Partyflock
 
Nieuws · juli 2006
Op Zaterdag 12 Augustus 2006 barst inmiddels voor de tiende keer de FFWD Heineken Dance Parade los op de straten van Rotterdam. Uiteraard is Intuition Recordings er ook dit jaar weer bij met een eigen truck, die in samenwerking met de Haagse Club AStA gehost zal worden.
1 oktober 2004 was de dag waarop de nummer 1 Hardcore DJ van Den Haag, Nosferatu, de AStA met een uitverkochte Birthdayparty weer terug op de hardcore kaart zette. Ook dit jaar zal de AStA garant staan voor pure onvervalste Hardcore! Op zaterdag 30 september 2006 zal The Enemy of the State-editie van start gaan en de AStA op z’n grondvesten doen trillen!
Xxclusive Italian style
zondag 30 juli 2006
Stel je wilt Technoboy een keer in levende lijve ontmoeten. Hier een gouden tip: ga op Schiphol staan. De DJ zit al jaren meer uren op vliegvelden en in het vliegtuig, dan dat hij thuis is. Maar is er nog een geheide ontmoetingsplek: The Matrixx! En wel op zaterdag 12 augustus, tijdens een speciale editie van XXclusive: Italian Style. En hij komt niet alleen, maar brengt ook Tatanka en Super Marco May uit Italië mee.
Voor een nieuw project is Flock op zoek naar enthousiaste, trendy, lekkere, actieve mensen!
Op zaterdag 29 Juli 2006 zal Myths of music, het nieuwe gezamenlijke concept van HZ Events en Tornado Events voor het eerst plaats vinden in The Wall in Weelde (België). Deze eerste editie zal in het teken staan van de Griekse mythologie.
Twisted Cultures
donderdag 27 juli 2006
Het Amsterdam Dance Event is inmiddels een begrip in Nederland, maar ook al onder de verschillende labels, agencies, promotors, DJs en clubeigenaren over de gehele wereld. Maar ook steeds meer toeristen trekken naar Amsterdam vanuit alle hoeken uit Europa om een kijkje te kunnen nemen in deze bijzondere stad tijdens een bijzonder evenement. Dit jaar wordt ADE georganiseerd van donderdag 19 oktober tot en met zaterdag 21 oktober.
Verdraaid: Invites John Acquaviva
donderdag 27 juli 2006
De zomervakantie voorbij, de temperatuur omlaag, het indoorseizoen kan beginnen. Twisted 3Some begint september met de nodige knallers in verschillende steden. In Eindhoven vindt de tweede editie van Verdraaid plaats in De Rechter en wel op vrijdag 22 September met niemand minder dan John Acquaviva. Naast John Acquaviva zullen de reguliere verdraaid DJs de tent doen schudden op haar grondvesten.
Discocult
donderdag 27 juli 2006
Discocult is Sugar Factory's eigen maandelijkse clubavond. Een avond vol met heerlijk stevige en subtiele tracks, innovatief neergezet door lokale en internationale grote namen uit de Dance wereld. Het is Disco en het is Cult. De sfeer is warm en persoonlijk. De muziek is fris en vernieuwend. Discocult is top-sound voor de veeleisende liefhebber.
Earth - Showcase
donderdag 27 juli 2006
Earth deelt mee in de feestvreugde van het vijfjarig bestaan van Panama. Vrijdag 11 augustus staat een aantal prominente earth artiesten centraal tijdens de earth showcase in Panama. De 16 Bit Lolitas zijn te gast, en Kareem Raïhani maakt zijn rentree.
Hevige hete viert op zaterdag 29 juli zijn hoogtij, waarbij hemelse hitsigheid in alle hoogstaande glorie de harde kern van de avond is.
Naast de goede smaak is er ook de wansmaak en ook die verdient een podium en een uitlaatklep! Daarom presenteert Stalker op vrijdag 4 augustus: Haarlem ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als 'ie opgediend wordt. Dit wordt een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s party, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café waar de gezelligheid gewoon letterlijk van de muren zal afdruipen.
In augustus viert Panama* haar 5-jarig bestaan! De gehele maand zal daarom in het teken staan van The Best of 5 Years Panama, waarbij de hoogtepunten uit de afgelopen 5 veelbewogen jaren van de nachtclub, die onlangs als enige Nederlandse club benoemd werd tot één van de beste clubs ter wereld, nog eens voorbij zullen komen.
De Eindhovense dance organisatie Simple organiseert dit jaar alweer voor de derde keer het enige echte dance festival van Eindhoven. Op 29 juli vindt het Simple festival plaats, wederom op het Stadhuisplein in het centrum van Eindhoven.
Poema Labelnights - Kanzleramt
maandag 24 juli 2006
Tijd voor een nieuw hoofdstuk in het Poema RAW-evangelie: de ‘Poema RAW Labelnights’. Ze trappen zaterdag 19 augustus spectaculair af door de muzikale invulling aan het invloedrijke Duitse Kanzleramt label over te geven. Niemand minder dan hoogste baas Heiko Laux neemt plaats achter de draaitafels van Poema RAW.
De nu al dampende festivalzomer 2006 krijgt aan het einde een spannend slotakkoord. Want X-Sense Events organiseert op 9 september het Lief Festival. Een knus decor en heftige line-up veroorzaken een enorme Love Explosion aan de rand van de Domstad.
Happy Classics
donderdag 20 juli 2006
Hot like the sun and wet like the rain, this is the ultimate seduction! Met deze legendarische woorden gaat het Patronaat terug naar de gloriedagen van de houseparty’s. Vrijdag 28 juli zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 80 en 90 zal dankzij dj’s als Champ-e-on, Coldfusion en Vox & Jordens weer trots uit de speakers knallen.
Pleasure Island Timetable
donderdag 20 juli 2006
Vorig jaar waren ruim 10.000 mensen getuige van de geboorte van het Pleasure Island festival dat voor de eerste maal plaatsvond op het Java Eiland te Amsterdam. Het festival was anders dan andere en heeft bij vele bezoekers een onvergetelijke indruk achtergelaten. Dit jaar zal niet anders zijn, we beloven je zelfs: dit jaar wordt nòg beter!
Op zaterdag 29 juli zal er , in navolging van het succes van vorige jaar , weer een Rockit Open Air Festival plaatsvinden aan de Maarsseveense plassen te Maarsen van 11.00 tot 23.00 uur. Club Déjà Vu zal hier een zeer speciale area hosten.
NMa: geen sprake van 'mojopolie'
donderdag 20 juli 2006
Concertorganisatie Mojo Concerts overschrijdt geen concurrentieregels. Kartelwaakhond NMa constateerde na twee jaar onderzoek dat er geen sprake is van een 'mojopolie'. Ook het onderzoek naar mogelijke overtredingen van Ticket Service en Ticketbox wordt stopgezet.
Vrijdag 21 juli ontwaakt het beest opnieuw in Perron 5 te Maarssenbroek. Voor de derde keer vind daar het slamming harde 1000% Hardcore plaats! Al drie jaar lang een van de vetste Hardcore clubnights en daar blijven ze mee doorgaan. In Perron 5 hebben ze nu een vaste plek gevonden met een loepzuiver 114db soundsystem (max 120db) en een perfecte partyplace. Hardcore, you people want more?!?!
Dat Rebecca Loos van veel markten thuis is, moge duidelijk zijn. Maar dat ze in zee zou gaan met het vermaarde undergroundcollectief Lessismorecordings uit Eindhoven, verwachtte niemand.
Twisted Dance & Fashion
donderdag 20 juli 2006
Twisted 3Some zal het nieuwe indoor seizoen starten met een bijzondere avond in Monza te Utrecht met Twisted dance & Fashion. Iedereen die er al eens geweest is weet dat de avond garant staat voor heerlijke house, aardige mensen, mode en lekker eten. Niemand minder dan Erick E, Lucien Foort en Sidney Samson zullen het nieuwe seizoen voor Twisted 3Some openen.
Nog een paar dagen en dan is het zo ver, want op 23 juli barst om 10u het Salinas Sundance geweld los op het noorderstrand van Scheveningen. De weersvoorspellingen zijn in ieder geval tot zoverre erg positief. Uiteraard ga je bij een evenement als Salinas automatisch uit van mooi weer, want dat is geheel verweven met het concept. Maar, ook in het geval dat het weer een beetje minder is zal het feest gewoon doorgaan. Sunday's Noorderstrand heeft immers de beschikking over een mooi terras, maar ook over twee zalen.
Vanuit het Trance Topic hier op Partyflock was het idee ontstaan om eens een trance feest te organiseren zodat alle mensen van het Trance Topic elkaar kunnen meeten en hun ervaringen in real life met elkaar kunnen delen. Dit uiteraard onder het genot van: Trance! Logischerwijs heeft het feest de volgende thema gekregen: Meet the Flockers. Uiteraard is iedereen welkom en niet alleen flockers
Op zondag 30 juli vindt het gratis toegankelijke Free Festival plaats op het fraaie Atlantisstrand in Almere-Stad.. En met nu nog een extra verlenging erbij Club Deja Vu en het Free Festival organiseren samen de official after in de hemkade. Dit te samen met de Dj's Bas&Ram, Jochen Miller, Mike S, Spider en the Freak. Samen zullen zij een 'trance-trip back to memory lane' verzorgen met de beste classics van de afgelopen jaren!! Win 4 gastenlijst plaatsen en een zak met munten voor dit perfecte einde van je weekend! Check hier hoe....
Nog even en dan is het eindelijk zover! Takens zal overspoeld worden met een partij (Early) Hardcore, Oldskool, Jump en Hardstyle van het hoogste niveau.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
vrijdag 14 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Op zaterdag 16 September is Lunapark terug in de Villa Thalia om nog eenmaal te genieten van al het moois dat deze zomer weer gebracht heeft. De 'after summer edition' staat daar ook geheel in het teken van. Met achter de draaitafels DJ Jean, D-Rashid, Leroy Styles, Bryan Dalton en natuurlijk "Mr Lunapark" 2 O'Clock Ron beloofd het weer een zeer zwoele editie te worden.
Geruime tijd is T-Time de meest bekende hardcore afterparty van het land geweest. Veel bekende dj's kwamen op deze zondag een lekker borreltje meedrinken en zo ook een plaatje meedraaien. Het bekende blauwe drankje werd natuurlijk ook weer benuttigd waardoor je leuke situaties kreeg. De afterparty's werden dan ook met regelmaat gebruikt door veel dj's om hun verjaardagsfeest te vieren op een gezellige manier.
Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren op het incident tijdens het optreden van Rob Gee & Band op Sensation Black van afgelopen zaterdag:

Soms sla je de plank mis, dit was een heel bos.
Hoogste tijd voor een nieuwe editie van Club r_AW, en wel op 30 september! De P60 in P60 kan zich weer gaan opmaken voor een invasie van liefhebbers van hardcore en harde techno. De voorgaande editie was iets meer techno gericht, dit maal gaan we een stapje harder en donkerder.
Na Pandemonium komt Cyndium met een spraakmakend nieuw concept, genaamd Intoxicated. Op 16 september zal dit feest, met de Amsterdam Studio's als lokatie, voor een zeer complete nacht zorgen. Een subtiele combinatie van de hardere stijlen met originaliteit hoog in het vaandel!
21 juli aanstaande is het tijd voor de volgende editie van D.D.O.D. Borderline in de vorm van Blue Friday. Wellicht zal het de oplettende mensen onder ons niet zijn ontgaan dat het woord 'Blue' blijft terugkomen bij de namen van deze avonden, dit omdat elke Dance avond in de [location=6005]{Locatie met ID 6005 bestaat niet!} een eigen kleur heeft en bij de avonden gehost door Dawn of Dance is dit – hoe kan het ook eigenlijk anders met als sponsors de Blue Monkeys - de kleur blauw.
Absolutely stereo
maandag 10 juli 2006
Absolutely Stereo is de zomer goed begonnen en is na bijna een jaar nog steeds één van de populairste avond in Rotterdam en omstreken. Ondanks een weekend vol zonneschijn en temperaturen van dik boven de 25 graden zorgde Miss Monica en gast dj Erick E op 17 juni om half drie voor een uitverkocht huis!
Vrijdag 29 september gaan we voor de derde keer helemaal los in Outland. Voor deze editie hebben we een wel heel dikke line-up samengesteld met twee van de allergrootste en meest populaire dj's uit de techno scène. In de Basement zal Marco Remus samen met zijn beste vrienden uit de muziekbizz de boel volledig op zijn kop zetten. De main hall zal op zijn grondvesten schudden dankzij de kunsten van Dave Clarke.
Kort nieuws van de KNIP-dienst met deze week:

- nieuws van het Flockfront
- Kingdom Venue, Xtra Large gesloten
- Sluiting Triple X
- Slutiing The Bridge
- Strandtenten verkiezing
- Berichtje van DJ Gizmo
- Livestream Sensation Black
Na een succesvolle tweede editie op 14 april, waar de verjaardagen van Clone en Elmo! centraal stonden, geeft organisatie Underground Shock op vrijdag 28 juli aanstaande een vervolg aan het concept Underground Shock.
Het evenement Ravezone wordt verplaatst naar vrijdag 13 oktober. Locatie (The Power Zone) en openingstijden (22:00 – 05:00) blijven onveranderd. Wel is er een kleine wijziging in de line-up van Ravezone; Outblast wordt vervangen door Dano en de live-act van Angerfist wordt vervangen door Shadowlands Terrorists.
Zaterdag 16 september 2006, is de dag die je in je agenda moet noteren, want dan zal er op het Scheveningse strand in strandtent Brunotti het eindfeest van het strandseizoen plaatsvinden, namelijk Perfection. Met een zeer lekkere line up, heerlijke cocktails, zon, zee en strand, zal Perfection nog één keer bij iedereen dat fijne strandgevoel creëren.
It's time to play!
donderdag 6 juli 2006
Play daagt jullie uit om je eigen spel te komen maken. Playen en geplayed worden, daar draait het op deze avond om! Wij doen er alles aan om het speelse in jullie naar boven te brengen. Zo krijgen dit keer de eerste 100 bezoekers een overheerlijke cocktail van ons cadeau.
Do You Love House Music?
donderdag 6 juli 2006
De zomerse temperaturen zijn niets vergeleken met jouw elegante passie. Jij bent de spil van het spektakel. Jij gedraagt je zoals een miljonair zou doen. Jij bent de queen van de dansvloer, de king van de moves en elke locatie jouw stardom is. Maar vooral omdat jij een SUPERSTAR bent!
Vrijdag 21 juli a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder het terrein zijn van zwoele housebeats, dampende clubbeats en stevige techtrance. Dan zal namelijk het dance-evenement "Impress" plaatsvinden.
De beste sets van Awakenings, 05 Days Off, FFWD Danceparade, Extrema Outdoor, Mysteryland en Voltt Outdoor meteen online!
Op vrijdag 7 Juli 2006 zal voor de liefhebbers in het Oosten van Nederland een uitstekende gelegenheid gecreëerd worden om ook een Earthquake tour te bezoeken. De bekende locatie Zak in Uelsen, vlak over de grens in Duitsland, zal dan op haar grondvesten schudden. Deze locatie heeft al een hele history met oa Thunderdome en Earthquake en is dan ook perfect geschikt om deze tour te verwelkomen.
Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover, dan word namelijk het grootste terror en speedcore evenement van deze aardbol gegeven in ons eigen koude kikkerlandje. Vanuit alle hoeken van Europa maken artiesten en liefhebbers zich klaar voor het hardste evenement van deze eeuw.
VIP actie Hard Bass
woensdag 5 juli 2006
Hard Bass - hét paradepaardje van b2s - verhuist op zaterdag 7 oktober naar de vernieuwde Brabanthallen in Den Bosch. Een toplocatie waar b2s nog meer de grenzen van Hard Bass kan en gaat opzoeken! Na de lancering in de Zoetermeerse SilverDome, zal de space mission centraal staan in deze tweede editie van Hard Bass in 2006.
Tegenwoordig zijn er veel feesten en zijn vele bezig binnen een bestaande scène iets nieuws te brengen. Extranza en Megaclub Zak gaan geschiedenis schrijven, door een stapje verder te gaan en het verleden te doen herleven. In een tijd waarin alles snel gaat en iedereen druk, druk, druk is, nemen zij je mee, in de club net over de grens tussen Almelo en Coevorden, met de muziek terug naar een tijdperk waar liefde en happiness centraal stonden. Dr. Motte uitte die tijd in een ultiem feest: “De Loveparade”. Deze ontstond jaren terug spontaan in Berlijn, wat de bevestiging was van een gigantisch Rave-tijdperk.
On the 29th of July 2006 the crew of Party in Amsterdam will launch their website, Partyinamsterdam.com, with a steaming hot summer party at club Akhnaton Amsterdam. It will be a “kick off” this party with a selection of the finest house, club and groovy tunes that Partyinamsterdam has selected, especially for you.
Op 28 juli aanstaande vindt het eerste event van ElmoreMusic plaats. Dit event, met de toepasselijke naam Try-out, zal plaatsvinden in Poema RAW te Utrecht van 22:30 tot 05:00. Try-out heeft voor een deel als doel talentvolle hardstyle DJ’s de kans te geven om te draaien voor een groot publiek.
Experience the hardstyle jungle! Vrijdag 14 juli zal wederom een ‘hardstyle only’ editie plaatsvinden van het concept Hardstrike. Met de vorige editie nog in ons achterhoofd nabonkend, wordt er weer geknald in de jungle waarbij de dj’s voor de nodige oerklanken zullen zorgen.
31 juli 2006
Win met Intuition Recordings & AstA een plek op hun wagen tijdens FFWD 2006
Nosferatu’s Birthdayparty - Enemy of the state
30 juli 2006
Xxclusive Italian style
29 juli 2006
Flock is op zoek naar misschien wel jou.....
Laatste info Myths of Music in The Wall
27 juli 2006
Twisted Cultures
Verdraaid: Invites John Acquaviva
Discocult
Earth - Showcase
HITSIG - Hete historie herhaalt zich...
26 juli 2006
Haarlem Ordinair at Club Stalker
The Best of Panama* 5 yrs in august 2006
Derde editie Simple Festival op het Stadhuisplein
24 juli 2006
Poema Labelnights - Kanzleramt
Lief Festival; de definitieve line up!
20 juli 2006
Happy Classics
Pleasure Island Timetable
Club Déjà Vu op Rockit Open Air Festival
NMa: geen sprake van 'mojopolie'
1000% Hardcore het hele jaar in Perron 5
Rebecca Loos op nieuwe plaat van Eindhovens technolabel ANTICLUB
Twisted Dance & Fashion
Weer of geen weer: Salinas Sundance
19 juli 2006
Tranceformer - Meet the Flockers
Official Afterparty Free Festival in Hemkade met Club Déjà Vu!
18 juli 2006
Timetable & More, Hardcore Revival's got some Bad Meanings
14 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Lunapark sluit de zomer af in stijl
13 juli 2006
T-Time the reunion · The barbeque special
Duncan Stutterheim van ID&T wil graag persoonlijk reageren...
11 juli 2006
Gezwijn op het podium tijdens Club r_AW
Intoxicated - Nieuw concept Cyndium Amsterdam studio's
10 juli 2006
D.D.O.D. Borderline Presents Blue Friday
Absolutely stereo
8 juli 2006
Integrate - Als de zomer weer voorbij is...
7 juli 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Underground Shock - Gratis feesten in Alphen aan den Rijn
Ravezone verplaatst naar vrijdag 13 oktober
Perfection: groovy tunes en funky sounds op het strand van Scheveningen
6 juli 2006
It's time to play!
Do You Love House Music?
Dansend de zomer in op nieuw evenement 'Impress'
Met 3VOOR12 de zomerfestivals door
Earthquake – reincarnation tour 2006
5 juli 2006
Noisekick’s verouderingsproces time table & info
VIP actie Hard Bass
4 juli 2006
Zak gaat geschiedenis schrijven
Partyinamsterdam.com invites you to party
2 juli 2006
Eindelijk weer hardstyle in Utrecht
Welcome to another edition of Hardstrike in Leeuwarden