Partyflock
 

Berliner Helden en Maandag Bestaat Niet

gepubliceerd door , op
Berliner Helden en Maandag Bestaat Niet
28 oktober 2006
Het eerste weekend van november belooft weer ronduit spectaculair te worden! In september hebben de heren van GZG en Stalker al eerder de handen ineengeslagen met een geweldige nacht/ochtend/middag als resultaat, de houseliefhebbers die bij dit Karotte Raveweekend waren weten waar we het over hebben.

Vorige maand was Karotte als gast, deze keer komen twee Berliner Stadtmusikantende boel onveilig maken. Daniel FX, die in maart op een avondje Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw heeft gedraaid, en Daniel Dreier zullen hun Oost-Duitse sound ten gehore brengen. Host van de avond is vaste waarde De Man Zonder Schaduw.

Te beginnen bij Daniel Dreier. Begonnen in 1999 met draaien op modeshows in Berlijn, had hij al snel zijn eerste residentie bij "Pfefferberg-Haus 13" te pakken. Door het vormen van "Berliner Stadtmusikanten" samen met Daniel FX, Boris en Ahmet Coskun, ontstond er een platform voor dj`s, artiesten en creatievellingen. Met deze groep werd en wordt er opgetreden en feesten en afters georganiseerd onder de namen "Annabar" en "Casino Club Berlin" welke in Berlijn erg populair zijn.

Dan Daniel FX! Opgegroeid in Antwerpen tot en met de dag van zijn eerste gig. De volgende dag stonden de koffers al klaar om naar Berlijn te verhuizen waar zijn dj-carriere echt begon. Al vrij snel had ook hij een residentie te pakken in Pfefferberg-Haus 13. Vanaf 2002 kwamen er steeds meer boekingen bij in de meest toonaangevende clubs in de Duitse hoofdstad en was hij een van de krachten achter de "Berliner Stadtmusikanten". Voorlopig hoogtepunt voor de beide heren was waarschijnlijk wel hun optreden op de Loveparade van dit jaar. Op een kar van het Trenton-label draaiden beide heren met hun kop in het zonnetje, temidden van het feestende publiek bij de Siegessaule.

Voor de Duits besnorde invasie draait De Man Zonder Schaduw. De Man is de laatste tijd erg lekker bezig. Niet alleen in Haarlem en Amsterdam staat hij veel achter de draaitafels, ook boekingen in de rest van Nederland zorgen ervoor dat zijn agenda voller en voller wordt. Zo is hij resident-DJ in de nieuwe Rotterdamse technoclub Herr Zimmermann, die in oktober haar fabrieksdeuren heeft geopend. Zijn eclectische mix van house, minimal en electro bevatten veel Duitse invloeden welke binnen de Stalkermuren uitstekend tot hun recht komen.

Als om vijf uur de lichten in Stalker aanspringen, kan een select groepje liefhebbers zich gaan opmaken voor de busreis richting de after. De touringcar weer staat klaar om zowel de dj`s als de rest van het gezelschap richting Amsterdam te vervoeren, alwaar gezamenlijk de tweede Maandag Bestaat Niet gevierd zal worden. Om dit Duitse onderonsje te kunnen bijwonen zal de schade slechts 5 euro zijn. Kom je na 01:00 betaal je 9 euro. Kaarten voor de GZG Aftershow zijn enkel te koop in Club Stalker en zullen € 10,- kosten. Uiteraard is dit incl. vervoer per touringcar naar Maandag Bestaat Niet (enkele reis) en het daar gereedstaande ontbijtbuffet.

24 opmerkingen

Berliner Helden en Maandag Bestaat Niet, mooier kan het niet...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
klinkt weer goed idd :)
Jammer dat ik het ga missen...mijn eerste gzg feest was fenomenaal...
Als ik aan het karotte raveweekend terug denk verschijnt er nog steeds een dikke smile op mijn gezicht!
Succes jongens!
Werkzaam bij GZG Amsterdam
Locatie MBN is inmiddels bekend en ik kan met recht zeggen dat we wéér de vetste locatie ooit hebben gevonden!! Dit gaat een verjaardag worden die ik nooit zal vergeten... Tot volgende week allemaal!
JAJAJAJAJA!

Al wordt het maar half zo goed als de vorige "maandag bestaat niet".... Verassend wordt het zeer zeker daar kunnen jullie van op aan!!!!! Tot volgende week!
 
Maandag bestaat niet !!!!!!!!
Artiest Faux
ik denk dat ik maar hierbij moet zijn!!
 
Werkzaam bij Bar27
:cheer:
Moet hele weekend werken :(
super weer een rave weekend
mensen kinderen de locatie (weer een boot) is echt out of this world, meer underground is bijna niet voor te stellen..
 
Hahahaha neee ruben wat zeg je nou....nu wordt ik gek!
Whaaa, hoop dat er nu niets tussen komt! Zin zin zin!
klinkt toch wel weer erg dik
is het echt en alleen de combi, of kan je ook alleen naar de after... ?
geinig
 
saai
 
aanwezig :cheer:
Werkzaam bij Nine Events
Artiest {SHOWLIST artist 45785, 36905}
Zou een vette verjaardag zijn voor mij. mAar vier het toch aan de andere kant van de oceaan. San Fransisco is ook een primma plek voor mijn verjaardag.
Kaarten zijn WEL a/d deur te verkrijgen!
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
zinn in
OFF Topic;

Yeaah, I will come back to my supercoolniceprima new Dutch friends!!!
It was a very special weekend with all you guys!
I still got some energy left from that party, that inspired me to make track called "GZG"!! and i will drop it on my myspace account!
With a big shout out to my crazy Holländer!!!

cheers,##

haito

http://www.myspace.com/wientje

Hoe tof is dát dan! Hij gaat gewoon een plaat GZG noemen!

Edit; Kippevel!!!

ON Topic;

OEI OEI OEI Ik ben in ALLE STATEN!!! Zin in maandag....
Ik wil het eigenlijk helemaal niet weten!!!

Baal er flink van dat ik het moet missen want feestjes op boten zijn :lief:
Uitspraak van Enrico Club-Mate op zondag 29 oktober 2006 om 13:43:
mensen kinderen de locatie (weer een boot) is echt out of this world, meer underground is bijna niet voor te stellen..

Klopt.
Kijk maar.
Ik in de mix met Please Yourself op die boot.



nog meer foto's van de lokatie:

http://www.x-t-t.com/
laatste aanpassing
hoe dope! kom ook zeker langs na de museum nach! kan echt niet wachten na de verhalen van de vorige editie, die ik helaas moest overslaan...dit keer helemaal gek!