Partyflock
 

Win met Intuition Recordings & AstA een plek op hun wagen tijdens FFWD 2006

gepubliceerd door , op
Op Zaterdag 12 Augustus 2006 barst inmiddels voor de tiende keer de FFWD Heineken Dance Parade los op de straten van Rotterdam. Uiteraard is Intuition Recordings er ook dit jaar weer bij met een eigen truck, die in samenwerking met de Haagse Club AStA gehost zal worden. Uiteraard zal Intuition Recordings de mensenmassa in Rotterdam weer voorzien van kwalitatief hoogstaande trance, die voorgeschoteld zal worden door vertegenwoordigers van de nieuwe trance generatie.

De DJ’s, die op Zaterdag 12 Augustus 2006 tijdens het 10-jarig jubileum van de FFWD Heineken Dance Parade het frisse label Intuition Recordings zullen vertegenwoordigen, zijn: Menno de Jong en Bolier. Deze door velen geroemde jonge producers én DJ’s zullen garant staan voor een parade vol kippenvel. Uiteraard zal de wagen van Intuition Recordings & de AStA wederom voorzien zijn van de nodige dosis licht en sound. Dus zorg ervoor dat je deze truck niet mist, en we nodigen je graag uit om achter de Intuition & AStA-truck de tocht over de Erasmusbrug te dansen.

Uiteraard is het feest niet compleet zonder een heuse afterparty! Daarom presenteert Intuition Recordings ook dit jaar weer de “Intuition FFWD Afterparty” in de AStA te Den Haag. Vanaf 23:00 uur is iedereen van harte welkom op deze waanzinnige afterparty, en het muzikale gedeelte zal verzorgd worden door Menno de Jong en Bolier. Special guests tijdens deze afterparty zijn Cor Fijneman & Phynn, afkomstig van het Bredaase Black Hole Recordings. De perfecte ingrediënten dus voor een smakelijke afsluiter van een geweldige dag.

Op vertoon van de “Intuition FFWD Afterparty”-flyer heb je GRATIS entrée tot de geweldige afsluiter in de Haagse AStA. Deze flyers zullen verspreid worden rondom de Intuition/Asta-truck op de route van de FFWD Heineken Dance Parade, dus zorg ervoor dat je deze truck ab-so-luut niet mist..

EXCLUSIEVE PRIJSVRAAG VOOR PARTYFLOCK-LEDEN:

Intuition Recordings stelt ter ere van zijn deelname aan de FFWD Heineken Dance Parade, 2 plekken op de Intuition/AstA-wagen ter beschikking. Intuition Recordings verloot hiermee exclusief op Partyflock 2x1 plek, en uiteraard kun JIJ één van de twee gelukkigen zijn, die met Intuition & AstA de FFWD Heineken Dance Parade rijdend mee beleefd.

Zin om met Intuition & AStA mee te rijden tijdens de FFWD? Doe dan mee! Stuur ons één foto waaruit blijkt dat jij onmisbaar bent voor de Intuition/AStA truck tijdens de FFWD. Stuur deze foto, inclusief je naam, e-mailadres én link van je Partyflock-profiel o.v.v. “Partyflock FFWD Actie” naar michel@intuitionrecordings.com en wie weet zien Intuition & AstA jou wel op hun wagen tijdens de FFWD Dance Parade. Deze actie is geldig tot en met Dinsdag 8 Augustus 12:00 uur en de winnaars krijgen uiteraard via de mail automatisch bericht. Namens Intuition Recordings & AStA: succes!

14 opmerkingen

Nou ik loop wel met de B2S-truck mee! :9
Maar wel 'n leuke actie! :jaja:
 
Lijkt me niets op zo'n kar staan de hele dag
Inderdaad leuke actie, maar zou voor mij ook niks zijn.

Het feestje 's avonds in Asta daarentegen wél :kwijl:
verloot hiermee exclusief op Partyflock 2x1 plek

Das gezellig in je eentje oke erstaan nog adere mensen op zo,n truck maartoch.....
is daar wel geld,voor dat de dance scene instort
en vernieuwing wort techen gehouden,wat un zukels
 
bedankt maa staa wel gewoon op katendrecht tussen de wagens... met mn vrienden ipv alleen
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 1 augustus 2006 om 12:28:
is daar wel geld,voor dat de dance scene instort
en vernieuwing wort techen gehouden,wat un zukels


Wat moet hier staan?

enne reken maar dat t op zo'n truck hoe dan ook beregezellig is, en de parade duurt maar 4 uur, dus je hoeft maar 4 uur op de truck te staan :).
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 1 augustus 2006 om 12:28:
is daar wel geld,voor dat de dance scene instort
en vernieuwing wort techen gehouden,wat un zukels


Ik dacht dat ik dit eerder heb gelezen van je! :nee:
Misschien ben je dislecties, maar denk ff beter na voordat je iets neer gaat zetten. Wat een onzin!
 
cool
er rijden tog wel betere trucks mee die van b2s bijvoorbeeld

en een westlander op een haagse truck dat gaat
niet goed komen

ik loop wel das een beter idee
Uitspraak van party-bol op donderdag 3 augustus 2006 om 16:34:
en een westlander op een haagse truck dat gaat
niet goed komen

:yes: denk dat k er ook maar 8eraan wandel(b2s dan haha)
beter bt2 wagen betje staan heel de dag bestgelopen