Partyflock
 
­ Nederland

Dancetour steunt oneMen, together we make the difference!

anoniem gepubliceerd op
Dit jaar steunt Stichting Dancetour de organisatie oneMen. Dancetour biedt hiermee oneMen de mogelijkheid om fondsen te werven en nog meer naamsbekendheid te creëren onder jongeren. Tijdens veel Dancetour evenementen is oneMen aanwezig met een gepimpte caravan van waaruit oneMen kussen uitdeelt aan de bezoekers.

Dancetour
Het Dancetour-concept is acht jaar geleden ontstaan in Dordrecht: Top DJ’s die overdag optreden op een centrale buitenlocatie in de stad, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Dit jaar vormen van eind april tot eind augustus achtereenvolgens Dordrecht, Lelystad, Breda, Maastricht, Tilburg, Leeuwarden, Goes, Apeldoorn, Eindhoven en Doetinchem het decor voor de internationale DJ-top op dance-gebied. De verwachting is dat Dancetour deze zomer ruim 115.000 bezoekers trekt.

Naast de zeer intensieve samenwerking met de gemeente, werken er in de voorbereiding en tijdens Dancetour meer dan 100 plaatselijke jongeren mee. Studenten van het plaatselijke ROC of HBO organiseren een DJ workshop zowel op het evenement als op locaties van hun school. Er zijn ook studenten die een promotie/communicatieplan schrijven voor Dancetour en studenten voeren een publieksonderzoek uit onder de bezoekers. De op- en afbouw is in samenwerking met bureau Jeugdzorg. Jong DJ-talent uit de regio krijgt, door middel van een live DJ contest voorafgaand aan elk evenement, de kans om op te treden tijdens een Dancetour evenement. Lokale jongeren die graag willen meewerken aan Dancetour, kunnen zich via de website aanmelden als Dancetour ambassadeur. Alle informatie over Dancetour is terug te vinden op www.dancetour.nl.

oneMen
Deze charitatieve organisatie gelooft dat één enkel mens een verschil kan maken in het leven van velen. Zij biedt steun aan pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Deze pioniers zetten zich in op allerlei terreinen zoals persvrijheid, aidsbestrijding, gezondheidszorg, mensenrechten of opvang van straatkinderen. Zij zijn vaak in hun eentje de drijvende kracht achter kleinschalige projecten. oneMen zorgt ervoor dat deze pioniers kunnen beschikken over concrete middelen op het gebied van vervoer en communicatie. oneMen is een activiteit van MIVA en is in het bezit van het CBF-keurmerk, dat garant staat voor een verantwoorde manier van fondsenwerven en -besteden. Zie ook: www.oneMen.org

Dancetour en oneMen, together we make the difference
Stichting Dancetour en oneMen zijn beide verheugd over de samenwerking. Annelies van Geest, woordvoerder van Stichting Dancetour, vertelt waarom Dancetour het belangrijk vindt om een goed doel de kans te geven aanwezig te zijn op de evenementen: “Dancetour vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en om haar bezoekers er van bewust te maken dat het niet overal op de wereld zo goed is als in Nederland. oneMen is een organisatie die onder jongeren al aardig wat bekendheid heeft en die jongeren ook aanspreekt om te steunen. Dit komt vooral door de informele, relaxte benadering.” Ernst Bless, festivalcoördinator bij oneMen legt uit wat oneMen tijdens de evenementen doet: “oneMen zal tijdens de Dancetour evenementen aanwezig zijn met een prachtig gepimpte caravan. Vanuit deze caravan kunnen alle bezoekers die dit willen een kus krijgen van de oneMen pioniers. Op deze manier zullen wij tijdens de Dancetour de bezoekers op een ludieke manier kennis laten maken met oneMen en zijn pioniers. Door een kus te geven aan de bezoekers van de Dancetour, maakt oneMen het verschil en draagt zo op een positieve manier bij aan de sfeer tijdens de Dancetour”.


Programma Dancetour 2008
30 april Dordrecht
1 mei Lelystad
11 mei Breda
25 mei Maastricht
22 juni Tilburg
6 juli Leeuwarden
27 juli Goes
10 augustus Apeldoorn
17 augustus Eindhoven
28 augustus Doetinchem

10 opmerkingen

Dancetour Tilburg is een feit!! Nu alleen Francois nog op de lijn omhoog en mijn 22 juni kan niet meer stuk!! :bounce:
 
Uitspraak van X op zaterdag 10 mei 2008 om 15:17:
Dancetour Tilburg is een feit!! Nu alleen Francois nog op de lijn omhoog en mijn 22 juni kan niet meer stuk!!

mee eens!!!
 
Artiest Bams
daan mèh 'ns 'n lekker pèlske drinke op de merret hè :jaja:
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 mei 2008 om 19:39:
daan mèh 'ns 'n lekker pèlske drinke op de merret hè

:yes:
Word druk weekend, van donderdag t/m zondag feest, met als afsluiter in Tilburg
Dancetour steunt oneMen, together we make the difference!

Super initiatief!

Respect..
6 juli ; Als het net zo mooi weer word als vorig jaar. dan ben ik een blij man!

en veel eurotjes laten rollen:D


(Y) Dancetour!
Uitspraak van X op zaterdag 10 mei 2008 om 15:17:
Francois

Ik hoop zo dat hij erop staat! :respect:
 
Gister was zalig in het zonnetje :bier: (L)