Partyflock
 
Nieuws · oktober 2006
Earth viert op zaterdag 4 november haar 7 jarig bestaan in Paradiso. Nederlands grootste voorvechter van ‘forward thinking music’ presenteert een avond vol peaktime muziek in Nederlands enige poptempel. Op het affiche staat een bomvol drie zalen programma met dj’s, performers en Nederlands grootste dance live-artiest Junkie XL.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
maandag 30 oktober 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst op maandag!
Het Arnhemse uitgaansleven is toe aan vernieuwing; elk weekend staan dezelfde dj’s in dezelfde clubs waar ze opnieuw dezelfde hits draaien. Concepten verschillend weinig van elkaar en memorabel zijn de avonden al helemaal niet meer. Muziek en sfeer zijn ondergeschikt kledingstijl en imago. De essentie van housemuziek lijkt verdwenen te zijn en veel liefhebbers moeten hun geluk buiten de stad zoeken.
Met de oorverdovende eerste editie van afgelopen zaterdag nog in de benen, maakt het immens populaire dj en producerduo Deepack zich alweer op voor de tweede editie van Speakerfreaxz! Speakerfreaxz staat in Outland garant voor een doldwaze nacht vol entertainment en gekke acts van beide heren én uiteraard de lekkerste Hardstyle, Early Rave, Hardcore en Jump.
Raving Nightmare - latest update
maandag 30 oktober 2006
Net als vorig jaar zal in de eerste week van november de enige Nederlandse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Op zaterdag 4 november 2006 zal het MECC Maastricht in Maastricht weer worden omgetoverd tot een Hardcore arena.
Tomorrow breidt uit naar Utrecht
maandag 30 oktober 2006
Ruim tweeënhalf jaar na het debuut is Evotions een bekende naam in technoland. In Doornroosje waren de laatste drie edities volle bak en de gang naar het Groningse Simplon was ook een groot succes. Met ingang van 2 december aanstaande zal opnieuw een technowaardige locatie onderdak bieden aan een van de leukste en meest sfeervolle technofeesten van Nederland. In Poema RAW zullen zo’n vier edities per jaar plaatsvinden waarbij telkens een zorgvuldig geselecteerde line-up centraal staat. Want die line-up is de rode draad in het succes van Evotions. Het lukt de organisatie telkens weer om met lange, goed op elkaar aansluitende, sets van DJ’s waar het publiek vertrouwen in heeft een sfeervolle topavond neer te zetten.
Danssalon inCasa is de grootste discotheek van Leiden en is in de jaren ’90 alom bekend geworden door de populaire Liquid feesten. Deze feesten worden helaas niet meer gegeven, maar inmiddels heeft inCasa weer een grote troef in handen met de populaire Hard Friday avonden. Begin dit jaar besloot het management om een Techno concept op te zetten. Inmiddels hebben twee succesvolle edities plaatsgevonden met onder andere Shinedoe, Estroe en Jerome in de hoofdrol. Op zaterdag 11 November ziet de derde editie het levenslicht.
Het eerste weekend van november belooft weer ronduit spectaculair te worden! In september hebben de heren van GZG en Stalker al eerder de handen ineengeslagen met een geweldige nacht/ochtend/middag als resultaat, de houseliefhebbers die bij dit Karotte Raveweekend waren weten waar we het over hebben
Over een paar weken is het dan zo ver., Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie haar tweede feest, Las Vegas delight. Een feest met fierce entertainment& en een mind blowing Line-up.
Speedfreaks & terrorheads, dat vandaag plaats zou vinden in The Wall te Weelde in België zal helaas geen doorgang meer vinden.
Sneakerz in het Paard van Troje
zaterdag 28 oktober 2006
Aanstaande zondag 5 november is het weer “Sneakerz Zondag”! Tegen het einde van de middag komen de kriebels weer in de buik, worden de nieuwe outfits uit de kast gehaald en staan de sneakers vast klaar bij de deur voor wederom een fantastische avond voetjes van de vloer en handjes in de lucht.
Funk fiction gaat verhuizen! Na drie uiterst succesvolle edities in het LUX, bleek deze locatie toch te klein om alle liefhebbers te kunnen ontvangen. Daarom verhuist dit grootse event naar het Triavium, een locatie van allure in Nijmegen. En Funk fiction pakt flink uit! Triavium wordt op 25 november omgetoverd tot het decor van Funk fiction tijdens een vintage junkies editie.
D.D.O.D. - Blessed Angels
zaterdag 28 oktober 2006
Het is vreselijk om te zeggen, maar de zomer is weer ten einde, al is het nog niet koud, de dagen worden al korter en de regen zou ook wel wat minder mogen, maar ja wat is er aan te doen? Als de nachten dan toch langer worden zou het dan niet zo zijn dat er meer tijd is om feest te vieren en te dansen? Wat beter om je warm te houden in de naderende winter dan heerlijke muziek, de muziek waar jij het meest van houdt? En als die muziek Harddance is dan is D.D.O.D. the place to be.
Vorig jaar nam de Duitser Paul van Dyk de eerste plaats over van DJ Tiësto in de DJ Mag Top 100. Dit jaar mag hij deze plaats behouden.
Op 4 november vindt de Grand Opening van No Bullshit plaats in de geheel verbouwde Rozengracht 133 te Amsterdam. Het voormalige Roothaanhuis biedt inmiddels verbeterde barren, volwaardige podia en meer licht en beter geluid dan ooit. Rozengracht 133 vormt dan ook het perfecte decor om je weer regelmatig in het hol van de Bull te wagen, waar de legendes van toen, de talenten van nu en de sterren van de toekomst alleen de beste muziek met ballen draaien en verder... No Bullshit! Vanaf 4 november vormt No Bullshit eindelijk weer een thuishonk waar de echte Multigroove die-hard regelmatig zijn hart kan ophalen.
Zaterdag 23 december is het tijd voor Part II van “Noize Suppressor presents Hardcore Junky”. Uiteraard vindt dit meesterlijke evenement met een Italiaans tintje plaats in de nummer 1 hardcore locatie van Nederland; de Hemkade in Zaandam.
Wat is er voor een DJ mooier dan in je eigen home town een feest geven die het publiek nog heel lang zal blijven heugen? Marcel Woods, geboren en getogen Eindhovenaar, zal op vrijdag 3 november aanstaande in het oude Klokgebouw zijn eigen publiek meenemen op een van zijn inmiddels bekende Musical Madness 'flights’.
De fans zaten er uiteraard alweer op te wachten, het kon niet uitblijven, een vernieuwde editie van een Mayhem. De grote vraag was nu, met wie gaat er gecollaboreerd worden, kortom, welke party leent zich voor de ultieme battle?
Na een jaar hard werken, zwoegen of studeren wordt het hoogste tijd het jaar feestelijk en knallend af te sluiten. Een verbazingwekkende wereld zal je geest veranderen. Xclusive Dance opent voor jullie de deuren naar een wereld vol zonden, de wereld van de zeven zonden…
Hoe snel kunnen twee jaren voorbijgaan? Misschien was je er vierentwintig maanden geleden nog honderd procent zeker van dat je je eeuwige liefde had gevonden, terwijl je nu al een jaar met iemand anders samenwoont. Misschien ben je zes keer van baan verwisseld terwijl je dat nooit verwacht had. Is er misschien iemand in die tijd miljonair geworden doordat hij een kraslot bij de sigarenboer kocht? Zo zie je maar: in twee jaar kan veel veranderen. Maar sommige dingen blijven, Club Deja Vu classics is er daar één van.
Oud en vertrouwd kun je over de volgende editie al wel zeggen. Vrijdag 10 november gaat dan ook ouderwets het dak er weer af. En ditmaal gaan we door tot 04.30! Om de kwaliteit te waarborgen zijn ROOG, Laidback Luke, Gregor Salto & Soulfonic Source uitgenodigd en als klap op de vuurpijl zullen Latin legendes D-Rashid en Andrei Russo-on-percussion doen waar zij sinds jaar en dag goed in zijn: het publiek naar een ongekend hoogtepunt brengen! Hoe warmer de nacht; hoe tropischer de sferen. De slagroom op de taart; DJ ROOG, zal zorgen voor een perfecte afsluiting van een lange, hete en spetterende nacht! Vocals en visuals op Los worden verzorgd door MC Vika Kova, en VJ Fury.
mY-land of Trance
woensdag 18 oktober 2006
Dat de muziekstijl trance weer helemaal aan het terugkomen is, nadat het in een dalletje gezeten heeft is bekend. Maar tegenwoordig zie je dat met name de kleinere trancefeesten steeds drukker bezocht worden. De bezoekers willen weer terug naar de intimiteit, hetgene waar trance voor staat: De liefde voor deze muziek en het gevoel met elkaar beleven!
Earthquake Germany 21-10-2006
woensdag 18 oktober 2006
De reïncarnation van het concept Earthquake heeft zoals bekend in het jaar 2006 al in een aantal geselecteerde locaties in Nederland plaatsgevonden. Deze Duitse editie zal tevens de laatste Earthquake zijn van 2006! De megaclub in Duisburg zal zoals bekend op Zaterdag 21 oktober de uitvalsbasis zijn voor deze 12 uur durende editie van 20.00 tot 08.00!
Mania staat in de steigers
dinsdag 17 oktober 2006
Bijna 6 jaar geleden vond de oorsprong van Mania plaats in de toenmalige Subway te Tilburg. De jongste Mania wordt slechts enkele honderden meters verderop gegeven in de #1 locatie van Tilburg, popcentrum 013. Uiteraard mogen de roots nooit vergeten worden. Daarom zal er ook aandacht worden besteed aan het beste van toen, met onder andere het legendarische duo The Stunned Guys uit Italië, die nog nooit eerder op Mania te bewonderen waren. Maar belangrijker nog, hardcore is weer helemaal terug en dat kan je merken ook! Is er in het begin van de avond in The Choice (grootste zaal van popcentrum 013) nog ruimte voor early hardcore, later zal overgestapt worden op hedendaagse hardcore, zoals in zaal 2 de gehele avond te horen zal zijn.
Doe Normaal - Het Feest
dinsdag 17 oktober 2006
Heb jij ook zo’n schurfthekel aan asociaal gedrag, zinloos geweld en vandalisme? Daar kan je wat aan doen. Hoe? Gewoon, door te stappen tot je erbij neervalt. De Stichting Doe Normaal organiseert namelijk op vrijdag 3 november Doe Normaal ‘Het Feest’ in de Starlight Starlight, met een aantal grote namen als Lunadj Luna en Jeroen PostJeroen Post. Alle jongeren van de gemeente Nijkerk zijn uitgenodigd om voor noppes te feesten. Make a big party, not war!
Moest je de vorige keren nog minimaal twee maanden wachten op het beste nieuwe Rotterdamse feest van 2006, ditmaal staat LudiQue eind oktober alweer voor de deur! Op 27 oktober 2006 zal dit succesvolle feest voor de laatste maal in B.U.M.B. gehouden worden.
Pokke-Kerst-Herrie 2006
maandag 16 oktober 2006
Ook dit jaar kan er weer genoten worden van een lekkere Kerstdreun. Op maandag 25 december is het weer tijd voor de jaarlijkse terugkomende Pokke-Kerst-Herrie. Dus ook dit jaar geen jingle bells maar 8 uur lang de beste zwaar terreurgestelde Pokkeherrie. De editie van 2006 zal gehouden worden in Amigo's te Dordrecht. Zorg er dit jaar weer voor dat je het Kerstdiner zo snel mogelijk naar binnen schuift zodat je er vroeg bij kan zijn.
Op zaterdag 4 november presenteert Frequence haar nieuwste concept; Clockwork. Met dit evenement wil Frequence een nieuwe weg inslaan en ‘Techno- Eindhoven’ daarmee nieuw leven inblazen. Frequence wil inspelen op het gat dat is ontstaan in Technostad Eindhoven. Waar vroeger volop techno feesten waren en Eindhoven bekend stond als technostad is dit tegenwoordig compleet voorbij.
Vrijdag 20 oktober is het dan zover. Loveland viert het eenjarige bestaan van Fire tijdens het Amsterdam Dance Event in Arena.
Het is de explosieve en stijlvolle mix van de beste dance en de adrenaline-high van professioneel basketball: Club magixx! Een totaal nieuw concept en geloof het maar; ècht nieuw. Een elegante mix van dancestijlen en sport, waarbij één emotie centraal staat: verrassing op de dansvloer. Dus: steeds een bijzondere line-up, die niet zo snel in één hokje te plaatsen is, zoals op editie #1 op 28 oktober: Don Diablo, Hitmeister D, Sidney Samson, J-Flava, Billy the Klit + Lady Bee. Met een show zoals je die misschien alleen maar kent van de Amerikaanse basketball-tv: sexy, vrolijk, stijlvol, trendy, toegankelijk en vol pure energie. Maak kennis met Club magixx!
Op 14 oktober zou het feest Pirates of the hardcore sound extreme in H2o plaatsvinden, echter de havenpolitie heeft de haven gesloten voor de Pirates. De havenpolitie vind het feest veel te ruig voor een nette plaats als Harmelen. Daardoor zijn de Pirates genoodzaakt aan te leggen in Woerden. Waar de Palazz dan maar als feestherberg moet dienen. Gelukkig geeft de herbergier hier volledige vrijheid om ruig los te gaan op de gekste “gabberhouse”.
Binnenkort is het een jaar geleden dat de jonge dance-organisatie 23plus8 Groningen verraste met de eerste editie van ’Eenendertig’. “Dat mag gevierd worden, en dat gaan we ook zeker doen!”
Call me!
dinsdag 10 oktober 2006
Houseminnend Nederland maakt zich weer op voor een zeer speciale avond in de Maasstad, want Fullhouse Events lanceert dan haar nieuwe clubnacht ‘Call me!’. Deze clubnacht zal vanaf 21 oktober elke derde zaterdag van de maand plaats vinden in The Villa Thalia en elke nacht nodigt Fullhouse Events een internationale dj uit. Call me! een geheel nieuwe clubnacht met internationale allure. De nachten zullen in het teken staan van netwerken, flirten en natuurlijk voor het heerlijke dansen op de beste house muziek.
Cyberzone the mini festival
maandag 9 oktober 2006
Na lang overleg is het dan eindelijk zover. C T D entertainment ook wel bekend als Cybertribe, heeft besloten de komende Cyberzone party als een mini festival te organiseren en wel in de welbekende De Rietzoom te Kropswolde. Door de mogelijkheden in en rond deze locatie is die bij uitstek geschikt voor de plannen van C T D. Op 28 oktober a.s. gaat het daar dan ook helemaal los.
Oeuvreprijs voor Van Diepen
maandag 9 oktober 2006
Wessel van Diepen krijgt een Marconi Award voor zijn gehele oeuvre. De 39-jarige diskjockey wordt geprezen als 'de koning van de oneliner, de radiomaster of tease and suspense' en voor zijn betekenis binnen de dancemuziek.
Nog heel even en Crazyland staat al weer voor de deur. Mensen zijn haastig pakjes en kaarten aan het kopen voor het aankomende weekend. Er is ook weer zoveel te beleven met Crazyland dit weekend. De organisatie kan natuurlijk niet alles zeggen maar een ding staat vast: het wordt weer een bom van een feest met een heerlijke sfeer.
Check-in @ Technoboy
maandag 9 oktober 2006
Bijna een maand geleden kwam het eerste persbericht over Technoboy’s grote solo optreden in de SilverDome te Zoetermeer, dat zal plaatsvinden op zaterdag 9 december 2006. Daardoor ontstonden er een hoop speculaties over het nieuwe evenement. Nu is het tijd om een tipje van de sluier op te lichten…
Na een zomerstop van 4 maanden is Streamers op 3 november 2006 weer terug in het mooie Pop- & Cultuurpodium het Paard te Den Haag. Na de warme zomer opent het Paard haar deuren voor de kick off van Streamers. Er zijn wel wat veranderingen op komst, Streamers zal voortaan door het leven gaan als een concept voor de techno liefhebber waar verschillende stijlen aanbod komen. Van minimal tot House en van Techno tot Electro en wellicht zelfs verder!
Feestelijke opening Trafficseizoen
zaterdag 7 oktober 2006
Op vrijdag 27 oktober zal na de broeierige warme zomer de Melkweg haar deuren weer openen voor de aftrap van een nieuw Traffic seizoen. Ditmaal met een mooi gebalanceerde opbouwende line up voor de technoliefhebber.
Twisted Dance & Fashion
vrijdag 6 oktober 2006
Na een compleet uitverkochte 4e editie van Twisted dance & Fashion is het nu tijd voor de 5e editie met wederom een line up om je vingers bij af te likken. Op zaterdag 11 november wordt begonnen met Miezz, een DJ met passie voor de housescene en dus van meerdere markten thuis
Trance 4 Life – unite to support
donderdag 5 oktober 2006
Geregeld vinden er trance feesten plaats, commercieel of underground maakt niet uit, altijd is de sfeer geweldig en de muziek om van te genieten.Op 25 november zal Trance 4 life plaatsvinden, een trance event met een dubbele betekenis.
XXlerator presents: Charly Lownoise
donderdag 5 oktober 2006
Oke, het is een risico. Een groot risico. Charly Lownoise de regie in handen geven van een hele nacht in The Matrixx. Tja, dan kun je verwachten dat het een chaos wordt achter de draaitafel op zaterdag 21 oktober. Maar dan wel een vrolijke chaos. Want Charly neemt een stoet aan goede draaivrienden mee: Mike Heart & Jeff Bounce, Isaac, Deepack, en (hoe kan het ook anders) Mental Theo. Wat dan precies het risico is? Dat het wel een héééél vette nacht wordt!
Amsterdam Dance Event Special
woensdag 4 oktober 2006
Tijdens het driedaagse Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert de Britse top-dj Dave Clarke een avond in beide zalen van de Melkweg, met een sterren line-up uit de internationale dance scene.
Niemand minder dan dj Da Pauli nodigt je op vrijdag 13 oktober uit om tijdens een gloednieuwe editie van Planet XXL zijn 26e ‘verjaardagsritueel’ te komen vieren. Na het grote succes van Da Pauli’s 25e verjaardag in Club Noa in Leeuwarden van vorig jaar, zal de traditie worden voortgezet met deze keer de meest ‘gruwelijke’ aankleding en een ‘monsterlijk’ goede line up!
Aflasting Slipperz in The Sand
dinsdag 3 oktober 2006
Helaas zal ook het Slipperz feest van 7 oktober in The The Sand niet doorgaan.
Na de overweldigende avond in mei, waar het achtjarig bestaan werd gevierd met UMEK en Surgeon, gaat Solid Grooves verder waar het gebleven is. Vrijdag 3 november zal Solid Grooves Tivoli de Helling opnieuw betreden om het publiek van een waanzinnige avond te voorzien.
Rush in club Monza
dinsdag 3 oktober 2006
Rush in Monza Utrecht. Oud en vertrouwd kun je voor de volgende editie al wel zeggen. Vrijdag gaat dan ook ouderwets het dak er af. Rush’ klassieker DJ Brian S staat namelijk aankomende vrijdag in de Monza met DJ Jaziah van de nieuwe garde, voor het eerst naast elkaar in de DJ booth. Het is tijd voor kwaliteits-House van nu, entertainment des Rush en de sfeer zoals het altijd al hoort. Want ook al wordt dit pas de vierde editie van Rush in Utrecht, vrijdag wordt een oude-nieuwerwetse editie!
Nog één keer Club r_AW in 2006
maandag 2 oktober 2006
Terwijl afgelopen weekend het dak er nog af gefeest werd tijdens de september editie van Club r_AW is het alweer tijd om vooruit te kijken. En met name richting de zaterdag van 25 november, de nacht waarin Club r_AW zijn laatste editie van 2006 zal beleven.
Toen BKJN Events en Unexist aan de praat raakten over hoe deze Italiaanse pionier dacht over de toekomst van onze geliefde hardcore scène, was hij daar heel duidelijk in. De toekomst zal er uit gaan zien, zoals de weg die hij al is ingeslagen. Duister en hard met een vleugje diepgang. Al snel ontstonden er ideeën en de stap was snel gemaakt. Distorted Views moet niet het zoveelste evenement worden dat de hedendaagse hardcore brengt, maar zal een kijkje geven achter de schermen van de producers en artiesten die bezig zijn met de toekomst. Het darkcore evenement van de toekomst wordt 11 november dan ook eindelijk een feit.
Waterland heeft er even op moeten wachten, maar 18 november gaat het dan toch gebeuren. De twee grootste en meest fameuze party-organisaties uit de regio hebben de krachten gebundeld om een ultiem stampend feest neer te zetten waar nog lang over nagepraat zal worden!!
31 oktober 2006
Earth viert 7 jarig bestaan in Paradiso
30 oktober 2006
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Nederlands grootste technoheld komt naar Arnhem
100% knallen met Deepack op tweede Speakerfreaxz in Outland
Raving Nightmare - latest update
Tomorrow breidt uit naar Utrecht
Zweedse Technoheld Joel Mull in Leiden
28 oktober 2006
Berliner Helden en Maandag Bestaat Niet
Las Vegas Delight - Een waanzinnig feest dat je niet mag missen
Speedfreaks & Terrorheads in The Wall afgelast
Sneakerz in het Paard van Troje
D. Ramirez op Funk Fiction in het Triavium
D.D.O.D. - Blessed Angels
26 oktober 2006
Paul van Dyk volgens stemming weer nummer 1 DJ
Multigroove presents: No Bullshit - the Bull is Back // the Time-table
25 oktober 2006
Noize Suppressor presents Hardcore Junky II
Marcel Woods licht de oude Philips fabriek nog een keer op
23 oktober 2006
Mayhem presents Psyclone, chaos was never this brutal!
Volledige line up Se7en Sins N.Y.E.
20 oktober 2006
Club Deja Vu 2 jarig bestaan met 9 top Dj’s
19 oktober 2006
A fabulous supersized & x-tra long edition of Los
18 oktober 2006
mY-land of Trance
Earthquake Germany 21-10-2006
17 oktober 2006
Mania staat in de steigers
Doe Normaal - Het Feest
LudiQue voor de laatste keer in B.U.M.B.
16 oktober 2006
Pokke-Kerst-Herrie 2006
14 oktober 2006
Techno terug in Eindhoven met Clockwork
13 oktober 2006
Fire! 1 Year anniversary (ADE special)
11 oktober 2006
Matrixx lanceert nieuwe avond: Club Magixx
Pirates of the Hardcore Sound Extreme verplaatst naar Woerden
‘Eenendertig’, Hoera, hoera, alweer 1 jaar!
10 oktober 2006
Call me!
9 oktober 2006
Cyberzone the mini festival
Oeuvreprijs voor Van Diepen
Crazyland oktober update & winnaar reis naar Ibiza
Check-in @ Technoboy
7 oktober 2006
Streamers - The grand return in het Paard van Troje
Feestelijke opening Trafficseizoen
6 oktober 2006
Twisted Dance & Fashion
5 oktober 2006
Trance 4 Life – unite to support
XXlerator presents: Charly Lownoise
4 oktober 2006
Amsterdam Dance Event Special
3 oktober 2006
Planet XXL presenteert Da Pauli’s 26th birthdayritual!
Aflasting Slipperz in The Sand
Solid Grooves in Tivoli De Helling
Rush in club Monza
2 oktober 2006
Nog één keer Club r_AW in 2006
BKJN Events & Unexist present: Distorted Views
Donkere Revolutie van gebundelde krachten op komst