiterskwartier podium in Leeuwarden afsluiten met een speciale twee uurs dj-set van Kay Wilder. Voor de gelegenheid heeft Kay de Boliviaans-Friese zangeres Denise Rivera uitgenodigd, samen zullen zij een knallend einde van het outdoor programma verzorgen. Denise is in de dance-scene bekend van haar samenwerking met o.a. Cosmic Gate, Armin van Buuren, JOOP en Robbie Rivera, en stond ze live met Ferry Corsten in de Ahoy tijdens Full On Ferry. Deze avond dus live in combinatie met Kay Wilder. Om 23.00 uur wordt het outdoor podium afgesloten en gaat Royals binnen verder. En hoe!

Royals Indoor:
Tussen 23.30 en 01.30 vindt jouw Koninginnedag closingsparty plaats in de Doozo met niemand minder dan Marco V. Vanuit Dublin via Slowakije zal Marco donderdag naar Leeuwarden komen om hier exclusief voor 350 bezoekers het dak eraf te knallen. Uiteraard behoeft Marco geen verdere introductie, weinig dj's hebben zo'n enorme staat van dienst als deze man. Zijn unieke invloed op de wereldwijde dance-scene leeft door tot vandaag de dag en opent de deuren voor nieuwe talenten zoals Sander van Doorn. Marco's tracks als "Indicator", "Simulated" maar ook "Loops 'n Things Relooped" en "Coma Aid" hebben hun sporen verdiend in de clubs. Door zijn grote passie voor muziek en het perfecte vermogen om muzikale trends te spotten blijft de V:sound fris en up-to-date. Kortom, garandeerde dansvloer gekte.

Vanaf 01.30 zal de nacht tot in de kleine uurtjes doorgaan met een unieke back-2-back sessie van oudgediende dj Marlin en
Royals resident Kay Wilder. Marlin is bekend van o.a. de roemruchte Above & Beyond feesten, Freeze Festival en het Vat ‘69. Zijn lange en indrukwekkende staat van dienst maakt hem een ware aanvulling aan de Royals familie. Beide heren combineren hun krachten om het publiek te trakteren op een frisse mix van tech-house en trance(classics) tot de oudere V:sound en betere techno.

Tickets Marco V:
De felbegeerde tickets voor het avondprogramma van Royals met Marco V, Kay Wilder & Marlin zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar. Tickets zijn verkrijgbaar in de Doozo voor slechts 9,50 euro. Ons advies: Wees er snel bij want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en er geldt op=op.

2 opmerkingen

Eerst naar marco V @ dancetour dordrecht! :D