Partyflock
 
Nieuws · maart 2005
Dit jaar vallen op 5 mei Hemelvaart en Bevrijdingsdag samen en is in Twente weer veel te beleven. Standaard is de oude traditie “dauwtrappen”, waarbij men vroeg op de fiets stapt om vervolgens ergens neer te dalen en van de dag te genieten.Op deze dag zal de gemeente Oldenzaal, het met Hemelvaart altijd door duizenden mensen bezochte recreatiepark ’t Hulsbeek, iets bijzonders gaan doen. Omdat ook het Bevrijdingsfeest dan is gaat men het gehele recreatiegebied aankleden met een aantal festiviteiten.
Toekomst van Partyflock!
donderdag 31 maart 2005
Ruim drie jaar lang heeft Partyflock kunnen voortbestaan dankzij een schijnbaar onuitputtelijke ouderlijke financiele bron, een ondernemende universiteit, donaties en vrijwillige inzet van leden. Aan die drie jaren komen nu een eind!
DaY-már release op D-Boy Records
donderdag 31 maart 2005
De echte partyfreak is ondertussen niet meer onbekend met Day-Mar, deze vrouwelijk hardcore deejay heeft dan ook een bewogen periode achter de rug.
Sounds of Hardcore
woensdag 30 maart 2005
Op vrijdag 22 april organiseert Sounds of Hardcore een avond met een ongekend sterke line-up die door velen wordt gezien als de beste van dat weekend. Grootheden als Partyraiser, Nosferatu, Dano, D-spirit, Noisekick, en Noizefucker zullen deze avond aantreden om de bezoeker tot een muzikaal hoogtepunt te brengen en vervolgens mee te nemen in een extreme trans van de beste hardcore en speedcore.
Cruise Control the 6th edition
maandag 28 maart 2005
Het aftellen is begonnen. Zaterdag 23 april aanstaande gaan de trossen los en het anker weer in voor alweer de 6de editie van Cruise Control. Het concept “Cruise Control” van TXP-events kent al weer vier jaar het levenslicht en dat is natuurlijk reden voor een feestje.
The Sessions - Lexion Venue
vrijdag 25 maart 2005
Voor de komende editie van The Sessions, 9 april 2005, is de levende progressive legende Anthony Pappa uitgenodigd die een extra lange set zal draaien in de Lexion Venue te Westzaan. The Sessions en Lexion Venue zijn zeer recent overeen gekomen een twee maandelijkse Sessions avond in de Lexion te gaan hosten.
Solar Weekend Festival
vrijdag 25 maart 2005
Solar Weekend Festival is het nieuwe, eigenzinnige tweedaagse festival dat evenementenorganisator Extrema in Limburg organiseert op zaterdag 13 en zondag 14 augustus aan de Maasplassen De Weerd in Roermond. De subtitel van Solar Weekend Festival “Satisfy your Senses” geeft aan dat dit festival veel meer is dan alleen het luisteren naar muziek. Het is een belevingsevenement waarin alle zintuigen geprikkeld worden en waarin veel ruimte is voor zelfexpressie en persoonlijke creaties.
Tear up the Town
vrijdag 25 maart 2005
Zondag zit je met je bord op schoot voor Studio Sport. Sommigen gaan Zondag naar de kerk. Weer anderen reserveren zondag als de oorspronkelijk bedoelde rustdag. Steeds vaker gaan partypeople Zondag op stap. Voor de liefhebbers en degenen die zich op zondagavond vervelen biedt "Tear up the Town" (TUTT) uitkomst.
Time table Reactor - Concept
vrijdag 25 maart 2005
Het aftellen is begonnen, de voorbereidingen in Warehouse 294 zijn inmiddels in volle gang. Na de twee onvergetelijke edities in maart en mei 2004 doen we er aankomende editie nog een schep bovenop!
VJ's gezocht voor VJology
donderdag 24 maart 2005
Vanaf 20 maart kunnen vj’s zich aanmelden voor Vjology 2005! Het publiek kan via http://www.globalstage.tv?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A4649 stemmen op de kandidaten en de bijhorende visuele kunsten bekijken. 6 Europese winnaars zullen uitgenodigd worden op het VJology festival vrijdag 20 mei.
Masters of Madness
donderdag 24 maart 2005
Aankomend weekend is het zover, de 1e editie van het nieuwe concept genaamd Masters of Madness. Deze 1e editie is op 1e Paasdag. Het belooft een spetterend feest te worden als we naar de reacties van de gasten kijken.
Wicked City
donderdag 24 maart 2005
Nog even en dan is het zover , zondag 27 maart, 1e paasdag en het is weer tijd voor een Wicked City in de Rumours aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden! De eerste editie was een groot succes en daarom is Defenz dan ook van nu weer plan om groots uit te pakken. Om zeker van te zijn dat jullie niks missen deze avond doen wij hierbij alle info toekomen!
Subculture gaat door
woensdag 23 maart 2005
Naar aanleiding van de gezellige sfeer in de Monza tijdens Subculture heeft Poema Productions de organisatie uitgenodigd om een editie bij hen te hosten. Deze Utrechtse samenwerking vindt plaats in Poema RAW aan de drieharingstraat.
Op 29 april blijft niemand thuis, er is meer dan genoeg te doen op Koninginnenacht. Of het nu om duistere industriële hardcore gaat of zoete deephouse, Nederland zoekt massaal het nachtleven op. Dat geldt ook voor de technoliefhebbers die een keuze moeten maken uit een rijk feestaanbod dat voor hen ligt deze nacht
Win DJ Masterclass met Carl Cox
woensdag 23 maart 2005
Luisteraars van Nokia Dance Department maken kans op een exclusieve DJ masterclass van Carl Cox. Aan de vooravond van Carl Cox & Friends, op vrijdag 8 april, geeft hij een uur lang deze masterclass aan twee prijswinnaars in Nighttown Rotterdam. Carl Cox selecteert de meest geschikte kandidaten voor de masterclass.
Zondag 27 maart (1e Paasdag) is er een zeer bijzondere editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Tattoo! De dansnacht staat geheel in het teken van die kleine stukjes kunst op de huid: de tatoeage. The Matrixx lanceert op die avond vier ‘plak-tattoos’, waarvan de opbrengst deels ten goede komt aan de stichting Orange Babies. En op zo’n avond is er maar één man de juiste host: tattoo-koning Henk Schiffmacher. Muziek is er van DJ Jean, DJ Sidney Samson en Brian S.
Masters of Rave
dinsdag 22 maart 2005
Op zaterdag 26 maart as. zal in navolging van de 2 eerdere edities een nieuwe Masters of Rave plaatsvinden. Wederom is gekozen voor 013 als locatie! 013 staat landelijk bekend als een van de grootste popcentra van ons land en bovendien heeft het ultieme geluidssysteem reeds verscheidene bezoekers blij verrast.
P.L.U.R.
zondag 20 maart 2005
Het Kasteel is gesloten wegens verbouwing en dus zat het erin dat het rond P.L.U.R. het komende half jaar stil zou blijven, maar het tegendeel gaat zich bewijzen. In principe worden alle avonden uit Het Kasteel doorgezet in TC MAX in Alphen aan den Rijn. Aan het concept van P.L.U.R. (Peace Love Unity en Respect) zal niets worden verbouwd, want dat staat nog steeds voor een gezellige maar stevige avond waar de stijlen hardcore, hardstyle, hardtrance en jump centraal zullen staan.
De twee concepten Harder Mach en Recover Hardstyle zullen hun krachten bundelen en een groots opgezet Hardstyle event organiseren. Diverse grote namen en opkomende talenten van de twee concepten zullen hun kunsten vertonen. Muziekstromingen van Hardstyle & Jumpstyle tot aan Oldschool & Early Rave zullen aan bod komen. Het evenement Harder vs Recover vindt 16 april van 23.00 tot 06.00 uur plaats in discotheek Lexion Venue te Westzaan.
2 Fast 4 Trance vs Italy was gepland in The Level te Arnhem, helaas is er een kink in de kabel aangetroffen. The Level is failliet verklaard en dat betekent dat we het feest hals over kop zullen moeten verplaatsen. Beide organisaties waren toch al op zoek naar een andere locatie en nu moest dat dus even wat sneller dan gepland.
Latin village Festival
donderdag 17 maart 2005
Het Latin Village festival kent een eclectische programmering. Zo worden de salseiros vermaakt met de akoestische geluiden van salsa bands en krijgen de latinhouse liefhebbers de beste nationale en internationale dj’s voorgeschoteld. Maar er is uiteraard ook ruimte voor urban muziekstromingen
zoals hiphop, R&B, soul, jazz en funk.
Line-up Emporium bekend
donderdag 17 maart 2005
De line-up van het Emporium is bekend. Emporium is het groots opgezette dancefestival van The Matrixx op 28 mei in Nijmegen. Marco V, Mauro Picotto, Technoboy, Pavo, Darkraver, Dana, James Ruskin vs Regis (live), Marco Bailey, Miss Djax en de Acid Junkies (live) behoren tot de headliners. Emporium is een omvangrijk dance-festival in Romeinse sfeer in het kader van de viering van het 2000-jarig bestaan van Nijmegen.
Dance in Deinum
dinsdag 15 maart 2005
Na een lange tijd absolute stilte gehad te hebben op het gebied van de dance muziek gaan de deuren naar de dance weer open in het Friese Deinum. “De Kolenmijn” zoals de beneden zaal van het complex “It Holt” heet kan op zaterdag 14 mei weer enigszins onwennig een schare house liefhebbers ontvangen.
Het moet niet gekker worden! Na het spetterende spektakel van afgelopen februari, pakt Unique op 29 en 30 april nog grootser uit! Maar liefst 2 nachten om je onder te dompelen in de zwoele sfeer van de Sexy City Amsterdam. Zowel op Queensnight als de avond op Queensday wordt de Marcanti omgetoverd tot het heetste paradijs in Nederland. In 1 woord: dit wordt onvergetelijk!
MAD Tunes barst los
maandag 14 maart 2005
In het weekend van zaterdag 19 maart barst het langverwachte tweede deel uit de MAD Tunes reeks los. Berlikum zal gaat bruisen als nooit tevoren en MAD Tunes laat zien dat Friesland trots kan zijn op wat zij in huis heeft en prima op eigen benen kan staan.
XPRS Magazine, het medium van party-organisatie UDC (bekend van evenementen als Dance Valley, Impulz en A Nightmare in Rotterdam), is op zoek naar serieuze hardcore-liefhebbers die - in ruil voor een vrijkaart voor A Nightmare Outdoor - willen discussiëren over de hardcorescene.
Er gebeurt natuurlijk altijd van alles in Amsterdam, het is een miljoenenstad, en het is altijd in beweging, dit laatste geldt misschien nog wel het meeste voor de weekenden. Mensen zoeken onderdak om de stress uit hun lijf te dansen! Feit is wel dat het steeds een tikje harder gaat, en men zoekt ook kwaliteit in de lokaties. Hopelijk kunnen wij de mensen iets bieden die een combinatie maakt.
2 Brothers Party Hard Together
vrijdag 11 maart 2005
Twee broers, beiden deejay staan aan de vooravond van een bijzonder unieke samenwerking. Want op vrijdag 25 maart nodigen DEAZ D. en zijn vijf jaar jongere broer NORMAN iedereen uit met een voorliefde voor de wat hardere stijlen zoals; hardtrance, hardstyle en hardcore. Tijdens Red Alert! ‘Band of Brothers’ gaan ze in Locomotion Zoetermeer er weer eens als vanouds keihard op los feesten!
Organisator van dancefeesten ID&T wil een meerderheidsbelang in haar radiostation SlamFM verkopen. De organisatie wil van het belang af omdat het station onvoldoende is gegroeid.
Zin om het vuur hoog te laten oplaaien? Zin om er onvervalst keihard tegenaan te gaan? Dan is voor jou de keus natuurlijk niet moeilijk! Dan is het tijd voor de beruchte Xtra Large Back 2 Back sessie! Zaterdag 19 maart is het zover, de meest spetterende combinatie die Xtra Large heeft voortgebracht: Back 2 Back, Spider en The Freak!
GO!MAD
donderdag 10 maart 2005
Tijdens GO!LADIES werd al een klein beetje aan het publiek geshowd hoe MAD GO! kan zijn. Met verrassingen die zelfs voor organisator Crunc een verrassing waren, werd het publiek gek gemaakt, met de dj’s La Nina, Fedor Limjoco & Debra en tegelijkertijd met maar liefst 3 live-acts, Miss Chianty (vocals), La Tigresa (percussie) & Rachel (viool) en 2 dansers.
Dance planet
donderdag 10 maart 2005
In twee area’s zullen in totaal zeven dj’s hun kunnen weer ten gehore gaan brengen, en de “planet” laten bewegen. Door de organisatie van Danceplanet is besloten de techno area te gaan verhuizen naar de onlangs verbouwde kelder in het city lido. Dit omdat de technische specificaties van het soundsystem, en de aankleding van de vernieuwde kelder zwaar in het voordeel spreken van de te verwachten techno klanken.
Op zaterdag 30 april viert heel Nederland Koninginnedag. Overdag is dan vanalles te doen. Het probleem is echter dat er die avond maar zeer weinig georganiseerd wordt voor de mensen die van Hardcore houden. X-Factor Events vond het dan ook nodig om aan die behoefte gehoor te geven door een vet Hardcore feest te organiseren in de HappydayZZ met de naam QueensRave.
De voorbereidingen zijn in volle gang voor 21 Mei, want dan is de Flowerdome in Eelde decor van de grootse Hardcore Revival ooit! Defenz Dance Events is opgericht toen het slecht ging met de hardcore en iedereen het in de steek liet. Het was de bedoeling om de mensen te laten zie dat hardcore weer terug zou komen. Daarom werd er gekozen voor de naam Hardcore Revival.
High Energy Timetable
woensdag 9 maart 2005
Zaterdag 12 maart: High Energy 1998-2002: terug van weggeweest en met nog meer energy in store! Na de laatste editie eind 2002 is het stil geweest rond dit legendarische trance-feest van weleer. Tijd om nog eens terug te blikken op de glorieuze tijd waarin High Energy haar hoogtepunten beleefde in de Hemkade 48. Tijd om je nog eens over te geven aan al die schitterende platen van een paar jaar geleden.
Labyrinth
woensdag 9 maart 2005
Labyrinth is een nieuwe club avond in Eindhoven die in februari gestart is door de Eindhovense labels Intensity recordings en Soul 4 Music. De 2e editie van Labyrinth wordt 19 maart 2005 gehouden in de exclusieve club Eclips aan de stratumsedijk 37 te Eindhoven. Labyrinth is een trendy en chique feest en richt zich op het 23+ publiek. De muziek die je er kan horen is van het progressive house genre met tribal en techhouse invloeden.
Rockit
dinsdag 8 maart 2005
De laatste editie van Rockit is alweer een dikke maand geleden. Toen waren het Johannes Heil en Frank Lorber die speciaal te gast waren om de Cocoon-stal te vertegenwoordigen en deden dit dan ook met verve. Voor de tiende editie (een na laatste voor het zomerseizoen) beginnen de invloeden van het festivalseizoen ook bij ons merkbaar te worden. Zo draaien alle DJ's van deze editie De tiende editie op het Free Your Mind Festival en op het Rockit Dance Event.
Een nieuwe organisatie is ontstaan in Midden-Limburg, genaamd BAD Events. De organisatie wil de dancescene in Roermond en omstreken nieuw leven inblazen. De leden van BAD Events hebben een brede smaak en vertegenwoordigd dus ook meerdere stijlen, zie de website voor verdere informatie.
MusicSociety is de naam van een nieuwe avond, die zijn oorsprong vind in de kleinschalige underground feestjes die werden gehouden onder de naam Club Kipfilet. Een bizarre naam met even bizarre locaties waar voor een zeer lage prijs diverse top-dj's worden geserveerd op diverse, niet allerdaagse locaties in Nederland.
Het moge duidelijk zijn, de vorige editie van Hardcore versus Terror (de duits-nederlandse confrontatie) die Area 0522 organiseerde was een absoluut hoogtepunt van 2004 in Loco Steenwijk. De kritieken waren lovend en het publiek vond het geweldig!
Het feest Hard in Nederland van organisatie 1000%rebirth wat op 12 maart a.s gegeven zal worden in partycentre Bantam in Hoogkarspel, is in opspraak gekomen in het tv-programma Hart in actie van zender sbs 6. De naam van het feest zou te veel lijken op het programma van sbs6, Hart van Nederland. Dit zou dus naamsbreuk zijn en dat mag niet. Je mag geen naam gebruiken waar iemand al eigenaar van is en dat kan dus nadelig tegen je worden gebruikt.
Met de bus naar The Bridge
maandag 7 maart 2005
Megadiscotheek The The Bridge te Meppen (Dld) trekt vele partyminded people uit het Noorden en Oosten van het land. Voor vele is The The Bridge gemakkelijk te bereiken, maar voor andere is het helaas soms een probleem. De ene keer is het de afstand, de andere keer geen vervoer of er wil niemand voor “de bob” spelen.
Op 9 april strijkt Simple neer in de Effenaar met een te gekke line up die, net als op het festival, verschillende stijlen laat horen. Het moet natuurlijk wel spannend blijven op die dansvloer, of nie dan!
Zaterdag 5 maart aanstaande zal voor vele liefhebbers van het Woodstock van de Dance een bijzondere dag zijn. Op die dag worden namelijk voor het eerst kaarten van Nederlands enige echte dance weekender van 2005 te koop aangeboden, want waar heel dansminnend Nederland al jaren op wacht, is in augustus een feit: een weekend lang Dance Valley Festival.
Pussy Lounge X-rated
donderdag 3 maart 2005
Het b2s concept Pussy Lounge is de laatste tijd enorm populair en om aan de vraag te voldoen heeft men besloten om diverse locaties met de Pussy Lounge te bezoeken. In het pinksterweekend op zondag 15 mei zal er een unieke editie van dit concept georganiseerd worden onder de naam Pussy Lounge X-rated.
Sneakerz AMS #4 - Panama
donderdag 3 maart 2005
Voor elke editie van Sneakerz proberen de organisatoren een nieuw element toe te voegen aan het bestaande concept en keer op keer blijken zij hier in te slagen, getuigen het feit dat alle drie de voorgaande edities van Sneakerz in Panama zeer succesvol en bovendien volledig uitverkocht waren.
Mania - The update
donderdag 3 maart 2005
Aangezien het naar onze mening zonde is om iets van het feest te missen, raden we je aan om vanaf het begin aanwezig te zijn. De line up was al eventjes bekend, hierbij dan ook de time-table!
Aankomende zondag vindt de eerste halve finale van The Contest plaats in de Bora Bora in Valkenswaard. Uiteindelijk zijn er van de vijftig deelnemers nog 20 dj’s over. Deze 20 dj’s gaan het, in 2 halve finales, door middel van Battles tegen elkaar opnemen.
Hardliners - Hemkade edition
woensdag 2 maart 2005
De voorbereidingen zijn in volle gang: Hardliners maakt zich op voor de eerste mega-editie in de Hemkade 48. Deze vrijdag, 4 maart is het zover! Acht uur lang maximaal knallen met maar liefst 30 dj’s en 2 mc’s in 3 zalen! Met zo’n combinatie maakt zijn slogan Hardliners opnieuw waar: The Hardest sounds of House! Van hardstyle tot hardcore en alles wat er tussen zit. Ben jij er klaar voor? We lichten alvast een tipje van de sluier op.
Hot, hotter, hottest! Dat is Xtra Erotic! Geen wonder want deze kinky variant van Xtra Large weet telkens weer een onovertroffen zwoele erotische sfeer neer te zetten. Ook zaterdag 12 maart wordt het smullen geblazen. De lente hangt al in de lucht en je voelt de vlinders in je buik ontwaken. Geen moment te vroeg want op Xtra Erotic is genoeg te zien en beleven om het laatste stukje winter weg te smelten uit je hart en plaats te laten maken voor de hitte van de zomer!
31 maart 2005
FreeDay Festival - Hulsbeek op zoek naar talent
Toekomst van Partyflock!
DaY-már release op D-Boy Records
30 maart 2005
Sounds of Hardcore
28 maart 2005
Cruise Control the 6th edition
25 maart 2005
The Sessions - Lexion Venue
Solar Weekend Festival
Tear up the Town
Time table Reactor - Concept
24 maart 2005
VJ's gezocht voor VJology
Masters of Madness
Wicked City
23 maart 2005
Subculture gaat door
SouthSideGrooves & Gem Sessions vieren Koninginnenacht in Poema
Win DJ Masterclass met Carl Cox
22 maart 2005
Exxellent Tattoo - Eerbetoon aan de tatoeage
Masters of Rave
20 maart 2005
P.L.U.R.
18 maart 2005
Harder Mach vs Recover Hardstyle
17 maart 2005
2 Fast 4 Trance vs. Italy verhuist naar Happy Dayzz
Latin village Festival
Line-up Emporium bekend
15 maart 2005
Dance in Deinum
Queensday - 2 dagen Unique Sexycity
14 maart 2005
MAD Tunes barst los
12 maart 2005
XPRS Magazine zoekt serieuze hardcore-liefhebbers
Total Annihilation is Amsterdam op z’n hardst
11 maart 2005
2 Brothers Party Hard Together
ID&T wil meerderheidsbelang SlamFM verkopen
Xtra verdieping voor B2B wordt te klein
10 maart 2005
GO!MAD
Dance planet
QueensRave - Hardcore op Koninginnedag
Line up Hardcore Revival Expansion of the Core
9 maart 2005
High Energy Timetable
Labyrinth
8 maart 2005
Rockit
B.A.D. Events - Bassment 2H2H edition Roermond
Musicsociety Presents - Secret-Simba's Birthday Bash
7 maart 2005
Hardcore versus Terror keert terug in Steenwijk
Feest Hard in Nederland in opspraak bij SBS6
Met de bus naar The Bridge
5 maart 2005
Simple presents Billy Nasty and Big Hair
4 maart 2005
Start voorverkoop meerdaags Dance Valley Festival valt samen met bekendmaking line up
3 maart 2005
Pussy Lounge X-rated
Sneakerz AMS #4 - Panama
Mania - The update
2 maart 2005
Battles in de halve finales van The Contest in Valkenswaard
Hardliners - Hemkade edition
1 maart 2005
Xtra Erotic 1 jarig bestaan - Om je vingers bij af te likken