Partyflock
 

Pirates of the Hardcore Sound Extreme verplaatst naar Woerden

anoniem gepubliceerd op
Op 14 oktober zou het feest Pirates of the hardcore sound extreme in H2o plaatsvinden, echter de havenpolitie heeft de haven gesloten voor de Pirates. De havenpolitie vind het feest veel te ruig voor een nette plaats als Harmelen. Daardoor zijn de Pirates genoodzaakt aan te leggen in Woerden. Waar de Palazz dan maar als feestherberg moet dienen. Gelukkig geeft de herbergier hier volledige vrijheid om ruig los te gaan op de gekste “gabberhouse”. Uiteraard baalt de Kapitein daar flink van want alles was al tot in de puntjes geregeld.Maar Pirates laten zich niet uit het veld slaan! Er zal gefeest worden! Er zal gezopen worden! Er zal gedanst worden! The boat must go on!

Het feest is dus verplaatst naar de Palazz in Woerden. Wel is besloten om de entreprijs te verlagen van 13,50 naar 10,00 ducaten! De lijst met de gevraagde conquestadores die gevraagd waren op te treden blijft ongewijzigd en het genadeloze Dynacord geluid wordt er gewoon bijgezet in de Palazz.

Dit feest wordt georganiseerd in een samenwerkingsverband van de piratenbende Euforia Hard Beats en het roversgilde van G.O.D. Underground Events. Twee gildes met verschillende stijlen, dus alle major stijlen komen aan bod: donker, duister en industrieel, dus doe 2 ooglappen op! Als gewoon hardcore en terrorlike, poets je houten poot op!. Deze organisaties hebben goed geluid hoog in t vaandel en tevens vinden zij het belangrijk dat men lekker los kunnen gaan, sommige matrozen hebben dat gewoon nodig na een paar maanden hard werken, varen en plunderen. Euforia Hard Beats en G.O.D. Underground Events staan garant voor altijd een goede sfeer en goed geluid en nu ook nog met een super line up.Aan de eerste 100 bezoekers wordt de cd met het album Born in Lust, Raised in Sin van Tirans from Terrorville uitgedeeld!

De Palazz is verbouwd en nu geschikt voor ruigere evenementen, na Free fight liepen de mensen 2 dagen met de welbekende suis in hun oren, bereid je nu voor op 2 dagen een piep in je oren. De Palazz zal worden omgebouwd tot een mooi feestdek waar je de hele nacht lekker los kunt gaan op “staggerhouse” van de volgende conquestadores die het geluid tot het uiterste zullen pushen. Tevens is de Palazz zeer goed bereikbaar met de auto (en schip) en met het openbaar vervoer. Woerden ligt aan de A12 en de Palazz beschikt over genoeg gratis parkeerruimte en aanlegruimte. Tevens ligt de Palazz pal naast het station van Woerden en is het nog geen 2 minuten lopen daar naar toe, vooral terug is dat makkelijk, vooral als je moet kruipen.

Mis dit niet, zeker na het wegvallen van Brutal Underground, is dit absoluut het beste alternatief! Degenen die zich geroepen voelen mogen in piraten uitfit komen en worden daarvoor uiteraard beloond met een biertje! En degene die een papegaai meeneemt die kan zeggen "hardcore to da bone" drinkt nog steeds de hele avond gratis! Wel even opgelet voor pirates met een haak in plaats van een hand. Haken zijn niet toegestaan. Houten poten en ooglappen wel! Maar vooral gevraagd: Feesthumeur!

20 opmerkingen

of tog Multigroove @ happydayzz...? :/
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Woerden gaat Trillen !
 
1000 bommen en granaten. We gaan knallen.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 oktober 2006 om 12:01:
We gaan knallen

tot we er bij neer vallen
900 man !

:bounce:

en veel kwtjes
 
Uitspraak van Svenjk op woensdag 11 oktober 2006 om 14:11:
kwtjes


Jep... het gaat nog harder dan de afgelopen Freefight! :yes:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 oktober 2006 om 14:36:
Jep... het gaat nog harder dan de afgelopen Freefight!


das wel ziek ja
ik ga oordoppen meenemen
ik lekker niet ;P

ik wil nou wel eens wat hards horen ;P

spiek you saturday :D
hij wil weer wat hards horen :no:
het enige harde wat jij kan krijgen is een vinger in je poepertje :p :D:D:D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 oktober 2006 om 12:01:
1000 bommen en granaten. We gaan knallen.


nahh als jullie het zeggen vertrouw ik het wel(y)
dat het echt knallen word:p
 
Uitspraak van Brutal-Bass op donderdag 12 oktober 2006 om 08:55:
nahh als jullie het zeggen vertrouw ik het wel
dat het echt knallen word


Je kent onze reputatie ;)
 
Idd, we staan voor rauw en duister, knallen tot falen
line up

2200: Raoul - D.K.C.
2230: Lunatic & Miss Hysteria
2330: Eek vs Damage
0030: Mortis & Mobius
0130: Tirans from TerrorVille
0200: Zoltar & Krachmacher
0300: Partyraiser
0400: End
Partyraiser sluit af :respect:
Uitspraak van Dj Mobius op woensdag 11 oktober 2006 om 21:54:
het enige harde wat jij kan krijgen is een vinger in je poepertje :P :D:D:D


ga jij nou maar een keer knalle
dan vergeet ik wat jij heb gezegt ;P
whhaa.. zo daar gaan we de boel eens onveilig maken.. enteren!!!!!! kielhalen die zooi :D:D:D