Partyflock
 

Dansend de zomer in op nieuw evenement 'Impress'

gepubliceerd door , op
Dansend de zomer in op nieuw evenement 'Impress'
6 juli 2006
Vrijdag 21 juli a.s. zal Fort Kijkduin in Den Helder het terrein zijn van zwoele housebeats, dampende clubbeats en stevige techtrance. Dan zal namelijk het dance-evenement "Impress" plaatsvinden.

Organisator DJ's United is geen onbekende op dit gebied. Vorig jaar pakte zij nog groots uit met het dance-evenement 'Pulsate' met toen namen als Pavo, Trilok & Chiren & Trilok & Chiren, Chop-e & Jeroom en Sunny D.

Organisator DJ's United heeft getracht om met nationaal bekende DJ's en Helderse toppers een top avond neer te zetten die voor Helderse begrippen uniek is te noemen. DJ's United organiseert het evenement dit keer samen met organisator / dj-boekingsbureau 'ProjexX'.

De locatie zal voor velen bekend terrein zijn maar sommigen misschien ook niet. Fort Kijkduin ligt op een unieke locatie in Den Helder en vlak naast duinen en strand. Voor de organisatie een goede aanleiding om de zomer van 2006 met een fantastisch evenement in te luiden. Ook vorig jaar was dat het geval, toen de organisatie met het succesvolle Pulsate concept kwam. Tijd voor iets nieuws werd er gedacht dus een nieuw concept en een nieuwe locatie!

De avond wordt geopend door DJ's Rosto en Strict. Deze Helderse DJ's zullen een spectaculaire liveset te horen brengen met een mix van minimal, electro en tech-house.

Hierna zullen lokale helden Sergio Maessen en DJ Stelley hun kunsten vertonen. Beiden zijn o.a. bekend van het Helderse festival Last Minute Summer Event.

Halverwege de avond zullen DJ's Lorenzo en Mister T hun opwachting maken. Deze DJ's zijn vooral bekend als dé resident-DJ's van voormalig Café / discotheek Bumpers en staan sinds jaren eindelijk weer eens samen achter de draaitafels. Met een spectaculaire 'back-2-back' set zullen ze alle grote clubklappers draaien van de afgelopen jaren draaien.

Als absolute topper heeft de organisatie Mark van Dale weten te strikken die het publiek helemaal uit zijn dak zal laten gaan. Deze DJ draait inmiddels alweer ruim 15 jaar. Naast feesten als Dance Valley is hij ook bekend van de welbekende concepten 'Mellow Moods' en Sundea. Ook heeft hij jaren geproduceerd met DJ Enrico met hits als Water Verve en Power Woman. Inmiddels draait hij alweer een aantal jaar solo en bracht hij onlangs de clubklapper 'Hands up' uit. Kortom, deze man is nog steeds druk bezig en is nog steeds één van de meest toonaangevende DJ's van Nederland.

Als waardige afsluiter zal DJ Brainwave zijn opwachting maken. Met een stevige set van trance en tech-trance zal hij de avond waardig afsluiten. Brainwave is o.a. bekend van het succesvolle concept Pulsate.

De visuals worden deze avond verzorgd door het VJ-team Hypnosys. Zij zullen voor een spectaculaire show zorgen met de daarbij horende verschillende spectaculaire visuele effecten.

Naast dit alles besteden de organisatoren ook veel aandacht aan de entourage. Dit begint op de binnenplaats van het Fort en eindigt in de zaal zelf. Onderdeel hiervan zijn de spectaculaire lichteffecten en het uitstekende geluid. Ook zal de locatie volledig in stijl worden aangekleed.

Voor 'Impress' zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus er wordt geadviseerd de kaarten in de voorverkoop te halen. Voorverkoopadressen zijn Sportspeciaalzaak Coach, Bruna de Schooten en Bruna Julianadorp. De kaarten kosten in de voorverkoop € 9,- en, indien beschikbaar, € 12,50 aan de deur. De avond begint om 21.00 uur en toegang is vanaf 18 jaar. Voor meer informatie kijk op www.djs-united.nl.

12 opmerkingen

shit ben ik net op vakantie
Aanwezig B)
-1 dag
laatste aanpassing
 
-1 dag


Das toevallig, dat is gelijk aan jou IQ