Partyflock
 

Source Festival Preparty op 23 mei in de Nachtburgemeester Utrecht

gepubliceerd door , op
Als opmaat naar Source Festival Pre party op 4 juli a.s. pakt Source Events BV nog één keer stevig uit in Nachtburgemeester in Utrecht. Zaterdag 23 mei wordt met Source Festival Pre party van 23.00 tot 07.00 een veelzijdige nacht gebracht voor de nieuwsgierige muziekliefhebber. Met versterking van Source Festival Pre party co-organisaties Linke Soep en Bar 27 uit Amsterdam en 8Bahn uit Arnhem wordt het muzikale spectrum verbreed en de feestvreugde verhoogd. Kunstenaarscollectief Bier en Brood krijgt een eigen ruimte waar kunst en dubstep een spannend verbond aangaan.

Met headliners als D'Julz, Motor City Drum Ensemble, Daniel Sanchez en Aardvarck kan het publiek zich warm maken voor een uiterst feestelijke en dansbare nacht in het hartje van Utrecht. Uit Parijs brengt D'Julz (20:20 Vision/Ovum) warme, volle en diepe klanken naar Nachtburgemeester. D'Julz (Julien Veniel), resident van de toonaangevende Rex Club in Parijs, vliegt de wereld over met een eigen spannend geluid waarin deephouse, techno, tribal en house tot één melodieuze elektronische uitbarsting wordt gesmeed. Motor City Drum Ensemble (20:20 Vision/Four Roses/MCDE) zet deze lijn voort. Frankfurts belangrijkste exponent van soulvolle elektronica verovert de wereld met zijn spannende mix van soul, funk en house die het hart raakt en de voeten laat bewegen.

Muzikale veelzijdigheid is het kenmerk van Aardvarck. Van Hip Hop en Funk naar New Wave en ‘80’s, Aardvarck de brede muziekkennis is vermaard. Gekoppeld aan de kwaliteit om dit in één set samen te brengen tot een eigen geluid geeft dit een optreden om naar uit te kijken. Begenadigd producer, geliefd DJ en de organisator achter de populaire Rotzooii & Bla Bla feesten: de veelzijdigheid van Daniel Sanchez reikt ver. Met deze tomeloze energie drukt hij een belangrijke stempel op het opwekkende hedendaagse Nederlandse geluid. Deze avond wordt dit gebracht met een fijne DJ-set.

Eén van de leukste acts van het eerste Source Festival Pre party was Jason & The Argonauts die al vroeg in de middag bij iedereen de juiste snaar raakte. Verplaatst naar de nacht, in een iets andere samenstelling, maar zeker even feestelijk komen Pete Bandit & Jason Shae (Jason & The Argonauts) de nacht verder opvrolijken. Met Dorine Dorado, 8Bahns Bert de Rooij en Patski, dj-duo Flow & Ingy, een openingsclash tussen Charles Hartman en Erik Heijting, een samenwerking tussen Lucatone en Eke Evi en een afsluitende Ruben wordt de avond verder gebracht in een cocktail van zowel feestelijke klanken als warme, diepe en gevarieerde muziek voor de kenner. Precies in de lijn van Source Festival Pre party.

Een kaartje kost €10,-. De kaartverkoop is gestart via www.beatfreax.com/ticketshop en www.intothesource.nl. Hard tickets zijn te koop bij de Revenge in Utrecht.

5 opmerkingen

Uitspraak van Wimba op zaterdag 18 april 2009 om 11:09:
zijn er kluisjes?

Nee, geen kluisjes in de Nachtburgemeester, wel twee ruime garderobes.
 
Uitspraak van Wouter? op vrijdag 17 april 2009 om 17:02:
Lekker weer hoor!

Zekers, graadje of 18, zonnetje (y)



O:)