Partyflock
 

Stug
The French - Dutch Connection

anoniem gepubliceerd op
Stug
10 mei 2008
FeestStug
Datumzaterdag 17 mei 2008
WinactieStug actiegesloten
LocatiePaard Site
Bart van Rijn & Fabio herschrijven het script van de keiharde actiefilm "The French Connection" uit 1971 met Gene Hackman (de achtervolgingsscène is legendarisch en vaak gekopieerd in andere films). De hoofdrolspelers zijn dit keer echter geen Amerikanen, maar één Fransoos en één Hollandse dame. Deze muziekfilm speelt zich af ergens in hartje Den Haag in de beruchte club Paard, natuurlijk bekend om zijn enorme soundsystem (geen bioscoop kan daar tegenop).

De DJ's worden gedropt vanuit zeppelins boven op het dak van de venue om daar te beginnen aan hun DJ-sets. Dit om te ontsnappen aan de electro-politie, die altijd en overal achter de echte muzikanten aanzit in Den Haag en omstreken. De muziek zal melodieuzer zijn dan ooit, want deze 2 internationale sterren zijn meesters van de diepe groovy sounds. Van Detroit tot minimal en weer terug via house naar de techno zullen zij jou meenemen op een heerlijke (muziek)tijdreis. Hun producties worden door alle groten der aarde gedraaid, verderop worden ze beter geïntroduceerd (eerst nog wat even over de aankomende zomerplannen van Stug).

Dit wordt de achtste Stug alweer, tijd vliegt wanneer het leuk is! Deze editie is voorlopig even de laatste in het Paard, want Stug verhuist naar het strand. De locatie zal de Naturel Beachclub worden gelegen op het Zwarte Pad te Scheveningen. Stug in ‘t Zand is terug in juli & augustus, ook zal er voor het eerst een Stug-geheim plaatsvinden (de data van deze "geheime" feesten zullen alleen via-via bekend gemaakt worden). Verwacht hier ook veel kwaliteitsmuziek van bekende en minder bekende dj's plus een hoop zand, fun, zon en decibels (plus gratis entree). Na de zomer gaat het weer door in het Paard met data in september, november & december!

De sterren voor de avond van 17 mei zijn: Djinxx & Estroe (met de regisseurs van de avond in de bijrollen: Bart van Rijn & Fabio). artist=11925] is in relatief korte tijd echt een internationaal icoon geworden, zijn hoogwaardige producties op Ovum, Delsin & Mezzotinto worden vaak tijdloos genoemd en ook zijn energieke djsets zijn niet te versmaden. Dit is weer zijn eerste gig in NL van 2008, Stug is blij en trots!

Estroe is echt internationaal doorgebroken met haar track Driven uit 2006. John Digweed pikte deze track in 2006 op en sindsdien draait ze vaak in het buitenland in de beste venues (o.a. Watergate, Berlijn) en op alle grote festivals. Dit jaar deed ze nog een Transitions Mix tijdens Digweed's radioshow, wederom een groot succes. Ze heeft net een release uit op het label van Djinxx (Mezzotinto), dus samen met hem zal ze een mooi duo vormen in de grote zaal van het Paard. Nu een echte Rotterdamse, eindelijk na jaren weer terug in het Paard. De visuals zijn wederom in handen van ons vaste Vj-team Typophonics, Klebowax en Aschwin. Deuren gaan open om 23:00 uur, sluitingstijd 05:00 uur. Kaartjes kunnen gekocht worden aan de deur of op http://www.paard.nl voor 11 euro. In de kleine zaal is er een reggae-afterparty, dus het zal vrij makkelijk zijn om de grote zaal te vinden.

Let op de zeppelins en laat je popcorn thuis!

Meer info op:
www.paard.nl
www.djinxx.com
www.myspace.com/djestroe
www.myspace.com/fabiostug
www.myspace.com/djbartvanrijn
www.klebowax.nl
www.typophonics.nl

4 opmerkingen

STUG!!!

Wat een goede organisatie (Y) en wat een mooie flyer weer (Y)
Thanks man, ik word er helemaal emotioneel van ;)
top fabio! stug blijft goed bezig :)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 7046, 3650}
STUG doorgaan die Fabio :D (Y)