Partyflock
 
Nieuws · mei 2008
Back into the future : The ultimate retro classics mix is een exclusieve retro classic mix met maar liefst 40 retro knallers van formaat, deze cd is gemixed door niemand minder dan Pat B. Je kan een objectieve review over deze ultieme retro compilatie lezen op Partyflock: Back Into The Future - The Ultimate Retro Classics Mix, je vindt hier ook de tracklisting en de cover terug.
Het lekkerste strandfeest
vrijdag 30 mei 2008
Het lekkere weer is begonnen en we hebben al volop van de zon kunnen genieten. Heerlijk met vrienden op het strand en op de terrassen genieten van deze mooie dagen. Wat past dan ook niet beter dan Unique op het strand! Het beste strandfeest van het jaar. Heerlijk genieten van de zon met de voetjes in het zand, de lekkerste en beste muziek en daarbij jacuzzi’s en een zwembad om het helemaal af te maken. En Unique past helemaal perfect op Beachclub Vroeger.
Vandaag bereikte de nieuwsredactie van Partyflock het bericht dat de Duitse producer Volker Wiegand, beter bekend als Quick & Smart, dinsdagavond op 28-jarige leeftijd is komen te overlijden aan de gevolgen van een kortdurende, maar hardnekkige vorm van kanker.
Coalition Productionz is van mening dat een goed festival niet al te veel hoeft te kosten. Voor maar €12,50 kun je op 28 Juni 2008 in Gouda van 12.00 tot 21.00 uur uit je dak gaan.
Iedereen die graag een onvergetelijke feestavond mee wil maken, kan op vrijdag 30 mei 2008 in het uitgaansparadijs Bozzini met volle teugen mee komen genieten. Op deze dag wordt namelijk het eenjarig bestaan van dit gigantische evenement in Bozzini gevierd.
Ground Zero Festival komt steeds dichterbij en dankzij de geweldige line-up, vette locatie en geweldige decors zal het hardste nachtfestival van Nederland harder knallen dan ooit!

Maar wat is de vetste manier om Ground Zero Festival te beleven? Als Super V.I.P.natuurlijk! Doe mee aan de Ground Zero Festival Super V.I.P. actie!
De lustrumeditie van Q-BASE zal op 30 augustus van dit jaar plaatsvinden. Opnieuw bieden de bunkers en hangars op het terrein van het militaire vliegveld te Weeze, vlak over de grens in Duitsland, onderdak aan dit specialistische concept.
Footclub into the summer vibe
woensdag 28 mei 2008
Spetterende regendruppels en rondvliegende warmtestralen! Footclub gaat mee met de tijd en dus ook met de temperatuur! Klaar met de sneeuw en klaar voor de zomer! Zaterdag 14 juni host Footclub in dampende club The Thalia in Rotterdam een avond vol dikke house en klappende speakers!
Beach BBQ time Scheveningen
woensdag 28 mei 2008
Op zaterdag 31 mei gaat liefde clichéwijs door de maag – want speciaal voor alle strandliefhebbers pakt Beach BBQ ook dit jaar weer breed uit met lipaflikkende ingrediënten! Terwijl grootse artiesten op het menu prijken met overheerlijke sets, kun je rijkelijk genieten van de goed gevulde barbecue en roségekleurde drankjes. Dus stil je honger met allerlei gegrilde vleessoorten, laat hoogstaande artiesten jou een muzikaal dessert voorschotelen en belééf het strand!
Triomphe of Techno
woensdag 28 mei 2008
Aanstaande zaterdag 31 mei is het in Den Haag een avond die niet gemist mag worden, dan is het tijd voor een speciale editie van Triomphe of Techno in Club Le Paris. Met als hoofdrolspeler de held Steve Rachmad. De nacht zal gevuld zijn met pure kwaliteit en dikke beats van een van de meest gerespecteerde techno artiesten die ons land rijk is. Als extra headliner tijdens Triomphe of Techno hebben wij onder andere de man die zeker niet zal falen in de boeiende missie om de nacht compleet te maken, bekend van Rekorder, Wouter de Moor!
Absolutely Fantastic
dinsdag 27 mei 2008
Op zaterdag 21 juni geeft “Absolutely Fantastic”, de maandelijkse Lucien Foort avond in Off_Corso, tegengas aan al die organisaties die op het ogenblik proberen zo veel mogelijk dj’s in een avond te proppen. Elk uur een nieuwe dj is op veel feesten ondertussen “schering en inslag”. Absolutely Fantastic resident Lucien Foort en organisator MAW zijn van mening dat een dj MINIMAAL 2 uur achter de draaitafels moet staan. Zo gezegd, zo gedaan…
Intents festival
maandag 26 mei 2008
Over een aantal dagen is het weer zover, Intents festival, 2 spectacular days of dance. De voorbereidingen zijn inmiddels van start gegaan op het terrein, en de organisatie kan jullie dan ook beloven dat het er Intents uit gaat zien.
De dagen duren langer en de nachten korter. Het is heerlijk dat de zomer er aan gaat komen. Genieten van het mooie weer en vrienden om je heen. Niets is zo verradelijk als het weer. We hebben een paar mooie dagen gehad en nu ziet het er naar uit dat het de aankomende tijd een stuk minder wordt. Crazyland organisatie heeft voor zijn laatste feest voor de zomerstop gekozen voor een binnenlokatie.
Indoor Summer Festival
zondag 25 mei 2008
Deze zomer belooft weer heet te worden en vooral juli en augustus gaan records breken! Het festivalseizoen breekt aan en wie ervan houdt, kan al feestend zijn (of haar) velletje door de zon laten bijkleuren.
Het is weer tijd voor de volgende editie van Absolutely Lucky. Zo vlak na alle feestdagen en het daarbij behorende geweldige weer, halen Absolutely Fresh en Lucky wederom alles uit de kast om deze succesvolle reeks van evementen voort te zetten.
Zaterdag 24 mei 2008 is het tijd voor de eerste editie van Slaves to the Rave in Outland te Rotterdam. De line-up is inmiddels bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de top line-up wordt er in Outland veel aandacht besteed aan decoratie, VJ projecties, lasers en veel bijzondere en extreme (dans)acts. Het geluid gaat de deze zaterdag ook zeker op maximaal zodat je die bass niet alleen maar hoort, maar uiteraard ook weer gaat voelen!!
Met de stijgende temperatuur en de komende zomermaanden worden jullie op de nodige festivals getrakteerd... heerlijk onder de blauwe lucht dansen in het gras, toch wel één van de meest fijne manieren om te feesten. Maar voor het echte festivalseizoen los barst, kun je nog één keer dansen op de lekkere beats die Xtra Ordinary jullie iedere keer weer te bieden heeft.
De datum nadert. Aanstaande zaterdag is het zover, dé dag van 8 Letters! Tijdens deze nacht zullen er vele handen de lucht in rijzen, maar niet op de gebruikelijke manier! Het inmiddels nationaal bekende hartjesgebaar dat het wederzijdse respect en liefde voor elkaar, de muziek en de dj’s symboliseert zal de boventoon voeren… 8 Letters
Naast je schoenen… housen
donderdag 22 mei 2008
Elk weekend zijn er feestjes in Nederland te vinden waar top muziek word gedraaid en waar alleen maar leuke mensen komen. Echter komt het niet vaak voor dat je dit meemaakt op blote voeten. Wat vorig jaar als kleinschalig feestje begon is uit de hand gelopen tot een uniek concept: housen zonder schoenen. Zaterdag 31 mei wordt eenieders wachten eindelijk beloond en kunnen alle schoenen weer de kast in. Op deze dag gaat namelijk de vierde editie van Shoeless plaatsvinden!
Na afwezigheid in mei, kunnen alle rollerdiscofreaks en Beatbox liefhebbers vrijdag 6 juni en 4 juli weer los in de Escape, Amsterdam. In augustus houdt Beatbox zomerstop, om de rest van het jaar wél weer op de eerste vrijdag van de maand acte de présence te geven, met waanzinnige thema's en eclectische tunes.
Op zaterdag 31 mei zal in HappydayZZ Venue de twee editie van de battle “Eternal Groovers” plaatsvinden; hét debat tussen de grootste Europese trancepolitici. De eerste succesvolle editie heeft zoveel stof doen opwaaien dat er een nieuw parlement heeft moeten aantreden. En om alle ministeries optimaal hun muzikale zegje te laten doen, wordt er tijdens deze nacht onderscheid gemaakt tussen de Eerste kamer en de Tweede kamer. Politiek saai? Echt niet! Dit debat moet je meemaken!
Zaterdag 24 mei a.s. wordt er met het feest ‘Razor: oaje kroam’ Razor teruggegaan naar de beginjaren van deze reeks house-feesten in de Santa Domingo te Nederweert. Deze feesten kennen namelijk een lange geschiedenis, die begint op 25 mei 2002: Ad Steyvers (Odd) en Geert Roemen (Ogre), beiden nog niet geheel droog achter de oren wat organiseren betreft, hadden zin in een feestje en dat zou heel Nederweert weten!
Triomphe of Steve Rachmad
maandag 19 mei 2008
Puur, legendarisch, wereldwijd bekend om zijn geniale producties, vaak genoemd als 'Father of Detroit techno'... Steve Rachmad. En Triomphe of Techno heeft hem op 31 Mei tijdens deze speciale editie in Club Le Paris in Den Haag.
Hellraiser
maandag 19 mei 2008
Op zaterdag 7 juni staat IJsstadion de Vechtsebanen in het teken van Pinhead en The Box. Na lange tijd zal Hellraiser dan terugkeren naar de tempel van de hardcore: de Vechtsebanen in Utrecht.
Op zaterdag 2 augustus, het hoogtepunt van de zomer, wordt in natuurgebied het Het Twiske bij Landsmeer de tweede editie van het Welcome to the Future-festival gehouden. Met van 12 uur ’s middags tot middernacht een cutting edge line-up van dj’s en live-acts uit de voorhoede van de internationale techno, house en minimal.
Na weken van speculatie en onzekerheden is het dan nu eindelijk bekend, de Grote Volksverhuizing gaat gebeuren en wel op 24 mei aanstaande in Flexbar te Amsterdam. Dat is de dag van Nachtstalkers, de dag dat Haarlem Amsterdam overneemt en geen paal overeind laat staan.
Los
zaterdag 17 mei 2008
Zon, strand, hele fijne feestjes en om niet te vergeten héél veel blije en vooral mooie mensen. Vier heerlijke dingen, maar samen zijn ze simpelweg goddelijk.
Na een uitzinnig en volledig uitverkocht Matinée in maart GZG Matinée maken de [organiztation=Gasten Zonder Grenzen] zich nu op voor een nieuwe editie van GZG Matinée, de laatste van het binnenseizoen 2007/2008. Op zondag 25 mei wordt het Zonnehuis nog één keer het toneel voor een grenzeloze zondagswereld, voordat alle ravers definitief het festivalseizoen worden ingestuurd.
Zand schurend in je broek. Jaloersmakende oliegebruinde lichamen. Zonnebrillen voor de show, zonder dat de zon hoeft te schijnen. Het waait, maar toch heb jij je minuscule strandkleding uit de kast gerukt: die kou verdrijf je met alcoholische strandversnaperingen. Je tenen zijn netjes bijgewerkt, zodat ze sierlijk in je slippers toonbaar zijn. Rosé rijkelijk vloeiend, waardoor houten splinters in je hiel de volgende dag pas voelbaar zijn. Want het strand kan, mag en romantiseert alles!
Absolutely Fantastic
donderdag 15 mei 2008
Aanstaande zaterdag 17 mei gaat het weer los in Rotterdam! Dan staat er onder leiding van resident dj Lucien Foort weer een mooi rijtje dj’s voor je klaar op Absolutely Fantastic in Off_Corso: Jeroenski, Madskillz en natuurlijk de man himself: Lucien Foort!
Work It – Manhattan Arnhem
donderdag 15 mei 2008
Op zaterdag 17 mei presenteren Sidney Samson en Skitzofrenix de eerste editie van het verfrissend nieuwe concept Work It. De avond bied een fantastische line up, met zowel de bekende top dj’s als veelbelovend nieuw talent. Sidney Samson, Skitzofrenix, Franky Rizardo en Ilker Akay zullen je een zinderende avond bezorgen met geweldige sets.
Zaterdag 24 mei 2008 knalt de koepel van Outland af, want dan is het tijd voor de eerste editie van Slaves to the Rave in deze top locatie. De line-up is inmiddels bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de top line-up wordt er in Outland veel aandacht besteed aan decoratie, VJ projecties, lasers, vuurwerk en veel bijzondere en extreme (dans)acts. Het geluid gaat de 24ste ook zeker op maximaal zodat je die bass niet alleen maar hoort, maar uiteraard ook weer gaat voelen!
I*am in 2 you
woensdag 14 mei 2008
Na een aantal onvergetelijke edities en een stevig groeiend aantal I*am members die snakken naar meer, pakt I*am 16 mei uit op maar liefst 2 locaties: Off_Corso Rotterdam en 22.24 in Doetinchem.
Op zaterdag 28 juni 2008 organiseert b2s hardcore4life voor de tweede maal in de Maassilo te Rotterdam. Een oude meelfabriek met een duister en ondergronds karakter, dat perfect past bij de sfeer van het oudste hardcore concept van b2s.
Underground Beats
zaterdag 10 mei 2008
17 mei staat alweer het 9-jarig jubileum van Underground Beats voor de deur. Dampend en stampend zijn de afgelopen 9 jaar voorbij gevlogen en Underground Beats weet nog steeds niet van ophouden! Met zijn respectabele leeftijd van 9 jaar is Underground Beats één van de oudste techno organisaties in Nederland. Je kunt bij Underground Beats nog genieten van een ouderwetse techno avond in zijn puurste vorm.
Dit jaar steunt Stichting Dancetour de organisatie oneMen. Dancetour biedt hiermee oneMen de mogelijkheid om fondsen te werven en nog meer naamsbekendheid te creëren onder jongeren. Tijdens veel Dancetour evenementen is oneMen aanwezig met een gepimpte caravan van waaruit oneMen kussen uitdeelt aan de bezoekers.
Stug
zaterdag 10 mei 2008
Bart van Rijn & Fabio herschrijven het script van de keiharde actiefilm "The French Connection" uit 1971 met Gene Hackman (de achtervolgingsscène is legendarisch en vaak gekopieerd in andere films). De hoofdrolspelers zijn dit keer echter geen Amerikanen, maar één Fransoos en één Hollandse dame. Deze muziekfilm speelt zich af ergens in hartje Den Haag in de beruchte club Paard, natuurlijk bekend om zijn enorme soundsystem (geen bioscoop kan daar tegenop).
Sneakerz
zaterdag 10 mei 2008
Nog één editie te gaan en dan zit het er op! Het lange Sneakerz “winterseizoen” in het Paard van Troje in Den Haag… Tien fantastische edities lang heeft Nederlands populairste clubconcept voor erg gezellige zondagavonden gezorgd in Den Haag’s mooiste en beste locatie.
Op zaterdag 17 mei viert Housexy, het sexy & volwassen label van Ministry of Sound, de release van haar nieuwe album in Panama, de intieme & toonaangevende Nachttempel aan het IJ te Amsterdam.
Ja hoor, dat gaat ‘m weer helemaal worden: Emporium - The American Dream. De kaartverkoop loopt zó hard, dat bij deze een festivalwaarschuwing wordt afgegeven: de laatste paar duizend kaarten zijn in de verkoop nu. Dat je het weet.
Het is nog even wachten tot het festivalseizoen daadwerkelijk begint, maar gelukkig is het tot die tijd bepaald niet behelpen voor liefhebbers van de harde kant van de dance! Kijk maar eens even naar de line-up van de komende snoei, snoeiharde editie van het lekkerste stampfeest van Nederland: XXlerator: Devon K., Noisecontrollers (DJ set), Blackmail vs Lady Tom, Alpha², The Beholder & Max Enforcer en DaY-már vs Tha Playah.... Dat wordt weer afzien!
Bassleader
donderdag 8 mei 2008
Zaterdag staat er weer een kersverse editie van Bassleader op het programma. Met meer dan 75 dj’s in 6 verschillende area’s is het bijna onmogelijk dat jou favoriete dj er niet tussen zit. Maar om er zeker van te zijn dat je diegene dan ook niet misloopt hebben we hier alvast de timetable!
Het mooie weer is al begonnen.. maarrrrrrrr over ruim een weekje wordt het pas écht heet! Op zaterdag 17 mei knalt het dak van Outland er af op de heetste Beachparty van Rotterdam. Pavo en Zany hebben hun zwembroeken, zonnebrillen en opblaaskrokodillen alvast uit de kast gehaald en kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op het gezelligste verjaardagsfeest in het zonnige Outland!
Na het geweldige succes van Sexymotherfucker,komt de organisatie van Sexymotherfucker en Harders Plaza aankomende zaterdag (10 mei) met een tweede bekende concept Superfreakz.
Zaterdag 17 mei bestaat Global Soundz 2 jaar. Dit zal uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan. Global Soundz heeft zich in die 2 jaar gemanifesteerd tot de toonaangevende hardstyle organisatie van Arnhem. Met events als Powerplay, Construct en Showcase was Global Soundz niet weg te denken op het gebied van de hardere stijlen.
Ex Porn Star
donderdag 8 mei 2008
Werd je op school systematisch gepest, was je nooit de knapste, óók nog eens niet de slimste en altijd het laatste gekozen met gym? Oftewel de nerd van de klas en de schande van de buurt. Of was je die eeuwig spijbelende nietsnut die niet naar school ging omdat je blowen belangrijker vond en als je er was, dan stond je in de hoek.
Op zondag 25 mei van 13.00 tot 22.00 uur vormt de Markt in Maastricht voor de tweede achtereenvolgende maal het decor voor het gratis evenement Dancetour. Op de vijfde editie van Dancetour Maastricht brengt Stichting Dancetour top-DJ’s Erick E, Jean, Cosmic Gate, Benny Rodrigues en G-Roam vs DJ Jochem naar Maastricht.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Eerste dance acts Lowlands
vrijdag 2 mei 2008
Van 15 t/m 17 augustus vindt de zestiende editie van A Campingflight to Lowlands Paradise plaats. Het muziekprogramma bestaat uit ongeveer 150 acts. Vandaag worden de eerste dance acts aangekondigd.
2Hard2Survive
vrijdag 2 mei 2008
Dat Zenith van goeden huize komt met de grotere feesten, is je vast niet onopgemerkt gebleven. Maar een hardcore feestje staat niet alledag op het programma. Daarom pakt Zenith het op vrijdag 16 mei groots aan. Ouderwets stampen in Zenith, back to basic: 2H2S! Dit keer geen (eclectic)house of aanverwante stijl maar knalharde hardcore, een avond waarop je ongegeneerd los kan gaan…
30 mei 2008
Back into the future nu exclusief verkrijgbaar
Het lekkerste strandfeest
29 mei 2008
Duitse hardtechno producer Quick & Smart overleden
Synergy Festival komt steeds dichterbij
Een jaar R&B Diamonds in Club Bozzini
Become a Ground Zero Festival Super VIP!
28 mei 2008
Q-BASE 2008: From daylight into darkness
Footclub into the summer vibe
Beach BBQ time Scheveningen
Triomphe of Techno
27 mei 2008
Absolutely Fantastic
26 mei 2008
Intents festival
Een korting die je niet kan weerstaan voor een bijzonder feest
25 mei 2008
Indoor Summer Festival
Absolutely Lucky luidt spectaculair de zomer in
23 mei 2008
Laatste informatie en time-table Slaves to the Rave in Outland
De zomer in.... met Mark Norman op Xtra Ordinary
22 mei 2008
Zaterdag is het zover… de lancering van 8 letters!
Naast je schoenen… housen
21 mei 2008
Beatbox breidt uit met extra area en entertainment
20 mei 2008
De grootste nationale en internationale trancepolitici in debat op Eternal Groovers
Razor doet oude tijden herleven in Nederweert
19 mei 2008
Triomphe of Steve Rachmad
Hellraiser
Welcome to the Future festival maakt line up bekend
17 mei 2008
Club Stalker neemt Flex Bar over
Los
GZG sluit heftig binnenseizoen af met laatste Matinée
16 mei 2008
F*ckers! op het strand van Scheveningen
15 mei 2008
Absolutely Fantastic
Work It – Manhattan Arnhem
Update Slaves to the Rave en nieuws FFWD Dance Parade
14 mei 2008
I*am in 2 you
13 mei 2008
28 Juni Hardcore4life in Maassilo Rotterdam
10 mei 2008
Underground Beats
Dancetour steunt oneMen, together we make the difference!
Stug
Sneakerz
9 mei 2008
Housexy CD release in Panama met Seamus Haji
Emporium: festivalwaarschuwing!
XXlerator gaat snoei, en snoeihard
8 mei 2008
Bassleader
Hete update Pavo & Zany Birthday Beachparty
Hard-hitting beats en sexy sounds in HardersPlaza
2 Years of Global Soundz: Headhunterz terug in Arnhem
Ex Porn Star
Grote namen op Dancetour Maastricht
7 mei 2008
Kort nieuws van de KNIP-dienst
2 mei 2008
Eerste dance acts Lowlands
2Hard2Survive